Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9140387 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

İşte o lanet olası ahlaksız yasa dışı siteleri paylaşmıyorum ki reklam olmasın :evillol:

edit: Yani futbol yayını yapan. (madem ettim, neden sıvamıyorum?) :kop:
[ Son Düzenleme: 14 Kasım 2016, 22:01:06 Yusuf Tekeli ]
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

BOYKO , Twitterden Olcayin Fotoğrafını paylaşıp destek mesaji yazmış :claps: :claps:

Boyko'dan Olcay Şahan'a: Sakın kötü hissetme! Sen en iyisisin!
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Culpable

@mylife1903  live2all  soccer diye arativer google dan :)

Çevrimdışı mylife1903

@mylife1903  live2all  soccer diye arativer google dan :)
Ben bu kani bozuklari bir sikayet edeyim, once bir test edeyim ama sikayet bosuna olmasin

Çevrimdışı mylife1903

BOYKO , Twitterden Olcayin Fotoğrafını paylaşıp destek mesaji yazmış :claps: :claps:

Boyko'dan Olcay Şahan'a: Sakın kötü hissetme! Sen en iyisisin!
Oha boyko nerden duymus olcay olayini.
Neyse iyisin olcay iyi, reklamin iyisi kotusu olmaz.
Kicina dort motor takip kosmanin da kotu oynamakla, formsuz olmakla alakasi olmadigi gibi.

Çevrimdışı mylife1903

Ben yavastan kacayim arkadaslar, sabahin koru oldu ne zaman yatacam ne zaman kalkacam daha.
Besiktasla yatin besiktasla kalkin besiktassiz kalmayin

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Tolgay için yapılan "o talip, şu izliyor" haberlerinin hiçbiri nedense inandırıcı gelmiyor.
Tamamen sözleşmesinin son sezonuna gelen oyuncunun menajerinin yapacağı hareketler.

Tamam Tolgay çok iyi oyuncu ama sakatlanmadan önce şu ank durumundan çok daha iyiydi ve hiç bir haber çıkmıyordu.
Enteresan...

Çevrimdışı 38life

İktisat üzerinden süslemeler yapmak istemiyorum. Yalnız lüks ve ihtiyaç, periyodik değişimler sonucu paradigma kaymasına uğrayabilir. Toplum mühendisleri bu kadar satın alma üzerine bir yapıyı 2000 yıllık 'carpe diem' mottosu üzerinden inşa ediyorken insanların bunlardan kaçınması kolay değil. Kitap gibi naif satın alınabilecek bir nesneyi, içindeki değerler dışında "ben bu kitabı okuyorum" demek için sosyal medyada paylaşan ve kitaplığının en görünür yerinde sergileyen insanların dünyasında ekonomik realiteler kadar amaçları da sorgulamak gerek. @tangaz Gariplik biraz burada başlıyor.

Hergün rutin olarak rahatsızlık duyduğum ve söylendiğim mevzuu. Anlam giderek kayboluyor, madde putlaştırılıyor. Putperest bir toplumun eşiğine geldik. Kitabın kapağına, sayfalarına, kokusuna tapan; Kitap fetişizmi yaşayan düşünme özürlü bir genç topluluk var. Gençlikte ara ara umut duygusunu kabartan durumlara rastlansa da böyle tablolar da endişelendiriyor.

Çevrimdışı 38life

http://www.ligtv.com.tr/lig/spor-toto-super-lig/goller/2011-2012/31/besiktas/manuel-fernandes-4591

Demin aklim geldi. Ne goldu be.

Attığı çalım ve vuruşu değil de, İkinci çalımda adamdan kurtulduktan sonra anında topa bir dokunuşla açısını düzeltmesi ve vuruş pozisyonuna getirmesi... Bunu 1 saniyeden kısa bir sürede yapması. Fernandes öyle bir oyuncuydu sürekli topa dokunur, topa istediği gibi hükmederdi. Tabii sadece canı istediği zaman...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Gözlerinizi kapatıp dinleyin.

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Çevrimdışı mylife1903

Çevrimiçi Necmi

Gunaydin gunaydin efenim
hayırdır hala ayaktamısın hani uyuyacaktın :)

Çevrimdışı mylife1903

Ohoooo @Necmi abi uyudum uyandim, afyonum patladi, cocugu okula bile goturdum yahu
Simdi gastelere goz gezdiriyorum, forumun hareketlenmesini bekliyorum.

Çevrimdışı Librarius

Ohoooo @Necmi abi uyudum uyandim, afyonum patladi, cocugu okula bile goturdum yahu
Simdi gastelere goz gezdiriyorum, forumun hareketlenmesini bekliyorum.

Abi sen Omsk'ta misin? Simdi baktim da -29 derece gosteriyor. Gerci uzun sure kalinca insan ayak uyduruyor sartlara...
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

@Necmi  abi mylife abiye alıştık da sana ne demeli günde 2 3 saat anca uyuyorsun herhalde  :evillol:

Çevrimdışı sozkul

Günaydın, tapatalkda bir sorun mu var? eskiden en son girdiğim sayfaya giderdi, şimdi konuların ilk sayfasına gidiyor

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

gignacla gs anlaşmış iddası var. 3.6 m euro'ya ben anlamadım bu işi, adamlar çıkmazdalar; ciddi bonservis bedeli ve maaş veriyorlar. Ona rağmen ekstra Gignaca 3.6 m euro  :alala:

Çevrimdışı sozkul

"Tolgay Arslan'ın Şirketimize transferi ile ilgili olarak Oyuncunun kendisi ve Hamburger SV kulübü ile anlaşmaya varılmıştır. Buna göre Tolgay Arslan ile 3,5+1 yıllık sözleşme imzalanmış olup sözleşme şartları şu şekildedir:

- 2014-2015 sezonu: 650.000 Avro garanti ücreti+ 10.000 Avro maçbaşı ücreti
- 2015-2016 sezonu: 1.300.000 Avro garanti ücreti+ 10.000 Avro maçbaşı ücreti
- 2016-2017 sezonu: 1.450.000 Avro garanti ücreti+ 10.000 Avro maçbaşı ücreti
- 2017-2018 sezonu: 1.550.000 Avro garanti ücreti+ 10.000 Avro maçbaşı ücreti
- 2018-2019 sezonu: 1.650.000 Avro garanti ücreti+ 10.000 Avro maçbaşı ücreti

Hamburger Sv kulübüne sözleşme fesih bedeli olarak 450.000 Avro ödenecektir. "

Gayet güzel paralar bunlar. Sözleşmesi bitmeyen adamı nereye nasıl elimizden kaçıracaz orasını anlamadım.

Verdiğin bilgilere göre sen haklısın @arda
Ben yazdıklarımı Tolgay'ın sözleşmesinin 2018 de bittiğini düşünerek yazmıştım çünkü gazetelerde öyle yazıyor.
Üzerinde ilgi olan Tolgay, kontratının bitmesine bir sene kala bizimle uzatmaz, makul bir rakama uzatmaz. makul rakam benim için en fazla 2milyon.
Kontrat bitiminde serbest oyuncu olarak daha iyi bir kontrat yapmaya çalışır diyorum.
Kontrat 2019 da bitiyorsa hala vaktimiz var.

Çevrimdışı sozkul

gignacla gs anlaşmış iddası var. 3.6 m euro'ya ben anlamadım bu işi, adamlar çıkmazdalar; ciddi bonservis bedeli ve maaş veriyorlar. Ona rağmen ekstra Gignaca 3.6 m euro  :alala:

Bu seni üzer, gignac, gignac diyen sendin değil mi

Çevrimdışı OrhanAker

Yeni atibaymış takip ediliyor yazmışlar Enoch adu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bu seneki 7 resmi maça Vodafone arenaya 220234 kişi gelmiş maç başı ortalaması 31462 35 bin olmalıydı bence....

Çevrimdışı tuncaboylu

Fener de Fabregas'ı alıyordu geçen hafta.

İnanmayın şu saçmalıklara.

Çevrimdışı panic13

bu seneki 7 resmi maça Vodafone arenaya 220234 kişi gelmiş maç başı ortalaması 31462 35 bin olmalıydı bence....

bildiğim kadarı ile passolige geçişten sonra ortalama seyirci miktarı 7000 kişi civarı falan. Demek bizim maçlar olmasa bu sene ortalama 6000 falan olacakmış. Memlekette bu kadar para akıtılıp da bu kadar kötü yönetilen muhtarlık bile yoktur.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Etiketler: