Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9122550 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Necmi

Forumda temizlik var, kaybettim nerede kaldigimi resmen. Mesajlari bulamiyorum. Turkiyenin de internetine bisi oldu, ne forum yukluyor ne mac yukluyor. Bi kavga keyfimiz vardi
sen dışardasın forum dışarda bunun tr deki internetle ne ilgisi var :alala: @mylife1903
bizi etkiliyorda seni neden etkilesin belki ruslarda kalkışma yapmıştır :naughty:

Çevrimdışı Necmi

Ayni seyi uzundur yaziyorum ben. Forum istek ve oneri basligina. Oylama da neden kim hayor oyu verir ki
Hatta 100 mesaji olmayan ozel mesaj da atamasin bence
forumun bir sürü güzel yanları var bulun değerlendirin banane araştırmacı olun hazıra konmayın.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Şu maçı izlerken sıkıldım yahu, bizim vasat futbolumuz bunlardan çok daha iyidir.

Çevrimdışı Necmi

Bende anlamadım o oylama işini istemeyen adam da oy verdimi? Verdiyse sıkıntı :D benim  ispanyada oy kullanmam gibi birşey :D
bir sürü utangaç insan var bbg yapıyorlar uzaktan şimdi onları mahrummu edelim
hem bizi takip eden renklilerde var. kapalı başlık yapınca göremezlerki :D
bizim gizli saklı bir şeyimiz yok neden çekiniyorsunuzki sanki gizli başlık olunca burda yasak olanlar orda serbestmi olacak sanıyorsunuz :bandit:
yasak olanı biz keyfimize göre yasaklamıyoruzki yasak olan şeyler zaten hukuken suç teşkil eden şeylerdir.
o nedenle yasak.

Çevrimdışı mylife1903

sen dışardasın forum dışarda bunun tr deki internetle ne ilgisi var :alala: @mylife1903
bizi etkiliyorda seni neden etkilesin belki ruslarda kalkışma yapmıştır :naughty:
Forumla mac seyleri ayni ulkede galiba. Turkiyeden gazetelerede ulasamiyorum

Çevrimdışı tangaz

evet yaa muhabbet kafeyi tam bir keyif kahvesine çevirelim oylamadan benim haberim yok demek ki duyuru yapılmamış tam manasıyla katılım düşük olmuş fenerin bu ülker sports arena arazisinin satışının bursa mahalle gazetesinde ilan edilip satışa sadece ülker grubunun katılması gibi olmuş  :naughty:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı OrhanAker

bir sürü utangaç insan var bbg yapıyorlar uzaktan şimdi onları mahrummu edelim
hem bizi takip eden renklilerde var. kapalı başlık yapınca göremezlerki :D
bizim gizli saklı bir şeyimiz yok neden çekiniyorsunuzki sanki gizli başlık olunca burda yasak olanlar orda serbestmi olacak sanıyorsunuz :bandit:
yasak olanı biz keyfimize göre yasaklamıyoruzki yasak olan şeyler zaten hukuken suç teşkil eden şeylerdir.
o nedenle yasak.
Gizli değil abi oraya sadece belirli mesaj üstü üyeler girer yazar okumak isteyende girer okur.Bende mesaj sınırına takılabilirim mesela :D
Muhabbet cafe nin bir ağırlığı olur abi konu dışını orada yapmak daha keyifli olur.

Çevrimdışı Bishamon

Serdar Aziz yüzyılın kazığı yanlız  :lol: :lol:

Çevrimdışı OrhanAker

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

O oylamaya sunulup reddedilmişti :D
@Necmi abi ( Temsili )

Kabul edenler

Kabul etmeyenler

Kabul edilmemiştir :evillol:
[ Son Düzenleme: 20 Kasım 2016, 22:09:17 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Bishamon

Sene başında gs Serdar Eren falan alınca burada bazılzarı şampiyon ilan etmişti  :lol: :lol:

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Noluyo ya maçmı var izleyelim o zaman.  :icool:

En soldaki arkadaş kim zorla kaynak yapmış gibi duruyor. :lol:
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı İsmail Özyurt

En guzel kafa golu genclerbirligi macindakidir, defansin geri pasina pas arasi yapip, cezaalaninin disindan kaleciye asirtma kafa golu atmistir.

Sn 3-4 luk gs macina bak trivela golu var orda
Fenere son dakikada güzel bir kafa golü vardı. Bütün savunma ofsayt diye beklerken Şifo, Rüştü'nün sağına bırakmıştı kafayı. Çok itiraz etmişlerdi ama ofsayt değildi tabiki. Senesini hatırlayamadım şimdi.
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı caner.eryigit

Şimdi anlatırsınız perşembe sohbetlerinde şu gs ye puan kaybettik ya ona yanıyorum...fb ye gelirsek biZi anca hırgürle yenebilirler sahada futbol oynanırsa çok zor.anca ortamı gerip hakemide yanlarına alıp oyuncuların konsantrasyonu bozup öyle kaybedebiliriz.yen Başakşehiri Kadıköy'den 1 puan al yeter de artar.

Çevrimdışı mylife1903

Fenere son dakikada güzel bir kafa golü vardı. Bütün savunma ofsayt diye beklerken Şifo, Rüştü'nün sağına bırakmıştı kafayı. Çok itiraz etmişlerdi ama ofsayt değildi tabiki. Senesini hatırlayamadım şimdi.
Ooooo 3m ofsayt degil o pozisyon. Rustu cok bagirmisti ofsayt diye benim de en cok bagirdigim gollerden biridir. O golun sevincinde sifo mehmetin yuzune dikkat edin nasil siritiyor, ahaha

Çevrimiçi murat

futbolculuğunu geçtim adam zaten müzmin sakat.müzmin sakat derken sakatlığa yatkın demekndaha doğru.bu kadar sık sakatlanan adam messi olsa verim veremez.devamlı sakatlık rehabilitasyon süreci sonra 3-5 saçma maç sonra tekrar sakatlık.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

futbolculuğunu geçtim adam zaten müzmin sakat.müzmin sakat derken sakatlığa yatkın demekndaha doğru.bu kadar sık sakatlanan adam messi olsa verim veremez.devamlı sakatlık rehabilitasyon süreci sonra 3-5 saçma maç sonra tekrar sakatlık.
:alala: :alala:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Necmi

Forumla mac seyleri ayni ulkede galiba. Turkiyeden gazetelerede ulasamiyorum
forum burda değil yurt dışı sunucu kullanıyoruz

Çevrimdışı TURKahvesi

Noluyo ya maçmı var izleyelim o zaman.  :icool:

seviyorum sizleri çocuklar pırlanta gibi Beşiktaşlılarsınız.
Olcay mutlaka kendini toparlayacaktır sonuna dek inanıyor ve güveniyorum.

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Necmi

çözemedim serdar azizmi eren mi :alala:

Çevrimdışı TURKahvesi

Çevrimdışı mylife1903

s.azizi tarif ediyor
Futbolcu falan degil herif ya. Atinc oynasin bu sazize bes basar. Necip bile daha iyi oynuyor stoperde gene de kufur yiyor cocuk, bu sazizim ben ismaelden fena ederdim

Çevrimdışı mylife1903

çözemedim serdar azizmi eren mi :alala:
Isim belirtmedigine gore @MURAT abimtoplu mezar kazmis, gereksiz futbolcu parantezine almis.

G.F(saziz+eren+noysatdter)

Çevrimdışı tangaz

2 maçta 6 puan aldık mı lig biter dewre arası transfer bile yapmaz renkliler  :bandit:

Etiketler: