Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9113463 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Berat

@tangaz abi İzmit'ten bir arkadaşım Darıca'nın kupa maçı biletlerini 50 lira yaptığını bildirdi.  :bandit:

Çevrimdışı mylife1903

satılmış tümer anlatmıştı bir ara lucescunun rakip analizlerini ağzım açık kalmıştım ülkeye çok fazlaydı zaten beklenen son başına geldi.
Cok buyuk hocadir. Tarihimiz degisecekti simdi tesislerde kupa koleksiyonu vardi lucescunun, kulubun borcu yoktu avrupa kupasi falan da almisti bizim icin yukarida allah nevzat demirde lucescuydu. Cok saol gazci baskan gelecegimizi caldin

Çevrimdışı tangaz

@tangaz abi İzmit'ten bir arkadaşım Darıca'nın kupa maçı biletlerini 50 lira yaptığını bildirdi.  :bandit:

@Berat ucuz tutmuşlar ŞL takımı geliyor yüksek tutup hayatlarının hasılatını yapmaları gerekirdi. :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Necmi

Başakşehir macını kaybedersek yönetimin sucu en ucuz bilet  :s20: sonra niye maclara elit kesim gidiyor tezahurat yapmıyor
Beşiktaş taraftarı Beşiktaş taraftarıdır elit diye bir şey yok akşamki maçta localara bir bakıver.
sadece numaralıda burjuvalar var :evillol:
@Oktay ı ayrı tutuyorum adam numaralı biletini devredip kale arkasında maç izliyor. :)

Çevrimdışı tuncaboylu

@Berat ucuz tutmuşlar ŞL takımı geliyor yüksek tutup hayatlarının hasılatını yapmaları gerekirdi. :icool:

Maç haftasonu olsaydı, 200 lira olurdu.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Abi maçı Izmit Ismetpasa stadina almışlar zaten bu yüzden

Bir kale arkasini ve Numarali tribunu de komple bize vermişler :D
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı panic13

Winner'lık sıfatını sadece kupa kazanmaya endekslemek bana haksızlık geliyor.

Atletico Madrid ile 3 senede 2 kere üst üste CL finali oynayan Simeone loser mı, bala₁ o kupayı kazanan Avram Grant winner mı?

Hasbelkader 2 kupa kazanan Riekerink ya da 3 kupa kazanan Hamza winner mı?

Bu kadar kolay olmamamlı bazı şeyler.

Kahrolsun bağzı şeyler.  :evillol:

bilgi amaçlı söylüyorum (söylediklerine katılıyorum bu arada),

Avram Grant finalde Manchester'a kaybetti :) bala₁ kazanan di matteo idi Chealse ile :)
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı tangaz

bu arada dün napoli kiev maçı nasıldı? kiev başımıza iş açabilir mi son maçta?
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tuncaboylu

Abi maçı Izmit Ismetpasa stadina almışlar zaten bu yüzden

Bir kale arkasini ve Numarali tribunu de komple bize vermişler :D

İzmit'te Pişmaniye görünümlü saçma sapan bir stad yapıyorlardı, bitmedi mi hala?

Bitse de yesek.

Pişmaniye görünümlü stad, ahah.

Millet aç be, gerçek pişmaniye sanıp yer o stadı.

Beşiktaş taraftarı Beşiktaş taraftarıdır elit diye bir şey yok akşamki maçta localara bir bakıver.
sadece numaralıda burjuvalar var :evillol:
@Oktay ı ayrı tutuyorum adam numaralı biletini devredip kale arkasında maç izliyor. :)
Numaralı tribunde dun macin içindeydi abi , Stad ici videolarina baktimda Kapali ve kale arkalarindan hicbir farki yoktu kesinlikle :busted_cop:

Zaten bizde hep öyleydi Inonude de Nunarali ve Vip hep katılırdı tezahuratlara :ok:

Çevrimdışı 38life

İlk devrede bizim ve rakiplerimizin kalan maçları... Yanlarında, takımların şu an itibariyle sıralamadaki yerleri...

Açık ara en zor fikstür bizde... Sonra Galatasaray, sonra Fenerbahçe, sonra Başakşehir.

Başakşehir maçından gelecek bir 3 puan ile bu fikstürün zorluğunun hiçbir anlamı kalmaz. Bence...

Çevrimiçi Necmi

maç çıkışı metroya geldik 3-4 yaşlarında iki çocuk erkek kız büyük ihtimal ikizlerdi
üstümüzdeki formaları gördüler erkek 3-3 bitti maç dedi bize maçı izledim. Biraz sohbet ettik
sordum hangi takımı tutuyorsunuz diye kız hemen Beşiktaş dedi Anneleride bunlar fanatik Beşiktaşlı dedi.
arkadaşlar yeni nesili tekrar kazanmaya başladık. Beşiktaş derken çocukların gözlerinin parlamasını görecektiniz.

Çevrimdışı tuncaboylu

bilgi amaçlı söylüyorum (söylediklerine katılıyorum bu arada),

Avram Grant finalde Manchester'a kaybetti :) bala₁ kazanan di matteo idi Chealse ile :)

Güzel düzeltme, teşekkürler.  :ok:

Şaka maka penaltı vuruşu sırasında Terry'nin ayağı kaymasa, Avram Grant bile kupa kazanacaktı.

Cidden enteresan.

Çevrimiçi Necmi

Başakşehir maçından gelecek bir 3 puan ile bu fikstürün zorluğunun hiçbir anlamı kalmaz. Bence...
fikstür ancak bizimle oynayanlar için zordur :bandit:

Çevrimdışı cursedofdragon

Baş'ta başöğretmen Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere bütün öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlarım bu arada :)

Bu çizim çok güzel olmuş :D

İzmit'te Pişmaniye görünümlü saçma sapan bir stad yapıyorlardı, bitmedi mi hala?

Bitse de yesek.

Pişmaniye görünümlü stad, ahah.

Millet aç be, gerçek pişmaniye sanıp yer o stadı.
Pismaniye görünümlü degil abi dis cephesi Pismaniyenin cekilirkenki haline benzeyecekmis ben fotolarını gördüm kaba insaat bitmis dis cephe ve cati yapılıyor resimlerden gördüğüm kadari ile

33.000 kisilik bir stad , Ulkenin her yerine boyle stadlar yapılması güzel gercekten..

Ki Kocaeli Turkiyenin en iyi taraftar gruplarindan birine sahip bir takim..

Çevrimdışı tuncaboylu

bu arada dün napoli kiev maçı nasıldı? kiev başımıza iş açabilir mi son maçta?

Özetten gördüğüm kadarıyla Napoli'nin hızlı adamları epey karşı karşıya kalmış.

Ama ölçü olmaz abi.

Dünkü maça iddialı çıktılar, kazansalar 2. bile olabilirlerdi grupta.

Bizim maçta ise hiç bir iddiaları olmayacak.

Çevrimdışı atalay

Kazanmak; bazen bir maçı, bazen bir turu, bazen bir periyotu geçmek, bazen ise bir kupayı kaldırmak olabilir. Bunun birçok parametresi var. İçinde bulunduğun konjonktürel durum, yapabilirlik, potansiyel aralığı, yarıştığın platform, ekonomik imkanlar ve başarının altyapısına göre kazanmanın şartlarını/tanımlamalarını oluşturabilirsiniz. Fakat kaybetmeyi bilmek, kaybettikten sonra ayağa kalkabilmek, kazanmak için mücadele etmek, kazandıktan sonra yeniden kazanmak için çabalamak bunlarda winner/loser ifadelerinin içinde olan şeyler. Barça ve Real için CL kupasını kaybetmek başarısızlıktır. Çünkü kurulan tüm kadrolar ve hedefler bunun için. Yine Real ve Barça için bazen şampiyonluk bile başarısızlıktır. Çünkü oynanan oyunun niteliği ve doyuruculuğu tatmin etmeyebilir. Bugünün mevcut durumunda ise Beşiktaş için ligi kaybetmek başarısızlıktır. Fakat sadece kupa kazanmak; Güneş ve teknik ekibini, oyuncu grubunu veya yönetimi başarılı yapmaz.
[ Son Düzenleme: 24 Kasım 2016, 15:52:08 atalay ]

fikstür ancak bizimle oynayanlar için zordur :bandit:
:claps: :claps:

Biz degil rakipler korksun !! Ki kormuyorlar titriyorlar :D

Çevrimdışı tangaz

maç çıkışı metroya geldik 3-4 yaşlarında iki çocuk erkek kız büyük ihtimal ikizlerdi
üstümüzdeki formaları gördüler erkek 3-3 bitti maç dedi bize maçı izledim. Biraz sohbet ettik
sordum hangi takımı tutuyorsunuz diye kız hemen Beşiktaş dedi Anneleride bunlar fanatik Beşiktaşlı dedi.
arkadaşlar yeni nesili tekrar kazanmaya başladık. Beşiktaş derken çocukların gözlerinin parlamasını görecektiniz.

bizimkiler dün 23:10 uçağı ile izmirden geldiler izmir havaalanından kızım beni aradı (kendisi quaresma hayranıdır) quaresma gol attı deyince havaalanını sevinç nidalarıyla çınlattı. ankarada aldığımda nasıl mutluydu eve gidene kadar beşiktaş konuştuk   :biggrinking:

Baş'ta başöğretmen Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere bütün öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlarım bu arada :)

Bu çizim çok güzel olmuş :D

Demin neden silip yeniden paylastin :alala:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

şuan sakatlıklar dışında her şey güllük gülistanlık bence  :)

Çevrimdışı benyv-

Hep diyor olmanız, haklı olduğunuz anlamına gelmiyor.

CL'de oynadığımız ilk 4 maçtaki en iyi savunma oyuncumuz Tosiç'ti.

Bunlar içinde Napoli ve Benfica deplasmanları da vardı.

Sakat sakat oynadığı ve 60. dakikada çıkmak zorunda kaldığı şu maçta kötü oynadığı için başlamışsınız biz demiştik demeye.

Katılıyorum Tosic konusunda. Tosic ve Marcelo ikili yedek olarak bizim için iş yapar. Fakat bu kadar ucuza bulup getirdiğimiz oyunculardan iyi performans alıyoruz kapasiteleri doğrultusunda, daha ne yapsınlar. Kanatlarımıza göre şu anda savunma çok daha sorunsuz bence takımda. Rhodolfo, Marcelo ve Tosic bu sene form olarak fena değiller. Önce kanat ve orta saha istikrarını oturtmamız gerek. 

Çevrimdışı Koa_lAA

Pismaniye görünümlü degil abi dis cephesi Pismaniyenin cekilirkenki haline benzeyecekmis ben fotolarını gördüm kaba insaat bitmis dis cephe ve cati yapılıyor resimlerden gördüğüm kadari ile

33.000 kisilik bir stad , Ulkenin her yerine boyle stadlar yapılması güzel gercekten..

Ki Kocaeli Turkiyenin en iyi taraftar gruplarindan birine sahip bir takim..

konu dışı ama yarama tuz bastınız... ülkenin her yerine stad yapılırken zonguldak stadının yıkılıp o halde bırakılması.. zonguldakspor gibi eskilerin efsane diye tabir ettiği bir takımın maçlarını şehrin 40 km ilerisinde ilçede oynamak zorunda kalması... bu da ayıp ki ne ayıp..

zonguldak spor taraftarından bahsetmiyorum bile... 2 sene önce süper lig taraftar ortalaması 8 bin iken zonguldakspor süper amatör ve sonraki sene 3. ligde 10 bin ortalamayla oynadı maçlarını... daha fazla olurdu ortalama ama stad okadar kişi alıyodu :)

Çevrimdışı 38life

Bu arada önümüzdeki yaz transfer döneminde yeni bir Atiba arayışı içinde olmalıyız. Özellikle "Atiba'nın genci" diye adlandırılabilecek bir transfer yapabilirsek tadından yenmez.

Etiketler: