Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9122661 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Gokhan-

Aboubakar adamdır, adamın dibidir, futbolcununda kralıdır.

Bulup getirenden Allah razı olsun inşallah 10 milyon Euro veripte alırız lakin senelik ücretinde indirime gitmesi lazım.

Golcü olarak değil de yardımcı forvet, kanat forvet veya forvet arkası nasıl değerlendirirsek değerlendirelim adam yararlı topçu, fazlasıyla becerikli ve yetenekli buluyorum kendisini, alıştıkça daha iyi olacaktır. :bandit:
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Aboubakardan ne girdi? 3 milyon alıyorsa 2 milyonunun karşılığını veriyor.

Aldığı ayrı rezillik bonservisinden bahsediyorum.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı mylife1903

Cenk'ten birak birinci, ikinci santrofor bile olmaz dedim yazda. Hadi, bitiriciligi zayif santroforsun. Bari ozaman bencil olma da oynatan santrofor ol. Daha macin basinda Quaresma sag kanatta bombos, adam onu kapaliyken sut cekiyor.

Takim Hollandalilarin "huni oyun" dedigi oyunu sergiliyor. Sahayi genis tutmakta zorlandik. Bu takima acil cok iyi kanat ve santrofor lazim.
Bu cenk hikayesi iyi bitmeyecek. Takim tek kanat oynuyor dengesi bozuluyor. Karijma bir oraya bir buraya adamin basi donuyordur ustune saga sola giderken efor sarfedihor herif yasli yahu. Cok yuk biniyor bir tore olsaydi. Tek santrafor abuya raziyim daha dengeli dururduk sahada

Çevrimdışı atalay

Avcı veya bir başkası Kerim'e mesafe kazandıracaksa emeğinin karşılığını almasında bir beis görmüyorum. Geldiği günden beri eleştirdiğim oyunsal eksikliklerinde en ufak bir ilerleme kaydedemedi. Kadronun bir parçası olmasına gerek yok. Belki onun için de böylesi iyi olur.
[ Son Düzenleme: 19 Kasım 2016, 21:43:24 atalay ]

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Avcı veya bir başkası Kerim'e mesafe kazandıracaksa emeğinin karşılığını almasın da bir beis görmüyorum. Geldiği günden beri eleştirdiğim oyunsal eksikliklerinde en ufak bir ilerleme kaydedemedi. Kadronun bir parçası olmasına gerek yok. Belki onun için de böylesi iyi olur.
visca bizim için yeterli olur mu

Çevrimdışı mylife1903

Avcı veya bir başkası Kerim'e mesafe kazandıracaksa emeğinin karşılığını almasın da bir beis görmüyorum. Geldiği günden beri eleştirdiğim oyunsal eksikliklerinde en ufak bir ilerleme kaydedemedi. Kadronun bir parçası olmasına gerek yok. Belki onun için de böylesi iyi olur.
Vazgecilebilecek ilk oyuncu. Butun transfer sezonunda yazmistim kerim giderse bisi kaybetmeyiz, diye

Çevrimiçi Mehmet57

Quaresma anlik bir futbolcu. Bugun macin basinda iyiydi, ikinci yari Aboubakar'a assist yazabilirdi. Ama yeterli degil. Anlik bir futbolcu, bize mac'in her aninda oyunda olup, pozisyonlari zorlayan, patlama gucu yuksek oyuncu lazim.

Oyunu ileri ucta basit oynayabilen adamlar lazim. Quaresma'dan baska 11'e yazabilecegin kanat oyuncusu yok.

Kerim + para karsiliginda Visca, opsiyonlu Eduardo Vargas. Bu iki oyuncu su an okadar uygun ki.

Çevrimdışı 38life

Aldığı ayrı rezillik bonservisinden bahsediyorum.

Hangi bonservis?

Çevrimdışı 38life

Bu cenk hikayesi iyi bitmeyecek. Takim tek kanat oynuyor dengesi bozuluyor. Karijma bir oraya bir buraya adamin basi donuyordur ustune saga sola giderken efor sarfedihor herif yasli yahu. Cok yuk biniyor bir tore olsaydi. Tek santrafor abuya raziyim daha dengeli dururduk sahada

Cenk'in önünde 6 lig maçı var. Bu 6 maçta birşey yapamazsa devre arası gelecek olan kanat oyuncusundan sonra son 20 dakikalar dışında forma bulamaz.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Hangi bonservis?
1 yıllık kiralama ücreti 2,5 m euro yıllık 3,3 m euro bu sene devamını başkanın ağzından dinleyelim...

Caner Erkin'in opsiyonu 1 milyon Euro. Caner ve Aboubakar'ın 4 yıllık daha sözleşmesi şu anda hazırdır. Aboubakar'ın da opsiyonu 10 milyon Euro. Aboubakar 35 milyon Euro görmüş bir futbolcu. Bu sene satın alsaydık 12.5 milyon Euro'ydu zaten. Talisca 25 milyon Euro'ya İngiltere'ye transfer oluyordu, çalışma izni alamadığı için şu an bizimle. Oğuzhan'a 15 tane teklif gelmişti. Oğuzhan çok aşama kaydetti. Bizim için çok önemli bir oyuncu ve bizim starımız."

Çevrimdışı Barış1903

Final pozisyonlarını oynamadaki yetersizlikler yüzünden sezon başından beri sürekli daha azıyla yetinmek zorunda kalıyoruz. İlaveten Şenol Güneş'in saha kenarında verdiği resmi yanlış buluyorum. Fakat tepkisinde haklı. Beşiktaş ile acilen ilişkisi kesilmesi gereken oyuncular var.

Bir şey bildiğimden değil, sadece sezgilerimle söylüyorum; olcay-cenk-ozi üçlüsü bir baş kaldırış ruh haline girmişler gibi, sanki bir isyan var..

Çevrimdışı Orhan_

Atiba'nın pozisyonu Tosic'in Antalya maçındaki pozisyonuna bağlayan Metin Tekin. Neden Bruma değil? Neden Topal değil? Niye Tosic?
[ Son Düzenleme: 19 Kasım 2016, 21:43:48 Orhan_ ]

Çevrimdışı Gokhan-

Atiba'nın pozisyonu Tosic'in Antalya maçına bağlayan Metin Tekin. Neden Bruma değil? Neden Topal değil? Niye Tosic?

Çok renkli hareketler sergiliyor son zamanlarda, iyi kötü bi MAF efsanesi var bozacak güzelim üçlemeyi..

Çevrimdışı 38life

Kerim'in beyni ile bacakları arasındaki sinir bağlantılarında kopukluk falan olabilir diye düşünmeye başladım artık. Büyük bir potansiyel var ama bu potansiyelin ortaya çıkması çok zor gözüküyor bu haliyle.

Çevrimdışı raichu

Espiriyi tam anlamadım galiba. Aziz yıldıvımdan mı bahsediyorsun?
oda bi bakış açısı ben kaçan goller yüzünden biri kalp krizi geçirmemiştiri kastettim  :D

Çevrimdışı 38life

1 yıllık kiralama ücreti 2,5 m euro yıllık 3,3 m euro bu sene devamını başkanın ağzından dinleyelim...

Caner Erkin'in opsiyonu 1 milyon Euro. Caner ve Aboubakar'ın 4 yıllık daha sözleşmesi şu anda hazırdır. Aboubakar'ın da opsiyonu 10 milyon Euro. Aboubakar 35 milyon Euro görmüş bir futbolcu. Bu sene satın alsaydık 12.5 milyon Euro'ydu zaten. Talisca 25 milyon Euro'ya İngiltere'ye transfer oluyordu, çalışma izni alamadığı için şu an bizimle. Oğuzhan'a 15 tane teklif gelmişti. Oğuzhan çok aşama kaydetti. Bizim için çok önemli bir oyuncu ve bizim starımız."

Tamam işte alınmış bir bonservis yok ortada.

Çevrimdışı tangaz

Bugün Güneş'ten fırça yiyenler.

ozziede 2 tane sağlam fırça yedi  :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Tamam işte alınmış bir bonservis yok ortada.

ben bilmem başkan bilir benim buradan çıkardığım anlaşmayı yaptığımız ama ffp yüzünden bu şekilde bir yol izlediğimiz İnş cayma hakkımız vardır ve cayarız yoksa maalesef tarihimizin en büyük kazığı olacak Tabata nın pabucu dama atılacak.

Çevrimiçi Mehmet57

Zamaninda Funes Mori'yi bizde cok istemistim ikinci santrofor olarak Eskisehir'de kiralik oynarken. Okadar berbat bir takimda bile goze batiyordu yetenekleri, ki yeteneksiz bir takimda santrofor olmak cok zor.

Gecen sezon ligde 30 macta 18 gol 7 assist, toplam 44 macta 25 gol 9 assist ile oynadi. Bu sezon ligde 14 macta 9 gol 2 assist'e ulasti.

Çevrimdışı atalay

Yeterliliği saha içi performansı gösterir. @Mehmet Ali C. | Bilmiyorum, zannetmiyorum @Barış1903 | Büyük potansiyel olduğunu düşünmüyorum, hiç de düşünmedim. @38life

Çevrimdışı Gokhan-

Zamaninda Funes Mori'yi bizde cok istemistim ikinci santrofor olarak Eskisehir'de kiralik oynarken. Okadar berbat bir takimda bile goze batiyordu yetenekleri, ki yeteneksiz bir takimda santrofor olmak cok zor.

Gecen sezon ligde 30 macta 18 gol 7 assist, toplam 44 macta 25 gol 9 assist ile oynadi. Bu sezon ligde 14 macta 9 gol 2 assist'e ulasti.

O adamı ben de çok beğeniyordum Mehmet, nerede oynuyor şimdi o.

Çevrimdışı tangaz

Kerim'in beyni ile bacakları arasındaki sinir bağlantılarında kopukluk falan olabilir diye düşünmeye başladım artık. Büyük bir potansiyel var ama bu potansiyelin ortaya çıkması çok zor gözüküyor bu haliyle.

beynini hiç kullanmıyordu ama ben süre aldıgında bacaklarında da bir yetenek görmüyorum bu sezon...
+bence kerimde büyük potansiyel falan da yok bu bildiğin şehir efsanesi
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Mehmet57

O adamı ben de çok beğeniyordum Mehmet, nerede oynuyor şimdi o.

Monterrey'de oynuyor Meksika liginde.

Çevrimdışı atalay

Bugün Oğuzhan ve Gönül hücumda işleri epey kolaylaştıran isimlerdi. Tolgay belki de ilk kez aksiyonlar bölgelerini ve kutuyu bu kadar etkili kullandı fakat final pozisyonlarını bitiremedi. Ek olarak basit oynamayı öğrenemediği sürece yediğimiz golde olduğu gibi benzer sahneleri izlemeye devam edeceğiz.

Etiketler: