Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9133875 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

burdaki insanların quaresmadan birazda nefret etme nedeni sensin bunu biliyormusun
insanın en çok sevdiği şeyi bile sürekli yedirirsen bir süre sonra miğde almaz.
Arkadaş her attığın mesaj quaresma insanların miğdesi kalkıyor artık yeter ya resmen bıktırdın herkesi
valla @Necmi abi gına geldi Q7' ye bu kadar sövüyorsam yunus emrenin etkisi çok fazla  :evillol:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Gg ile caner 83. Sanki caner az daha hizli gibi. Kerim 90 hmmmmm :alala:
Kerim 150 olsa anca 75 eder nokia yilani gibi kendi ustune kivrila kivrila gidiyor

:kop: :kop: :kop: aynen abi Bana da caner daha atlet gibi geliyor.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Arkanda milyonlar var..
Onun arkasinda da milyonlar var rahat ol :ok:

Baskasinin mesaji uzerinden bana laf sokmak yerine direkt olarak beni alintilarsan sevinirim daha doğru olur
[ Son Düzenleme: 17 Kasım 2016, 10:02:56 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı sametbagan

@tangaz bir kere senaryosu çok orjinal ikincisi 1.seriden başlayınca filmin heyecanı son filmde tap yapıyor
Bir de ben bu tür gerilim filmlerini pek sevmem yani gerilmeyi sevmiyorum.Hani böyle filme dalmışsın adamın biri
zırt diye çıkıyor 1 saniyeliğine zıplatıyor ya seni işte ben o olayı hiç sevmiyorum.Ama yine de senaryodan dolayı
seyrettim.Bana sorarsan seyredilir.Bi testere değil ama en az onun kadar orjinal bi film.Umarım anlatabildim  :)

burdaki insanların quaresmadan birazda nefret etme nedeni sensin bunu biliyormusun
insanın en çok sevdiği şeyi bile sürekli yedirirsen bir süre sonra miğde almaz.
Arkadaş her attığın mesaj quaresma insanların miğdesi kalkıyor artık yeter ya resmen bıktırdın herkesi
@Necmi

Evet , Q7 konusunda biraz abartıyor olabilirim Haklisiniz lakin sizde Abartıyorsunuz

18.000 kusur mesaj atmisim bakin bakalim kaci Q7 ile alakali ? En fazla 2.500-3.000 i

Gunde 20 mesaj atiyorsam en fazla 4-5 tanesi Q7 ile alakalıdır en basitinden dun kac tane mesaj atmisim Q7 ile alakali ? Sadece 1 :busted_cop:

Bu konu uzerinden bana saldirilmasina müsaade etmem :busted_cop:

Burada Besiktasin oyuncularini benim kadar savunan yoktur

Mesela herkes Necipi gömerken benim Neciple alakali 1 tane Eleştiri mesajimi bulamazsin :busted_cop: hep savunmuşumdur , Cunku adam mevkiisinde oynamıyor , mevkisinde gayet verimli ve bu lig ucin yeterli bir oyuncu sadece cok kart görüyor

Marcelo hem eleştirdim hemde Cok savundum

Tosici gecen sene gerkes gömerken ben sahip ciktim

Kerim Freiyi 2 senedir su forumda duzenli olarak koruyan savunan tek kiside benim

Ben sadece haksızlığa tahammul edemiyorum haksizliga ugrayanin her zaman arkasinda duruyorum , haksizlik yapanin da karsisina dikilirim Q7 de oldugu gibi

Sadece Q7 değil haksizlik yapildigini düşündüğüm her oyuncunun arkasinda durdum bugune kadar burada

Ben 2010 da Beşiktaşlı olmadım , 1991 yılinda henüz 40 günlük bebekken babamın kucaginda Boynumda Beşiktaş atkisi sarili bir sekilde Beşiktaşlı oldum

Isimler gelip geçici Beşiktaş kalıcıdır , Besiktas benim icin sadece bir takim degil hayatimin en buyuk parcasi ve yasam biçimidir buda boyle biline

Kimse bana boyle bir ithamda bulunamaz bana bulundurmam , musaade etmem :busted_cop:

@Necmi
[ Son Düzenleme: 17 Kasım 2016, 09:18:45 Yunus Emre Dökmeci ]

Gg ile caner 83. Sanki caner az daha hizli gibi. Kerim 90 hmmmmm :alala:
Kerim 150 olsa anca 75 eder nokia yilani gibi kendi ustune kivrila kivrila gidiyor
Kerim hizli oyuncu abi , Pir pir diye tabir edilenden

Töre suan bizde olsaydi muhtemelen en hızlı oyuncumuz o olurdu

Aşk var mı aşk.
Alarm var uykundan uyanıyorsun bu adamın adını duyunca. Beşiktaş mı Quarezma mı desek inan afallarsın.
Boyle ortaya yazip Laf sokmak yerine beni alıntılayarak cevap verseniz cok daha ŞIK olurdu

Yaşınıza hic yakistiramadim boyle bir davranışı ve boyle bir ithamı

Bunu sorgulamak ne size ne de bir başkasına düşmez , Haddinize değil :busted_cop:

Lakin duzgun bir sekilde yazsaydiniz size en uygun bicimde cevap veririrdim ama hak etmiyorsunuz @msezer
[ Son Düzenleme: 17 Kasım 2016, 09:20:11 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı cursedofdragon

Normalde foruma geri dönmücektim ziyaretçi olarak takip ediyordum ama dayanamıyorum.

Herkese Günaydın bu arada.

Quaresma'nın bu sezon performansı...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

@cursedofdragon  hayırdır neden geri dönmeyecektin bir şey mi oldu  :) Sende mi Karijmacı mı çıktın  :evillol:

@cursedofdragon  hayırdır neden geri dönmeyecektin bir şey mi oldu  :) Sende mi Karijmacı mı çıktın  :evillol:

Çok şey oldu da neyse boşver :)

Ben haksızlığa karşıyım kanki :)

Çevrimdışı yigitcan1903

Quaresma kahramanlığa soyunmayıp takımla uyumlu oynamaya çalıştığında faydalı
Ama çok garip bi silah rakibe de patlıyor bize de

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çok şey oldu da neyse boşver :)

Ben haksızlığa karşıyım kanki :)
iyide şimdi istatistiksel olarak iyi katkı yapmış olabilir ama  oyun içi tercihleri beni kanser ediyor :bandit:

iyide şimdi istatistiksel olarak iyi katkı yapmış olabilir ama  oyun içi tercihleri beni kanser ediyor :bandit:

Biraz olumlu bak o zaman maçı izlerken Q7'ye kanser etmez :)

Tak adam geçebilen,adrese teslim orta açabilen,şut atabilen kanat oyuncumuz Quaresma başka elimizde yok :)

Çevrimdışı yigitcan1903

Quaresmanın sorunu yetenekle ilgili değil mental
Maçı almalıyım,takımın lideriyim gibi düşüncelerden sıyrılırsa alternatif çözüm kaynağımız olur
Gerçi ana plan yok oldu biraz da o yüzden iş ona dönüyor

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Biraz olumlu bak o zaman maçı izlerken Q7'ye kanser etmez :)

Tak adam geçebilen,adrese teslim orta açabilen,şut atabilen kanat oyuncumuz Quaresma başka elimizde yok :)
işte bundan kanser oluyorum ya zaten, bu adamın eline bakmamamız gerekiyor  :evillol: aynı zamanda 12312 kere çalım atıp takım oyununu bozan, ayağına top yapışan bir adamdan bahsediyoruz :bandit:

Çevrimdışı msezer

Boyle ortaya yazip Laf sokmak yerine beni alıntılayarak cevap verseniz cok daha ŞIK olurdu

Yaşınıza hic yakistiramadim boyle bir davranışı ve boyle bir ithamı

Bunu sorgulamak ne size ne de bir başkasına düşmez , Haddinize değil :busted_cop:

Lakin duzgun bir sekilde yazsaydiniz size en uygun bicimde cevap veririrdim ama hak etmiyorsunuz @msezer
Herhangi bir ithamda bulunmadım. Bir tespitti benimki ama yanlış anlaşıldıysam ya da kırdıysam özür dilerim.
Alıntılamadığım mesajınızın son kısmına tekrar bir bakın bence..
Tahrik edip, Q7 yi eleştirenlere dolaylı yoldan aptal diyorsunuz.
Had kısmına hiç girmiyorum uzatmamak adına.
Q7 ile ilgili bir mesaj yazıldığında 5 dk. bekleyip derin nefes alıp yazmamayı denesiniz bi kere sorun çözülebilir belki.
Evin yaramaz çocuğu gibisiniz. Kızıyoruz ama seviyoruz da aynı zamanda.

Herhangi bir ithamda bulunmadım. Bir tespitti benimki ama yanlış anlaşıldıysam ya da kırdıysam özür dilerim.
Alıntılamadığım mesajınızın son kısmına tekrar bir bakın bence..
Tahrik edip, Q7 yi eleştirenlere dolaylı yoldan aptal diyorsunuz.
Had kısmına hiç girmiyorum uzatmamak adına.
Q7 ile ilgili bir mesaj yazıldığında 5 dk. bekleyip derin nefes alıp yazmamayı denesiniz bi kere sorun çözülebilir belki.
Evin yaramaz çocuğu gibisiniz. Kızıyoruz ama seviyoruz da aynı zamanda.
Ben yanlis anlamisim ozaman abi

Kusura bakma Özür dilerim :ok:

Az once bir mesaj yazdim orada her türlu açıklamayı yaptım okursaniz anlarsiniz ne demek istediğimi az çok.. @msezer abi

Yok abi oyle demedim , demem de

Ben orada Uefa Aptal - Fifa aptal bir bizim taraftar akilli dedim , burada hakaret olduunu ve bizim taraftara Aptal dedigimi düşünmüyorum ben burada herseyi biz biliyoruz minvalinden bir elestiride bulundum

Ülke olarak en buyuk sorunumuz da bu zaten , her seyi cok bilmek , bem bilirim , biz biliriz hep burdan kaybediyoruz
[ Son Düzenleme: 17 Kasım 2016, 09:53:22 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimiçi sozkul

Suclu benim abi, bu tumer fbye gittigi zaman evde tadilat yapiyordum. Boya yaparken bu tumerin formasini giymistim, tavani boyarken ayagim kaydi merdivenden dustum, tam kalkacam bir baktim duserken tiner sisesini devirmisim, hah hazir yerden sunu da kaldiriyim derken bir aci hissettim, dedim ben su tinerden az koklayim da agriyi kessin, koklar koklamaz icim gecmis abi, ustte tumer formasi, yerde devrilmks tiner sisesi, ve sizan ben! Hanim fotografi medyayla paylasinca, fbliler bakin tumerin gidisine icerleyen besiktaslilar kendilerini tinere vurdu algisi yaptilar, o gun bugun tinerci olarak biliniriz.

Sağolun arkadaşlar, geçen gün kızım sormuştu ben o sırada asli çıkış noktasını bilmediğimi farkettim, tinerci lakabının geçmişte feneri burjuva, GS yi aristokrat BJK yi de yoksul halk kesiminin takımı olarak konumlandırılması ile ilgili olabileceğini söylemiştim, yani kafayı bulmak için içki bile almaya paraları yok anlamında Şimdi gidip ona doğrusunu anlatayım, manken ve mylife1903 yüzündenmiş diye

Çevrimdışı EMİR EMRE

Gunaydinlar is geregi cok fazla yazamiyorum ama duzenli okuyorum.

Yunus Emre kardesimiz dogrulari konusuyor, Quaresmayi fazla sevdigi asikar ama tarafsiz bir arkadasimiz. Quaresma da onun sevgisini hak edecek cok sey yapti bu sene. Takimda tek gececek adam su geride kalan 10-15 mac icin Quaresmadir.

Baskalarinin bu konu hakkinda alinti yaparak Yunus a laf carptiklarini dusunuyorum ve bence de bu olay hos degil.
[ Son Düzenleme: 17 Kasım 2016, 10:05:22 EMİR EMRE ]

Çevrimdışı yigitcan1903

Quaresma "şımart bizi başkan çıkart bizi baştan", "yetmez yd" dönemlerinin sembolü gibi
İnsanlarda o yüzden başarısızlık algısı yaratıyor ve bence o yüzden nefret ediyor kimi

Objektif olmak zor belki ama iyisine iyi kötüsüne kötü demiyoruz bu adamın
Mesela adam geçen sene şampiyonluğa önemli katkı yaptı ama ismail ve tolga kadar savunulmadı hiçbir zaman

Şenol Hocanın da iyi yönetmesi lazım quaresmayı,egosunu törpüleme işi biraz ona düşüyor 

Quaresma "şımart bizi başkan çıkart bizi baştan", "yetmez yd" dönemlerinin sembolü gibi
İnsanlarda o yüzden başarısızlık algısı yaratıyor ve bence o yüzden nefret ediyor kimi

Objektif olmak zor belki ama iyisine iyi kötüsüne kötü demiyoruz bu adamın
Mesela adam geçen sene şampiyonluğa önemli katkı yaptı ama ismail ve tolga kadar savunulmadı hiçbir zaman

Şenol Hocanın da iyi yönetmesi lazım quaresmayı,egosunu törpüleme işi biraz ona düşüyor
@yigitcan1903

Sabah ben bir mesaj yazdim , haksızlığa tahammul edemiyorum diye iste olay tamda bu

Tolgay - Ozi , Q7 den daha fazla top kaptırıyor daha fazla Pas hatasi yapıyor daha fazla tercih hatasi yapıyor ama Q7 nin 10/1 i kadar tepki gösterilmiyor

Onlar Takimi ataga kaldirirken istemeden yapıyormuş , Q7 ise bilinçli yapıyormuş oyle savunuyorlar

Bu resmen cifte standarttir :busted_cop:

Hani hep diyorlar ya Sirf Yunus Emre yüzünden insanlar Q7 den nefret ediyor diye , Heh iste bende sirf Q7 yi acimasizca Yerden yere vuranlar yüzünden daha cok savunuyorum burayı @Necmi abi iyi okusun :busted_cop:

Cunku ortada büyük bir haksizlik var , emege saygısızlık var

Senol Hoca Şampiyonluk sonrasi Canli yayinda acikladi zaten Q7 yi : COK FAZLA CALISIYOR , herkesten cok çalışıyor ben bu kadarini beklemiyordum diye

kendisine bakıyor , Ozel kondisyoneri var , bireeysel olarak ekstra çalismalar yapıyor takdir edilmesi gerekirken yerden yere vuruluyor :alala: :alala:

Olcay azicik ders alsim q7 den 33 yasinda adam Ozel çalışmalar yapıyor , ekstra güçlenme çalışmaları yapıyor , sahada canini dişine takıyor , Olcay da kaytarıyor

Ama olsun Olcay Beşiktaşin çimentosu !!!

bu cifte standart degilde nedir biri bana aciklasin :busted_cop:
[ Son Düzenleme: 17 Kasım 2016, 10:29:27 Yunus Emre Dökmeci ]

Bu konuda da daha fazla tartismak istemiyorum

Sonra Troll ilan ediliyorum

Q7 sporlu oluyorum

Ama Yerden yere vuranlar , Hakaret edenler Beşiktaşlı oluyor yasasin ADALET :claps: :claps:

Haa isin daha ilginci Insanlari bu konuda ayristirdigim icin @Necmi abi tarafından moderasyona alinacagim cok buyuk ihtimalle..
[ Son Düzenleme: 17 Kasım 2016, 10:46:37 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı Berat

"Bir cümle yeter sözden anlayana, destan yazsan fark etmez laftan anlamayana.” demiş Mevlana. Herkese iyi sabahlar.

Çevrimdışı raichu

@yigitcan1903

Sabah ben bir mesaj yazdim , haksızlığa tahammul edemiyorum diye iste olay tamda bu

Tolgay - Ozi , Q7 den daha fazla top kaptırıyor daha fazla Pas hatasi yapıyor daha fazla tercih hatasi yapıyor ama Q7 nin 10/1 i kadar tepki gösterilmiyor

Onlar Takimi ataga kaldirirken istemeden yapıyormuş , Q7 ise bilinçli yapıyormuş oyle savunuyorlar

Bu resmen cifte standarttir :busted_cop:

Hani hep diyorlar ya Surf Yunus Emre yüzünden insanlar Q7 den nefret ediyor diye , Heh bende Q7 yi acimasizca Yerden yere vuranlar yüzünden daha cok savunuyorum burayı @Necmi abi iyi okusun :busted_cop:

Cunku ortada büyük bir haksizlik var , emege saygısızlık var

Senol Hoca Şampiyonluk sonrasi Canli yayinda acikladi zaten Q7 yi : COK FAZLA CALISIYOR , herkesten cok çalışıyor ben bu kadarini beklemiyordum diye

kendisine bakıyor , Ozel kondisyoneri var , bireeysel olarak ekstra çalismalar yapıyor takdir edilmesi gerekirken yerden yere vuruluyor :alala: :alala:

Olcay azicik ders alsim q7 den 33 yasinda adam Ozel çalışmalar yapıyor , ekstra güçlenme çalışmaları yapıyor , sahada canini dişine takıyor , Olcay da kaytarıyor

Ama olsun Olcay Beşiktaşin çimentosu !!!

bu cifte standart degilde nedir biri bana aciklasin :busted_cop:
-10 sn boş duran beck e vermedi topu
"beck iyi orta yapamaz"
-abu bomboştu vuruyomuş gibi çıkarıp verseydi
"çıkarması çok zordu"
-boyko kapattığı köşeden yedi
"topu görmedi"
-boyko boşa çıktı
"top rüzgardan yön değiştirdi"
@Yunus Emre Dökmeci
şimdi bana söyler misin Yunus eleştirdiğin insanlarla aynı şeyi kendi sevdiğin oyuncuları savunurken yapıyor musun,yapmıyor musun

"Bir cümle yeter sözden anlayana, destan yazsan fark etmez laftan anlamayana.” demiş Mevlana. Herkese iyi sabahlar.
Bugun 2 oldu bu ama

Sonra cevap verince cezayi yiyen ben oluyorum

2 dir Aklınca Laf sokuyor sevgili denetcimiz , bana sen cevap verme dedin oyuzden ilgililenirseniz sevinirim @Necmi :busted_cop:

[ Son Düzenleme: 17 Kasım 2016, 11:08:19 Yunus Emre Dökmeci ]

Etiketler: