Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9120016 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı atalay

Orta saha ile savunma hattı arasında yine önemli boşluk bıraktıkları ve golle sonuçlanan
bir pozisyon. Stoperler yine geriye kaçıyor ve sağ bek Semedo, Jota'yı sola doğru
sıkıştırıp açısını bozmak istese de rahat vuruş fırsatı tanıyor.

Çevrimdışı raichu

Orta saha ile savunma hattı arasında yine önemli boşluk bıraktıkları ve golle sonuçlanan
bir pozisyon. Stoperler yine geriye kaçıyor ve sağ bek Semedo, Jota'yı sola doğru

bide bizimkiler son vuruş yapabilse

Çevrimdışı atalay

Benfica'ya karşı ikinci ve üçüncü bölgede baskı merkezlerini doğru kurgular ve geriden oyun kurarken sıkıntı yaşamazsak onları dengesiz yakalama şansımız çok yüksek. Porto maçında Fejsa'nın yokluğunda Samaris sık sık stoperlerin arasına girmek zorunda kaldı. İyi kurgulanmamış ön alan baskılarını Porto rahat kırınca savunmada pozisyon alırken epey zorlandılar.

[ Son Düzenleme: 20 Kasım 2016, 14:17:59 atalay ]

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

@mylife1903 penaltı konusunda sana katılıyorum penaltı değil aslında ama hakemi de suçlamıyorum dün pozisyonu 20 defa geri sararak falan izledim atınçın dalışı rakibin düşüşü penaltı hissi vermiş hakem net temas noktasını görememesine rağmen penaltıyı vermiş atınç rakibe dokunmuyor atınçın dalışı ve rakibin bağıra çağıra kendini bırakmasına aldanmış hakem. bu arada pozisyonda herkes atınçı suçluyor ama esas suçlu beck 18in oraya çıkıp rakibi karşılıyor oysa orada atınç iyi pozisyon almıştı beck alanını boşaltıyor 18 yayına geliyor rakiple atınç arasına giriyor hatta hafif faulümsü bi temas yapıyor rakip kendini bıraksa hakem frikicki de verecek ama rakip bırakmıyor dönüp topu sağ açıktan gelen arkadaşına bırakıyor tabii beck kendi bölgesini boşalttığı için oluyor bunlar sonrası malum... penaltı aslında penaltı değil ve pozisyonun baş aktörü beck...
Evet Beckin hatası var orada bariz sekilde lakin Atincin o dengesiz gelişi penalti dolayısı ile mudahale olmamasına ragmen bence pozisyon penaltı :)
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Kisaca biraz SEMEDOnun üzerine oynamak lazim diyorsun sanirim :naughty:

Q7 veya Aboubakar bu gorevi laiki ile yerine getirebilir :tabe:

Çevrimdışı tangaz

Evet Beckin hatası var orada bariz sekilde lakin Atincin o dengesiz gelişi penalti dolayısı ile mudahale olmamasına ragmen bence pozisyon penaltı :)

walla dün trt sporda fenerli oğuz çetin dahi penaltıyla alakası yok hakem zaten arada biri var temas olup olmadığını görmüyor atınçın girişi ve sonrasında adamın düşüşü nedeniyle penaltı sanıp verdi aslında görmedi dedi.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı atalay

Trabzon maçında da topla geç vedalaşıp sarı kart görmüştü. @ONUR KOLCU | Semedo önlerinde oynayan Salvio ve Cervi'den yeterli defansif katkıyı alamıyor. Hücum aksiyonlarının önemli parçası olduğu için de geri dönüşlerde sıkıntı yaşayabiliyor. @Yunus Emre Dökmeci | Pozisyonda bilinçli bi' temas yok. Fakat Atınç'ın hamlesi yanlış. @tangaz @mylife1903 Atınç kendisinin temas etmediğini biliyor fakat öyle bir hamlede bulunmaması gerektiğini öğrenememiş. 
[ Son Düzenleme: 20 Kasım 2016, 15:29:11 atalay ]

Çevrimdışı TURKahvesi

Trabzon maçında da topla geç vedalaşıp sarı kart görmüştü. @ONUR KOLCU | Semedo önlerinde oynayan Salvio ve Cervi'den yeterli defansif katkıyı alamıyor. Hücum aksiyonlarının önemli parçası olduğu için de geri dönüşlerde sıkıntı yaşayabiliyor. @Yunus Emre Dökmeci | Pozisyonda temas yok. Fakat Atınç'ın hamlesi yanlış. @tangaz @mylife1903 Atınç temas etmediğini biliyor fakat öyle bir hamlede bulunmaması gerektiğini öğrenememiş.
bravo @atalay doğru tespit.
yalnız burada eklemek istediğim bir durum var Atınç'ın koşu ve vücut diline bakarsak apaçık maç eksiğinin olduğunu maç temposunu içine işleyecek şekilde ne kadar önemli olduğunu çarpıcı bir şekilde gözler önüne seriyor
o tür pozisyonlar genelde ayakta kalarak müdahale edilir sonuçta ceza alanı içi orası
orada bana göre penaltı değil ama yinede hakem takdiri diyorum.

Dun Cenkin ÖNÜ KAPALI iken Bomboş Quaresmaya pas vermek yerine kaleye sut çektiği pozisyon...

bravo @atalay doğru tespit.
yalnız burada eklemek istediğim bir durum var Atınç'ın koşu ve vücut diline bakarsak apaçık maç eksiğinin olduğunu maç temposunu içine işleyecek şekilde ne kadar önemli olduğunu çarpıcı bir şekilde gözler önüne seriyor
o tür pozisyonlar genelde ayakta kalarak müdahale edilir sonuçta ceza alanı içi orası
orada bana göre penaltı değil ama yinede hakem takdiri diyorum.
Abi Atincin müdahelesi yok zaten bunda herkes hemfikir anlasamadigimiz nokta ve herkesin atladigi Nokta Şu :

Rakibe mudahale etmese de Atincin gelis sekli ve Sonrasinda ki hamlesi Bence Penaltı Ayrica rakibinin dengesini ve pozisyonunu da bozuyor...

Ben dun bunu dile getirdim zaten Izbandut gibi adamsin niye kayarak mudahale etmeye çalışyorsun dikil adamın karsina adam korkar zaten seni gorunce :D

Fabri Dun Aksam attığı 16 pasın 16'sında da isabet sağladı. %100 isabet başarısı 👏

Artık taca giden toplar yok!

Çevrimdışı TURKahvesi

Fabri Dun Aksam attığı 16 pasın 16'sında da isabet sağladı. %100 isabet başarısı 👏

Artık taca giden toplar yok!
bana göre Tolga'da iyi kaleci  :evillol:

Çevrimdışı atalay

Stoper pozisyonunda olumsuz bir senaryo olmaz ise Atınç kupa maçları dışında süre alamayacaktır. @Özgür

bana göre Tolga'da iyi kaleci  :evillol:
Katılıyorum , Bencede iyi bir Yedek kaleci :ok:

Çevrimdışı tangaz

ben zaten penaltıydı değildi vurgusundan ziyade baş aktörün beck olduğunu dile getirmiştim. @atalay
ama final kanaatim sorulursa ben penaltı vermem. temas olmayan pozisyona ben penaltı vermem. penaltı net pozisyondur benim için temas varsa büyük küçük ayırmaksızın penaltıdır temas yoksa da penaltı değildir.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

eskişehirin stadı da açılmış hayırlı olsun
yanlı görmüyorsam kale arkaları dahil tel örgü YOK

Konya - Kayseri - Başakşehirde de yok

Cok kızıyorum su Tel orgu olayina :akuma:

Çevrimdışı cursedofdragon

Bu ne saçma bir yayın ihalesi yav.

Beşiktaş'ımızın maçları bi hafta tivibu bi hafta digiturk bi hafta turkcell'de atıyorum saçma sapan birşey.

Bizde kaldıralım top gitmesin diye sadace ağ yeterli.

Çevrimdışı GOKHAN CETIN

Üzücü ama milletçe bize müstahak kardeşim.Dün Adana maçında quaresmanın arkadında engelleyici birşey olmadığını düşün ki,ülkemizde taraftar profilleri arasında çok da fark ne yazık ki yok.

Çevrimdışı Bishamon

Nasıl olsa yakar bunlar

Üzücü ama milletçe bize müstahak kardeşim.Dün Adana maçında quaresmanın arkadında engelleyici birşey olmadığını düşün ki,ülkemizde taraftar profilleri arasında çok da fark ne yazık ki yok.
Abi bizim inonu stadinda da yoktu tel orgu , Ustelik Türkiye de Stadından Tel örgüleri ilk kaldiran takim bizdik ve 1 tane olay olmadi..

Şimdi ne oldu da Tel örgü koyuldu anlamak cok güç

öyle stadlara koysunlar bizim ihtiyacımız yok ?

En son ne zaman girdik stada vodafone arenada ayrıca o zaman yaptırdığımız kameralar ne işe yarıyor ?

Ayrıca sahaya sadece kale arkasından girilcek diye bir kural mı var ? Kapalıdan numaralıdan'da girmek isteyen girer zaten.

Yeni sezonda demirler kaldıralmalı bizim stad'ta ki.

Zaten olay olmadığı için yönetiminde kaldıracağını düşünüyorum.

Çevrimdışı TURKahvesi

Stoper pozisyonunda olumsuz bir senaryo olmaz ise Atınç kupa maçları dışında süre alamayacaktır. @Özgür
evet şu anki tabloda görünen o @atalay
:D

Katılıyorum , Bencede iyi bir Yedek kaleci :ok:
:friendship:

Etiketler: