Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9121059 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

abi boş ver ünalı ya sen maf'dan bahset

VSP250g cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Maf neyini anlatayim metine uyuz olmaya basladim son zamanlarda, aliyi ben cok sevmezdim gomlekci ali, benim adamim feyyazdir.

Kadikoydeki beslik macta dunyanin en guzel gollerinden birini atmistir.
Ayagini gelen topa sokup topu yanlis hatirlamiyorsam mujdatin gousune paralel ve onun onunden kendi onune dusurtup gece gece koymus, vole hatirliyordum bir daha izledim, tesbih gibi, gece gece. Daha basitini yapan berkampi gavur anlatir senelerce

Aha macin ozeti, 5. Gol 7. Dakikada. Ulan ne guzel goldur bu gol
Bu mactan once veysel bes atacaz besiktasa demisti, feyyaz mac sonrasi siparisleri kadar attik gibi bisiler sokusturmustu
oh su da dursun fener baliklari hatirlasin
[ Son Düzenleme: 21 Kasım 2016, 19:02:31 mylife1903 ]

Çevrimdışı Necmi

Hep asiri milliyetcilikten abi, unal orda aglari delerek ingiliz emparyalizmini bitirmek istedi.
evet ama dünya halklarını bitirmiş direkden dönerek.
adamın 14 yıllık sanırım futbol hayatı var hatırlayabildiğiniz iki tane şut birde üstüne üstlük
karavana sonrada büyük topçu oluyor :kop: :kop: :kop:
hayatımda futbol oynamış değilim benim bile daha fazla anım vardır :D
hatta bir keresinde ben sol ayaklıyımdır bir top geldi sağ ayağıma vurdum tabi beceremedim
ama harika bir trivella gol oldu o sırada quaresma doğmamıştı daha :bandit:
halı saha düşünün orta sahaya yakındım taç çizgisi gibi nasıl vurduysam ordan kaleye abanmak istedim ama
sağ dışıma geldi başarısız bir vuruş ama yarım daire çizip uzak köşeden çataldan girdi içeri

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Maf neyini anlatayim metine uyuz olmaya basladim son zamanlarda, aliyi ben cok sevmezdim gomlekci ali, benim adamim feyyazdir.

Kadikoydeki beslik macta dunyanin en guzel gollerinden birini atmistir.
Ayagini gelen topa sokup topu yanlis hatirlamiyorsam mujdatin gousune paralel ve onun onunden kendi onune dusurtup voleyle gecirmistir. Daha basitini yapan berkampi gavur anlatir senelerce

O golün videolarını izledim abi gerçektende efsane gol Türk attı diyemi bu kadar arka planda kalmış. Bizim kendi değerlerimiz attığı zaman çok bahsedilmiyor..

Örnek olarak bu sene Oğuzhan Özyakup ' un Alanyaspor maçında attığı golde hakettiği değeri görmedi bence.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

adamın 14 yıllık sanırım futbol hayatı var hatırlayabildiğiniz iki tane şut birde üstüne üstlük
hatta bir keresinde ben sol ayaklıyımdır bir top geldi sağ ayağıma vurdum tabi beceremedim
halı saha düşünün orta sahaya yakındım taç çizgisi gibi nasıl vurduysam ordan kaleye abanmak istedim ama
sağ dışıma geldi başarısız bir vuruş ama yarım daire çizip uzak köşeden çataldan girdi içeri
Abi bende Sol ayakliyim , Sag ayagimla 5-6 metre pas bile atamam en fazla 1-2 metre gider oda yamuk :lol:

Kisaca yurumek icin kullaniyorum sag ayagimi Sergen - Q7 - Almeida gibi :bandit:

Bi ara baya uğraştım guclendirmek icin Ama yok olmuyor
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

Abi sen baya bi kil olmusun bu unala. Benim ismail koybasi olayina benziyor. Tabi unal bi ismael deel

Çevrimdışı Orhan

Çarsamba gun ki macta su arkadas icin bir supriz dusunuluyor mu acaba?

Çevrimdışı mylife1903

Quaresmayi gorevlendirmek lazim

Quaresma :bandit:

Tosicte olabilir :naughty: :naughty:

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Abi bende Sol ayakliyim , Sag ayagimla 5-6 metre pas bile atamam en fazla 1-2 metre gider oda yamuk :lol:

Kisaca yurumek icin kullaniyorum sag ayagimi Sergen - Q7 - Almeida gibi :bandit:

Bi ara baya uğraştım guclendirmek icin Ama yok olmuyor

Kırsaydın diğer ayağını  Mateja Kezman gibi :)

Çevrimdışı Orhan

Bu mac Taliscayla Benfica arasinda ki butun baglari koparmaliyiz. Mac boyu Salvio ya islik olmali. Quaresmanin alternatifi yok suan ama Tosic gerekeni yapacaktir  :D  @mylife1903  @Yunus Emre Dökmeci

Çevrimdışı tangaz

Oooo @Necmi ve @tuncaboylu batman ve robin olmuslar

Bunu goren @tangaz ve @mylife1903

:bandit:

@mylife1903 tencere kapak  or bozacı şıracı olmuş ya bunlar dostum  :bandit:

ben zaten @tuncaboylu nun artık rüyalarında da beni gördüğünü düşünüyorum fredi tngaz :fkr:

Necmi abi zaten kendisi ergenken fitbolu bırakanları yakında bizim 3-0lık barca kadrosuna yazacak bu gidişle cruyff bizim maçta oynadı derse şaşırma  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı sosyalkartal

Hayırlı akşamlar forum ahalisi özlendiğimi hissettim  :D
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Bu mac Taliscayla Benfica arasinda ki butun baglari koparmaliyiz. Mac boyu Salvio ya islik olmali. Quaresmanin alternatifi yok suan ama Tosic gerekeni yapacaktir  :D  @mylife1903  @Yunus Emre Dökmeci
Tosice Cok güveniyorum yav , Kavgaya gitsem yanima alacağım tek adam o olur :D

Gs lilere yaptığı kafa Kollar , Konyada 4-5 Konyaliyi yara yara geçip aralarindan Tolga yi cekip cikarmasi falan :icool:

Çevrimdışı Orhan

Hosgeldin   :D :D

Çevrimdışı ekrembaser

Çevrimdışı murat

Varmı yeni haberler :D

Çevrimdışı Gokhan-

Aga tek bir ileti sallama hakkın var, hepsini yaz sonra Honolulu'da neler yaptığını anlat bize..
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı tangaz

duyumsuz kaldık kurudu çöle döndü forum sula bizi  :icool: @sosyalkartal
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

An itibari ile FB ve GS ile Aramızdaki Puan farki , Temsili degil Gerçek :bandit: :bandit:

Çevrimdışı tangaz

Ünal 26 yaşından sonra oyun kalitesi ve güç  olarak düşmüştü galiba sen o dönemi hatırlıyorsun arkadaşlar öncesini, 22 yaşında Gordon'un elinde olsaydı, bambaşka bir kariyeri olurdu.

bu da mı gol değil haa bu da mı?
kaleci @Necmi meşin yuvarlağı bir kere daha ağlarından çıkarıyor  :bandit:

@mylife1903 dostum forumun istatistikçisi @tuncaboylu ya sor bakalım kaç olmuş attığımız goller  :bandit:

Çevrimdışı sosyalkartal

Beyler inzivaya çekildim hobi olarak yerel bir gazete de köşe yazarlığına başladım evlendim çok hayırlı işlere giriştim kaynağımı da değiştirdim artık duyumlarımı çekirdek çitleterek kendi kendime söylüyorum foruma da girmedim kaç aydır
inşallah keyifler yerindedir Lider takımın lider taraftarında  :super:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Beyler inzivaya çekildim hobi olarak yerel bir gazete de köşe yazarlığına başladım evlendim çok hayırlı işlere giriştim kaynağımı da değiştirdim artık duyumlarımı çekirdek çitleterek kendi kendime söylüyorum foruma da girmedim kaç aydır
inşallah keyifler yerindedir Lider takımın lider taraftarında  :super:
Hayırlı olsun , Mutluluklar dilerim :)

Etiketler: