Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9123200 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

Abi olay o degil !
Adam beni cok kopyala yapıştır yapiyor diye sikayet ediyor yöneticilere , Sonra Hadsizce Iletilerine sinir getirilsin diye mesaj atiyor

Kendisi hergun burada Alkol ve yemek muhabeeti yapıyor ?

Ben Buraya Beşiktaşla ilgili haberleri kopyaliyorum onun gibi Hergun ne yiyip ictigimi yazmiyorum

Adamin ne yiyip ictigini ezberledik artik , Hergun hergun yeter !

ikinizin de yaptığı yanlış onun sınır getirilmeli demesi de senin pusuya yatıp rövanşı alman da. bence ikiniz de birbirinize hoş görü gösterebilecek kadar kaliteli olgun iyi insanlarsınız.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Necmi

Abi cekirdek yok kafayi yiyecem, mandalina var onlari citlatacam ama buyuk kavga cikarsa sampanya patlatirim. Boyle bir girseler birbirlerine, mac sonu demec savasi, ohhhhh

Ama herkesin unuttugu birsey var, bunlar kardes camiadir. Adamlar dikkatinizi cektiyse hic eski maclar gibi ortami germediler. Bunlar zaten hep kardesti, bunlarin bu dusmanligi hayrettinin ridvanin ustune oturup kavga cikardigi mac basladi.
neden gersinler ortamı burda sonuç ne olursa olsun Beşiktaşa yarayacak.
bir kıstas koyamıyorlar. O nedenle ortada bir maç kamplaşamıyorlar. Berabere kalsın ne şiş yansın nede kebap da
diyemiyorlar elimizi oğuşturarak kabul ederiz beraberliği :D

Çevrimdışı Bishamon

Çevrimdışı mylife1903

ikinizin de yaptığı yanlış onun sınır getirilmeli demesi de senin pusuya yatıp rövanşı alman da. bence ikiniz de birbirinize hoş görü gösterebilecek kadar kaliteli olgun iyi insanlarsınız.
Ne guzel yazdin abi, ayrica ben bu medyayi takip etmedigim icin yapistirma haberleri okuyorum ben.
Ama haber yapistirirken kaynak versek daha guzel olacak.

Bu odesme olayi da guzel degil ah be @tangaz reis 45 dakika dusunsem sunu yazamazdim ne guzel ozetledin.

Bu arada @Necmi abi de hakli az abarttik. Bu islerin basligi var.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Abi olay o degil !
Adam beni cok kopyala yapıştır yapiyor diye sikayet ediyor yöneticilere , Sonra Hadsizce Iletilerine sinir getirilsin diye mesaj atiyor

Kendisi hergun burada Alkol ve yemek muhabeeti yapıyor ?

Ben Buraya Beşiktaşla ilgili haberleri kopyaliyorum onun gibi Hergun ne yiyip ictigimi yazmiyorum

Adamin ne yiyip ictigini ezberledik artik , Hergun hergun yeter !

Ben seni şikayet etmedim seni engelledikten sonra yürüyen cenaze gibi bir şey yazmışsın onu rapor ettim. Rahatsızım senden uzun-uzun yazılar kopyalamandan, bozuk plak gibi Quaresma Quaresma paylaşmandan, çoğu kez yanlış çıkan haberleri paylaşmandan, resim paylaşıp kotamı yemenden rahatsızım. kısacası senden rahatsızım anladın mı engelledim bu yüzdende. Burada herkes sınırı koruyor, konu dışıda yapsa, ipin ucunu kaçırmıyor. Sen defalarca ceza alıp durdun kendini sorgula bana bir şey söyleme bir daha bana bir şey yazma bu mesajda dahil olmak üzere.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Forumda bu ispiyonlama yeni moda oldu. Yapmayin etmeyin bu jurnal ispiyon iyi sey degil. Zaten kulturumuze sokulmaya calisiliyor yillardir.
Herkes besiktasli yahu

@Yunus Emre Dökmeci seni biraz sinirli gordum sen aksam yemek yedin mi?
Abi neredeyse 2 sayfa konu disi okudum ve cogu Alkol muhabbeti nasil sinirlenmeyeyim :alala:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

Unutmadan iyi bir kavga ciksa fb bizim maci seyircisiz oynasa ahahahaha

hewalla ne güzel düşündün yaa büyük adamsın geleceği görüyorsun yeminle
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Ben seni şikayet etmedim seni engelledikten sonra yürüyen cenaze gibi bir şey yazmışsın onu rapor ettim. Rahatsızım senden uzun-uzun yazılar kopyalamandan, bozuk plak gibi Quaresma Quaresma paylaşmandan, çoğu kez yanlış çıkan haberleri paylaşmandan, resim paylaşıp kotamı yemenden rahatsızım. kısacası senden rahatsızım anladın mı engelledim bu yüzdende. Burada herkes sınırı koruyor, konu dışıda yapsa, ipin ucunu kaçırmıyor. Sen defalarca ceza alıp durdun kendini sorgula bana bir şey söyleme bir daha bana bir şey yazma bu mesajda dahil olmak üzere.
Bende senin Alkol - Yemek muhabbetin ve konu disi mesajlarından rahatsizim arkadasim :)

Çevrimdışı mylife1903

Abi neredeyse 2 sayfa konu disi okudum ve cogu Alkol muhabbeti nasil sinirlenmeyeyim :alala:
Sile sile geliyordu admin sen okuyabildin demek. Sakin yahu, sen yapistir ben okuyorum senin yapistirdiklarini haberim oluyor gundemden. Burada hepimiz kardesiz yahu ara ara sacmalidigimiz yerleri de oku gec iste, niyetimiz kotu degil.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bende senin Alkol - Yemek muhabbetin ve konu disi mesajlarından rahatsizim arkadasim :)
Tamam beni engelle gerisini düşünme sen tapatalkta olsa keşke oradan maalesef mesajlarımızı göreceğiz.

Bozuk Plak gibi Quaresma dememden rahatsızsin hmmm

Sende hergun Bozuk plak gibi Yarmolenko yazip duruyorsun biz sana bisey dedik mi ?

Yaz Boyuda hergun Ospina Ospina yazdin ?

Çevrimdışı mylife1903

Ya bu @tuncaboylu nerde
Simdiye yazmisti

@Yunus Emre Dökmeci 148 defa haber yapistirip 174 defa quaresma yazdi
@Mehmet Ali C. 148 defa yemek muhabbeti yapti 174 defa ospina yazdi

Çevrimdışı Kalyoncu

Şifo Mehmet'in attığı gollere bakayım dedim gollerin yarısı kafayla :) boyu 1.67 ne kadar büyük futbolcu olduğu buradan bile belli. Bu süper yıldızın son dönemlerine yetiştiğim için kendimi çok şanslı hissediyorum.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Berat

Çevrimdışı LuceGel

Bozuk Plak gibi Quaresma dememden rahatsızsin hmmm

Sende hergun Bozuk plak gibi Yarmolenko yazip duruyorsun biz sana bisey dedik mi ?

Yaz Boyuda hergun Ospina Ospina yazdin ?
Yaw arkadaş bu kadar kinlenecek ne var Yunuş Emre Beşiktaşımızla ilgili paylaşımlar yapıyor M.Ali de arada konu dışı yapıyor ama ortada kavga döğüşlük bir şey görmüyorum pek adminler daha iyi takip ediyordur.Tekel bayine çevirdiniz diyor  :D aklıma getirdin gidip çekirdek alayım bizim tekelciden böyük maç varmış bugün. :super:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı mylife1903

Şifo Mehmet'in attığı gollere bakayım dedim gollerin yarısı kafayla :) boyu 1.67 ne kadar büyük futbolcu olduğu buradan bile belli. Bu süper yıldızın son dönemlerine yetiştiğim için kendimi çok şanslı hissediyorum.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
En guzel kafa golu genclerbirligi macindakidir, defansin geri pasina pas arasi yapip, cezaalaninin disindan kaleciye asirtma kafa golu atmistir.

Sn 3-4 luk gs macina bak trivela golu var orda

Çevrimdışı tangaz

Abidal ne alaka be abi. Menejer cakmasidir o. Haci ile aleksi getirselerdi neyse.

onu diyorum ya abidal ne alaka demekki parası bitmiş abidalin gel görün 200-300 alırsın bir gün takılıp demişlerdir

Çevrimdışı mylife1903

Forumda temizlik var, kaybettim nerede kaldigimi resmen. Mesajlari bulamiyorum. Turkiyenin de internetine bisi oldu, ne forum yukluyor ne mac yukluyor. Bi kavga keyfimiz vardi

Çevrimiçi Kapkarakartal

Noluyo ya maçmı var izleyelim o zaman.  :icool:

Çevrimdışı OrhanAker

Şu muhabbet cafe başlığını ziyaretçiye kapatsak sadece belli mesaj üstündeki arkadaşlar yazabilse orada rahatlasak konu dışının dibine vursak olmamı :D isteyen girer istemeyen bakmaz bile oraya.Argoyada izin verilebilir rahat bir ortam olur.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Şu muhabbet cafe başlığını ziyaretçiye kapatsak sadece belli mesaj üstündeki arkadaşlar yazabilse orada rahatlasak konu dışının dibine vursak olmamı :D isteyen girer istemeyen bakmaz bile oraya.Argoyada izin verilebilir rahat bir ortam olur.

O oylamaya sunulup reddedilmişti :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı OrhanAker

O oylamaya sunulup reddedilmişti :D
Sebep :D tamam işte 2.oylama olur artık neyse :D

Çevrimdışı mylife1903

Ayni seyi uzundur yaziyorum ben. Forum istek ve oneri basligina. Oylama da neden kim hayor oyu verir ki
Hatta 100 mesaji olmayan ozel mesaj da atamasin bence

Çevrimdışı OrhanAker

Ayni seyi uzundur yaziyorum ben. Forum istek ve oneri basligina. Oylama da neden kim hayor oyu verir ki
Hatta 100 mesaji olmayan ozel mesaj da atamasin bence
Bende anlamadım o oylama işini istemeyen adam da oy verdimi? Verdiyse sıkıntı :D benim  ispanyada oy kullanmam gibi birşey :D

Etiketler: