Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9119566 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

bu arada kievin napoliyi yenme ihtimali çok çok az Napoli Handikaplı kazanır  :)

handikaplı napoli galibiyetinin oranı ne acaba  :money:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

handikaplı napoli galibiyetinin oranı ne acaba  :money:
iddaa 1.95 veriyor abi, bets10 2,95 abi  :bandit:

Çevrimdışı Bishamon

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, transfer gündemini değerlendirdi.

Bakırköy Capacity Alışveriş Merkezi'nde hizmete giren Kartal Yuvası'nın açılışını yöneticiler Ahmet Ürkmezgil ve Hüseyin Mican ile beraber yapan Fikret Orman, açılış sonrası soruları yanıtladı.

Devre arasında bir tanesi kesin iki transfer yapmak istediklerini belirten Orman, Gökhan Töre için, "Gökhan kendisi gitmek istedi. Burası herkesin kafasına göre gidip geleceği bir yer değil. Gökhan da aynı Quaresma gibi evine dönmek istediğini net bir biçimde söylerse, değerlendiririz" dedi.

"QUARESMA GİBİ EVİNE DÖNMEK İSTEDİĞİNİ SÖYLERSE,DEĞERLENDİRİRİZ"
Fikret Orman'ın açıklamaları şu şekilde:

"Gökhan ile ilgili talebimiz de yok onlardan da bir şey gelmedi. Gökhan Avrupada oynamak istiyordu, gitsin oynasın dedik. Bizim böyle bir planımız yok. Gökhan eğer Beşiktaş'a dönmek isterse bunu net olarak ifade edecek. Quaresma'da olduğu gibi ben evime dönmek istiyorum diyecek. O zaman onu değerlendireceğiz. Beşiktaş kimsenin bugün gitmek istiyorum yarın dönmek istiyorum diyeceği kulüp değil. Herkes için geçerli. Burası Beşiktaş. Bizim için dünyanın en büyük kulübü. Beşiktaş'ın duruşu vardır, o çizginin dışında duracak kimseyle işimiz olmaz"

"BİRİ KESİN İKİ TRANSFER YAPMAK İSTİYORUZ"
"Transfer çalışmaları devam ediyor, iki koldan gidiyoruz. İzleme komitelerinin hepsi yurt dışında.Metin Albayrak da bu gece gidiyor, biz de devamlı geziyoruz. Eksiğimiz olan bir maksimum iki bölgeye takviye yapacağız. Birini kesin yapmak istiyoruz, ikincisini belki yaparız. Geniş kadromuz var, oyuncularımız forma bulamadıkları sürece mutsuz oluyorlar, bu mutsuzluk takıma da yansıyabiliyor. Dengeyi iyi kurmamız lazım."

"ÖNÜMÜZDE ÇOK ZOR BİR SÜREÇ VAR"
"Önümüzdeki hafta ligin namağlup iki takımı oynayacak. Tabii çok zor bir süreç var önümüzde; Benfica sonra M.Başakşehir, arkasından Fenerbahçe ile oynayacağız sonra Dinamo Kiev'e gideceğiz, Bursaspor geliyor. Beşiktaş her şeye hazırlıklı tecrübeli bir takım. Eskisi gibi değiliz, elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağımıza inanıyorum. Sakatlıklarımız var ama mazeretlere takılmayacağız, işimizi iyi yapacağız. Bütün kurumlarıyla yönetimiyle, taraftarlarıyla futbolcularıyla, teknik heyetiyle bu maçlara hazırlanmış durumdayız bütün taraftarları ve kamuoyunu mutlu etmek istiyoruz."

"SESSİZ TEZAHÜRATI ÖNEMSİYORUZ"
"Sessiz tezahüratı da önemsiyoruz. 3 Aralık'ta hem Engelliler Günü'nü hem de ırkçılığa karşı duruşumuzla da önemli bir şey yapmak istiyoruz. Benfica taraftarlarına da dağıttık broşürleri. Onlarla birlikte yapmak istiyoruz"

Çevrimdışı benyv-

Bu kulübün bu yıldan itibaren artık vizyonu Avrupa kupası kaldırmak olmalı. İster CL ister AL farketmez, nihai amaç kupa olmalı. Çeyrek finalde Barça çıkar ve elenirsen de sorun olmaz, bu hedef koymaya engel değil.

Kafamızdaki bariyerleri bi kaldıralım artık.

Grupta da 2 maçta 6 puanla grup lideri Beşiktaş bekliyorum.

Eğer bu gruptan 2 maçta 6 puan alıp çıkarsak evet dediğin olabilir. Fakat, genel olarak kademeli hedefler koymak daha mantıklı. Mevcut yönetim de maddi ve sportif hedefleri kademeli artırarak buralara geldi. Tarihimizde hiç gruptan çıkamadığımız bir turnuvada, şimdiden kupa hedefi koymak gerçekçi olmaz. Avrupa Ligi'nde boy gösterdiğimizde ise kupa hedefi koyabiliriz, kupayı alan takımların bütçe ve kalite açısından gerisinde değiliz.

Çevrimdışı tuncaboylu

olumsuz kriterleri hepimiz biliyoruz hatta transfer dönemi yönetime kızmamıza gerek yok koşullar ortada diyen de biziz. ortadaki talihsizliği dile getirmiştim hemen siper alan asker moduna geçmişin gene  :D

Siper falan aldığım yok, benim bahsettiğim durum seninkinden daha nadir görülüyor.  :tabe:

Çevrimdışı tuncaboylu

Iki beraberlikle cikma ihtimalimiz yok mu? Hic kasilmasak boyle sifir sifir averaj sifir iki puan alsak, mangirimiza baksak

1- Napoli'nin Kiev'le berabere kalması ve Benfica'ya yenilmesi durumunda mümkün.
2- Napoli'nin son maçta Benfica'yı yenmesi halinde mümkün.

Çevrimdışı tuncaboylu

yok yahuu yanılıyor olmayasın nasıl olacak formüle dök bakiim

Kiev 2 maçını da kazanırsa ve Benfica bizden 1, Napoli'den 3 puan alırsa oluyor

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Arkadaşlar konu dışı olacak ama kusura bakmayın.Az önce beni 0542 542 42 42 (güzel numara seçmişler) nolu numaradan arayıp: vodafone'dan arıyoruz 4.5 G'ye geçildiğinden 10 gb veya 1000 dakika hediye yüklemesi yapacağız. gelen sms'deki kodu bize iletmeniz yeterli dediler. Olaya uyanınca hemen kapattı karaktersizler.  :akuma: Bu forumdaki arkadaşlar uyanıktır yemezler ama gaflet anınıza gelir falan diye uyarmak istedim. İyi forumlar.
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu kulübün bu yıldan itibaren artık vizyonu Avrupa kupası kaldırmak olmalı. İster CL ister AL farketmez, nihai amaç kupa olmalı. Çeyrek finalde Barça çıkar ve elenirsen de sorun olmaz, bu hedef koymaya engel değil.

Kafamızdaki bariyerleri bi kaldıralım artık.

Grupta da 2 maçta 6 puanla grup lideri Beşiktaş bekliyorum.

Her sene Şampiyonlar ligi finali oynayan bir takım haline gelmek, Avrupa Ligi'ni kazanmaktan daha önemli benim gözümde.

Hedefimiz her sene Şampiyonlar Ligi'nde gidebildiğimiz yere kadar gitmek olmalı.

Çevrimdışı sozkul

Oguzhanin kendisini gosterip sorumluluk almasi gereken mac, bu macda da kaybolursa hakkinda iyi dusunmeyecegim. Yeni besiktasin gelecegini sekillendirebilecegimiz bir mac. Bu mac cins cins hata yapan futbolcuyu affetmem.

Ozi  çok güzel asist yaptı abou'ya son maçda?

Çevrimdışı Orhan

Arkadaşlar konu dışı olacak ama kusura bakmayın.Az önce beni 0542 542 42 42 (güzel numara seçmişler) nolu numaradan arayıp: vodafone'dan arıyoruz 4.5 G'ye geçildiğinden 10 gb veya 1000 dakika hediye yüklemesi yapacağız. gelen sms'deki kodu bize iletmeniz yeterli dediler. Olaya uyanınca hemen kapattı karaktersizler.  :akuma: Bu forumdaki arkadaşlar uyanıktır yemezler ama gaflet anınıza gelir falan diye uyarmak istedim. İyi forumlar.
Haberlerde gordum kadini 155 den aradilar.Sonra esinin numarasindan aradilar o kadar gelistirmisler serfsizlik seviyesini.O yuzden telefonla olan her turlu seyden uzak durmak lazim

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

yaptı ama yetmez abi,çok daha iyisini yapabilir; o potansiyel fazlasıyla mevcut.

Çevrimdışı yigitcan1903

Oğuzhan Sosayla beraber çıkmıştı ortaya biraz daha
Şimdi yine kayboldu
Takımı alıp sırtlayan adam olduğunu görmedim zaten hiç

Çevrimdışı Orhan

Avrupa ligini kimsenin sallladigini dusunmuyorum aslinda.Bana gore sl de yari final daha degerli kupadan. Muthis prestij var sl de.Sevilla nin elimizden ikidir adam kapma sebebide bu prestijdir.

Çevrimdışı ekrembaser

Bana ramazan ayında denk geldi. Ben avukatım aradılar kuruyemişçiyim dedim. Ellerine düştüm gibi yaptım sonra polisle beraber adamlara oyun kurduk suç üstü yaptırdım kuryelerini yakalattım kurye 5 aydır içerde ama asıl elebaşlarını yakalatmak lazım

Çevrimdışı sozkul

Haberlerde gordum kadini 155 den aradilar.Sonra esinin numarasindan aradilar o kadar gelistirmisler serfsizlik seviyesini.O yuzden telefonla olan her turlu seyden uzak durmak lazim

PBX lerden yaptıklarını sanıyorum, bütün operatörler yurtdışı hatlarına calling number için filtre koysalar iş fix hatlar için çözülür. Mobil için çözmek çok zor ama en ucuz uluslararası hatları kullandıkları için oluyor bu birazda. Ucuz etin yahnisi yani...

Çevrimdışı sozkul

yaptı ama yetmez abi,çok daha iyisini yapabilir; o potansiyel fazlasıyla mevcut.

Çocuk yeni oynamaya başladı, ne kadar tatminsiz olduk farkında mısınız?

Çevrimdışı Orhan

PBX lerden yaptıklarını sanıyorum, bütün operatörler yurtdışı hatlarına calling number için filtre koysalar iş fix hatlar için çözülür. Mobil için çözmek çok zor ama en ucuz uluslararası hatları kullandıkları için oluyor bu birazda. Ucuz etin yahnisi yani...

Abi teknolojisini bilmiyorum ama haberde gormemis olsam 155 den gelen aramayi ciddiye alabilirdim. Hatta yasca buyuk internete alisik olmayan kesim de var haberi olmayan.

Çevrimdışı Bishamon

Avrupa ligini kimsenin sallladigini dusunmuyorum aslinda.Bana gore sl de yari final daha degerli kupadan. Muthis prestij var sl de.Sevilla nin elimizden ikidir adam kapma sebebide bu prestijdir.

İyide Sevilla ŞL'ye katılsa bile gruplardan çıkamıyor Avrupa ligine gidip onu kazanıyorlar prestij getirmiyor diyorsun ama sonra prestij sayesinde adam alıyorlar diyorsun bir tutarsızlık olmuş orada  :D :D

Çevrimdışı mylife1903

Yahu @sozkul abi sen yapma bari. Adanaspor macinda bana lazim degilki oguzhan bana gs macinda fb macinda benfika macinda lazim. Adanaspor macinda eslem ile nejipjan oynasa onlar da yapardi asist

Çevrimdışı raichu

Abi teknolojisini bilmiyorum ama haberde gormemis olsam 155 den gelen aramayi ciddiye alabilirdim. Hatta yasca buyuk internete alisik olmayan kesim de var haberi olmayan.
ben ciddiye almam 155 den arama gelir mi ya  :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Etiketler: