Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9113566 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

orta üçlüyü kastediyorsun bu doğru ama rakibin kanat gücünü düşünerek becki sola koyması doğru değildi napoli maçlarında adrianonun sol bekte neler yaptığını gördünüz şahsen bana çok ekstra güven veriyor sol bek oynadığında. diğer taraftan beck adana maçında iyiydi ama rakip çok zayıftı mesela AZ maçında yediğimiz 3. golde çok bariz basit hatalıydı keza adana maçındaki penaltıda da hatası vardı. bu nedenle bu denemesi hatalıydı. sonra rakip son 8 maçta 7 galibiyet 1 beraberlik yakalamış sakatlar dönmüş üzerine koyarak gelmiş ist.a buna göre tedbir almak gerekirdi. maça bu kadroyla başlamak yerine rakibi uyutmak ortada diri kalmak bazen maçı kazandırır. ortaya necip koyup çevirdiğimiz çok maç var hatırlayın. orta sahayı teslim ettik ilk 11le ne zaman inler girdi oyun bize döndü.
Hoca mac icinde 3-4 sefer formasyon oyuncularin yerlerini ve veya oyunculari degistiriyorsa maca iyi hazirlanmamistir.
Benfikanin nasil oynayacagini bilmek hocanin isi. Cikardigi kadro da yanlisti ayrica.
Lucescu mac oncesi rakibin 11ini tahtaya yazar ve yanilmaz mesela
[ Son Düzenleme: 24 Kasım 2016, 14:57:34 mylife1903 ]

Çevrimdışı eaglekartal

biliç demeyin sinirlerim zıplıyor sırf ona git₁ manasında birşey dedim diye forzadan süresiz şutlandık ama ne oldu bizim dediğimize geldi

Çevrimdışı benyv-

Başakşehir maçında kimin oynayacağından çok, belirleyeceğimiz oyun planının başakşehir'e karşı tutup tutmayacağı önemli. Başakşehir'den daha iyi bir takım olduğumuz bir gerçek, fakat taktiksel hatalara düşersek bunlardan faydalanabilecek bir takımla oynayacağız. Keşke formda bir sol kanat oyuncumuz olsaydı da hoca değişik aksiyonlara girmeseydi, bunlar için hocayı suçlayamayız. Hocanın yapması gereken ve elindeki kadroyla yapabileceği tek şey, oyuna ince dokunuşlar yaparak kendi oynumuzu 90 dakikaya yaymak. Örneğin Benfica maçlarındaki 2. devrelerde oynadığımız oyunu kısa sürelerde sergiliyoruz. Geçen sene daha uzun süreler bunu yapıyorduk. Bunu hallederse  hoca açık ara puan farkıyla şampiyon oluruz.
[ Son Düzenleme: 24 Kasım 2016, 14:49:49 benyv- ]

Çevrimdışı mylife1903

favre der susarımmm....
Bizim basin her maca ayri taktikle cikiyor diye gomer onu kki haftaya. Aaa renklilerden birinengelse cok boyuh hoca her maca ayri hazirlaniyor olur.

Çevrimdışı atalay

@mylife1903 Kazanmak ve kaybetmeyi doğru tanımlamak bu zaten. Ersun Yanal'ın Trabzon'u, Avcı'nın Başakşehir'i, Hamzaoğlu'nun Bursa'sı, Akçay'ın Osmanlı'sı hatta Riekerink Bey'in Galatasaray'ı ile Güneş'in Beşiktaş'ı için kazanmak aynı şeyleri ifade etmiyor. 
[ Son Düzenleme: 24 Kasım 2016, 20:01:19 atalay ]

Çevrimdışı Bishamon

Bu arada Steven Gerrard futbolu bırakmış...

Çevrimdışı tangaz

Hoca mac icinde 3-4 sefer formasyon oyuncularin yerlerini ve veya oyunculari degistiriyorsa maca iyi hazirlanmistir.
Benfikanin nasil oynayacagini bilmek hocanin isi. Cikardigi kadro da yanlisti ayrica.
Lucescu mac oncesi rakibin 11ini tahtaya yazar ve yanilmaz mesela

abi iyi hazırlanmış mı hazırlanmamış mı?
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Başakşehir maçında kimin oynayacağından çok, belirleyeceğimiz oyun planının başakşehir'e karşı tutup tutmayacağı önemli. Başakşehir'den daha iyi bir takım olduğumuz bir gerçek, fakat taktiksel hatalara düşersek bunlardan faydalanabilecek bir takımla oynayacağız. Keşke formda bir sol kanat oyuncumuz olsaydı da hoca değişik aksiyonlara girmeseydi, bunlar için hocayı suçlayamayız. Hocanın yapması gereken ve elindeki kadroyla yapabileceği tek şey, oyuna ince dokunuşlar yaparak kendi oynumuzu 90 dakikaya yaymak. Örneğin Benfica maçlarındaki 2. devrelerde oynadığımız oyunu kısa sürelerde sergiliyoruz. Geçen sene daha uzun süreler bunu yapıyorduk. Bunu hallederse  hoca açık ara puan farkıyla şampiyon oluruz.
Elimizdeki tüm sol kanatta oynayan oynayabilecek oyuncuların formsuz olması ise çok komik gerçekten, Olcay, Kerim, Aras geçen seneden Töre..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mylife1903

abi iyi hazırlanmış mı hazırlanmamış mı?
Hazirlanmis iste abi habire degistiriyor bir hazirligi var adamin hepsini uyguluyor.

Yok be abi hazirlanmamis telefondan yaZiyorum cok agilli degil duzeltemiyor hala

Çevrimdışı 38life

Dün 1.ci gol. Hep kendi gidiyor kanatta paslaşmıyor denen Quaresma'nın Beck'e verdiği pastan sonra geldi :)

Çevrimdışı mylife1903

Elimizdeki tüm sol kanatta oynayan oynayabilecek oyuncuların formsuz olması ise çok komik gerçekten, Olcay, Kerim, Aras geçen seneden Töre..
Tosic gibi stopere atsinlar bunlari, pisince kanada koyar hoca.
Formda oyuncu da yok takimda. Yukselise mi gececez nedir anlamadim. Beck disinda oyle aman aman standart futbolunu oynayan oyuncu goremiyorum.
Ha abunun falan formda hali buysa zaten isimiz var

Çevrimdışı tuncaboylu

@atalay burasi besiktas. Kazanmanin kaybetmenin tanimi sampiyonluk kupasini muzeye koymaktir baska tanimi yok. Ha bizim takim genclerbirligi olsaydi baska tanim yapardik. Sene sonunda kupa koleksiyonu yaptiysan winnersindir. Yok son macta fb gibi rakibine kupayi hediye edersen losersin.

Isin baska dinamikleri vardir yonetim boyutu ve bunlar teferruattir. Yonetim de loser degilse puanlarini caldirtmayacak besiktasin.

Dunya tarihinde oyle bir karakter yok kazanmadan winner kaybetmeden loser.

Ft yi ele alalim biz o kupalari nasil topladigini biliyoruz ama adamin muzede koleksiyonu var loserdir dersek kupalari kamyonla getirir hemi de damperli onumuze doker.

Romantiklige gerek yok. Birseyler kazanmadan winner olamazsin.

Yakisikli degil ama sempatik ve komik ayrica cuzdani da kalin, savunmasi oluyor.

Winner adam kazanandir, super oynadik 126 tane pozisyona girdik rakip tek korner atti 1-0 kazandi boyle bir winnerlik yok.

Winner'lık sıfatını sadece kupa kazanmaya endekslemek bana haksızlık geliyor.

Atletico Madrid ile 3 senede 2 kere üst üste CL finali oynayan Simeone loser mı, bala₁ o kupayı kazanan Avram Grant winner mı?

Hasbelkader 2 kupa kazanan Riekerink ya da 3 kupa kazanan Hamza winner mı?

Bu kadar kolay olmamamlı bazı şeyler.

Kahrolsun bağzı şeyler.  :evillol:
[ Son Düzenleme: 24 Kasım 2016, 15:01:47 Berat ]

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Tosic gibi stopere atsinlar bunlari, pisince kanada koyar hoca.
Formda oyuncu da yok takimda. Yukselise mi gececez nedir anlamadim. Beck disinda oyle aman aman standart futbolunu oynayan oyuncu goremiyorum.
Ha abunun falan formda hali buysa zaten isimiz var
Orası öyle tabi ama bu üçü fecaat durumda.. Düşünsene 23 kişilik kadrom var diyorsun ama aslında 20 kişi o kadro, hoca çok zorlanıyordur..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mylife1903

Anlamadan neden bu kadar uzun uzadıya yazdın? @mylife1903 Kazanmak ve kaybetmeyi doğru tanımlamak bu zaten. Ersun Yanal'ın Trabzon'u, Avcı'nın Başakşehir'i, Hamzaoğlu'nun Bursa'sı, Akçay'ın Osmanlı'sı hatta Riekerink Bey'in Galatasaray'ı ile Güneş'in Beşiktaş'ı için kazanmak aynı şeyleri ifade etmiyor.
Yahu @atalay oyle kapali yaziyorsun ki iyi politikaci olur senden.
Ayni seyleri ifade etmiyor tamam, neleri ifade ediyor onlari da azicik yazsan bizim gibi faniler bilgi ve fikir sahibi olacak.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Atletico Madrid ile 3 senede 2 kere üst üste CL finali oynayan Simeone loser mı, bala₁ o kupayı kazanan Avram Grant winner mı?

Winner tek bir sezon kazanan adama denmez zaten bunu süreklilik haline getiren adama denir..
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Başakşehir macını kaybedersek yönetimin sucu en ucuz bilet  :s20: sonra niye maclara elit kesim gidiyor tezahurat yapmıyor
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı 38life

Tosic'in birinci ve üçüncü goldeki absürt hataları unutulmasın. Benfica maçındaki oyunsal/bireysel problemler ve zincirleme hatalar kadar Tosic'in bireysel majör hataları skoru 3-0'a getiren etkenlerdi.

Bunları kazanırken de söylüyorduk ne Marcelo Ne Tosic Beşiktaş'ın as stoperi olabilecek stoperler değil. Hep söyledim. Marcelo Beşiktaşta iyi bir yedek stoper olur Tosic ise ancak 5.ci stoper falan olur. Transfer döneminde bunları çok söyledik ama takım iyi gidince unutuluyor doğal olarak. Tosic'in sadece tek bir plan üzerine oynaması ve o planı uygulamada başarılı olması gözlere perde çekiyor. Rhodolfo'nun durumu nedir acaba?

Çevrimdışı atalay

Yazdığım şeyden bağımsız bir karşılık verdin. Senin yazdığının karşılığını gayet berrak bir şekilde burada yazdım. @mylife1903

Sizden daha iyisine bu tarz uzun yarışmalarda kaybedebilirsiniz ama sizden iyisi yoksa ve kaybediyorsanız şahsım adına affetmem.

Çevrimdışı Berat

Başakşehir macını kaybedersek yönetimin sucu en ucuz bilet  :s20: sonra niye maclara elit kesim gidiyor tezahurat yapmıyor

Birçok kategoride biletler çıktığı gibi bitti.

1903, VIP, 1,2,3. kategorilerde yer var.
[ Son Düzenleme: 24 Kasım 2016, 15:13:06 Berat ]

Çevrimdışı tuncaboylu

Aynen kardeşim.

Bak Benfica maçı biletleri 15-20 liraydı; maça gelen elit olmayan taraftar nasıl bağırıp maçı kazandırdı.

Çevrimdışı mylife1903

@tuncaboylu tarih gs zalada bont cantada paralari verdi ve besiktasin sampiyonlugunu caldi yazmiyor.
Simone loser da winner da degil basarili sadece.

Kavramlarim icini boyle orneklerle doldurabiliriz. Kulubun standarti onemli. Mesela realin basina gelen hoca elindeki imkanlarin karsiligini verecek yoksa loserdir. Haaa alavesin hocasi elindeki imkanla kendine gore basarili olabilir ama bisiler kazanmadan winner olunmas. Simone az sanssizdir ve loserdir ama basarilidir kendi kulubunun olanaklarina gore.

Bayernin hocasi bundesligayi alamazsa yuzde yuz basarisizdir ama leibzigin hocasi bundesligayi kazanmayabilir.

Besiktas burasi atletiko belki bizden basarili bir kuluptur ama bizden buyuk kulup degildir.

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Fiyatı yazmayı unutmuşum en ucuz 100 tl  :evillol: biletler tükenmiş heralde elit kesim internetten hemen kapmış
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı tuncaboylu

Bunları kazanırken de söylüyorduk ne Marcelo Ne Tosic Beşiktaş'ın as stoperi olabilecek stoperler değil. Hep söyledim. Marcelo Beşiktaşta iyi bir yedek stoper olur Tosic ise ancak 5.ci stoper falan olur. Transfer döneminde bunları çok söyledik ama takım iyi gidince unutuluyor doğal olarak. Tosic'in sadece tek bir plan üzerine oynaması ve o planı uygulamada başarılı olması gözlere perde çekiyor. Rhodolfo'nun durumu nedir acaba?

Hep diyor olmanız, haklı olduğunuz anlamına gelmiyor.

CL'de oynadığımız ilk 4 maçtaki en iyi savunma oyuncumuz Tosiç'ti.

Bunlar içinde Napoli ve Benfica deplasmanları da vardı.

Sakat sakat oynadığı ve 60. dakikada çıkmak zorunda kaldığı şu maçta kötü oynadığı için başlamışsınız biz demiştik demeye.

Çevrimdışı tangaz

Hazirlanmis iste abi habire degistiriyor bir hazirligi var adamin hepsini uyguluyor.

Yok be abi hazirlanmamis telefondan yaZiyorum cok agilli degil duzeltemiyor hala

satılmış tümer anlatmıştı bir ara lucescunun rakip analizlerini ağzım açık kalmıştım ülkeye çok fazlaydı zaten beklenen son başına geldi.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

Hep diyor olmanız, haklı olduğunuz anlamına gelmiyor.

CL'de oynadığımız ilk 4 maçtaki en iyi savunma oyuncumuz Tosiç'ti.

Bunlar içinde Napoli ve Benfica deplasmanları da vardı.

Sakat sakat oynadığı ve 60. dakikada çıkmak zorunda kaldığı şu maçta kötü oynadığı için başlamışsınız biz demiştik demeye.
Tosic iyidir yahu atiba mesela beni daha cok sok etti. Ilk defa kotu oynadi. Belkide kariyerinin en kotu maciydi. Bir sezonda yaptigi top kaybini bir maca sigdirdi.

Bu mide bulantisi olayi var atiba ondan mi etkilendi acaba

Etiketler: