Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.
0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bence de olmaz çayla birlikte dünyadaki en güzel 2 içecekten biri. arada kaçamak yapıyoruz nar suyu içiyoruz die en son kaçamak yaptığımızda anne bu kolaya benziyor deyince içine soda kattık sodalı nar suyu o yüzden kabarcıklar çıkıyor dedik
biz kolay bıraktık 2 ay önce kızım yasakladı kolayı kola zararlı
@Yunus Emre Dökmeci Senin sorunun Q7 sevgisinden ve onu savunmandan kaynaklı değil.İyi güzel, paylaş, sev ama bunu yaparken 3. kişilere cevap hakkı doğurmadan yap.Sen Quaresma ile ilgili istatistiki bilgiler paylaştıktan sonra "Yok bir de bu adamı beğenmeyenler var, istemeyenler var, yararsız olduğunu düşünenler var gibi" sözler söyleyerek millete cevap hakkı doğuruyorsun.Quaresma en çok bu forumda eleştiriliyordur, bununda ana sebebi sensin, çünkü sen ön plana çıkartıp, bir de millete alttan alttan gönderme yapıyorsun.İnsanlar rahatsız olabilir ama bu forumu bırakmanı veya kendini oylamaya sunmanı gerektirmez.Engelleme özelliği var zaten bunu kullanırız gerekirse.Ama bu kadar insan rahatsızlığını dile getiriyorsa senin gitmek yerine kendini dizginlemen daha uygun olur diye düşünüyorum.
Kolasız hayat mı olur
Direk tadına baksaymış bir damla neden öyle maceraya atılmış
1 yaşını yeni geçmişti biz yemekte kola içerken istedi uzattım bardağı verdim eline bir yudum aldı ve ağzında ne var ne yok püskürttü o gün bugündür dilinin ucunu bile değdirmez ilerde baba olacak ya da yeni baba olmuş tüm üyelere tavsiyemdir çocuklar kola istediğinde anne ve babalar vermez başlarda sonra çocuk ağlayınca sulandırarak verirler sertliği gittiği için çocuk içer zamanla su miktarı azalır ve hooop çocuk 2-3 yaş arası kolaya başlamış olur. benim gibi yapın direkt koyun önüne o acılıkla asitle içemez çoğu çocuk ve koladan soğur
şu benfica maçında talisca olaydı çok iyi olacaktı tam ona göre bir maç olacak...
abi ben 20 21 yaşına kadar bağımlısıydım 1.5/ 2.5 lt içiyordum, dişlerin içine ediyor kolayla beraber tüm asitli ve şekerli içecekleri bıraktım alkol hariç tabi
en erken 15 ocakta hazır olur abi
olur tabi kola, ice tea, asitli ve şekerli içecekleri bıraktım. Çay, kahveyi şekersiz içerim ne alaka
Hepsi tamam da ice tea bırakılır mı vicdonsiz
ekmekte az yiyorum günde 1 2 dilim anca dürüm de falan yerim ekmekte pek sevmem. Salata hastasıyım
olm salata,et, balık, bonfile hastasıyım özellikle ah ulan ah hem bonfile tavam yok olsa da pişiremem
oldu mu şimdi canım çekti rakı,roka,lopa muhteşem üçlü