Okuya okuya geliyorum sasirdim.
Unal karaman seyrettigim en iyi futbolculardan biridir. Sadece gordon degil butun kulupler istiyordu o kendisi trabzonu secti. Neden secti, neden gitti bilmiyorum.
Unal bize gelmis olsaydi bu kadar siyaset yapamazdi sebanin takiminda bazi genc futbolcularimiz biyik falan birakirdi kesin cunku etkiletici bir adam unal karaman. Saha ici olarak da 2-3 tane fazla sampiyonlugumuz olurdu.
Cok hirsli, yere saglam basan, hizli, sutu iyi, ayagi duzgun, kontrollu, dengeli, teknik bir oyuncuydu. Laudrup falan vardi unalin tirnagi etmez.
siz o zamanlar küçüktünüz demekki ergen gözlerle izliyordunuz

ts yi kaç defa şampiyon yapmış bizi nasıl yapacak o sıralar biz zaten sürekli şampiyon oluyorduk.
o olunca çiftmi yazacaklardı şampiyonluğu. TS nin o yıllardaki kadrosu vasat bir kadroydu. kötü değildi
ama süperde değildi. yere sağlam basmaz demiyorum şutlarıda idare ederdi neresi teknik oyuncuydu
olcaya teknik değil dersiniz düm düz oyuncuyu yaptınız teknik oyuncu. Emenike gibi gücüyle oynayan bir oyuncuydu
işte neydi barçada oynayan koeman işte onun çakmasıydı bu arada ben koemanıda pek beğenmem
ne buluyorlarsa onda bizim barçayı üçlediğimiz maçta oynamıştı sanırım

abartmayalım
@mylife1903 kötü oyuncu elbet değildi ama süper oyuncu falanda değildi
işte necip ayarında belki bir tık üstü yahu.
şimdi oynasa kimse dönüp bakmaz biz neden isteyelim oynadığı yıllar bizim orta sahada rızanın şifonun gökhanın oynadığı takımda kimi kesecekti. kaldıki o yıllar sebanın önünde ceket iliklenen yıllardı seba isteseydi Beşiktaş forması giyerdi.
ama çokda şeyetmiyorum biz maradona ronaldo curiff van basten gibi oyuncularla büyüdük