Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9123465 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

topu kaleye sokma görevi santraforundur   diğerleri gol attıgında ekstrayı yapmış olurlar denklem bu kadar basit. senin 1-2-3 sıralamanı öncelik sıralaması ile sıralayacak olursak 3-2-1 şeklinde olması gerekir. daha fazla pozisyon bulursa daha fazla atar cümlene kahkahalarla güldüm 20 net pozisyona girip henüz 2 gol atmış sadece %10 kabul edilemez bir orandır %10 verimle oynayan bir golcüyü her takımda sopayla dövmek lazım. daha fazla pozisyona girmesi demek daha fazla kanser olacak taraftar demektir. bakış açın felaket derecede yanlış daha fazla pozisyona girmesi değil bir an evvel gol yüzdesini yükseltmesi gerekir.
Taliscayı santrafor oynatsak o da olumlu abi

Çevrimdışı 38life

topu kaleye sokma görevi santraforundur   diğerleri gol attıgında ekstrayı yapmış olurlar denklem bu kadar basit. senin 1-2-3 sıralamanı öncelik sıralaması ile sıralayacak olursak 3-2-1 şeklinde olması gerekir. daha fazla pozisyon bulursa daha fazla atar cümlene kahkahalarla güldüm 20 net pozisyona girip henüz 2 gol atmış sadece %10 kabul edilemez bir orandır %10 verimle oynayan bir golcüyü her takımda sopayla dövmek lazım. daha fazla pozisyona girmesi demek daha fazla kanser olacak taraftar demektir. bakış açın felaket derecede yanlış daha fazla pozisyona girmesi değil bir an evvel gol yüzdesini yükseltmesi gerekir.

Böyle birşey yok. Topu kaleye sokma görevi fırsat kiminse onundur. Bugün Tolgay'ın kaçırdıkları çok barizdi. Aboubakar'ın pozisyonları daha zordu.

İyi ozaman sopayla dövün Aboubakar'ı ne diyim. Konuşmak anlamsız böyle bir düşünce karşısında.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bilic yine loserligini gösterdi. 89 ve 90 da yediği gollerle 3-2 kaybettiler. Kanser asıl Londra'da yaşanıyor bugün
Hic değişmeyecek bu adam

Hic şaşırmadım klasik Biliç işte neyse aman bizden uzak olsun :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Hocaya da kızamıyorum adam hakli abi ne dese hakli

Adamin elinde 1 tane kanat var Yaziyla BİR

Oda 33 yaşında 3 kulvarda da oynuyor motor yakacak neredeyse

Talisca ve Canerin sakatliklari bu konuda bizi baya sikintiya soktu maalesef :tabe:

Cenke diyecek soz bulamıyorum artik Omeri monte etmek sart oglu şart birak hocam su inadi olmuyor iste adam

At kanada Aboubakari koy santrafora da Omeri baska çaremiz yok artik

Çevrimdışı Alper1903

alınabilecek bitirici santrafor devre arasında bulabilecekmiyiz?

En yakında her ne kadar yaşlı da olsa 6 ay idare edebilecek bir Eto var, Pelle Çin'den ayrılmak istiyormuş haberleri çıkmıştı o zorlanabilir, Gomez adında bir futbolcu var durum nedir bi yoklanabilir, Huntelaar denmiş sözleşmesi 2017 haziran'da bitiyor ama durumu nedir bilmiyorum. Bir de hiç istemediğim Burak Yılmaz var bu da en en sonuncu ihtimal olarak. Bu isimlerin hepsi bitirici santrafor, hepsi de iş görür.

Çevrimdışı OrhanAker

alınabilecek bitirici santrafor devre arasında bulabilecekmiyiz?
Gözden düşen veya kontratı bitecek adamlar varmı bilmiyorum yalnız düşeş gelmesi zor :D

Çevrimdışı cursedofdragon

Benfica - Başakşehir - Fenerbahçe - Kiev - Bursa..

Haydi bakalımmm. 3 içerde 2 deplasmanda. 2 galibiyet - 3 beraberlik diyorum ben. Başakşehir ve Bursa maçlarını alırız. Diğerleri berabere biter.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benfica 3
Başakşehir 3
Fenerbahçe 1
Kiev 1
Bursa 3

3 galibiyet 2 beraberlik alırız.

Çevrimiçi Mehmet57

Sozlesmesi de bitiyor. Devre arasi bedava alabiliriz. 1.5 sezon isimizi kolay gorur. Ilerleyen yasi sorun olmaz, cunki hicbir zaman hizi veya fizik avantaji onun guclu yonu olmadi. Klasik bir 9, dogru zamanda dogru yerde.

Çevrimdışı Berat

Benfica'nın bu hafta maçı yokmuş, neredeyse 20 gün maça çıkmadan gelecekler, bu bizim işimize gelir mi?

23:15'te maçı var bugün.

Sozlesmesi de bitiyor. Devre arasi bedava alabiliriz. 1.5 sezon isimizi kolay gorur. Ilerleyen yasi sorun olmaz, cunki hicbir zaman hizi veya fizik avantaji onun guclu yonu olmadi. Klasik bir 9, dogru zamanda dogru yerde.

33 yaşında ve sakat toparlayamaz artık.

Zamanında en çok istediğim oyunculardan birisiydi.

Çevrimdışı tangaz

Böyle birşey yok. Topu kaleye sokma görevi fırsat kiminse onundur. Bugün Tolgay'ın kaçırdıkları çok barizdi. Aboubakar'ın pozisyonları daha zordu.

İyi ozaman sopayla dövün Aboubakar2ı ne diyim. Konuşmak anlamsız böyle bir düşünce karşısında.

böyle bir düşünce karşısında diye bir tabiri doğru bulmuyorum. 
hoca olsam takımda döveceğim çok oyuncu olurdu  :)
bir takımda kaleci dahil herkes gol atabilir ama takımda golü atma görevi birinci olarak santraforundur bu basit kavramı neden ısrarla reddediyorsun ben esas bunu kavrayamıyorum. demba olsun gomez olsun girdiğini attığında pek çok spor adamı golcü topu soktu cümlesini kurmuşlardır
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Ömer Kaan

Aynen ben de bu adamı istiyordum. Klaas :eyes

Çevrimdışı Ömer Kaan

23:15'te maçı var bugün.
Kupa maçı varmış gözümden kaçmış..

Çevrimiçi Mehmet57

33 yaşında ve sakat toparlayamaz artık.

Zamanında en çok istediğim oyunculardan birisiydi.

Isterse 35 yasinda olsun. Bu adam klasik bir 9. Bizim gibi bol pozisyona giren takimda dogru yerde durup kendini unutturmasi yeterli. Bu yaslarda okadar basarili bircok santrofor var. Oyun stilinden dolayi yasi pek fark etmiyor.

Dizinden bir sakatligi vardi ama yakinda doner. Birkac haftaya duzelmesi bekleniyordu ve 3 hafta falan oldu. Ligin ikinci yarisina duzelir.

Ali Palabıyık Iyi mac yönetti bu arada :ok:

Tek hatasi israrla bana kart göster diyen Quaresmaya kart göstermemesi oldu :lol:

Çevrimdışı OrhanAker

Bir kaç maçtır bizim üçlünün (ozi,olcay,cenk) vücut dillerini hiç iyi görmedim hala iyi arkadaşlardır umarım.

Çevrimdışı tangaz

En yakında her ne kadar yaşlı da olsa 6 ay idare edebilecek bir Eto var, Pelle Çin'den ayrılmak istiyormuş haberleri çıkmıştı o zorlanabilir, Gomez adında bir futbolcu var durum nedir bi yoklanabilir, Huntelaar denmiş sözleşmesi 2017 haziran'da bitiyor ama durumu nedir bilmiyorum. Bir de hiç istemediğim Burak Yılmaz var bu da en en sonuncu ihtimal olarak. Bu isimlerin hepsi bitirici santrafor, hepsi de iş görür.

etoo bu sefer cidden bitmiş yazın almayışımız adamı bitirmiş şuan sakatmış londradaymış etoo trenini kaçırdık.
pelleçok istediğim biri feyenoorddan beri ama olasılığı yok denecek kadar az adamlar 10 milyon bonservis ödemişlerdi.
gomezin almanyadan ayrılacağını sanmıyorum olmasını çok isterim.
burak saydıkların arasında olma olasılığı neredeyse pelle ile eşit ancak oyuncu ben gideceğim die tutturacak da çinliler iyi git bi 6 ay kafanı diyecekte gelecek.

devre arasında bitirici santraforu olup da bırakacak bir takım oldugunu sanmıyorum...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Ricardo Quaresma: "Taş da atılsa ben Beşiktaş için mücadele etmeye devam edeceğim."

⚽️ #Beşiktaş fikstürü
23 Kasım 👉 Benfica
26 Kasım 👉 Başakşehir
29 Kasım 👉 Darıca GB (D)
3 Aralık 👉 Fenerbahçe (D)
6 Aralık 👉 D. Kiev (D)

Rıdvan Dilmen : "Türkiye'de deplasmanı olmayan tek takım Beşiktaş. Her yerde oynuyor."

Bu nedir arkadaş bu nasil bir kafadir ya

Adamlar bildigin TAŞ yagdirdi sahaya :akuma:

Ulan bir tane Futbolcunun kafasina gelse Adam beyin kanaması geçirir Ayip , Her yerimizden CEHALET akiyor

Sonra bizi neden Ab ye almiyorlar , Ulan senin Gibi Cahilleri - Andavallari alirlar mi Medeniyet li insanlarin oldugu yere :busted_cop:
[ Son Düzenleme: 19 Kasım 2016, 22:53:07 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

⚽️ #Beşiktaş fikstürü
23 Kasım Benfica
26 Kasım Başakşehir
29 Kasım Darıca GB (D)
3 Aralık Fenerbahçe (D)
6 Aralık D. Kiev (D)
Benfica galibiyetiyle başlamalıyız gerisini düşünürüz.

Etiketler: