Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9121331 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Gun Beşiktaş düşmanlarına karsi birlik olma günü

Taglara destek verelim arkadaslar !
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Rasim

inşallahlık maşallahlık bir durum yok abi
düşün ki bi kaç sene önce herkese sempatik gelen bir takımdık biz
şimdi herkes bize düşman
neden ? korku...
güçlendik çünkü ve diğerleri epey bi altımızda kaldılar
ve haliyle korkuyorlar
bu eylemleri yaptıran da korkudur
biz gücümüzün farkında olduğumuz için sıkıntı olmaz :)

age of empires'tan örnek vermek gerekirse
onlar castle age'de takılırken biz imperial age'in upgrade lerini yapıyoruz :D
tamam onu anliyorumda hakeme ragmen mac kazanamazsin  :s20:
Beşiktaş!

Çevrimiçi Rasim

Hastag ikinci siraya oturdu devam arkadaslar :claps:
Beşiktaş!

Çevrimdışı Çağatay

tamam onu anliyorumda hakeme ragmen mac kazanamazsin  :s20:

işte bizim farkımız bile burada var
rahmetli Vedat abinin dediği gibi...
gerekirse hakemi de sokacaksın o kaleye
bu camianındır bu söz diğerleri bilmez
o yüzden küçücük bir olumsuz durumda ağlarlar
biz alışığız hakemi de yenmeye
sadece bazen aşırıya kaçıyorlar
yani onlar kuralların dışına çıkarken biz çıkamıyoruz
kayıplarda bu zamanlarda geliyor
bu akşamki hakem de operasyon hakemi
derbi öncesi puan kaybımız önemli olur çünkü diğerleri için
düşünsene biz puan kaybetmişiz ve yarın derbi var
reklama bakar mısın..!
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı tangaz

safları sıklaştıralım beyler, hattı müdafaa yoktur sathı müdafaa vardır bu satıh BEŞİKTAŞTIR...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı LuceGel

işte bizim farkımız bile burada var
rahmetli Vedat abinin dediği gibi...
gerekirse hakemi de sokacaksın o kaleye
bu camianındır bu söz diğerleri bilmez
o yüzden küçücük bir olumsuz durumda ağlarlar
biz alışığız hakemi de yenmeye
sadece bazen aşırıya kaçıyorlar
yani onlar kuralların dışına çıkarken biz çıkamıyoruz
kayıplarda bu zamanlarda geliyor
bu akşamki hakem de operasyon hakemi
derbi öncesi puan kaybımız önemli olur çünkü diğerleri için
düşünsene biz puan kaybetmişiz ve yarın derbi var
reklama bakar mısın..!
Hakeme rağmen maç kazanılmaz böyle düşünürsek yenilgiye hazırız demektir.Her platformda savaş etmemiz gerekiyor bazı dengeler oturana kadar. :money:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı 'TaNeR'

Kapattırılan hesaplar:

@BesiktasOrdusu (500.000) @ForzaSenBenYok (180.000) @YuruGunese (170.000)

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı 'TaNeR'

febeli şansal büyüka'nın emriyle... 

#BEŞİKTAŞlaUğraşmaLigTV
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Gs'nin de birkaç sayfası kapatılmış sanırım.
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı mylife1903

febeli şansal büyüka'nın emriyle... 

#BEŞİKTAŞlaUğraşmaLigTV
Fbnin sitesi angutta eskiden videolar olurdu. Forza zamanlarimda bu konuya iliskinnsorularim olmustu ulastigimiz cevap ilgincti.

Sansar beyin ozel izniyle videolar angutta.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kapattırılan hesaplar:

@BesiktasOrdusu (500.000) @ForzaSenBenYok (180.000) @YuruGunese (170.000)
:ranting2: :ranting2: :ranting2: :akuma:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı 'TaNeR'

Fbnin sitesi angutta eskiden videolar olurdu. Forza zamanlarimda bu konuya iliskinnsorularim olmustu ulastigimiz cevap ilgincti.

Sansar beyin ozel izniyle videolar angutta.

Telif haklarından bahsedenler, bu hakkı sadece bize karşı kullanıyor...

Beşiktaş'a her cepheden saldırıyorlar, reel, sanal, ...

Eee artık sempatik takım değiliz  :D güçlendik eze eze geliyoruz...

Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı mylife1903

Telif haklarından bahsedenler, bu hakkı sadece bize karşı kullanıyor...

Beşiktaş'a her cepheden saldırıyorlar, reel, sanal, ...

Eee artık sempatik takım değiliz  :D güçlendik eze eze geliyoruz...

Hakaret Yasak)₅ genetik bir hastaliktir, babadan ogula gecer.

Anne tarafindan gecen bir hastalik da vardir ayrica bu hastaligi tasiyan insanlarin %99unda.

Neyse askerde bir soz vardi konuyu bagliyalim. Bazilari anilariyla bazilari analariyla anilir.

Çevrimdışı murat

O dönemde iki tane ortasahanın bizde olmasını isterdim biri ünal diğeri tugay. Çok iyi oyunculardı.

Şu tiviter a bir el atalım bakalım. Sırf beşiktaş nedeniyle twiter kullanıyorum.hiç sevmediğim bir mecra.

Çevrimdışı mylife1903

O dönemde iki tane ortasahanın bizde olmasını isterdim biri ünal diğeri tugay. Çok iyi oyunculardı.

Şu tiviter a bir el atalım bakalım. Sırf beşiktaş nedeniyle twiter kullanıyorum.hiç sevmediğim bir mecra.
Aynen murat abi bana da actirtacaklar sonunda. @Altuğ bizim bir baslik acip hizli bir egitim verse soyle seminer degil de webiner tarzi. Ogrensek nasil kufredecez nasil saklanacaz. Yahu fuatavniyi yakalayip kapatamadilar bizim hesaplardan ne istiler

Çevrimdışı 'TaNeR'

spamliyoruz ==> twitter.com/Alikocorg
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı 'TaNeR'

Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı 'TaNeR'

Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı 'TaNeR'

Beşiktaş U21 takımı 14. dakikada kırmızı yemiş. Adanaspor'a 2-1 yenilmişler.

Dikkatli olmak lazım  :akuma:
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı mylife1903

Beşiktaş U21 takımı 14. dakikada kırmızı yemiş. Adanaspor'a 2-1 yenilmişler.

Dikkatli olmak lazım  :akuma:
Sadece dikkatli olmak yetmez. Su uyur dusman uyumaz. Heriflerin derbileri var bizimle ugrasiyorlar.
Ben bi dusman hattina sizip geliyorum

Çevrimdışı Necmi

Okuya okuya geliyorum sasirdim.

Unal karaman seyrettigim en iyi futbolculardan biridir. Sadece gordon degil butun kulupler istiyordu o kendisi trabzonu secti. Neden secti, neden gitti bilmiyorum.
Unal bize gelmis olsaydi bu kadar siyaset yapamazdi sebanin takiminda bazi genc futbolcularimiz biyik falan birakirdi kesin cunku etkiletici bir adam unal karaman. Saha ici olarak da 2-3 tane fazla sampiyonlugumuz olurdu.

Cok hirsli, yere saglam basan, hizli, sutu iyi, ayagi duzgun, kontrollu, dengeli, teknik bir oyuncuydu. Laudrup falan vardi unalin tirnagi etmez.
siz o zamanlar küçüktünüz demekki ergen gözlerle izliyordunuz :bandit:
ts yi kaç defa şampiyon yapmış bizi nasıl yapacak o sıralar biz zaten sürekli şampiyon oluyorduk.
o olunca çiftmi yazacaklardı şampiyonluğu. TS nin o yıllardaki kadrosu vasat bir kadroydu. kötü değildi
ama süperde değildi. yere sağlam basmaz demiyorum şutlarıda idare ederdi neresi teknik oyuncuydu
olcaya teknik değil dersiniz düm düz oyuncuyu yaptınız teknik oyuncu. Emenike gibi gücüyle oynayan bir oyuncuydu
işte neydi barçada oynayan koeman işte onun çakmasıydı bu arada ben koemanıda pek beğenmem
ne buluyorlarsa onda bizim barçayı üçlediğimiz maçta oynamıştı sanırım :alala:
abartmayalım @mylife1903  kötü oyuncu elbet değildi ama süper oyuncu falanda değildi
işte necip ayarında belki bir tık üstü yahu.
şimdi oynasa kimse dönüp bakmaz biz neden isteyelim oynadığı yıllar bizim orta sahada rızanın şifonun gökhanın oynadığı takımda kimi kesecekti. kaldıki o yıllar sebanın önünde ceket iliklenen yıllardı seba isteseydi Beşiktaş forması giyerdi.
ama çokda şeyetmiyorum biz maradona ronaldo curiff van basten gibi oyuncularla büyüdük

Çevrimdışı 'TaNeR'

Sadece dikkatli olmak yetmez. Su uyur dusman uyumaz. Heriflerin derbileri var bizimle ugrasiyorlar.
Ben bi dusman hattina sizip geliyorum

Ha ha  :lol:

Tamam... geldin mi, en büyük çadıra yavaşça yanaş... gözetle... süzül içeri, ağır birşey al vur o hıyarın kafasına  :evillol: ... vurdun mu??
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı mylife1903

siz o zamanlar küçüktünüz demekki ergen gözlerle izliyordunuz :bandit:
ts yi kaç defa şampiyon yapmış bizi nasıl yapacak o sıralar biz zaten sürekli şampiyon oluyorduk.
o olunca çiftmi yazacaklardı şampiyonluğu. TS nin o yıllardaki kadrosu vasat bir kadroydu. kötü değildi
ama süperde değildi. yere sağlam basmaz demiyorum şutlarıda idare ederdi neresi teknik oyuncuydu
olcaya teknik değil dersiniz düm düz oyuncuyu yaptınız teknik oyuncu. Emenike gibi gücüyle oynayan bir oyuncuydu
işte neydi barçada oynayan koeman işte onun çakmasıydı bu arada ben koemanıda pek beğenmem
ne buluyorlarsa onda bizim barçayı üçlediğimiz maçta oynamıştı sanırım :alala:
abartmayalım @mylife1903  kötü oyuncu elbet değildi ama süper oyuncu falanda değildi
işte necip ayarında belki bir tık üstü yahu.
şimdi oynasa kimse dönüp bakmaz biz neden isteyelim oynadığı yıllar bizim orta sahada rızanın şifonun gökhanın oynadığı takımda kimi kesecekti. kaldıki o yıllar sebanın önünde ceket iliklenen yıllardı seba isteseydi Beşiktaş forması giyerdi.
ama çokda şeyetmiyorum biz maradona ronaldo curiff van basten gibi oyuncularla büyüdük
@Necmi abi biZim efsane yillarimizda takimda bir kisi eksikti hep. Oraya zeki geldi wilson geldi turan vardi genis omuzlu bir suru adam oynadi. Orada unal oynayacakti iste.

Çevrimdışı 'TaNeR'

‏@AkarRidvanakar
Beşiktaş Ordusu'ndan arkadaşlarla sorunun çözümüne dönük iletişim halindeyiz.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı mylife1903

‏@AkarRidvanakar
Beşiktaş Ordusu'ndan arkadaşlarla sorunun çözümüne dönük iletişim halindeyiz.
Cozum yetmez olayin o "acik kaynagina" inmek ve kurutmak lazim o kaynagi

Etiketler: