burdaki insanların quaresmadan birazda nefret etme nedeni sensin bunu biliyormusun
insanın en çok sevdiği şeyi bile sürekli yedirirsen bir süre sonra miğde almaz.
Arkadaş her attığın mesaj quaresma insanların miğdesi kalkıyor artık yeter ya resmen bıktırdın herkesi
@Necmi Evet , Q7 konusunda biraz abartıyor olabilirim Haklisiniz lakin sizde Abartıyorsunuz
18.000 kusur mesaj atmisim bakin bakalim kaci Q7 ile alakali ? En fazla 2.500-3.000 i
Gunde 20 mesaj atiyorsam en fazla 4-5 tanesi Q7 ile alakalıdır en basitinden dun kac tane mesaj atmisim Q7 ile alakali ? Sadece 1

Bu konu uzerinden bana saldirilmasina müsaade etmem

Burada Besiktasin oyuncularini benim kadar savunan yoktur
Mesela herkes Necipi gömerken benim Neciple alakali 1 tane Eleştiri mesajimi bulamazsin

hep savunmuşumdur , Cunku adam mevkiisinde oynamıyor , mevkisinde gayet verimli ve bu lig ucin yeterli bir oyuncu sadece cok kart görüyor
Marcelo hem eleştirdim hemde Cok savundum
Tosici gecen sene gerkes gömerken ben sahip ciktim
Kerim Freiyi 2 senedir su forumda duzenli olarak koruyan savunan tek kiside benim
Ben sadece haksızlığa tahammul edemiyorum haksizliga ugrayanin her zaman arkasinda duruyorum , haksizlik yapanin da karsisina dikilirim Q7 de oldugu gibi
Sadece Q7 değil haksizlik yapildigini düşündüğüm her oyuncunun arkasinda durdum bugune kadar burada
Ben 2010 da Beşiktaşlı olmadım , 1991 yılinda henüz 40 günlük bebekken babamın kucaginda Boynumda Beşiktaş atkisi sarili bir sekilde Beşiktaşlı oldum
Isimler gelip geçici Beşiktaş kalıcıdır , Besiktas benim icin sadece bir takim degil hayatimin en buyuk parcasi ve yasam biçimidir buda boyle biline
Kimse bana boyle bir ithamda bulunamaz bana bulundurmam , musaade etmem
@Necmi