Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9121160 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı 'TaNeR'

Cozum yetmez olayin o "acik kaynagina" inmek ve kurutmak lazim o kaynagi

:bandit:
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı mylife1903

Çevrimdışı 'TaNeR'

İhaleyi umarım licktv kazanamaz!

VodafonTR de ihaleye katılacakmış diye duydum...
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı cursedofdragon

İhaleyi umarım licktv kazanamaz!

VodafonTR de ihaleye katılacakmış diye duydum...

tivibu kazansın :D

Tivibu'yu aldırmaya çalışıyor 2 gündür türk telekom bana herşey dahil diyor kutusu filan kurulum herşeyi yapıcaz aylık 6 tl ödüceksiniz diyor türk telekom müşterisi olduğunuz için diyor.

Lig maçlarını tivibu alırsa 6 tl sanmıyorum vericeklerini 60 tl olur ozaman :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

tivibu kazansın :D

Tivibu'yu aldırmaya çalışıyor 2 gündür türk telekom bana herşey dahil diyor kutusu filan kurulum herşeyi yapıcaz aylık 6 tl ödüceksiniz diyor türk telekom müşterisi olduğunuz için diyor.

Lig maçlarını tivibu alırsa 6 tl sanmıyorum vericeklerini 60 tl olur ozaman :D
Yok yok turkcell tv plus en iyisi o alsın bende fiberle beraber var, digiyi kapatırım

Çevrimdışı Necmi

campbella yazdıklarının tümünü demişti. bir gün avniakerde bir maç çıkışı oyuncular stadın dışına otobüse yürüyorlar campbell daha gol atamamıştı herkes eleştiriyordu bunu herif eli cebinde kafa önde otobüse yürüyordu maç sonrası programda gösteriyorlar sahneyide neyse bu yürürken bir taraftar buna uzaktan campbell i believe you die seslendi herif yön değiştirdi gitti çok asil bir üslupla taraftarın elini sıktı thank you dedi döndü otobüse yürüdü. arkadaş ne enstantaneler hatırlıyorum kafam çöplük gibi resmen sonrada burada gordonun ünalı deli gibi istediğini dahi hatırlamayan sistem yöneticileri gelip hafızan transfermarketten mi ibaret die gider yapıyor  :bandit: :bandit: :bandit:
o sizin ergenlik hayallerinizdir :bandit: hani şu ismi duyulan her oyuncuyu isteme
hayali kurarlar ya işte öyle bir şeydir. biz o dönemler istediğimiz oyuncu varsa alırdık :bandit:
maf kadrosunun neresine ünalı koyuyorsunuz anlamıyorum :alala:
bende sizi biraz futboldan anlıyor sanırdım :bandit:
o dönem ts li çok arkadaşım vardı hiç biride sevmezdi ünalı kör ölür badem gözlü olurmuş.
TS taraftarı deyip geçmeyin o dönemki taraftarları futbolu gerçekten çok iyi bilen çok sağlam
taraftardı. TS başarılı olmak istiyorsa o taraftarı tekrar tribüne çekmeyi başarmalı nasıl 90 ların Beşiktaş
taraftar profili bugün tekrar tribünlere dönüş yaptıysa TS de yapmalı bunu o taraftar takımı ayağa kaldırır.
bu günün ts sinde nasıl onur tüketiyorsa takımı o zamanda ünal tüketti.
Benim oyuncuya bakış açım sizinkinden farklı ben genelde bireysel yetenekden çok takıma verdiği katkıyı kriter alırım sizin gibi şekilci değilim. Yeni nesilin marka merakı işde :bandit:

Çevrimdışı mylife1903

o sizin ergenlik hayallerinizdir :bandit: hani şu ismi duyulan her oyuncuyu isteme
hayali kurarlar ya işte öyle bir şeydir. biz o dönemler istediğimiz oyuncu varsa alırdık :bandit:
o dönem ts li çok arkadaşım vardı hiç biride sevmezdi ünalı kör ölür badem gözlü olurmuş.
TS taraftarı deyip geçmeyin o dönemki taraftarları futbolu gerçekten çok iyi bilen çok sağlam
taraftardı. TS başarılı olmak istiyorsa o taraftarı tekrar tribüne çekmeyi başarmalı nasıl 90 ların Beşiktaş
taraftar profili bugün tekrar tribünlere dönüş yaptıysa TS de yapmalı bunu o taraftar takımı ayağa kaldırır.
Benim oyuncuya bakış açım sizinkinden farklı ben genelde bireysel yetenekden çok takıma verdiği katkıyı kriter alırım sizin gibi şekilci değilim. Yeni nesilin marka merakı işde :bandit:
Vaziyet alin burasi karisacak

Çevrimdışı Necmi

evet evet hafızamı tazeledin walla torinolu şabanın bursadaki son sezonuydu hatta 3-0lık maçta 1-2 tane sıkıştırmıştı sanırım mali yılmaz medyatikde biriydi ailesi zenginmidir bilmem ama inşaat işleri falan vergi rekortmenlikleri olan biriydi öyle kazanayım çalayımcı değildi vergisini verirdi şarkıcı sibel bilgiçle evlenmişti sanırım sonradan birde çok güleryüzlü biriydi hep gülümseyen bir mizacı vardı
MehmeT Ali Yılmazın hakkını trabzon ödeyemez. Çok şey vermiştir tsye.
Birde temiz bir başkanlık yaptı.

Çevrimdışı mylife1903

Çevrimdışı LuceGel

Malatyada oynuyordu orta sahanın yarmalenkosuydu yardırıyordu kara tren gibiydi alıp alıp gidiyordu vura kıra devrilmiyordu uzaktan salıyordu güdümlüyü ara ara ergenden halliceydim bizim olun istiyordum bende  :busted_cop:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Necmi abinin ünal karaman nefreti ile yunus emre 'nin quaresma sevgisi ölümüne kapısır. :)

Çevrimdışı tangaz

@Necmi abi biZim efsane yillarimizda takimda bir kisi eksikti hep. Oraya zeki geldi wilson geldi turan vardi genis omuzlu bir suru adam oynadi. Orada unal oynayacakti iste.

+ şenol fidan oynadı. takım da 8-9 tane sabit eleman vardı 2-3 yılda bir kaleci heryılda 6 numara değişirdi bazen turan şenol  zeki vardiyalı oynarlardı  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

bırak Allah aşkına ergenlik hayaliymiş, forumda ünalı seyreden generationdan ne kadar üye varsa hepsi süperdi uçardı kaçardı diyor birtek sen aksini iddia ediyorsun  üstelik gordonun deli divane istediğinden de bi habersin . sana yoğunlaştırılmış balık kürü uygulaması yapmamız lazım fantom misali büyükçe bir odaya seni hapsediyoruz kızana gelmiş balıkları odaya dolduruyoruz bu balıklar gözünün önünde çiftleştikten sonra yumurtlamaya başlıyorlar işte tam sen bu esnada gözlerini kapatıyorsun ve meditasyon başlıyor...  :bandit:

ünalla ne alıp veremediğin var çözemedim acaba çocukluğuna mı gitsek napsak  :bandit:
[ Son Düzenleme: 19 Kasım 2016, 16:45:17 tangaz ]
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Çevrimdışı tangaz

Necmi abinin ünal karaman nefreti ile yunus emre 'nin quaresma sevgisi ölümüne kapısır. :)

Yunus Emre objektif yahuu q7 hata yaptıgında dile getiriyor o sadece sürekli savundugu için ön plana çıkıyor ama Necmi abi ünalla ilgili ağır taraflı konu hakkında mantıklı tek kelime kullanmadı henüz...  :bandit:

ama sabırlıyız o günlerde gelecek  :bandit:

Çevrimdışı mylife1903

+ şenol fidan oynadı. takım da 8-9 tane sabit eleman vardı 2-3 yılda bir kaleci heryılda 6 numara değişirdi bazen turan şenol  zeki vardiyalı oynarlardı  :bandit:
Yalan mi abi oraya unali koyasak offfff. Uf olurdu butun renkliler sabahlara kadar anira anira aglatirdik

Çevrimdışı mylife1903

bırak Allah aşkına ergenlik hayaliymiş, forumda ünalı seyreden generationdan ne kadar üye varsa hepsi süperdi uçardı kaçardı diyor birtek sen aksini iddia ediyorsun  üstelik gordonun deli divane istediğinden de bi habersin . sana yoğunlaştırılmış balık kürü uygulaması yapmamız lazım fantom misali büyükçe bir odaya seni hapsediyoruz kızana gelmiş balıkları odaya dolduruyoruz bu balıklar gözünün önünde çiftleştikten sonra yumurtlamaya başlıyorlar işte tam sen bu esnada gözlerini kapatıyorsun ve meditasyon başlıyor...  :bandit:

ünalla ne alıp veremediğin var çözemedim acaba çocukluğuna mı gitsek napsak  :bandit:
Ne unalmis yaaa. Ben biZe bir killigini hatirlamiyorum. Cektigi sut falan geldiyse @Necmi abiye uyuz oluyor olabilir.

Çevrimdışı tangaz

Yalan mi abi oraya unali koyasak offfff. Uf olurdu butun renkliler sabahlara kadar anira anira aglatirdik

doğru elbet hatta şöyle özetleyim genç kardeşlerime o dönemde 10 yılda 5 şampiyonluğumuz mu var o kadro 10 yılda 12 şampiyonluk alırdı rakipler sezonu oynamadan alın şu kupaları alın size 2 tane de fazladan kupa ama yeterki ırzımıza geçmeyin derlerdi. NET...

Çevrimdışı ONUR KOLCU

O derecemi yaw :)) keşke o dönem izleyebilmiş olsaydım.

Çevrimdışı tangaz

bakın arkadaşlar bu metindeki koyu renkli bölümde hurafedir yoktur öyle birşey bizim oturmuş kadromuz vardı amaç kadroyu korumaktı  para harcadığımız tek mevki 6 numaraydı o kadar 6 numara alacağımıza bi ünalı alsak yeterdi aslında. Rahmetli Sebanın para verip aldığı tek adam ertuğruldur desek abartmış olmayız sene 93tü Seba transfer sonrası şöyle açıklama yapmıştı "şan olsun die aldım" her oyuncuyu renkliler alıyor renkliler talip oldumu her oyuncu oraya gidiyor gibi bir algı var biz sürekli başarılıyız ama yeterince manşet olup birinci sayfa olamıyoruz şan olsun die aldım sağolsun rahmi beyin de desteği ile 3 milyon marka aldık demişti. görüldüğü üzere transferde ne kadar güçlü! olduğumuzun Seba tarafından itirafnamesini okudunuz...  :bandit:

Çevrimdışı tangaz

Malatyada oynuyordu orta sahanın yarmalenkosuydu yardırıyordu kara tren gibiydi alıp alıp gidiyordu vura kıra devrilmiyordu uzaktan salıyordu güdümlüyü ara ara ergenden halliceydim bizim olun istiyordum bende  :busted_cop:

bir gol daha kaleci necmi meşin yuvarlağı bir kere daha ağlardan çıkarıyor ve santra noktasına doğru vuruyor (orhan ayhanın sesi ile hayal edin cümleyi)  :bandit:

Çevrimdışı mylife1903

bir gol daha kaleci necmi meşin yuvarlağı bir kere daha ağlardan çıkarıyor ve santra noktasına doğru vuruyor (orhan ayhanın sesi ile hayal edin cümleyi)  :bandit:
Sanli kaptan gibi cikarmasin da aglardan abi sonra santrayla beraber tekrar gol oluyor

Çevrimdışı kyiv

Küçük Aliyi severdim o zamanlar. Bayağı bir sakardı ama temiz çocuktu.Futbolu bıraktıktan sonra ne teknik direktör ne  yorumcu vs. futbolla ilgili hiçbir yerde görmedim. Ali Ereni bile gördük ama Ali Günçarı göremedik.

Çevrimdışı tangaz

Sanli kaptan gibi cikarmasin da aglardan abi sonra santrayla beraber tekrar gol oluyor

ben kova yaşarın ingiltereye 8-0 yenildiğimiz maç sonrası trt sipikerinin nasıl hissediyorsun sorusu sonrası verdiği tepkiyi bekliyorum birazdan o olmadı sanlı oldu o da olumlu  :bandit:

Etiketler: