Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9130932 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Bishamon

bence de olmaz çayla birlikte dünyadaki en güzel 2 içecekten biri.
arada kaçamak yapıyoruz nar suyu içiyoruz die en son kaçamak yaptığımızda anne bu kolaya benziyor deyince içine soda kattık sodalı nar suyu o yüzden kabarcıklar çıkıyor dedik  :D

Direk tadına baksaymış bir damla neden öyle maceraya atılmış  :lol:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

biz kolay bıraktık 2 ay önce kızım yasakladı kolayı kola zararlı :D
Alkolden iyidir :bandit:

Ben Cok az Alkol alirdim abi senede 2-3 kez falan keyfine yani ama son 2 senedir hic icmiyorum...
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

@Yunus Emre Dökmeci

Senin sorunun Q7 sevgisinden ve onu savunmandan kaynaklı değil.
İyi güzel, paylaş, sev ama bunu yaparken 3. kişilere cevap hakkı doğurmadan yap.
Sen Quaresma ile ilgili istatistiki bilgiler paylaştıktan sonra "Yok bir de bu adamı beğenmeyenler var, istemeyenler var, yararsız olduğunu düşünenler var gibi" sözler söyleyerek millete cevap hakkı doğuruyorsun.Quaresma en çok bu forumda eleştiriliyordur, bununda ana sebebi sensin, çünkü sen ön plana çıkartıp, bir de millete alttan alttan gönderme yapıyorsun.

İnsanlar rahatsız olabilir ama bu forumu bırakmanı veya kendini oylamaya sunmanı gerektirmez.Engelleme özelliği var zaten bunu kullanırız gerekirse.
Ama bu kadar insan rahatsızlığını dile getiriyorsa senin gitmek yerine kendini dizginlemen daha uygun olur diye düşünüyorum.
Onerini ve telkinini dikkate alacağım abi @Gokhan-

Lakin bende sabah bir soz kullandim , benimde Q7 yi bu aşırı savunmamin ana nedeni onun haksizca yerden yere vurulmasidir , hakaretler edilmesidir

Sizde bana bu konuda cevap hakki doğuruyorsunuz..

Karşılıklı etki-tepki yani

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Kolasız hayat mı olur  :iblush:
olur tabi kola, ice tea, asitli ve şekerli içecekleri bıraktım. Çay, kahveyi şekersiz içerim ne alaka  :alala:

Çevrimdışı tangaz

Direk tadına baksaymış bir damla neden öyle maceraya atılmış  :lol:

1 yaşını yeni geçmişti biz yemekte kola içerken istedi uzattım bardağı verdim eline bir yudum aldı ve ağzında ne var ne yok püskürttü o gün bugündür dilinin ucunu bile değdirmez  :D

ilerde baba olacak ya da yeni baba olmuş tüm üyelere tavsiyemdir çocuklar kola istediğinde anne ve babalar vermez başlarda sonra çocuk ağlayınca sulandırarak verirler sertliği gittiği için çocuk içer zamanla su miktarı azalır ve hooop çocuk 2-3 yaş arası kolaya başlamış olur. benim gibi yapın direkt koyun önüne o acılıkla asitle içemez çoğu çocuk ve koladan soğur  :tabe:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bence de olmaz çayla birlikte dünyadaki en güzel 2 içecekten biri.
arada kaçamak yapıyoruz nar suyu içiyoruz die en son kaçamak yaptığımızda anne bu kolaya benziyor deyince içine soda kattık sodalı nar suyu o yüzden kabarcıklar çıkıyor dedik  :D
abi ben 20 21 yaşına kadar bağımlısıydım 1.5/ 2.5 lt içiyordum, dişlerin içine ediyor :D kolayla beraber tüm asitli ve şekerli içecekleri bıraktım alkol hariç tabi  :evillol:
[ Son Düzenleme: 17 Kasım 2016, 13:43:14 Mehmet Ali C. ]

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

1 yaşını yeni geçmişti biz yemekte kola içerken istedi uzattım bardağı verdim eline bir yudum aldı ve ağzında ne var ne yok püskürttü o gün bugündür dilinin ucunu bile değdirmez  :D

ilerde baba olacak ya da yeni baba olmuş tüm üyelere tavsiyemdir çocuklar kola istediğinde anne ve babalar vermez başlarda sonra çocuk ağlayınca sulandırarak verirler sertliği gittiği için çocuk içer zamanla su miktarı azalır ve hooop çocuk 2-3 yaş arası kolaya başlamış olur. benim gibi yapın direkt koyun önüne o acılıkla asitle içemez çoğu çocuk ve koladan soğur  :tabe:
abi güzel çocuk yetiştiriyorsun tebrikler  :iblush:

Çevrimdışı tangaz

şu benfica maçında talisca olaydı çok iyi olacaktı tam ona göre bir maç olacak...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

şu benfica maçında talisca olaydı çok iyi olacaktı tam ona göre bir maç olacak...
en erken 15 ocakta hazır olur abi

Çevrimdışı tangaz

abi ben 20 21 yaşına kadar bağımlısıydım 1.5/ 2.5 lt içiyordum, dişlerin içine ediyor :D kolayla beraber tüm asitli ve şekerli içecekleri bıraktım alkol hariç tabi  :evillol:

maşallah iyi içiyormuşsun valla ben severim ama son 2 ayda içtiğim kola 2 litrenin altında kalmıştır. ama normalde günde 1 büyük bardak buzlu kola güzel geliyor bana

Çevrimdışı tangaz

en erken 15 ocakta hazır olur abi

ben noel tatili dönüşü oynar diyorum  :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

olur tabi kola, ice tea, asitli ve şekerli içecekleri bıraktım. Çay, kahveyi şekersiz içerim ne alaka  :alala:

Hepsi tamam da ice tea bırakılır mı vicdonsiz :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Benim kola bağımlısı olduğum tek dönem Alanya'nın o yaz sıcağında otel mutfağında staj yaptığım zamandı. Servis bitince şöyle buz dolu koca bi bardak kolaya kutsal su gözüyle bakıyoduk :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Bishamon

Ben hiç öyle şişe bitirmişliğim yoktur yahu siz napıyorsunuz.Ben böyle haftada bir falan iki bardak içiyorum sadece o da zero

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Hepsi tamam da ice tea bırakılır mı vicdonsiz :evillol:
ekmekte az yiyorum günde 1 2 dilim anca dürüm de falan yerim ekmekte pek sevmem. Salata hastasıyım  :evillol:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

ekmekte az yiyorum günde 1 2 dilim anca dürüm de falan yerim ekmekte pek sevmem. Salata hastasıyım  :evillol:

:evillol:

Oyuzden Canli cenaze gibi duruyorsun kemiklerin sayılıyor :lol: :lol:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Adana maçımıza cünyır cüneyt Ali Palabıyık verilmiş.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

:evillol:

olm salata,et, balık, bonfile hastasıyım özellikle ah ulan ah hem bonfile tavam yok olsa da pişiremem  :uyucam: :bandit:

Adanademirsporlu dostlara selam olsun :claps:

Beşiktaşimiz , Ali Palabiyikin yönettiği 6 macta sadece 1 Galibiyet alabildi :busted_cop:

3 Beraberlik - 2 mağlubiyet

Hafta sonu dograma var , Hazirlanalim simdiden !

Hepinizi üst üste koyup Şampiyon Beşiktaş yazacağız !!!

Çevrimiçi Necmi

bir gün yeğen kucağımda soda içiyorum 3 aylık falan şişeye yapıştı içecek bende dedim aman nasılsa püskürtür kimseye çaktırmadan dayadım ağzına şişeyi aldı yudumunu sonra durdu şöyle bir yalandı ve şişeye saldırdı
ve yeğen o zamandan beri ne kadar absürt şey varsa sever o nedenle çok güvenme derim. 3 yaşındayken restoranda acılı lahmacun sipariş ederdi. acısını beğenmezse garsona gider yapardı. @tangaz

Çevrimdışı raichu

olm salata,et, balık, bonfile hastasıyım özellikle ah ulan ah hem bonfile tavam yok olsa da pişiremem  :uyucam: :bandit:
oldu mu şimdi canım çekti rakı,roka,lopa muhteşem üçlü  :bandit:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

oldu mu şimdi canım çekti rakı,roka,lopa muhteşem üçlü  :bandit:
yarasın kanki benimde bonfile, şarap çekiyor  :iblush:

Etiketler: