Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9122648 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı atalay

Beck'in rakibi karşılaması normal. Atınç'ın sonrasındaki kademe anlayışında da majör bir sıkıntı yok. Rakiple birlikte koşup, oyuncuyu sağa doğru yönlendirmesi gerekiyordu. Ayakları yerde, bilinçli bir teması yok, sağ ayağı ile topa hafif bir müdahalesi de var. Fakat hamle tercihi yanlış. Nitekim kayarak müdahale tercihinden dolayı rakip oyuncun sol ayağının üst kısmı Atınç'ın baldırına temas ediyor. Velhasıl kelam pozisyon penaltı. @tangaz

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Beck'in rakibi karşılaması normal. Atınç'ın sonrasındaki kademe anlayışında da majör bir sıkıntı yok. Rakiple birlikte koşup, oyuncuyu sağa doğru yönlendirmesi gerekiyordu. Ayakları yerde, bilinçli bir teması yok, sağ ayağı ile topa hafif bir müdahalesi de var. Fakat hamle tercihi yanlış. Nitekim kayarak müdahale tercihinden dolayı rakip oyuncun sol ayağının üst kısmı Atınç'ın baldırına temas ediyor. Velhasıl kelam pozisyon penaltı. @tangaz

Atınç da Tosic gibi kaymayı seviyor :D Ben dedim zaten aha kayacak diye.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı GOKHAN CETIN

öyle stadlara koysunlar bizim ihtiyacımız yok ?

En son ne zaman girdik stada vodafone arenada ayrıca o zaman yaptırdığımız kameralar ne işe yarıyor ?

Ayrıca sahaya sadece kale arkasından girilcek diye bir kural mı var ? Kapalıdan numaralıdan'da girmek isteyen girer zaten.

Yeni sezonda demirler kaldıralmalı bizim stad'ta ki.

Zaten olay olmadığı için yönetiminde kaldıracağını düşünüyorum.

Bende kendime tel örgü falan yakıştıramıyorum ama toplumsal olarak tribünlerde olduğum 30 senenin birikimine dayanarak,Beşiktaş,sarışınlar,Adana falan ayırımı yapmadan,müthiş güvenlik önlemleri almadan medeni bir şekilde maç izleyebileceğimizi düşünmüyorum.Keşke dediğin gibi olsa vr Beşiktaş a zarar verecek olayların olmayacağı maçlar izlesek...

Çevrimdışı sozkul

o sizin ergenlik hayallerinizdir :bandit: hani şu ismi duyulan her oyuncuyu isteme
hayali kurarlar ya işte öyle bir şeydir. biz o dönemler istediğimiz oyuncu varsa alırdık :bandit:
maf kadrosunun neresine ünalı koyuyorsunuz anlamıyorum :alala:
bende sizi biraz futboldan anlıyor sanırdım :bandit:
o dönem ts li çok arkadaşım vardı hiç biride sevmezdi ünalı kör ölür badem gözlü olurmuş.
TS taraftarı deyip geçmeyin o dönemki taraftarları futbolu gerçekten çok iyi bilen çok sağlam
taraftardı. TS başarılı olmak istiyorsa o taraftarı tekrar tribüne çekmeyi başarmalı nasıl 90 ların Beşiktaş
taraftar profili bugün tekrar tribünlere dönüş yaptıysa TS de yapmalı bunu o taraftar takımı ayağa kaldırır.
bu günün ts sinde nasıl onur tüketiyorsa takımı o zamanda ünal tüketti.
Benim oyuncuya bakış açım sizinkinden farklı ben genelde bireysel yetenekden çok takıma verdiği katkıyı kriter alırım sizin gibi şekilci değilim. Yeni nesilin marka merakı işde :bandit:

Ünal 26 yaşından sonra oyun kalitesi ve güç  olarak düşmüştü galiba sen o dönemi hatırlıyorsun arkadaşlar öncesini, 22 yaşında Gordon'un elinde olsaydı, bambaşka bir kariyeri olurdu.

Çevrimdışı atalay

O yüzden stoper, pozisyonun mutlak gereklilikleri dışında mümkün olduğunca ayakta kalmalı diyorum. Rakibi yerlerde karşılarsanız rakip isteyerek ya da istemeden teması aldığı an faul veya penaltıyı da alır. @Yusuf Tekeli

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Bu ne saçma bir yayın ihalesi yav.

Beşiktaş'ımızın maçları bi hafta tivibu bi hafta digiturk bi hafta turkcell'de atıyorum saçma sapan birşey.

Beyaz'ın eski yayın formatında bir karakter vardı Psikopat olan. Böyle garip istekleri vardı karşısındaki vatandaştan. Öyle bir ihale tarzı olmuş.
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı 38life

O soğukta derbi haftasında kiev'i mi yenicez ?

Ben benfica'yı içerde yenip kiev'e yedek ağırlıklı bir kadro ile gidip beraberliği tercih ederim.

As oyuncularıda fb maçına saklarız.

Kiev full yedek kadro ile çıkacaktır. Bizden 3 gün önce deplasmana gidecekler bizden 4 gün sonra Shatkar ile oynayacaklar. Hiçbir amaçları yokken as kadroyla maça çıkmaları çok saçma olur. Öyle birşey yapmazlar.

Çevrimdışı cursedofdragon

Kiev full yedek kadro ile çıkacaktır. Bizden 3 gün önce deplasmana gidecekler bizden 4 gün sonra Shatkar ile oynayacaklar. Hiçbir amaçları yokken as kadroyla maça çıkmaları çok saçma olur. Öyle birşey yapmazlar.

Biz yenmek için as kadro ile çıkıcaz derbide ne yapıcaz ?

Çevrimdışı mylife1903

@tangaz reis dun devre arasinda cozdum, dedim ya abu olayini.

Bak sen hatirlarsin mactaki posisyonu @atalay gibi gif yapabilsem super olurdu. Ilk devrenin sonuna dogru quaresma sol kanatta aldi topu, ileride abuyu tek gordun bunun onune dogru trivela bir uzun pas atti. Bizim abu o topa once kostu sonra topun nereye dusucegini kestiremedi be tak bir an duraksadi beyni stop etti cocugun. Aha o anda problemi cozdum. Bunun beynine ara ara oksijen gitmiyor ustat sonra bu duraksama ile bu cocuk azicik gec kaliyor. Pingi yuksek lag yapiyor. Son vuruslarda birebirlerde butun problem bu.
Bu macta da iki sefer aldi karsisina defansi topun ustunden makas falan yaparken tik aldilar ayagindan.

10 sene tartisiriz biz bu abuyu. Yahu adamin bir hareketi ronaldinho ikinci hareketi umut bulut.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

ben hala temas görmediğimi dile getireceğim. @atalay
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

@tangaz reis dun devre arasinda cozdum, dedim ya abu olayini.

Bak sen hatirlarsin mactaki posisyonu @atalay gibi gif yapabilsem super olurdu. Ilk devrenin sonuna dogru quaresma sol kanatta aldi topu, ileride abuyu tek gordun bunun onune dogru trivela bir uzun pas atti. Bizim abu o topa once kostu sonra topun nereye dusucegini kestiremedi be tak bir an duraksadi beyni stop etti cocugun. Aha o anda problemi cozdum. Bunun beynine ara ara oksijen gitmiyor ustat sonra bu duraksama ile bu cocuk azicik gec kaliyor. Pingi yuksek lag yapiyor. Son vuruslarda birebirlerde butun problem bu.
Bu macta da iki sefer aldi karsisina defansi topun ustunden makas falan yaparken tik aldilar ayagindan.

10 sene tartisiriz biz bu abuyu. Yahu adamin bir hareketi ronaldinho ikinci hareketi umut bulut.

10 sene tartışmayız abi sene sonuna kadar böle %10 ortalamayla oynarsa değil 10 sene seneye bile tartışmayız @mylife1903
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

erkan zengin esesta kanat forvette döktürdü bugün alın size kanat forvet işte  :D

erkan zengin esesta kanat forvette döktürdü bugün alın size kanat forvet işte  :D
ptt'de bende döktürürüm :D

Sebastian Giovinco ismi geçiyor devre arası için.

Eski juveli 29 yaşında forvet arkası oynuyor.

http://www.transfermarkt.com.tr/sebastian-giovinco/profil/spieler/52312

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Müthiş adam keşke bizim olsa eski halini baz alıyorum tabi

VSP250g cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

Abi aya fuze gondermiyoruz. Tore gelecek ya da kerim pektemek arti bir miktar mangira viska zorlanacak. Ha para varsa elde yarmo ya da samedov da zorlanabilir. Hazir oyuncu onlar suan ligleri tam kizisiyor devre arasina hasir gelirler hemen katki verirler tek arizalari cok mac oynayacak olmalari bir yerde kayos kopartabilirler ayni rodolfo gibi.

Cok keskin konusmayi sevmiyorum ama ben baskan olsaydim abuyu da devre arasinda hani yani ne desem bos.

Ayrica bu cenk tolgay oguzhan gibi kidemli turk oyunculara da odun turbosu lazim.

Kanik cekildi resmen dun gece. Ayni sekil fb macini oynayip 1-0 kaybettigimizi dusunun

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Abi aya fuze gondermiyoruz. Tore gelecek ya da kerim pektemek arti bir miktar mangira viska zorlanacak. Ha para varsa elde yarmo ya da samedov da zorlanabilir. Hazir oyuncu onlar suan ligleri tam kizisiyor devre arasina hasir gelirler hemen katki verirler tek arizalari cok mac oynayacak olmalari bir yerde kayos kopartabilirler ayni rodolfo gibi.

Cok keskin konusmayi sevmiyorum ama ben baskan olsaydim abuyu da devre arasinda hani yani ne desem bos.

Ayrica bu cenk tolgay oguzhan gibi kidemli turk oyunculara da odun turbosu lazim.

Kanik cekildi resmen dun gece. Ayni sekil fb macini oynayip 1-0 kaybettigimizi dusunun
bize yarmo kadar istediğim bir başka topçu olmadı abi ospina onun yanında hiçbir şey

Çevrimdışı mylife1903

bize yarmo kadar istediğim bir başka topçu olmadı abi ospina onun yanında hiçbir şey

Valla bu boykoya ne olduysa beni bloklamis herif. Gordugum yerde dalacam ona bonservisini mi aliyorlsr nedir

Çevrimdışı raichu

yarmo yu alalım üstüne visca yı alalım bide rakitskiy yapalım nasıl ama  :D
hayaldemi etmiyah

bide gomez dönsün

Müthiş adam keşke bizim olsa eski halini baz alıyorum tabi

:)

yarmo yu alalım üstüne visca yı alalım bide rakitskiy yapalım nasıl ama  :D
hayaldemi etmiyah

bide gomez dönsün

Yarmo
Visca
Quaresma
Töre

oldu mu :D

Çevrimdışı raichu

Yarmo
Visca
Quaresma
Töre

oldu mu :D
çok fena  :D
artık hep taç çizgisinde oynarız  :D

Çevrimdışı tangaz

hem yarmo hem visca diyorsunuz beyler ikiside sağ kanat bunların birini alın diğeri sol ayaklı olsun mümkünse  :bandit:

Çevrimdışı tangaz

bu pigme sebastianı tr.de stoperler tekmeyle santraya yollarlar

Etiketler: