bak gene aynı hatayı yapıyorsun neredeyse 30 sene önce oynamış ferdinandla mukayese ediyorsun o gün oynayan oyuncuların gücü ile hızı ile mukayese etmen bile teknik bir hatadır. sırf bu özelliğin dahi senin için olumsuz bir done o nedenle senin vereceğin referanslar hakkında bilemiyorum kararsız kaldım 
birde hamiye bile ist. takımları için yetersiz dedin ya abi herifin bundesligada 35 metreden 260 km/h hızla attığı gol vardı yahuu 
ferdinant mukayese ettiğim oyuncu zaten o dönem ingiliz futbolu güce hıza dayanan bir futboldu
şimdi yavaş yavaş avrupa futboluna döndü. Hami kötü vurur demiyorumki penaltı gibi atar firikikleri
ama bu onu takım içinde iyi oyuncu yapmaz al hakan çalhanoğlunu oda frikikleri iyi vuruyor ama onun dışında
milli takımda varlığını görüyormusun. ama vurduğundada maç kazandırıyor onun yüzünden takım doksan dakika on kişi
kalıyor. tabi hami bu kadar değil daha fazla oyunun içinde kalırdı. Genede hiç bir tekniği olmayan top geldimi
mesafe tanımadan kaleye vuran bir oyuncuydu.
bende senin futbolcu analizinden şüphe duymaya başladım baksan o dönemden ünal hami beğeniyorsun
tabi o dönem gökhan keskin rıza şifo metin ali feyyazlı Beşiktaş kadrosu varken benim gözümede gelmemiş olabilirler

bir tarafta şifoyu rızayı maf ı izlerken Gökhan keskin gibi bir 6 numaran varken kim bakar ünala hamiye