Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9115321 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

yalnız dk.89 olmuş topun el ayak yaktığı dakikalardasın ve rabonna orta açıyorsun bildiğin 6 okka sakatat işi
Sol kanatta oynadigi zaman mecburen Ya trivela yada Rabona orta açıyor abi aslinda , Adamda Sol ayak denen bisey yok çünkü , Yürümek icin kullanıyor :D

Orada ya geri dönecek pas verecek yada Calima girecekti , O dakikada onu yapmak yerine en iyi yaptığı seyi yapti Rabona orta :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Kalyoncu

Şenol güneş gidecekse ki hiç gitmesin kalsın. :) Benim adayım Marcelo Bielsa umarım yollarımız kesişir.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

Dunku kadro deneme yanilma kadosu degildi , ben bu mac ev sahibiyim ve maci alacagim kadrosuydu aslinda oyuzden bu konuda hocayi elestiremem şahsen , Tabii Benficanin bu kadar alan daraltip onde basacagini oda bizde tahmin etmiyorduk , Hoca bunu gordukten sonra Gereken hamleleri yapip maci cevirdi :busted_cop:

orta üçlüyü kastediyorsun bu doğru ama rakibin kanat gücünü düşünerek becki sola koyması doğru değildi napoli maçlarında adrianonun sol bekte neler yaptığını gördünüz şahsen bana çok ekstra güven veriyor sol bek oynadığında. diğer taraftan beck adana maçında iyiydi ama rakip çok zayıftı mesela AZ maçında yediğimiz 3. golde çok bariz basit hatalıydı keza adana maçındaki penaltıda da hatası vardı. bu nedenle bu denemesi hatalıydı. sonra rakip son 8 maçta 7 galibiyet 1 beraberlik yakalamış sakatlar dönmüş üzerine koyarak gelmiş ist.a buna göre tedbir almak gerekirdi. maça bu kadroyla başlamak yerine rakibi uyutmak ortada diri kalmak bazen maçı kazandırır. ortaya necip koyup çevirdiğimiz çok maç var hatırlayın. orta sahayı teslim ettik ilk 11le ne zaman inler girdi oyun bize döndü.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Şenol güneş gidecekse ki hiç gitmesin kalsın. :) Benim adayım Marcelo Bielsa umarım yollarımız kesişir.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bielsa bu coğrafyanın insanı değil
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Kalyoncu

Bielsa hiçbir coğrafyanın adamı değil. Voltranları birleştireceksek bundan daha iyisi yok.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu arada İstanbul'daki Napoli maçımızı yöneten Mark Clattenburg Sevilla-Juventus maçını katletmiş resmen.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

fazla aramaya gerek yok jesus direkt bizim için biçilmiş kaftan olur ama buraya getirmek kolay olmayacaktır abi  :bandit:

Çevrimdışı tangaz

fazla aramaya gerek yok jesus direkt bizim için biçilmiş kaftan olur ama buraya getirmek kolay olmayacaktır abi  :bandit:

benim de favorim jesus şenol hoca sonrası isterim kendisini. ya da Lucescu  :iblush:

Çevrimdışı tangaz

Bielsa hiçbir coğrafyanın adamı değil. Voltranları birleştireceksek bundan daha iyisi yok.

bielsa tam bir kumar bence, tutmazsa toparlamak uzun süre alıyor sonrasında...

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı cursedofdragon

Şenol hoca bıraktıktan sonra yerine gelicek tek bir isim var pep guardiola.

Başkası yalan.

Çevrimdışı Bishamon

Bu arada Jorge Jesus Sporting'den baya kaju alıyor yani getirmek hiç kolay olmaz

Çevrimdışı mylife1903

yalnız dk.89 olmuş topun el ayak yaktığı dakikalardasın ve rabonna orta açıyorsun bildiğin 6 okka sakatat işi
Her topa robana midir nedir onu yapsin abi zaten bi de tirifela var ondan yapsin. Hangi macti o 40m robana defans arkasina top atti herif. Yamik vursin bu top duzgun yere gidiyor. Kaleciyle karsi karsiya atamiyor ama klinik vaka herif. 33 yasinda adam da dovulmez bu yastan sonra. Bunu boyle kendi haline birakacan senin kalenden uzak olacak gazlaya gazlaya sahaya atacan rakibe patlasin. Ilginc.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu arada Jorge Jesus Sporting'den baya kaju alıyor yani getirmek hiç kolay olmaz

:lol: :lol:

Fındık versek olmamı :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Kalyoncu

bielsa tam bir kumar bence, tutmazsa toparlamak uzun süre alıyor sonrasında...
Evet bu dediğine katılıyorum doğru abi ama tutarsa Bilbao da yaptıkları ortada. Biz sürekli kumar oynuyoruz zaten abi.

Her topa robana midir nedir onu yapsin abi zaten bi de tirifela var ondan yapsin. Hangi macti o 40m robana defans arkasina top atti herif. Yamik vursin bu top duzgun yere gidiyor. Kaleciyle karsi karsiya atamiyor ama klinik vaka herif. 33 yasinda adam da dovulmez bu yastan sonra. Bunu boyle kendi haline birakacan senin kalenden uzak olacak gazlaya gazlaya sahaya atacan rakibe patlasin. Ilginc.
Bursa maçında Olcaya atti abi :icool:

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı panic13

benim de favorim jesus şenol hoca sonrası isterim kendisini. ya da Lucescu  :iblush:

Türkiye liginde son 9 şampiyon takımın hocalarının tamamı Türk, sanırım en son yabancı hoca ZICO idi. 2000-2005'e kadar ülke olarak futbolumuz çok gerideydi ama gerek dönen paranın artması gerek başta Almanya olmak üzere yabancı ülkelerden ülkemize gelen iyi oyuncu sayısının çokluğu, gerek ligin çok içine kapanması sebebi ile teknik bilgisi yüksek yabancı bir teknik adamın yapacağı katkı oldukça azaldı. Artık şampiyonluk son 4-5 haftada antrenörün yapacağı minör katkılardan geçiyor. bu da hem ligi tanıyan, hem türkçe konuşan, hem ligi tanıyan ve anlaşan bir antrenöre çok büyük fark katıyor. Mesele Daum veya Lucescu dışında herhangi bir yabancı teknik adamın takımı doğrudan şampiyon yapacağına inanmıyorum.

Örneğin, 2014-15 sezonunda son 10 hafta Bilic'i görevden alıp Mustafa Denizli'yi getire idik takımın başına kesin şampiyon olurduk.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Berat

Geçen sene Sosa'nın bebekleri bu sene Olcay'ın bebeği
Geçen sene Rhodolfo'nun sakatlığı, bu sene Caner
Geçen sene Avrupa'daki beraberlikler son maç, yine bu sene aynı
Geçen sene ŞAMPİYON bu sene de yükleniyor..

Çevrimdışı alimm

sarri, rui victoria, jorge jesus üçüne de yürünebilir ilerde. iyi hocalar...
favre der susarımmm....
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Evet bu dediğine katılıyorum doğru abi ama tutarsa Bilbao da yaptıkları ortada. Biz sürekli kumar oynuyoruz zaten abi.
Senol Hoca sonrası , Senol hocayla Ayni mantaliteye ve ayni Oyun mantalitesine ( taktiksel olarak) sahip bir Hoca arıyorsak o Hoca Jorge Jesusdan baskasi degil :bandit:

Pas - Pas , Hucum-Hücum , Kontrollu futbol = Şenol Gunes = Jorge Jesus :busted_cop:

Çevrimdışı tangaz

Türkiye liginde son 9 şampiyon takımın hocalarının tamamı Türk, sanırım en son yabancı hoca ZICO idi. 2000-2005'e kadar ülke olarak futbolumuz çok gerideydi ama gerek dönen paranın artması gerek başta Almanya olmak üzere yabancı ülkelerden ülkemize gelen iyi oyuncu sayısının çokluğu, gerek ligin çok içine kapanması sebebi ile teknik bilgisi yüksek yabancı bir teknik adamın yapacağı katkı oldukça azaldı. Artık şampiyonluk son 4-5 haftada antrenörün yapacağı minör katkılardan geçiyor. bu da hem ligi tanıyan, hem türkçe konuşan, hem ligi tanıyan ve anlaşan bir antrenöre çok büyük fark katıyor. Mesele Daum veya Lucescu dışında herhangi bir yabancı teknik adamın takımı doğrudan şampiyon yapacağına inanmıyorum.

Örneğin, 2014-15 sezonunda son 10 hafta Bilic'i görevden alıp Mustafa Denizli'yi getire idik takımın başına kesin şampiyon olurduk.

artan yabancı oyuncu sayısı ilk 11lerin neredeyse tamamının yabancıya doğru evrilmesi yukarıda sıraladığın doğruları rafa kaldırabilir. öte yandan lucescu bence elit hoca ekstra çalışkan biri daumda ülke dinamiklerini çözen bir çakal. çalışan yabancı hocalar kaliteli isimler değillerdi. ama bugün sıraladığımız isimler yüksek profilli hocalar bence...

Çevrimdışı mylife1903

Bilmiyorum, göreceğiz. @Akil Emre | Bir dakika değil, otuz saniye içinde oluyor. Yazdık! @Yusuf Tekeli  | Önce kazanmayı ve kaybetmeyi doğru tanımlamak lazım. Mesele sorumluluk olgusu değil. @mylife1903
@atalay burasi besiktas. Kazanmanin kaybetmenin tanimi sampiyonluk kupasini muzeye koymaktir baska tanimi yok. Ha bizim takim genclerbirligi olsaydi baska tanim yapardik. Sene sonunda kupa koleksiyonu yaptiysan winnersindir. Yok son macta fb gibi rakibine kupayi hediye edersen losersin.

Isin baska dinamikleri vardir yonetim boyutu ve bunlar teferruattir. Yonetim de loser degilse puanlarini caldirtmayacak besiktasin.

Dunya tarihinde oyle bir karakter yok kazanmadan winner kaybetmeden loser.

Ft yi ele alalim biz o kupalari nasil topladigini biliyoruz ama adamin muzede koleksiyonu var loserdir dersek kupalari kamyonla getirir hemi de damperli onumuze doker.

Romantiklige gerek yok. Birseyler kazanmadan winner olamazsin.

Yakisikli degil ama sempatik ve komik ayrica cuzdani da kalin, savunmasi oluyor.

Winner adam kazanandir, super oynadik 126 tane pozisyona girdik rakip tek korner atti 1-0 kazandi boyle bir winnerlik yok.

Siradan bir Turk Hocayı getirseydik de Şampiyon olurduk o sezon

Goz göre göre verdi Sampiyonlugu bak yine sinirlendim elim ayagim titremeye basladi :akuma: :bawling:

Etiketler: