Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9120283 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Necmi

ünal siyasi olarak uç bir noktadaydı ama süper topçuydu abi yapma objektif değerlendirmemişsin bence  :D

hem gordondan iyi mi bilecksin  :bandit:
gordonun yaptığı transferleride biliyoruz :bandit:
onun şansı serpil hamdi tüzün gibi muhteşem bir alt yapı hocası ile çalışmak oldu
ne kadersiz bir takımız muhteşem bir jenerasyon yakalıyorsun bunu biraz kaliteli yabancılarla
takviye etsen avrupada bile çok iyi bir takım olacaksın ama yok hep bir tarafımız eksik kalacak.
bir ferdinant geldi onuda pişsin diye gönderdiler bir sene ingiliz tayıydı resmen şimdi onun gibi bir oyuncumuz olsa
ben şl finali hayali bile kurarım valla abouyu mesela beğenmiyorsunuz ama son vuruş hariç
ferdinanttan bile güçlü ve teknik bir oyuncu şenol hoca ona son vuruş yetiside kazandırırsa
muhteşem bir forvetimiz olur. ben ışığı gördüm onda
benim oyuncu değerlendirmelerimi dikkate al kolay kolay yanlış koku almam ben objektiftir değerlendirmem.

Çevrimdışı Bishamon

uyanın Besiktasin maci var bugun

neyse kimse görmeden sileyim
[ Son Düzenleme: 19 Kasım 2016, 02:47:15 Necmi ]

Çevrimdışı Necmi

gordon deli gibi istiyordu sağlam bilgi birazdan @mylife1903 teyid eder.

hami mi yetersizdi? tabii yetersiz olduğu için avrupaya hiç oyuncu ihraç edilmediği yıllarda schalke sağlam para bayılıp aldı değil mi  :bandit: :bandit: :bandit:
o yüzdenmi bir senede geri döndü. bana haminin iyi topa vurmak dışında bir meziyetini söylermisin
adam frikikleri penaltı gibi atardı. sağlam para dediğin 3.5 M euro o dönem için hiçde sağlam bir para değil bu
burda vasat oyunculara gidiyordu o paralar. 30 yaşının üstündeydi gittiğinde yanılmıyorsam. giderkende yanlış
hatırlamıyorsam kariyeri düşüşe geçmişti ts de istenmiyordu diye hatırlıyorum.

Çevrimdışı tangaz

gordonun yaptığı transferleride biliyoruz :bandit:
onun şansı serpil hamdi tüzün gibi muhteşem bir alt yapı hocası ile çalışmak oldu
ne kadersiz bir takımız muhteşem bir jenerasyon yakalıyorsun bunu biraz kaliteli yabancılarla
takviye etsen avrupada bile çok iyi bir takım olacaksın ama yok hep bir tarafımız eksik kalacak.
bir ferdinant geldi onuda pişsin diye gönderdiler bir sene ingiliz tayıydı resmen şimdi onun gibi bir oyuncumuz olsa
ben şl finali hayali bile kurarım valla abouyu mesela beğenmiyorsunuz ama son vuruş hariç
ferdinanttan bile güçlü ve teknik bir oyuncu şenol hoca ona son vuruş yetiside kazandırırsa
muhteşem bir forvetimiz olur. ben ışığı gördüm onda
benim oyuncu değerlendirmelerimi dikkate al kolay kolay yanlış koku almam ben objektiftir değerlendirmem.

bak gene aynı hatayı yapıyorsun neredeyse 30 sene önce oynamış ferdinandla mukayese ediyorsun o gün oynayan oyuncuların gücü ile hızı ile mukayese etmen bile teknik bir hatadır. sırf bu özelliğin dahi senin için olumsuz bir done o nedenle senin vereceğin referanslar hakkında bilemiyorum kararsız kaldım  :D

birde hamiye bile ist. takımları için yetersiz dedin ya abi herifin bundesligada 35 metreden 260 km/h hızla attığı gol vardı yahuu  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

o yüzdenmi bir senede geri döndü. bana haminin iyi topa vurmak dışında bir meziyetini söylermisin
adam frikikleri penaltı gibi atardı. sağlam para dediğin 3.5 M euro o dönem için hiçde sağlam bir para değil bu
burda vasat oyunculara gidiyordu o paralar. 30 yaşının üstündeydi gittiğinde yanılmıyorsam. giderkende yanlış
hatırlamıyorsam kariyeri düşüşe geçmişti ts de istenmiyordu diye hatırlıyorum.

abi 30 yaşındaki bir türk topçuya adamlar 3,5 milyon para vermişler ona bile laf ediyorsun türk oyuncusuna bakış açısını bilmiyosun sanki emre  belezoğlu ve okan buruka bile para vermedi gavurlar en çıtır dönemlerinde üstelik beklediler kontratları bitti beleşe aldılar.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Necmi

bak gene aynı hatayı yapıyorsun neredeyse 30 sene önce oynamış ferdinandla mukayese ediyorsun o gün oynayan oyuncuların gücü ile hızı ile mukayese etmen bile teknik bir hatadır. sırf bu özelliğin dahi senin için olumsuz bir done o nedenle senin vereceğin referanslar hakkında bilemiyorum kararsız kaldım  :D

birde hamiye bile ist. takımları için yetersiz dedin ya abi herifin bundesligada 35 metreden 260 km/h hızla attığı gol vardı yahuu  :bandit:
ferdinant mukayese ettiğim oyuncu zaten o dönem ingiliz futbolu güce hıza dayanan bir futboldu
şimdi yavaş yavaş avrupa futboluna döndü. Hami kötü vurur demiyorumki penaltı gibi atar firikikleri
ama bu onu takım içinde iyi oyuncu yapmaz al hakan çalhanoğlunu oda frikikleri iyi vuruyor ama onun dışında
milli takımda varlığını görüyormusun. ama vurduğundada maç kazandırıyor onun yüzünden takım doksan dakika on kişi
kalıyor. tabi hami bu kadar değil daha fazla oyunun içinde kalırdı. Genede hiç bir tekniği olmayan top geldimi
mesafe tanımadan kaleye vuran bir oyuncuydu.
bende senin futbolcu analizinden şüphe duymaya başladım baksan o dönemden ünal hami beğeniyorsun
tabi o dönem gökhan keskin rıza şifo metin ali feyyazlı Beşiktaş kadrosu varken benim gözümede gelmemiş olabilirler :evillol:
bir tarafta şifoyu rızayı maf ı izlerken Gökhan keskin gibi bir 6 numaran varken kim bakar ünala hamiye :bandit:

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Objektif olarak yorumladıgın için sagolasın @tangaz abi videolarını falanda buldum seyrettim biraz önce dediğin gibi müthiş bi 6 - 8 kırması bi oyuncuymuş topla ceza alanına girmeleri ve cezayı iyi kestiği görünüyor görüntülerde.

Ben futbol olarak sormuştum soruyu siyasi görüşü zaten bıyık ve eşinin gelinliğinden belli oluyor. Sevdiğim tip adammış:)

Çevrimdışı Necmi

abi 30 yaşındaki bir türk topçuya adamlar 3,5 milyon para vermişler ona bile laf ediyorsun türk oyuncusuna bakış açısını bilmiyosun sanki emre  belezoğlu ve okan buruka bile para vermedi gavurlar en çıtır dönemlerinde üstelik beklediler kontratları bitti beleşe aldılar.
hamiye kötü demedim bak kelimelerime dikkat etmiyorsun o dönemki kadromuza giremezdi dedim
ülkenin yetiştirdiği en iyi topa vuran adamda bence nihattır. gerçek ronaldoyla gol krallığında yarıştı ispanyada
bir gollemi geçilmişti sen daha iyi hatırlarsın. şenol güneş böyle bir adamı dünya kupasında oynatmadı :bandit:
yerine arif kazmasını oynattı. Sırf formaları siyah beyaz diye ilhan nihat gibi oyuncularımız kulübede oturdu.
gene aklıma dünya kupası ve şenola ettiğim küfürler geldi :bandit:
günahınıda fazla almayayım belkide sakatlıkları vardı deyip kendimi kandırayım

Çevrimdışı Necmi

Objektif olarak yorumladıgın için sagolasın @tangaz abi videolarını falanda buldum seyrettim biraz önce dediğin gibi müthiş bi 6 - 8 kırması bi oyuncuymuş topla ceza alanına girmeleri ve cezayı iyi kestiği görünüyor görüntülerde.

Ben futbol olarak sormuştum soruyu siyasi görüşü zaten bıyık ve eşinin gelinliğinden belli oluyor. Sevdiğim tip adammış:)
sorun siyasi görüşünde değil ama bunu takıma yansıtıp kendinden olmayanı barındırmama nedeniyle çok vasat
bir ts ortaya çıkmıştı takım o kadar vasattıki işte ünal hami gibi adamlar büyük topçu görünüyordu.
aslında siyasete teslim olmasa o dönemler bize ciddi rakip olurlardı.
TS nin hep bu zayıflığı var al işte şimdide toparlanamamasının nedeni aynı değilmi.
Biz o hatayı sametle yaşadık ondan kurtulduk peşpeşe şampiyonluklar geldi. samet kalsaydı takımda o şampiyon kadro
hayal olurdu. Ziya gibi bir adamı yedi takımdan.

Çevrimdışı Bishamon

Çevrimiçi Kapkarakartal

Maç günü uyuyanlar varmış öğrenmiş olduk.  :bandit:

Çevrimdışı Bishamon

Çevrimdışı mylife1903

gordon milnenin transferini en çok istediği oyuncudur ama istanbula gelmeyip trabzona transfer olmuştur. malatyada oynarken kasıp kavururdu ligi 3-4 yıl kadar malatyada oynadı her sene sonu gordon isterdi ama seba almazdı pahalı die o dönem ts başkanı mehmet ali yılmaz çok güçlü bir yöneticiydi sansasyonel transferlere imza atardı ünalıda almıştı. ünal bir kere inanılmaz güçlüydü fiziği mükemmeldi çok atletikti premier ligin yarma orta sahaları gibiydi orta sahada diğer oyun kuruculara göre falan çok iri kalıyordu zaten daha çok 6 numara 8 numara kırması biriydi iki yönünü de oynardı akan oyunda uzaktan şutları muazzamdı o yıllarda ispanya milli takımı ve r.madridin orta sahasında martin vazquez die meşhur biri vardı ünalı ben bu adama çok benzetirdim hatta ispanyol olsa ünal vazquezin önünde bile olabilirdi. baban çok doğru söylüyor ünal günümüz futbolunda ve tc değil de x bir ülkenin pasaportunda olsaydı granit xhaka gibilerin 35 milyon falan ettiği piyasada 50-55 milyon bile edebilirdi. gordon milne gerçekten çok isterdi.
Msrtin vazquea ike laudrup kirmasi bisidi unal, manyak futbolcuydu @Necmi abi neden begenmemis anlamadim. Tirevela falan yapardi unal yahu cok iyi futbolcudur.

Çevrimdışı mylife1903

gordon deli gibi istiyordu sağlam bilgi birazdan @mylife1903 teyid eder.

hami mi yetersizdi? tabii yetersiz olduğu için avrupaya hiç oyuncu ihraç edilmediği yıllarda schalke sağlam para bayılıp aldı değil mi  :bandit: :bandit: :bandit:
Okuya okuya geliyorum sasirdim.

Unal karaman seyrettigim en iyi futbolculardan biridir. Sadece gordon degil butun kulupler istiyordu o kendisi trabzonu secti. Neden secti, neden gitti bilmiyorum.
Unal bize gelmis olsaydi bu kadar siyaset yapamazdi sebanin takiminda bazi genc futbolcularimiz biyik falan birakirdi kesin cunku etkiletici bir adam unal karaman. Saha ici olarak da 2-3 tane fazla sampiyonlugumuz olurdu.

Cok hirsli, yere saglam basan, hizli, sutu iyi, ayagi duzgun, kontrollu, dengeli, teknik bir oyuncuydu. Laudrup falan vardi unalin tirnagi etmez.

Çevrimdışı mylife1903

Bugun gunlerden besiktas, herkes formasini giysin. Bugun calisan arkadaslar iclerine giysinler formayi. Cok onemli bir mac derbi haftasina. Butun turkiye izleyecek maci ve herkese karsi oynayacagiz bu maci. Ali palabiyik gibi bir vasifsizi ozellikle atadilar bu maca. Sinerji sinerji

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bugun gunlerden besiktas, herkes formasini giysin. Bugun calisan arkadaslar iclerine giysinler formayi. Cok onemli bir mac derbi haftasina. Butun turkiye izleyecek maci ve herkese karsi oynayacagiz bu maci. Ali palabiyik gibi bir vasifsizi ozellikle atadilar bu maca. Sinerji sinerji
O maçta bariz hata yapsın Adana dan çıkabiliyor mu bakalım

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı LuceGel

Günaydın forum bugün akşam olmaz artık  :bandit:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Sinerji minerji yok koyup gecicez o kadar !
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Günaydın

Bir Gun degil Hergun Beşiktaş

Kalkin yahu Beşiktaşimizin maçı var :busted_cop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

O maçta bariz hata yapsın Adana dan çıkabiliyor mu bakalım
@MUSTAFA_  gorevin, tabiki kabul edersen, adana sinirlari icinde bu ali palabiyiki takip ve kontrol etmek,
Ali palabiyik ile bildigin gibi besiktas dusuk bir kazanma yuzdesine sahip,

Besiktasa karsi bazi kalkisma kalkismalarinda bulunacagi kulislerde belirtiliyor
Alttaki fotografta ali palabiyik ve bilinen bazi is ortaklarini goruyorsun

@MUSTAFA_ macin huzur ve baris icinde gectiginin dusunulmesini istiyoruz, gorevinde tabiki kabul edersen ekibini kendin kurabilirsin.

Takip ve kontrollerin sirasinda sen ve ekibinden yakalanacak ve veya etkisiz hale getirilecekler olursa her zamanki gibi eylemlerinizden habersiz oldugumuzu aciklayacagiz. Sana ve ekibine iyi sanslar @MUSTAFA_ ha unutmadan bu ileti kendi kendini yok edecek dikkatli ol,
[ Son Düzenleme: 19 Kasım 2016, 09:39:10 mylife1903 ]

Çevrimdışı tangaz

1-0 olsun bizim olsun.
günaydın herkese...

Çevrimdışı mylife1903

1-0 olsun bizim olsun.
günaydın herkese...
Gunaydin reis erkenci gordum seni.

Çevrimdışı Kalyoncu

Günaydın... Vurup geçeceğiz

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

Gunaydin reis erkenci gordum seni.

pazar hariç hergün bu saatlerde giriyorum ya boss

Etiketler: