Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9122872 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Necmi

Bugun gercekten iyiydi.Su cizgisini korursa +2 yolda.
bu gün bence hiç iyi değildi anlamsız agrasifti sürekli kart görmeye oynadı kart yememesi mucize
ama öyle oyuncuki kötüde oynasa oyunun kaderini her an değiştirecek kalitede aslında bu gün pas tercihlerini
ve şut tercihlerini yanlış yaptı Bir noktada kızamıyorsun pas üstüne pas verse ne olurki atamadıktan sonra
insanda moral kalmaz o kadar çabala ortayı yap forvet dağa taşa vursun

Çevrimdışı Necmi

Benfica'da sakatlar geri döndü hocam. Bu maç çok zor olacak.
farketmez maç vodafone arenada Benfica deplasman takımı değil napoli kadar zorlamaz
yeterki biz iyi olalım.

Çevrimdışı OrhanAker

Iznizle bir konu disi yapmak istiyorum :)

RB Leipzig:

2009: Kuruldu

2016: 6 senede 5 lig atladı ve bugün itibariyle yenilgisiz Bundesliga lideri.

Vay arkadaş :bandit:

Yeni bir Leicester mi geliyor acaba :icool:
Alakası yok :D

Çevrimdışı mylife1903

Ali Palabıyık Iyi mac yönetti bu arada :ok:

Tek hatasi israrla bana kart göster diyen Quaresmaya kart göstermemesi oldu :lol:
Ben cozemedim atincin pozisyonunu, penalti mi degil mi boyle pis bir pozisyon. Cok net caldi penaltiyi, baska bir takimla oynuyor olsaydik basimiza is acabilirdi. Iki uc tane faulu vermedi lehimize ayrica adanali oyunculari fazka dinledi, adamlar her pozisyona itiraz ediyor. Voleybol smaci yapiyorlar hala itiraz ediyorlar.

Quaresma meselesinde ise olayi kartsiz cozdu, simdi orada adam gelip karijmaniin eline direkt vuruyor, hop kirmizi, karijma bunu itiyor hop sari, ucuncu geliyor karijmaya horozlaniyor ona sari olmaliydi. Aldi hepsini uyardi ben hakem olsam hepsini cart cart cart diye atardim belki atmazdim kafama gore, palabiyik oynatmayi secti, elestiremem o pozisyonlarda. Quaresmanin ikinci faulu normal faul kart olmaz orda.

Killanmadim ben kendisinden sadece atincin pozisyonuna penalti calarken, dandandan  cok net caldi. Biraz iskillendim, bizim penaltida mesela duduk sesi fuuussss diye geldi

Ayrica bu anadolu takimlarinin futbolcularina ne oluyor bizim maclarda anlamiyor, gsye fbye karsi bu kadar itiraz edemiyorlar, yahu abuya bodoslama giriyor herif faul yapiyor, hakem faulu veriyor bu elle aldi diyor, ulan ayi sen herifi itmesen adam dusmeyecek zaten.
Kac tane pozisyon sinirim bozuldu

Çevrimdışı mylife1903

Bir kaç maçtır bizim üçlünün (ozi,olcay,cenk) vücut dillerini hiç iyi görmedim hala iyi arkadaşlardır umarım.
Ben hafif hafif yaziyordum bu ozinin kasinti kasinti hareketleri var, diye artik cok net yazacam. Olcay neyse de bu cenk ve oguzhanin hareketlerine gicik olmaya basladim.

Cenk efendiye bak, karijmaya kacinci mac bu, pasi vermiyor. Gencler macinda verdi bak gitti gol oldu. Bu mac karijma ilk trifilayi demiyorum onda hatali ordan oyle vurulmaz, karsi karsiya kaldiginda vursaydin. Ilk yarida girdi iceri solu kapaliydi veremedi son care topa vurdu, cenk efendi el kol yapiyor, sonra quaresma hayatinin pasini atti soldan saga ggye, gg iceri girdi geriye cikardi, adam dusundu herhalde aleks geliyor ordan tik ters kose yapar, ahaaa bizim tolgay doksana takmaya calisti hah o pozisyonda allah biliyor tribunde degildim, cenkin sacini basini yolardim, kel kafasinda 3 tel saci var onlari da yolardim.
Onune top istiyor, sekil yapiyor ggye. Bilirsiniz sevmem ggyi ama hic bisi demedim kendisine aldigi parada sikinti var ama olsun fbden geldi. Yahu gg isterse gsden gelsin ulan senden buyuk sen kime efeleniyorsjn sahada. Iste bunlar hep askerlik yapmamaktan. Askerde kidam saha icinde de buyuk futbolcu abine hep saygi gostereceksin.

Cenki kesmesi lazim hocanin boyle oynayacaksa oguzhan, tolgay, kerim falan o tayfa ceteye donusmeden fbye gondersinler hepsini

Çevrimdışı mylife1903

Bu nedir arkadaş bu nasil bir kafadir ya

Adamlar bildigin TAŞ yagdirdi sahaya :akuma:

Ulan bir tane Futbolcunun kafasina gelse Adam beyin kanaması geçirir Ayip , Her yerimizden CEHALET akiyor

Sonra bizi neden Ab ye almiyorlar , Ulan senin Gibi Cahilleri - Andavallari alirlar mi Medeniyet li insanlarin oldugu yere :busted_cop:
Karijma az yapti, ben olsam iki dakika yerde yatardim orda iyice gererdim bu herifleri. Obur okuz de geldi eline vuruyor bizim futbolcunun.

Bizim takim boyle muhallebi cocugu gibi hepsi. Ulan o fetonun ftnin gssinden bir futbolcuya dokun bakalim ne yaparlardi.

Quaresma diyoruzda adam 34 yasina girecek yakinda, 3 kulvarda oynuyor, bunlarin ustune hala ihtirasli adam, kavga ediyor, faul yapiyor, isyan ediyor. Utanin be digerleri, birbirinize el kol yapiyorsunuz, sahada kiz gibi duruyorsunuz, faul yapamiyorsunuz, tekme atamiyorsunuz, etek giyin.

Su herifi bir daha da elestirmem, isyan eden tek futbolcu adam.

Çevrimdışı mylife1903

Bale kanat forvet olarak gelmek istiyormuş başkana haber salmış :D
O paleyi bilmem abi ama james kiralik zorlanabilir bence, ben olsam denerdim

Çevrimdışı mylife1903

Cenk topla buluşma sayısındaki istikrarını sürdürmüş ama Aboubakar'ı geçememiş

Su durus benim hayalini kurdugum lucescu&briegel service pack2 2-7-1 sistemine cok benziyor. Adamlar yanlis. Mesela quaresmayi en ileri atiyoruz takimin en hizlisi oldugu icin ama orada bir balotelli olsa bir gomez olsa ahhhh

Atiba tandemin arasina girip cikmaki ve cenk, abu oynamaz ozzi tolgaydan biri oynar, beck saga sol adriano mis gibi kadro. Koyar koyar geceriz. Koya koya sampiyon oluruz.

Çevrimdışı mylife1903

2010 yılında o kadar mı çektiler cidden bu adama?

Bokunu çıkarmışlar, Yarmo şu an bile 25 milyonluk adam değil ki.
Yarmolenko degilde yarminho olsaydi onun adi 50milyon yuroydu. Adam dunya futboluna gelmis en fantastik oyunculardan biridir. Sadece sergen sifo mehmet neden gitmediyse bunun da derdi o.
Cok iyi para kazaniyor, kucuk cocuklari var, ulkesinde mutlu. Ha sen cikartip yillkk 7-8 milyon yuro verirsen belki dusunur ulke disini.

Futbolu biz seviyoruz ama ukraynada da seviliyor futbol. Ustelik saglam seviyorlar.
Simdi yarma hoc almasa 2.5 falan aliyordur kievden. Vergisi mergisi yok.
Iyi konusup, gazlamak lazim onu
Bak yarma, sampiyonlar ligini alacaz olm, sen gel turkiye yakin ulke, bak raketci de gelecek, beraber takilin, hanimina kurkcu derici dukkani acacaz, cocuklarini okutacaz, bogazda oturacaksin, cok sevileceksin, kaptan olacaksin ne bileyim ben yahu

Baska yolu yok.

Ha bu yarma gelirse bunu sag kanada quaresmayi sol kanada atarsan, arti18 olur lig maclari ha forvette abu var gol cok atamayiz belki ama rakibin bekleri tekme atmaktan yorulur.

Çevrimdışı mylife1903

bu gün bence hiç iyi değildi anlamsız agrasifti sürekli kart görmeye oynadı kart yememesi mucize
ama öyle oyuncuki kötüde oynasa oyunun kaderini her an değiştirecek kalitede aslında bu gün pas tercihlerini
ve şut tercihlerini yanlış yaptı Bir noktada kızamıyorsun pas üstüne pas verse ne olurki atamadıktan sonra
Ilginc oynadi bugun eski maclarin aksine ortalari isabetliydi ve sut tercihi vardi. Abi bu herif o ilk topu alamadi ya cenkten bunun devreler atti orda, ben hoca olsam hemen cikartirdim onu o dakikada cenkle beraber. Ilginc oynadi kizamiyorum cunku o ggye attigi top hayatinin paslarindan biriydi herhalde, ters tarafa uzak koseye tak diye atti topu herif.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Dun bende beğenmedim abi

Ama normaldir , Yorgunluk belirtileri başlamış adam sezon basindan beri nefes almadan her mac oynuyor bari milli takima almasalardı

Aboubakara al at dedi kale icine kadar yolladi topu sağolsun Aboubakar Afiyetle yedi mis gibi asisti

Inanilmaz Goller kaçırdik cok sinirlendim bir kaza Golu yiyip mac 2-2 bitseydi bunun hesabini hicbirisi veremezdi :)

Gunaydin bu arada
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Huyunu biliyor abi Fb macini garantilemek istedi kart görmek icin herseyi yapti ama Hakem yemedi :lol:

Ben cozemedim atincin pozisyonunu, penalti mi degil mi boyle pis bir pozisyon. Cok net caldi penaltiyi, baska bir takimla oynuyor olsaydik basimiza is acabilirdi. Iki uc tane faulu vermedi lehimize ayrica adanali oyunculari fazka dinledi, adamlar her pozisyona itiraz ediyor. Voleybol smaci yapiyorlar hala itiraz ediyorlar.

Quaresma meselesinde ise olayi kartsiz cozdu, simdi orada adam gelip karijmaniin eline direkt vuruyor, hop kirmizi, karijma bunu itiyor hop sari, ucuncu geliyor karijmaya horozlaniyor ona sari olmaliydi. Aldi hepsini uyardi ben hakem olsam hepsini cart cart cart diye atardim belki atmazdim kafama gore, palabiyik oynatmayi secti, elestiremem o pozisyonlarda. Quaresmanin ikinci faulu normal faul kart olmaz orda.

Killanmadim ben kendisinden sadece atincin pozisyonuna penalti calarken, dandandan  cok net caldi. Biraz iskillendim, bizim penaltida mesela duduk sesi fuuussss diye geldi

Ayrica bu anadolu takimlarinin futbolcularina ne oluyor bizim maclarda anlamiyor, gsye fbye karsi bu kadar itiraz edemiyorlar, yahu abuya bodoslama giriyor herif faul yapiyor, hakem faulu veriyor bu elle aldi diyor, ulan ayi sen herifi itmesen adam dusmeyecek zaten.
Kac tane pozisyon sinirim bozuldu
Bence Net penalti abi

Atincin Gelisi bile penalti zaten o kadar dengesiz girilmez

Atinc topun ve rakibin gerisinde ve o hizda kayarak geliyor rakibin bir yerine gelse kesin sakatlanir
[ Son Düzenleme: 20 Kasım 2016, 09:58:20 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

https://twitter.com/AkarRidvanakar/status/800036293895929856

Bu nedir ya? Ne gerek var böyle bir şeye?
Bu ve Candaş ikisi de bu klübe yakışmıyor. Gittikleri gün çok çok sevineceğim...

İkisi de hiçbir işe yaramayıp tek yaptıkları gereksiz hareketler.
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı ekrembaser

Dun bende beğenmedim abi

Ama normaldir , Yorgunluk belirtileri başlamış adam sezon basindan beri nefes almadan her mac oynuyor bari milli takima almasalardı

Aboubakara al at dedi kale icine kadar yolladi topu sağolsun Aboubakar Afiyetle yedi mis gibi asisti

Inanilmaz Goller kaçırdik cok sinirlendim bir kaza Golu yiyip mac 2-2 bitseydi bunun hesabini hicbirisi veremezdi :)

Gunaydin bu arada

İlk yarı çokiyi oynadı ilk yarı maçı 3 e getirseydik 2.yarıya zaten çıkmayacaktı. takım laubali gerçekten şu 5 haftayı atlatıp devre arasına bi atsak kendimizi herşey rayına oturacak

İlk yarı çokiyi oynadı ilk yarı maçı 3 e getirseydik 2.yarıya zaten çıkmayacaktı. takım laubali gerçekten şu 5 haftayı atlatıp devre arasına bi atsak kendimizi herşey rayına oturacak
Abi 2.ci yariya Quaresmayla baslayinca eyvah dedim

Hoca da hakli bisey diyemiorsunki , adamin elinde baska kanat yok , Skoru alsak kenara alip dinlendirecek ama Skor alinamayinca mecbur sahada tutuyor cunku ne olursa olsun sahada varligi her zaman buyuk bir tehdit rakip icin

Yorgunluk belirtileri baslamis ben oyle gördüm Dün..

Çevrimdışı mylife1903

Abi 2.ci yariya Quaresmayla baslayinca eyvah dedim

Hoca da hakli bisey diyemiorsunki , adamin elinde baska kanat yok , Skoru alsak kenara alip dinlendirecek ama Skor alinamayinca mecbur sahada tutuyor cunku ne olursa olsun sahada varligi her zaman buyuk bir tehdit rakip icin

Yorgunluk belirtileri baslamis ben oyle gördüm Dün..
Tukendi herif. Bu yasta butun sezon boyle oynarsa ve motoru yakmazsa uc sene daha takimda tutarim ben bunu. Zaten kovsan gitmez bir havasi var.
basaksehir macinda zaten tekme manyagi yapacaklar o maci atlatirsa fb maci var sonra bursa maci offf. Bursa macina kadar dayanirsa o mac sariyi gorsun de kafa izni yapsin herif. Portekize falan gondersinler iki gunlugune. El bebek gul bebek bakmak lazim devre arasina kadar. Devrede de viska falan alamazsak ustune tore donmezse bununsene sonuna kadar sevip oksayip gonlunu hos tutmamiz lazim.

Takimin resmen balansi bozuk, quaresmanin kanadina damdogru cekiyor direksiyon. Sola geciyor sola cekiyor, saga geciyor saga cekiyor. Balans ayari icin obur kanada da teker takmamiz lazim

Çevrimdışı Mavi Tuna

Cenk çok gereksiz işler yapıyor. O yaşta bir oyuncunun bu kadar orasının burasının oynaması pek hayra alamet değil. Kaldı ki Oğuzhan da da nahoş haller var. Dünkü pas tercihlerinde de genel de Cenk'e oynadı ya da bana öyle geldi. Tolgay desek dünkü hali akıllara zarardı. Bu kadar basit top kayıpları ile onu hiçbir büyük klüp tercih etmez. Hep kilit noktalar da basit hatalar yapıyor ve bunu alışkanlık haline getirdi. Son vuruş tercihleri de kötü.

Dün GG hücum gücümüze kanattan iyi destek verdi. Bu anlamda oyuna katkısı çok iyiydi kendini buldukça çok daha iyi olacaktır. Beck ise tam görev adamı işini yaptı hem de solda olmasına rağmen önceden oynamışlığı var ama Beşiktaş da ilk defa oynadı.

Quarizma'ya sene başında kızıyordum ama adama hakkını vermek gerek o da olmasa halimiz duman ya hu oyunun yükünü alıyor, liderlik yapmaya çalışıyor, savaşıyor. Genç oyuncuların iyi bakması gereken bir oyuncu.

Ara transferde forvet, iki kanatta oynayacak bir oyuncu, sol bek almak şart ama nasıl iyi oyuncu bulunacak, bütçe ayarlaması nasıl yapılacak bekleyip göreceğiz. Eğer transfer yapamaz isek 2. yarı bir hayli zor geçer.

Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk ile gönderildi
[ Son Düzenleme: 20 Kasım 2016, 10:26:51 Mavi Tuna ]

Çevrimdışı Blackmd1

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

@Mavi Tuna abi söylediklerinde tek katılmadığım nokta Oğuzhan kısmı gayet iyiydi bence güzel paslar attı, yorulunca epey düştü oyundan. Cenk berbat ne desek boş acayip tav oluyorum  :bandit:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

@mylife1903 abi dün tolgay, cenk, atınç epey kötüydü. Karijmanın trivelası mükemmeldi, Adananın kalecisi de 2 3 tane iyi kurtardı valla.

Çevrimdışı Mavi Tuna

@Mavi Tuna abi söylediklerinde tek katılmadığım nokta Oğuzhan kısmı gayet iyiydi bence güzel paslar attı, yorulunca epey düştü oyundan. Cenk berbat ne desek boş acayip tav oluyorum  :bandit:
Oğuzhan kötüydü diyemem sadece nahoş halleri var ya da bende ki hissiyatı öyle diyelim. diyelim. Bunun dışında geçen hafta olduğu gibi 2. golden sonra frene bastı takım Oğuzhan gibi bir oyuncu buna izin vermemeli, sakatlıktan çıktı, tam istenilen noktada değil bunlar belli zaten. Sadece beklediğimiz Oğuzhan bu değil. Şu saha işini el kol hareketlerini takımın çözmesi gerekiyor. Ayrıca kaptan olarak bu işleri organize etmeli bu işleri iyi analiz edip gerekeni yapmalı bu yaşta ki birinden bunları beklemek fazla iyimserce olabilir ama kaptan kimse bu işleri yapması gereken de odur.

Çevrimdışı raichu

o değilde q7 nin başakşehir maçında kart görmemesi mümkün değil

Çevrimdışı mylife1903

@mylife1903 abi dün tolgay, cenk, atınç epey kötüydü. Karijmanın trivelası mükemmeldi, Adananın kalecisi de 2 3 tane iyi kurtardı valla.
Ben atinci begendim ozellikle ilk yari guzel basti ilk toplara. Acemi oyuncu. Penalti da her ne olursa olsun hatali davrandi kosarak ciZgiye surmesi lazimdi ayrica ikincingari fabrinin yatip aldigi sutta kisa sektirdi topu. Atinc iyidir iyi. Oynaya oynaya alisacak.
Seneler oluyor ilk defankac yilinda oynamisti ligde hatirlamiyorum galiba denizli zamanindaydi. Devam etmeliydi oynamaya mal mal transfer yapildi atinc devamli oynasaydi borcumuz 100 milyon az olurdu. Elin gssinde oynayan semih atincin sag bacagi etmez. Ama fetocu gsyi ittire ittire havaya sokuyorlar boyle sacma oyunculari da reklam yapiyor. Semihi atletiko inter istiyormusmumusmus da bilmem ne.
Atinc konusunda buyuk hata yaptik. Baskanlarin da hatasi var. tak diye koyacaksin bu cocugu oynayacak yanina da ivan cordoba tarzi kisa sert supurucu birini koyacaksin puronu yakip borclari odeyeceksin.
Alexis ile iyi oynarlardi

Çevrimdışı mylife1903

Oğuzhan kötüydü diyemem sadece nahoş halleri var ya da bende ki hissiyatı öyle diyelim. diyelim. Bunun dışında geçen hafta olduğu gibi 2. golden sonra frene bastı takım Oğuzhan gibi bir oyuncu buna izin vermemeli, sakatlıktan çıktı, tam istenilen noktada değil bunlar belli zaten. Sadece beklediğimiz Oğuzhan bu değil. Şu saha işini el kol hareketlerini takımın çözmesi gerekiyor. Ayrıca kaptan olarak bu işleri organize etmeli bu işleri iyi analiz edip gerekeni yapmalı bu yaşta ki birinden bunları beklemek fazla iyimserce olabilir ama kaptan kimse bu işleri yapması gereken de odur.

Yoooo gayet kasint halleri var kotu kalkismis bir kalkisma icerisinde bence. O yol kotu yol hemen kendine gelmesi lazim.
Takima liderlik edecek karakterde degil bence bu maystro faystro isleri bozuyor cocugu.
Azicik takimi oynatmali deplasmandancok riskli islere giriyor.
Hangi macti hatiamiyorum. Karijma al ver yaparak butun sahayi diyagonal geciyor, atibaya veriyor aliyor, kosuyor bir calim sosaya veriyor aliyor sonra bir depar bir calim oguzhana veriyor ve kosuyor bos alana oguzhan efendi feyk gosterip topu stop ediyor geriye oynuyor. Sen maystroysan oynatacaksin o herifi ki o deparlardan o efordan sonra karsiligini alsin.
Basketbolda bile blok yapan oyuncuyu bekler iyi gardlar ki adam smac yapsin iyice havaha girsin ofulunu alsin. Sen blok yapip ileri i kosan pivota topu oynamazsan ariza cikar.

Etiketler: