Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9130066 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

@Yusuf Tekeli buffalo wings diyince aklından geçen

ne kadar çıtır görünüyor (tavuklar)
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Çağatay

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı panic13

bak yine ekmeksiz yiyolar...!

Allah yemeği yiyene nasip etsin... yemeği yemeyene yanında yatmayı nasip etsin :D
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı tuncaboylu

o kadar lüks yaşamaya gerek yok @Mehmet Ali C.
alırsın şöyle tam bütün bir (sıcacık) kızarmış tavuk yanında alkol oh misss (artık rakı mı olur bira mı olur bilemem)  :D

Alkol almak da lüks oldu artık.  :tabe:

Çevrimdışı tuncaboylu

Forum pikniği yapalım  :tabe:

Piknik iyi fikir, açık alanda gömmek daha kolay olur.  :tabe:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Şu son mesajları gördükten sonraki tespitim :evillol:

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı tangaz

Piknik iyi fikir, açık alanda gömmek daha kolay olur.  :tabe:

@Serhat Akkaya nın yokluğunda vekaleti dewraldım diyosun yanii  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tuncaboylu

@Serhat Akkaya nın yokluğunda vekaleti dewraldım diyosun yanii  :D

@Serhat Akkaya'sız piknik olacağını sanmıyorum.

Giderken yanımızda olmasa bile, piknik alanında elinde kürekle toprağın altından fırlayacaktır.  :)

Çevrimdışı Bishamon

Çevrimdışı Çağatay

Allah yemeği yiyene nasip etsin... yemeği yemeyene yanında yatmayı nasip etsin :D

tam amin diyecem bi gülme geliyor  :D

Çevrimdışı Çağatay

@Serhat Akkaya'sız piknik olacağını sanmıyorum.

Giderken yanımızda olmasa bile, piknik alanında elinde kürekle toprağın altından fırlayacaktır.  :)

temsili  :evillol:

Çevrimdışı tuncaboylu

http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-3945012/Liverpool-FC-star-Roberto-Firmino-discovered-Football-Manager-reveals-Hoffenheim-scout.html

:s20:

Hoffenheim'i bilemem, ama bizim için riskli bir transfer tarzı.

Oyunda bulduğun Brezilya 2. ligi'nde oynayan 19 yaşında bir çocuğu 4 milyon euro'ya almak, bizim takım için kolay girilebilecek bir risk değil.

Her şeyden önce taraftara kabul ettirmekte zorlanırız, "adı duyulmamış adama 4 milyon euro mu verilir?" diyenler çok olur.

Çevrimdışı tuncaboylu

temsili  :evillol:

Benim aklımda toprağın altından elinde baltayla fırlayan Mel Gibson vardı, ama bu da fena değilmiş.  :D

Çevrimdışı Bishamon

Oyunda bulduğun Brezilya 2. ligi'nde oynayan 19 yaşında bir çocuğu 4 milyon euro'ya almak, bizim takım için kolay girilebilecek bir risk değil.

Her şeyden önce taraftara kabul ettirmekte zorlanırız, "adı duyulmamış adama 4 milyon euro mu verilir?" diyenler çok olur.

Tabi Pedro Franco Milosevic gibi kendini kanıtlamış oyuncalara  almak daha önemli  :D :D

Çevrimdışı tangaz

@tangaz vs @tuncaboylu Meydan Muharebesi  :bandit:

meydan muharebesi sahada sıcak temas gerektiriyor bizimkisi daha çok siber saldırılar şeklinde siber savaş  :D

Çevrimdışı Çağatay

Tabi Pedro Franco Milosevic gibi kendini kanıtlamış oyuncalara  almak daha önemli  :D :D

iyide biz pedro yu yada milosevici fm den bulup almadık ki
zaten fm de görseler almayabilirlerdi bile :)
bu fm olayı da güzel aslında keşke bizde de bakan birileri olsa (belki de bakıyorlardır bilemiyorum)
sadece hoffenheim değil daha büyüklerde bakıyor oraya mis gibi database :)
guardiola nın bir resmi vardı önündeki laptopta fm açık ve oyuncu özelliklerine bakıyor

sevilla nın transferinin başındaki isim bile diyordu bizde fm den adam bakıyoruz diye
sonrada wyscouttan videolarını izliyoruz en son gidip çıplak gözle bakıyoruz diye

Çevrimdışı tangaz

eğer potansiyeli yakalamışsan vereceksin ama dediğin gibi tr.de işler öyle yürümüyor.  zamanında kakanın antepe önerilmesi celal doğanın 18 yaşındaki çocuğa biz 8 milyon veremeyiz demesi sonra drogba 2.ligde yardırırken lucescunun önüne gelmesi luçenin gs yönetimi ile oturup konuşması ardından fransa 2.liginden oyuncu transferini camiaya izah edemeyiz demesi ilk akla gelen örnekler...

Çevrimdışı Bishamon

iyide biz pedro yu yada milosevici fm den bulup almadık ki
zaten fm de görseler almayabilirlerdi bile :)
bu fm olayı da güzel aslında keşke bizde de bakan birileri olsa (belki de bakıyorlardır bilemiyorum)
sadece hoffenheim değil daha büyüklerde bakıyor oraya mis gibi database :)
guardiola nın bir resmi vardı önündeki laptopta fm açık ve oyuncu özelliklerine bakıyor

sevilla nın transferinin başındaki isim bile diyordu bizde fm den adam bakıyoruz diye
sonrada wyscouttan videolarını izliyoruz en son gidip çıplak gözle bakıyoruz diye

Ben orada bulduk demedim ki zaten.  :alala: Muhteşem scout transferimiz onlar

Çevrimdışı 38life

Sut seksen mi, troll kart bu. Quaresmayi izleyen biri sutuna 80 yazmaz yahu. Sutu olsa olsa 30dur, defans 20 tamam bes pozisyonun 1 tanesine kosuyor. Dribling tamam milletin bos kosamadigi yere topla kosuyor. Pas seksenjedi olmamis pas vermiyorki 50 normaldir.
Benim takildigim fizik oldu. Herif domuz gibi bu yasta neden 65 vermisler, cekistire cekistire, tekmeleye tekmeleye zor yikiyorlar bunu.
Ayrica hiz 86 normal mi bilmiyorum ama bizim takimin bence en hizli oyuncusu bu cocuk.

Bizim takimdaki oyuncularin hiz degerlendirmesine bakabilecek bir gonullu ariyorum.

Ayrica grubun bizle beraber ortalama takimi benfikanin hiz degerleri de onemli. Napolinin ki de ornek olmasi acisindan kullanilabilir. Mesela kaleci haric 18 futbolcunun ortalama hiz degerlerine de bakmak lazim. Bizim turk takimlarinin hepsi yavas oyunculardan kurulu, en buyuk eksikligimiz bence.

Oyun o mantıkla yürümüyor ama. Bu Quaresma'nın inform kartı. normal değerleri değil. Normal kartında şut 76. Fernandao'nun şutu ile aynı. Sabri'nin şutu 58 mesela. Oyunda Şutu 30 olan oyuncu nerdeyse yok. 2. lig takımlarının defans oyuncularının şutları falan o seviyede. Pas verip vermemesi de pas yeteneğiyle alakalı değil. Pas verdiğinde iyi verebiliyor mu önemli olan o. Bu bir oyun pası verip vermyeceğine sen karar veriyorsun. Normal kartında da pas 81. Hız konusunda da Quaresma2nın normal kartında hızı 84 Süper Ligde 35.ci sırada hız konusunda. Kerim Frei ise en hızlılardan biri.

Bu arada inform (IF) kartın ne demek olduğunu da söyliyeyim bilmeyenler için:  bir futbolcu gerçek hayatta o hafta üstün performans gösterirse Oyunda o oyuncunun "değerleri yükseltilmiş özel kart"ı çıkıyor. Bir futbolcu o yıl içinde ikinci kez herhangi bir hafta üstün performans gösterirse Second Inform (SIF) kartı çıkıyor. Mesela Quaresma Adanaspor maçında 2 asist 1 gol yapsa değerleri daha da yükseltilmiş bir özel kartı çıkabilir. Bu arada Şampiyonlar ligi grup maçları dikkate alınmıyor lisans olmamasından dolayı.
[ Son Düzenleme: 17 Kasım 2016, 16:44:48 38life ]

Çevrimdışı Orhan

tamam tamam kendimi feda ediyorum

bugün beni gömün

zaten yakın görüşüm azaldı yaşlanıyorum da...

@tuncaboylu desen elinde kürek fırsat kolluyor zaten iyide gaz verir şimdi bir algı kalkışması falan yapar, @Necmi abi deseniz o da puslu havayı sever modunda tuncaboylunun elinden her an küreği kapıp ilk toprağı ben atacağım die bir kalkışmada  bulunabilir.

beni maça kadar beni gömebilirsiniz  :bandit:

yalnız maç başlarken çıkarmayı unutmayın haa  :evillol:
Abi bu sekil iyi mi? Macida digiplay den aliriz? :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Orhan_

Maç olmayınca "yemek-gömmek-çıtır tavuk" muhabbeti gündeme oturmuş yine  :evillol: . Quaresma her dönemin konusu ama. Bu işi iyi beceriyor.

Çevrimdışı tuncaboylu

eğer potansiyeli yakalamışsan vereceksin ama dediğin gibi tr.de işler öyle yürümüyor.  zamanında kakanın antepe önerilmesi celal doğanın 18 yaşındaki çocuğa biz 8 milyon veremeyiz demesi sonra drogba 2.ligde yardırırken lucescunun önüne gelmesi luçenin gs yönetimi ile oturup konuşması ardından fransa 2.liginden oyuncu transferini camiaya izah edemeyiz demesi ilk akla gelen örnekler...

Bir de o adamların potansiyeline ulaşma şansının sende çok daha düşük olması konusu da var.

O koca kafanın Portekizli akını sırasında ilgilendiğimiz Diego Costa bize gelseydi, şimdikinin çeyreği kadar oyuncu bile olamazdı muhtemelen.

Çevrimdışı tangaz

Abi bu sekil iyi mi? Macida digiplay den aliriz? :evillol: :evillol:

@Orhan bu şekil olması için önce filmdeki enstantaneleri denemek lazım  :naughty:

Çevrimdışı tuncaboylu

Pedro Franco Önder Özen'in kazığı oldu biraz da, yoksa bizim başkan o yoklukta o tarz bir proje oyuncusuna 2.4 milyon euro vermezdi hayatta.

Miloseviç ise 1 milyon euro'ya alınmış bir adam neticede, kulübün o kadarlık bir yatırım yapma lüksü var potansiyele.

Öte yandan 4 milyon euro bilinmedik genç bir adama verirsen, taraftar tepkisi epey olacaktır diye düşünüyorum.

Bu sene 4 milyon euro'ya 6 tane adam aldık: Adriano, Gökhan İnler, Caner, Gökhan Gönül, Fabri, Marcelo. Bunların hepsine ödenen toplam bonservis 4 milyondan az.

Yani taraftarın bu tarz bir transferi kabullenebilmesi için 2 sene daha şampiyon olup gelirleri arttırmamız ve taraftarın genç oyuncu transferlerine "biraz doyduk mu, tatlıya mı geçsek acaba"  şeklinde bakması gerekir.

Etiketler: