Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9119101 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Adam var adam gibi :busted_cop:

@Orhan @mylife1903

Yapma sunu ya moralim bozuldu konya macinda tosic dalarken, cenkin hal ve mimikleri offff takim arkadasim olsa bir daha konusmam, gerekirse tekme yumruk dalacaksiniz orda, atarsa atarsa kaybedilen uc puan olur ama kazanilan seri sampiyonluklar.  Tolgayi 4-5 kisi tutuyor bir tosic daliyor oraya.

Çevrimdışı mylife1903

@Necmi abi tüp satan kişi yazdım forum hakaret yasak die çevirdi  ee ben de tüp satan kişiyim nolacak şimdi  :D
Meslegi tup ya abi ondan ona mahsuben
Gazci de abi
Teknik terimle seyi seet ki sey seey olsun

Çevrimdışı mylife1903

Çevrimdışı tangaz

nerden nasıl beceriyorlarsa artık @Orhan_
şu forumda konuşulacak şeyler mi bunlar
banane ulan Ünal'dan hayret bir şeysiniz
burada Beşiktaş konuşalım arkadaşlar
5 gündür Ünal Ünal Ünal tövbe tövbe yaa.

@Özgür şimdi bizler yani ünal konusunda geyik yapanlar ulanmıyız arkadaşmıyız  :alala:

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı TURKahvesi

@Özgür şimdi bizler yani ünal konusunda geyik yapanlar ulanmıyız arkadaşmıyız  :alala:

sizin yaptığınız geyik falan değil sidik yarışı @tangaz

Çevrimdışı tangaz

sizin yaptığınız geyik falan değil sidik yarışı @tangaz

biz ona aşık atışması diyoruz ve birbirimize hakaretvari şeyler yazmadan karşılıklı atışıyoruz burada forum arkadaşlarına ULAN die hitap eden bir düşünce sidik yarışı olarak değerlendirebilir tabiki @Özgür
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi Kapkarakartal

Tosiç yetişcekmi maça acaba ya  :alala:

Çevrimdışı mylife1903

biz ona aşık atışması diyoruz ve birbirimize hakaretvari şeyler yazmadan karşılıklı atışıyoruz burada forum arkadaşlarına ULAN die hitap eden bir düşünce sidik yarışı olarak değerlendirebilir tabiki @Özgür
Ince biyikli neydi o sadri asik

Çevrimdışı tangaz

Sbi o ikisi cok fena ayni takimda oynayan ronaldo ve messi gibin

abi scout yapacaksın ikisini şubeye

Çevrimdışı Bishamon

abi scout yapacaksın ikisini şubeye
Geçen sene bir scoutumuz vardı bize culpeperı aldırdı   Sokaktan zenci çevirsem daha iyi oyuncu olurdu

Çevrimdışı Necmi

@Necmi abi tüp satan kişi yazdım forum hakaret yasak die çevirdi  ee ben de tüp satan kişiyim nolacak şimdi  :D
hımm foruma iş getirmeyelim lütfen :bandit: @tangaz

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı eaglekartal

Maksadini asti evet ama cok kiziyorum boyle gecen haftaki gibi oynasalar ilk 3e girecek takim diger maclar sanki maca ilac almis gibinuyusuk cikiyorlar bunu kabullenemiyorum

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

hadi leynnn
Abi ciddi değilim burada bir arkadaş sürekli Bjk diyor ya ona gönderme yaptım maça inancım tam Vodafone arenada ilk Şampiyonlar ligi galibiyetini alacağımızı düşünüyorum

Çevrimdışı raichu

Abi ciddi değilim burada bir arkadaş sürekli Bjk diyor ya ona gönderme yaptım maça inancım tam Vodafone arenada ilk Şampiyonlar ligi galibiyetini alacağımızı düşünüyorum
ona kalsa sezon boyu kimseyi yenemeyiz  :bandit:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Çarşamba Aksami BJK Fark yer Benfica BJK ye top göstermez :bandit: :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

1903 tribününde : 130 bilet kalmış.

Çevrimdışı ekrembaser

Çevrimdışı raichu

1903 tribününde : 130 bilet kalmış.
sıyırmadın mı hala  :D
saya saya bitireceksin kanki ha gayret  :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Say say bitiremedin 😄
Ekrem abi valla çok sıkkın dönemdeyim alışkanlık oldu,bitebilir gibi biletler ahahah raichu sıyırmam işsizim bu aralar hep ondan
sıyırmadın mı hala  :D
saya saya bitireceksin kanki ha gayret  :D

VSP250g cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı 38life

Biz bu Başakşehiri dağıtırız!

Çevrimdışı ekrembaser

Ekrem abi valla çok sıkkın dönemdeyim alışkanlık oldu,bitebilir gibi biletler ahahah raichu sıyırmam işsizim bu aralar hep ondan

VSP250g cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ama bu sefer başaracaksın bitirmeyi galiba ilk olacak yarın 15 civarı bitti mesajı atacağını tahmin ediyorum

Çevrimdışı cursedofdragon

Biz bu Başakşehiri dağıtırız!

hayır başakşehir bizi dağıtır.

başakşehir 5 mağlubiyet bile almaz.

Çevrimdışı raichu

hayır başakşehir bizi dağıtır.

başakşehir 5 mağlubiyet bile almaz.
adamlar şampiyon artık biz ikinciliğe odaklanalım

Etiketler: