Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9124263 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Gokhan-

Şu Carrasco gibi bir topçumuz olsaydı ne güzel olurdu be, adam komple hücum oyuncusu.

Bir de City'de ki Nolito mudur lolita mıdır nedir o adam da iyi.

Tabi bunlar hayal, siz alabileceğimiz adamları tartışmaya devam edebilirsiniz :bandit:
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı Yasin02

Ali Palabıyık Iyi mac yönetti bu arada :ok:

Tek hatasi israrla bana kart göster diyen Quaresmaya kart göstermemesi oldu :lol:

Bir ara köşe direğini tokatladı :D
Aquila non capit muscas.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Şu Carrasco gibi bir topçumuz olsaydı ne güzel olurdu be, adam komple hücum oyuncusu.

Bir de City'de ki Nolito mudur lolita mıdır nedir o adam da iyi.

Tabi bunlar hayal, siz alabileceğimiz adamları tartışmaya devam edebilirsiniz :bandit:
Griezmann ya da Kevin de bruynede olumlu :evillol:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Seytan Hakli :tabe:

Oğuzhan Özyakup’un geçen sezondan kötü olduğunu ama toplarlayacağını söyleyen Dilmen, “Sosassız oynamak çok zor geldi Oğuzhan’a. Gomez ile ver al yapıyordu. Aboubakar ile oynu yapamıyor. Sakatlık atlattı, fiziğinde düşü var. Bölgesi de değişti.
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Gokhan-

Griezmann ya da Kevin de bruynede olumlu :evillol:

Gelecez dediler de gelmeyin mi dedik Mehmet Ali, hepsi pırlanta gibi çocuklar ve Beşiktaş'da istenen klüp kapımız açık hepsine. :icool:

Bir ara köşe direğini tokatladı :D
Adam herseyi yapti resmen yalvardi bana kart ver diye Hakem vermedi

Kemal sunalın Kibar feyzo filmi geldi aklima Kovmirim ula Kovmirim dedi ali palabıyık :kop:

Ridvan bugun baya iyi tespitler yapmış :tabe:

Dilmen, Ricardo Quaresma’nın Beşiktaş’a uymak zorunda kaldığını bu yüzden daha olgun bir futbol sergilediğini söyledi.

Çevrimdışı tangaz

Gelecez dediler de gelmeyin mi dedik Mehmet Ali, hepsi pırlanta gibi çocuklar ve Beşiktaş'da istenen klüp kapımız açık hepsine. :icool:

Bale kanat forvet olarak gelmek istiyormuş başkana haber salmış :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı alimm

Benfica - Başakşehir - Fenerbahçe - Kiev - Bursa..

Haydi bakalımmm. 3 içerde 2 deplasmanda. 2 galibiyet - 3 beraberlik diyorum ben. Başakşehir ve Bursa maçlarını alırız. Diğerleri berabere biter.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hayır hepsiii
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Yarmolenkoyu alalım dertler bitsin

Ridvan Dilmen :

Bu sene Bşeiktaş’ın iki tane başarılı oyuncusu var.

Atiba ve Marcelo. Bir de Tosic var. Gökhan da geriden geliyor. Tutturduğu zaman devam eden bir oyuncu, o fiziği yakaladı. Ceza sahasından çıkmıyor.”

“Quaresma taraftarın sevgilisi; çok da önemli bir değer. Bruma Türkiye’nin en etkili dediğimiz oyuncusu Portekiz’in U21 takımında oynuyor. Quaresma’yı tercih ediyor A Takım hocası. Çok zor bir oyuncu teknik direktör açısından. Gülecek mi ağlayacak mı, mimikleri enteresan bir oyuncu. Beşiktaş’a, Beşiktaş kültürüne uymak zorunda kaldı.”

Ridvan dilmen :

“Cristiano Ronaldo’daki iç disiplin olsaydı dünya yıldızı olurdu. Hala Quaresma potansiyelinin altında oynuyor. Yıl sonunda Quaresma’nın 10-15 golü yok. Düşük devirde gitmeyi seviyor. Çok değerli bir oyuncu.”

Çevrimdışı Gokhan-

Bale kanat forvet olarak gelmek istiyormuş başkana haber salmış :D

Abi o adamın tipini çok itici buluyorum ben, ama madem başkan istiyor, sen de istiyorsun o da gelsin.

ama saçlarını 3'e vursun, manita gibi gezmesin ortalıkta.

Çevrimdışı Alper1903

etoo bu sefer cidden bitmiş yazın almayışımız adamı bitirmiş şuan sakatmış londradaymış etoo trenini kaçırdık.
pelleçok istediğim biri feyenoorddan beri ama olasılığı yok denecek kadar az adamlar 10 milyon bonservis ödemişlerdi.
gomezin almanyadan ayrılacağını sanmıyorum olmasını çok isterim.
burak saydıkların arasında olma olasılığı neredeyse pelle ile eşit ancak oyuncu ben gideceğim die tutturacak da çinliler iyi git bi 6 ay kafanı diyecekte gelecek.

devre arasında bitirici santraforu olup da bırakacak bir takım oldugunu sanmıyorum...

Nasıl çözerler bilmiyorum ama devre arasında gol mevzusunu çözmeleri gerek.

Hepinizi iste böyle Adam edeceğiz , Yola getirecegiz :bandit: :busted_cop:

Çevrimdışı atalay

İkinci yarının belli bölümlerinde final aksiyonlarından önceki basit pas ve tercih hatalarından kaynaklanan git/gelli bir oyun izledik. Özellikle ikinci ve üçüncü bölge arasındaki baskı merkezlerinin doğru kurgulanamamasından kaynaklanan transformasyon problemleri oldu. Fakat ilk yarıdaki hücum pratiği Benfica maçı için daha önemli.

Çevrimdışı Gokhan-

Yarmolenkoyu alalım dertler bitsin

Aynen en azından bunu alma şansımız var diğerleri tümden hayal.

Bu Yarmo bundan önceki Kiev eşleşmelerimizde de dikkatimi çekmişti ama nedense hiç girişimde bulunmadık.

Iznizle bir konu disi yapmak istiyorum :)

RB Leipzig:

2009: Kuruldu

2016: 6 senede 5 lig atladı ve bugün itibariyle yenilgisiz Bundesliga lideri.

Vay arkadaş :bandit:

Yeni bir Leicester mi geliyor acaba :icool:

Bu Yarmo bundan önceki Kiev eşleşmelerimizde de dikkatimi çekmişti ama nedense hiç girişimde bulunmadık.
Asil Yarmolenko hayal :bandit:

15 milyon € ya satmadilar , nasil almayi düşünüyorsun :alala:

Çevrimdışı tangaz

Abi o adamın tipini çok itici buluyorum ben, ama madem başkan istiyor, sen de istiyorsun o da gelsin.

ama saçlarını 3'e vursun, manita gibi gezmesin ortalıkta.

Bale gelsin de isterse saçını dötüne kadar uzatsın adamın tipine saçına başına laf söyleyenlerin de forumdan arkadaş falan demem ağzına biber sürerim walla  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

ekşi'den :D

"ne biçim takım lan bu adanaspor? pes'te lisansı alınmamış dünya karması gibi sjsksls

viera, ramos, roni, koman, digao, foguinho.. hay allah ya güldürdü durduk yere"

:kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı tangaz

bir önceki kiev eşleşmesinde senin dikkatini çektiğinde adam için 25 milyon euro telaffuz ediliyordu ondan dolayı ilgilenmemiş olabilirmiyiz ne dersin  :D

Çevrimdışı caner.eryigit

Giray Bulak;Beşiktaş bugün iyi oynamadı.
Kaya Çilingiroğlu:hocam senin neden takım çalıştırmadığın burda olduğun belli oluyor...
Fena çaktı lafı

Muhabir: "Yarın derbi var, sizi de yakından ilgilendiriyor.."

Tolgay Arslan: "Yok, bizim için farketmez..Kim yenerse yensin.."

Vurdu Gooolll oldu , Tolgay Golu saha disinda atti bugün :D

Çevrimdışı Orhan_

Bale gelsin de isterse saçını dötüne kadar uzatsın adamın tipine saçına başına laf söyleyenlerin de forumdan arkadaş falan demem ağzına biber sürerim walla  :D

Bale'in  rüyasını görmek 15 milyon euro :D.

Etiketler: