Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9123365 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı 38life

ben bilmem başkan bilir benim buradan çıkardığım anlaşmayı yaptığımız ama ffp yüzünden bu şekilde bir yol izlediğimiz İnş cayma hakkımız vardır ve cayarız yoksa maalesef tarihimizin en büyük kazığı olacak Tabata nın pabucu dama atılacak.

2 açıdan söylediğin %100 yanlış. Ortada bonservisini almamızı gerektirecek bir anlaşma kesin olarak yok. %100. Bu burda dursun. Eğer alırsak tabata karşılaştırması çok yersiz. Aboubakar şuan gayet iyi. Bu şekilde devam ederse (ki bu şekilde değil artarak devam edecektir uyum ve özgüven arttıkça) Sezon sonu 10 milyon verilip alınabilir. Aboubakar bugün 3 puanı kazandıran isimdi Oğuzhan ile birlikte. Belki bu 3 puan bizi şampiyon yapacak.

Kısacası nereden baktığın ile alakalı. Negatif bakmak istersen seni hiçbir güç tutamaz :) Ama Tabata benzetmesi gerçekten alakasız...

Çevrimdışı BJKTÜRK23

2 açıdan söylediğin %100 yanlış. Ortada bonservisini almamızı gerektirecek bir anlaşma kesin olarak yok. %100. Bu burda dursun. Eğer alırsak tabata karşılaştırması çok yersiz. Aboubakar şuan gayet iyi. Bu şekilde devam ederse (ki bu şekilde değil artarak devam edecektir uyum ve özgüven arttıkça) Sezon sonu 10 milyon verilip alınabilir. Aboubakar bugün 3 puanı kazandıran isimdi Oğuzhan ile birlikte. Belki bu 3 puan bizi şampiyon yapacak.

Kısacası nereden baktığın ile alakalı. Negatif bakmak istersen seni hiçbir güç tutamaz :) Ama Tabata benzetmesi gerçekten alakasız...

tamam.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı tangaz

bu arada kanat transferi yapmak şart diyoruz da abubakarın kanattan gelen o kadar topta gol attığı bir pozisyon var mı??? şimdi maçlarda tek kanatla oynuyoruz ne sövüyorsak çift kanat oynarsak x2 söveriz olacağı o...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bu arada kanat transferi yapmak şart diyoruz da abubakarın kanattan gelen o kadar topta gol attığı bir pozisyon var mı??? şimdi maçlarda tek kanatla oynuyoruz ne sövüyorsak çift kanat oynarsak x2 söveriz olacağı o...
Şuana kadar 4 gol attı abi sezon sonu tahminin kaç gol ?

Çevrimdışı Savaş

Benfica - Başakşehir - Fenerbahçe - Kiev - Bursa..

Haydi bakalımmm. 3 içerde 2 deplasmanda. 2 galibiyet - 3 beraberlik diyorum ben. Başakşehir ve Bursa maçlarını alırız. Diğerleri berabere biter.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Haydi bakalımmm. 3 içerde 2 deplasmanda. 2 galibiyet - 3 beraberlik diyorum ben. Başakşehir ve Bursa maçlarını alırız. Diğerleri berabere biter.

Bende iyimser davranıp 4 galibiyet 1 beraberlik diyorum

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Kanat alınca golcü de alırız Eto Huntelaar Gomez istediklerini getirebilirler. Golcüye çok bonservis veremeyiz. ya da aldıkları kanat biraz akıllıysa bunlara vereceğine içeri kat edip kendi atar.  :)
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı Berat

Çevrimdışı Furkan Sarper

atınç kupa maçları dışında şu haliyle kesinlikle oynayamaz diye düşünüyorum

Çevrimdışı Furkan Sarper

bu sezon kaybetmiyoruz,karakter haline geldi bu. bu özelliğimiz fb deplasmınından nasıl bir sonuç almamızı sağlıycak acaba? ne düşünüyorsunuz o maç hakkında

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı 38life

Kanattan gelen pozisyonları neden hep santrafor atmak zorunda olsun ki? 1- Kendisi atabilir. 2- Ortasaha oyuncuları ve diğer kanat atabilir. 3- Aboubakar atabilir. Ayrıca Aboubakar gelen her topu kaçıracak, kaçırıyor diye de birşey yok. Daha fazla pozisyon bulursa daha fazla atar.
[ Son Düzenleme: 19 Kasım 2016, 22:14:46 38life ]

Çevrimdışı tangaz

Şuana kadar 4 gol attı abi sezon sonu tahminin kaç gol ?

4 atmadı 2 attı avrupayı bırak şunun şurası şlde dewam edersek 4 maçımız daha var orada ben lige bakarım ligde 20 net pozisyona girdi 2 gol attı sadece. şimdi kalkıp birileri pozisyona giriyor vbvb faydalı demesin bana biz golcü transferi yaptık yardımcı forvet değil...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı cisse557

Benfica: 1 Başak: 1 Fener: 3 Kiev: 3 Bursa: 3

Çevrimdışı tangaz

Kanattan gelen pozisyonları neden hep santrafor atmak zorunda olsun ki? 1- Kendisi atabilir. 2- Ortasaha oyuncuları ve diğer kanat atabilir. 3- Aboubakar atabilir. Ayrıca Aboubakar gelen her topu kaçıracak, kaçırıyor diye de birşey yok. Daha fazla pozisyon bulursa daha fazla atar.

topu kaleye sokma görevi santraforundur   diğerleri gol attıgında ekstrayı yapmış olurlar denklem bu kadar basit. senin 1-2-3 sıralamanı öncelik sıralaması ile sıralayacak olursak 3-2-1 şeklinde olması gerekir. daha fazla pozisyon bulursa daha fazla atar cümlene kahkahalarla güldüm 20 net pozisyona girip henüz 2 gol atmış sadece %10 kabul edilemez bir orandır %10 verimle oynayan bir golcüyü her takımda sopayla dövmek lazım. daha fazla pozisyona girmesi demek daha fazla kanser olacak taraftar demektir. bakış açın felaket derecede yanlış daha fazla pozisyona girmesi değil bir an evvel gol yüzdesini yükseltmesi gerekir.

Çevrimdışı Ömer Kaan

Benfica'nın bu hafta maçı yokmuş, neredeyse 20 gün maça çıkmadan gelecekler, bu bizim işimize gelir mi?

Çevrimdışı Alper1903

Abi ben Abou'nun kanada çekilmesi taraftarıyım. Devre arası çok büyük aksilikler olmazsa Töre dönecek gibi (çıkan haberler, Töre'nin paylaşımlarından yola çıkarak böyle bir çıkarımda bulunuyorum) yapabiliyorlarsa bir de Visca'ya uğraşsınlar kalan kanatlar da Abou, q7, Olcay olsun arada bitirici bir santrafor alalım.

Çevrimdışı cisse557

Bilic yine loserligini gösterdi. 89 ve 90 da yediği gollerle 3-2 kaybettiler. Kanser asıl Londra'da yaşanıyor bugün

Çevrimiçi Mehmet57

Aboubakar'i kanat oynatabiliriz yeni santrofor gelirse.

Misal kanat + merkez oynayabilen oyuncu alirsin bir kanat oyuncusunun yani sira.
Vargas ilk deyime uygun. Visca zaten olmazsa olmaz.

Veya Visca gibi skorer kanat alip, kanat rotasyonunu Aboubakar, Visca, Quaresma yapbilirsin. Ozaman santrofor sart.

Gomez kiralik gelebilirse cok isterim. Olmaz ise hala torinstinct'i olan Klaas-Jan Huntelaar bize cok uygun.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Benfica'nın bu hafta maçı yokmuş, neredeyse 20 gün maça çıkmadan gelecekler, bu bizim işimize gelir mi?
Bence gelmez

Çevrimdışı tangaz

Abi ben Abou'nun kanada çekilmesi taraftarıyım. Devre arası çok büyük aksilikler olmazsa Töre dönecek gibi (çıkan haberler, Töre'nin paylaşımlarından yola çıkarak böyle bir çıkarımda bulunuyorum) yapabiliyorlarsa bir de Visca'ya uğraşsınlar kalan kanatlar da Abou, q7, Olcay olsun arada bitirici bir santrafor alalım.

alınabilecek bitirici santrafor devre arasında bulabilecekmiyiz?

Etiketler: