Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9138046 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Berat

bu arada süper lig yayın ihalesini Digitürk'ün alacağını düşünüyorum.

Torpilli tv.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Torpilli tv.
maalesef Berat, Arapların kaybedeceğini sanmıyorum  :busted_cop:

Çevrimdışı tangaz

Juve'de bir sene oynamışlar be.Ben tabi o dönemleri izlemedim.Benim en sevdiğim Juve kadrosu küme düşürülmeden önceydi Nedved Trezeguet Del Pierolu.

ama enfes bir tat bırakmışlardı himmetçilere₁ sokuşturuyorlardı ŞL.de
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Berat

Çevrimdışı tangaz

bu arada bu yayın ihalesi yılbaşından mı geçerli olacak yoksa gelecek sezondan mı?
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Berat

bu arada bu yayın ihalesi yılbaşından mı geçerli olacak yoksa gelecek sezondan mı?

Gelecek sezon.

Çevrimdışı tuncaboylu

Öyle bir istekle oynuyor ki sanki 22 yaşında  :D Valla bence en az bir 35'ine kadar oynar.Daha sonra istese bile vücudu izin vermeyebilir.

Rahat oynar 35'e kadar, hala sağlam duruyor defansta.  :evillol:

Çevrimdışı atalay

winning elevenların ilk sezonlarında batistuta insan değil, bildiğin hayvandı. Darbeli matkap gibiydi, shootingi 100'dü sanırım.

R.Carlos ile beraber şut gücü dokuzdu. Bu arada itiraf edin Carlos'u hepiniz forvette oynattınız.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ya habibi.

Aklıma klibi de güzel olan bi şarkı geldi :naughty:

Yine para vererek izlemek zorunda bırakılacağımız için çok takmıyorum ben bu yayın ihalesini kimin alacağını. Giren de çıkan da vatandaşa nasıl olsa.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı tangaz

bu arada sağda solda devre arası için olcan adı dolanıyor yarım sezon için gibi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bildiğimiz Olcan?
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Necmi

Verilen cevabı okumadan fikrimi söyleyim, Tolgay o ilginç vücut çalımıyla tarfatardan çok alkış olır, ama skoru değiştirecek yerlerde yok, asisit yok, ama tehlikeli yerde çalım atıp top kaptırma olayı var.   Oğuzhan oyunda yokmuş gibi görünüp iki asist yapabilir. Tehlikeli yerde çalım atmaz al ver yapmaya çalışır, boşa kaçar.

Ben Tolgay'ın şu ilginç vücut çalımını ne zaman çözecekler diye bekliyorum.
7-8 e Tolgay'ı devre arasında veririm yerine şimdiden adam bakmak şartıyla.
bu sene o çalımdan top kurtardığını gördünmü hep kaybetti topları @sozkul

Çevrimdışı Bishamon

1 Nisan'a çok var daha

Çevrimdışı tangaz

Bildiğimiz Olcan?

evet bildiğimiz olcan canerin yokluğunda adrianoya yedek olarak

Çevrimdışı tangaz

bu sene o çalımdan top kurtardığını gördünmü hep kaybetti topları @sozkul

@sozkul abinin o pozisyonlarda içi geçmiş uyuya kalmış sanırım  :evillol:

Çevrimiçi Necmi

Şimdi adam çizgiye baka baka geriye gitti, hiç acelesi yok gibiydi, atamasaydı nasıl gömerdik burda, kahramanlık ile gömülme arasında ince bir çizginin olduğu durumlardan biri..
zaten o ince çizgi süresinde ben hepinizin yerine gömmüştüm :evillol:
Guinness rekorlar kitabına girmiş bile olabilirim yarım saniyede en çok küfür etme rekoru bende artık @sozkul

Çevrimdışı yigitcan1903

Sahi ona noldu
Napıyor şimdi

Çevrimdışı tuncaboylu

8-10 kilo verdiyse düşünülebilir.

Çevrimdışı tangaz

Sahi ona noldu
Napıyor şimdi

bende dedikodular üzerine bi araştırdım ailesinin yanına taşınmış evdeydmiş işsizlik maaşı bağlatmış  :D

Çevrimiçi Necmi

katılmıyorum abi. Avrupa'da birkaç takım takip ediyordu. Cv'sine 6 ay Başarısız bir epl kariyeri eklendi.
şl de devam edersek gelir bir asist bir gol gibi bir şey yapar başarısızlık west hamın üzerine
yıkılır sıkıntı olmaz.

Çevrimdışı Berat

R.Carlos ile beraber şut gücü dokuzdu. Bu arada itiraf edin Carlos'u hepiniz forvette oynattınız.

4-4-2 diamond Ronaldo ile beraber sürekli verkaç ve kare+üçgen yaparak nicelerini devirdim. :D Favori takımım Liverpool'du Heskey & Owen. Özellikle sağ taraftan açılan ortalarda rakipsizdi Heskey.

Çevrimdışı tangaz

4-4-2 diamond Ronaldo ile beraber sürekli verkaç ve kare+üçgen yaparak nicelerini devirdim. :D Favori takımım Liverpool'du Heskey & Owen. Özellikle sağ taraftan açılan ortalarda rakipsizdi Heskey.

@Berat siz heskeyli yıllara yetişmişmiydiniz yaa bir de dwight yorke vardı benim adamım da oydu

Çevrimdışı raichu

o zamanki arsenal i tek geçerim  :bandit:
bergkampı çok severdim be

Etiketler: