Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9116297 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

:) :) :) :)

Ağustos ayında bile ince bi mont yanına alma gereksinimi duyulan bi konum mangal gerçektende efsane oluyor orda ..

Top oynayan yoktur @Necmi abi toprak saha olmuştur olimpiyat.
1 Hafta oncesine kadar Umraniyespor kullandi Olimpiyatı , kendi stadi tadilata girmişti
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Bishamon

İlerleyen haftalarda gs ve fb taraftarları Başakşehir Stadını doldururup destek vermeye başlarsalar güzel olur çok eğlenceli olur :)

Onların taraftarı kendi stadlarına gitmemeye başlayacak neden istanbulun ucundaki stada gitsin  :alala:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Yahu bu nedirr hahahahahha :) Napmışlar adamlara böyle .. Yalnız bu ikisi müthiş arkadaş hemde düzgün adamlar :)
Demba sakat olmasaydı, kiralardık çok işimize yarardı.

VSP250g cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bilmezmiyim  maçın ilk yarısını hatırlamıyorum ama :o_o:
bu arada şaka bir yana olimpiyatıda özledim :evillol:
şampiyonluğu erken garantileyelim sonraki maçları olimpiyatta yapalım :D
Baharda mangalları yakarız. şampiyonluğu aldığımıza göre büyük ihtimal stada bile girmeyiz :evillol:
Olimpiyat ozlenirmi yahu

Her gittiğimde Lanet okudugum Kufurbaz haydoya döndüğüm stad

Staddan baska herşeye benziyor ucube yapi

Sen bence Mangali ozlemssin abi :evillol:

Çevrimdışı Bishamon

Yahu bu nedirr hahahahahha :) Napmışlar adamlara böyle .. Yalnız bu ikisi müthiş arkadaş hemde düzgün adamlar :)

Sow fenerli olmasa iyi adam aslında  :lol: :lol:

Çevrimdışı tuncaboylu

@legendmaster i yedirmeyiz :icool:

Kendine o kadar güvenme.  :bandit:

Benim dişlerim keskindir, yemek istersem alırım bir ısırık.  :tabe:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Sow fenerli olmasa iyi adam aslında 
Az sövmedim sowa bize çok gol attı

Onların taraftarı kendi stadlarına gitmemeye başlayacak neden istanbulun ucundaki stada gitsin  :alala:
Soz konusu Beşiktaş sa Fizana bile giderler

Basaksehir ve cevre ilçelerdeki renkliler emin ol giderler Basaksehirin maclarina

Görmüyormusun adamlar Biribirini yiyorlar ama Bize karşı nasil birlesip ortaklik kuruyorlar

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Demba sakat olmasaydı, kiralardık çok işimize yarardı.

Demba Ba nın direk dibine klas ayak içi şutlarını Aboubakar yapabilse veya onun bitiriciliği Aboubakarda olsa bu lig de 40 gol atar Vincent Kardeşim Aboubakar  :)

Kendine o kadar güvenme.  :bandit:

Benim dişlerim keskindir, yemek istersem alırım bir ısırık.  :tabe:
Yok yahu @legendmaster iyi Bjk li sadece biraz ümitsiz , Olumsuz bakıyor , Surekli Bjk formsuz , Bjk kazanamaz diyor mesela :evillol: :evillol: :lol:

Belkide totem yapıyordur :alala:

Çevrimiçi Necmi

Olimpiyat stadına  gittiğimiz gs ye 2-0 kaybettiğimiz maçı hatırlıyormusun necmi abi şu 5 kat giyinip dona kadar ıslanılan maç..

O zaman güzel güneşli günlerin geleceğinin haberciydi bu kadar cefa çekti bu süreçte hem yönetim hem taraftar hemde toçular  artık sefa sürme zamanı olacak inşallah..

Yönetim daha doğru işleri yapmaya devam ederse bileğimiz zor bükülür evelallah.
yukarda ağaçlıkta yakmıştık mangalı biz @bjk_mabet le arabaya nevale almaya gidiyorduk
arabaya aha 3 metre kalmıştı gökten ne varsa üstümüze yağdı arabaya yetişemedim donuma kadar
ıslanmıştım hangi maç olduğunu hatırlayamadım  o kadar maçta ıslandıkki.  @AdemG  nin araçtı bagaja girdik oturduk
onun bagaj nevale açısından zengindir. sonra baktık grup geliyor ama bir telaş yok aheste aheste yürüyorlar
nede olsa insan daha fazla ıslanamaz :evillol:
ama en pis yağmur tripoli maçında yağdı bizdeki şans iki tripoli maçınıda donumuza kadar ıslanarak izledik.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Az sövmedim sowa bize çok gol attı

Boş geçmiyor , neredeyse her maç atıyor.

Bazi maclarda 2 tane atıyor

Gecen sene Sow yoktu aha simdi yaktık ciranizi demistim kendi kendime :D

Herifin bize karsi Alerjisi var hic affetmiyor bosu yok hic :bandit:

Çevrimdışı ONUR KOLCU

yukarda ağaçlıkta yakmıştık mangalı biz @bjk_mabet le arabaya nevale almaya gidiyorduk
arabaya aha 3 metre kalmıştı gökten ne varsa üstümüze yağdı arabaya yetişemedim donuma kadar
ıslanmıştım hangi maç olduğunu hatırlayamadım  o kadar maçta ıslandıkki.  @AdemG  nin araçtı bagaja girdik oturduk
onun bagaj nevale açısından zengindir. sonra baktık grup geliyor ama bir telaş yok aheste aheste yürüyorlar
nede olsa insan daha fazla ıslanamaz :evillol:
ama en pis yağmur tripoli maçında yağdı bizdeki şans iki tripoli maçınıda donumuza kadar ıslanarak izledik.

:) :)

Ben Alkol almıyordum ama  Adem abinin Bagaj da  her türlü içecek vardı abi. :)

Tripoli maçı zaten fena yağmur yağmıştı.. Yanlış hatırlamıyorsam bide eskişehir maçıydı galiba öyle bi yağış vardı ki sahayı nerdeyse görmek çok zordu..

Tottenham maçında 2 kez elektrikler gitmişti :)
Erzurumda maç yapsak bu kadar zorlu şartlar olmazdı heralde :) 

Çevrimiçi Necmi

Olimpiyat ozlenirmi yahu

Her gittiğimde Lanet okudugum Kufurbaz haydoya döndüğüm stad

Staddan baska herşeye benziyor ucube yapi

Sen bence Mangali ozlemssin abi :evillol:
kemerburgaza uğrar turşu suyu içip totem yapardık
ama turşu suyu içtiğimiz hiç bir maçı kaybetmedik.
içinde Beşiktaş varsa her yere giderim en ufak bir yakarmam bile olmaz :bandit:
bak şimdi güle güle anlatıyoruz 3 yıl bize ne dostluklar kazandırdı. ankaradaki maçlar
Beşiktaş güvenlik araçlarıyla kornolaşarak gelinen yol
önemli olan yaşadığın her anı eğlenceye dönüştürmek işkence gözüyle bakarsan işkence olur

Çevrimdışı 38life

iki üç sene önce küfürler gırla takıma püskürmeler yönetime sallamalar şimdi bakıyorum herkesin keyfi yerinde
çooook başarı odaklı taraftar oldunuz çooook  :bandit:

Beşiktaş alıştırıyor insanı daha bu bir şey değil bir süre sonra sıkılacaksınız hep kazan hep kazan hiç aksiyon yok
maça giderken konuşulan tek şey kaç sıfır yeneriz olacak :evillol:

çok çok önemli bir maç değilse atılan gollerede eski coşku olmayacak bak sen gene attılar modunda takılacak
taraftar. :bandit:

Doğru tespit ama ben mesela hiç bizaman yetinen bi insan değilimdir. Hep daha yukarısını beklerim. Beşiktaş böyle giderse 2-3 sene sonra Galaticos kadrosu beklerim. :) Düşünsenize ilk 11deki her mevkiide Atiba kalitesinde futbolcular olduğunu? 34 galibiyetli şampiyonluk falan...

Çevrimiçi Necmi

artık kalede fabri var :evillol:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bak şimdi güle güle anlatıyoruz 3 yıl bize ne dostluklar kazandırdı. ankaradaki maçlar
önemli olan yaşadığın her anı eğlenceye dönüştürmek işkence gözüyle bakarsan işkence olur
Necmi abi valla ne azim var sende helal olsun diyorum,  saygı duyuyorum :) hayatını beşiktaşa göre şekillendiriyorsun :)

Çevrimdışı ONUR KOLCU

artık kalede fabri var :evillol:

Aynen abi fabri bana güven veriyor , statta geri pas verildiği zaman kalede tolga varsa yürekler ağızda.

Geçen sene Başakşehir stadında  ertelenen maçta Rhodolfo kaleden çıkmadın diye çok fena fırça kaymıştı içimin yağları erimişti resmen Langırt kalecisi gibi çizgide duruyor geleni tutsa içim yanmayacak :)

Çevrimdışı 38life

:ok:

Ironi yapiyoruz farkındasındır bu tarz mesajlar atan bir arkadaşımız var ona mahsuben bu tarz mesajlar atiyoruz bizde :ok:

biliyorum bi sayfa önce okudum mevzuyu :)

Çevrimdışı atalay

Benfica'ya karşı ikinci ve üçüncü bölgede baskı merkezlerini doğru kurgular ve geriden oyun kurarken sıkıntı yaşamazsak onları dengesiz yakalama şansımız çok yüksek. Porto maçında Fejsa'nın yokluğunda Samaris sık sık stoperlerin arasına girmek zorunda kaldı. İyi kurgulanmamış ön alan baskılarını Porto rahat kırınca savunmada pozisyon alırken epey zorlandılar.

Fejsa'nın oynaması oyun pratikleri açısından önemli olacaktır. Benfica, üçüncü bölge ve ikinci bölgenin son metrelerinde kaptıkları toplar ile ön bölgede çabuk çoğalan ve mobilizasyonu güçlü bir takım. Bekleri ve kenar oyuncularını, kanallara Mitro ve Guedes'in sırtı dönük oyunları ile iyi bir şekilde sızdırıyorlar. Geriden oyun kurarken yapılan pas hatalarını minimize etmemiz gerek. Kanat organizasyonları ve koridor oyunları sonrası çizgiden kutuya ve yay civarına çıkardıkları şut asistleri yine hücum pratiklerinde önemli yer tutuyor. Oyun merkezini öne çıkarıp, orta sahayı ele almak, Benfica'nın ön bölge oyuncularını geriye itmek ve hücumda genişlemelerine izin vermeden savunmak lazım.

Tolgay ve Oğuzhan'ın sağ/sol iç oynaması, Gönül'ün üçüncü bölgede istasyon oluşu ve kanallara sızması, başta Abou olmak üzere hücum oyuncularının savunma arkası koşuları ile mobilizasyonu güçlü bir Beşiktaş izledik. Ek olarak kanala atılan derin ve savunma arkasına atılan yüksek açılı paslar Benfica maçının hücum pratiği açısından değerli. Porto maçında yaşadıkları en önemli sorunlar bunlardı.

[ Son Düzenleme: 21 Kasım 2016, 23:41:08 atalay ]

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bi gün Olimpiyat stadımı Başakşehir mi hatırlayamadım saat geç olmuştu baya araç falanda bulamıştım Sağolsun Allah razı olsun @MURAT abim bi kez daha teşekkür edeyim burdan beni mecidiyeköy e kadar bırakmıştı yoksa Ayı lar ve kurtlar ile mücadele etmek zorunda kalacaktım dağın başında.. .

Beşiktaş icin katlandık zaten abi yoksa uzerine para verseler gidip mac izlemem orada :alala:

Ilk gittigim macta Rize ile oynadığımız hazirlik maciydi yazin ortasinda tir tir titremistik :bandit:

Antalya ve Fb maci cok soguktu

Live - Brugge - Tromso - Feyenoord maclari atmosfer ve hava olarak iyiydi :tabe:

Bu 4 mactan bir tek Brugge maci hafizamda Kotu ani olarak kalir..

He birde 80.000 kisinin sahaya girdigi organize bir Mac vardı , Numaralidaydim o rezalet macta :)

Bi gün Olimpiyat stadımı Başakşehir mi hatırlayamadım saat geç olmuştu baya araç falanda bulamıştım Sağolsun Allah razı olsun @MURAT abim bi kez daha teşekkür edeyim burdan beni mecidiyeköy e kadar bırakmıştı yoksa Ayı lar ve kurtlar ile mücadele etmek zorunda kalacaktım dağın başında.. .
Olayli Gs macindan gece saat 2:5 - 3 te ancak varmistim eve , sabah kalkip ise gittim birde

Allah dusurmesin o Olimpiyata bir daha

Etiketler: