campbella yazdıklarının tümünü demişti. bir gün avniakerde bir maç çıkışı oyuncular stadın dışına otobüse yürüyorlar campbell daha gol atamamıştı herkes eleştiriyordu bunu herif eli cebinde kafa önde otobüse yürüyordu maç sonrası programda gösteriyorlar sahneyide neyse bu yürürken bir taraftar buna uzaktan campbell i believe you die seslendi herif yön değiştirdi gitti çok asil bir üslupla taraftarın elini sıktı thank you dedi döndü otobüse yürüdü. arkadaş ne enstantaneler hatırlıyorum kafam çöplük gibi resmen sonrada burada gordonun ünalı deli gibi istediğini dahi hatırlamayan sistem yöneticileri gelip hafızan transfermarketten mi ibaret die gider yapıyor

o sizin ergenlik hayallerinizdir

hani şu ismi duyulan her oyuncuyu isteme
hayali kurarlar ya işte öyle bir şeydir. biz o dönemler istediğimiz oyuncu varsa alırdık

maf kadrosunun neresine ünalı koyuyorsunuz anlamıyorum

bende sizi biraz futboldan anlıyor sanırdım

o dönem ts li çok arkadaşım vardı hiç biride sevmezdi ünalı kör ölür badem gözlü olurmuş.
TS taraftarı deyip geçmeyin o dönemki taraftarları futbolu gerçekten çok iyi bilen çok sağlam
taraftardı. TS başarılı olmak istiyorsa o taraftarı tekrar tribüne çekmeyi başarmalı nasıl 90 ların Beşiktaş
taraftar profili bugün tekrar tribünlere dönüş yaptıysa TS de yapmalı bunu o taraftar takımı ayağa kaldırır.
bu günün ts sinde nasıl onur tüketiyorsa takımı o zamanda ünal tüketti.
Benim oyuncuya bakış açım sizinkinden farklı ben genelde bireysel yetenekden çok takıma verdiği katkıyı kriter alırım sizin gibi şekilci değilim. Yeni nesilin marka merakı işde