Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9142593 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

sadece o değil olcay ve cenkde toparlamalı gg de öyle, takımda bu kadar sakat varken bu arkadaşlar taşın altına elini sokmalılar
Gg toparlamış abi , Kosova macinda cok efor sarfetti hem hücumda hem defansta ileri geri çalıştı gauet iyiydi
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı atalay

İktisat üzerinden süslemeler yapmak istemiyorum. Yalnız lüks ve ihtiyaç, periyodik değişimler sonucu paradigma kaymasına uğrayabilir. Toplum mühendisleri bu kadar satın alma üzerine bir yapıyı 2000 yıllık 'carpe diem' mottosu üzerinden inşa ediyorken insanların bunlardan kaçınması kolay değil. Kitap gibi naif satın alınabilecek bir nesneyi, içindeki değerler dışında "ben bu kitabı okuyorum" demek için sosyal medyada paylaşan ve kitaplığının en görünür yerinde sergileyen insanların dünyasında ekonomik realiteler kadar amaçları da sorgulamak gerek. @tangaz Gariplik biraz burada başlıyor.

Çevrimiçi Necmi

eski seviyesinde değil ama mevcut takımda iyi gibi görünerek ön plana çıkıyor aslında.

şuan takım formsuz düşünüyorum da fabri, tosiç, marcelo, adriano, necip, beck dışında herkesi gömebilirim şu anki formları ile  :D
aynen öyle işte.
Bundanda mutlu oluyorum takım formsuz %50 ile bile oynamıyoruz ama hem ligde
hemde şl de na malup ilerliyoruz takım form tuttuğunda ne olacak :busted_cop:
allah rakiplerimizi gazabımızdan korumasın :D

aynen öyle işte.
Bundanda mutlu oluyorum takım formsuz %50 ile bile oynamıyoruz ama hem ligde
hemde şl de na malup ilerliyoruz takım form tuttuğunda ne olacak :busted_cop:
allah rakiplerimizi gazabımızdan korumasın :D
Aynisini Mehmet Demirkol söyledi abi gecen hafta :tabe: :evillol:

Çevrimiçi Necmi

Abi çok uçmayalım, Töre de gördük durumu, Sosa'yı 7 e okuttuk ki müthiş bir background ı var oynadığı takımlar olarak..
sosayı 8 e okuttuk dostum bonuslarla 8 e geldiğini başkan söylemişti
töre ile tolgay bir değil elma ile armutu karıştırmamak gerekiyor.
tolgayda görünen gittiği her takımda seviyesi bunun altına düşmez
ama töre giderken dedim geri dönecek kiralık gitmesi yanlıştı kimse onu satın almaz.
Tolgay gerçekten hem yetenek hemde yaşça bunu edecek seviyede bir oyuncu kimlerin
kaça satıldığını görüyoruz malımızı neden mundar edelim satılmazsa satılmasın hiç problem değil
kalır takımın omurgası olur. @Serhat Akkaya 7 tolgay için teklif bile edilemez 7 rakamını duyduğunda başkan
telefonu kapatır

Çevrimdışı mylife1903

türklere tl yabancılara dövizle maaş olmaz. şimdi şirketlere yabancı personel alınsa adam gelse dolarla maaş alsa senle aynı işi yapsa mesela bir makinayı kullanan 2 operatörden birisiniz adam son 1 haftada sana %10 çaksa nasıl hissedersiniz???
Gelen adam kalifiyeyse abi sorun cikmiyor yok malin teki geldiyse de kavga cikiyor, tecrube ile sabit

Çevrimdışı mylife1903

eski seviyesinde değil ama mevcut takımda iyi gibi görünerek ön plana çıkıyor aslında.

şuan takım formsuz düşünüyorum da fabri, tosiç, marcelo, adriano, necip, beck dışında herkesi gömebilirim şu anki formları ile  :D
Hocayi gomelim abi daha ekonomik olur

Çevrimdışı mylife1903

bi ürün önerdi bugün bir arkadaş 1,5 aydır kullanıyorlarmış ailecek çok memnunlarmış www.beeo.com orada arısütü polen hambal karışımı üründen almışlar evde herkes çakı gibiymiş viral enfeksiyonlara çok iyi geliyormuş hatta yaşlı annesinin 5 kat merdiveni eskiden 4 defa durarak çıkarken şimdi tek nefeste çıktığını falan anlatıyordu bir de makina saat gibi maşallah diyordu :iblush:
Kadran altibucugu gostermesin de abi

Çevrimiçi Necmi

Ben bosbakan olunca o memurlarin hepsini olimpiyat stadinda toplayip, besiktasin anonscusunu cagiracam ve soracam "nerden buldun"diye
Beşiktaşın anonscusumu :alala:
anlamasınlar ne dediğini diyemi işte dedim yaptım misali
siz gidin işinize bakın :D

Çevrimdışı mylife1903

Beşiktaşın anonscusumu :alala:
anlamasınlar ne dediğini diyemi işte dedim yaptım misali
siz gidin işinize bakın :D
Abi sonradan basimiza bir is gelince, anonsuyu kullanacaz iste.
Anonscu, tutun bunlari ayaklarindan silkin, dedi diyecegiz

Çevrimdışı mylife1903

sosayı 8 e okuttuk dostum bonuslarla 8 e geldiğini başkan söylemişti
töre ile tolgay bir değil elma ile armutu karıştırmamak gerekiyor.
tolgayda görünen gittiği her takımda seviyesi bunun altına düşmez
ama töre giderken dedim geri dönecek kiralık gitmesi yanlıştı kimse onu satın almaz.
Tolgay gerçekten hem yetenek hemde yaşça bunu edecek seviyede bir oyuncu kimlerin
kaça satıldığını görüyoruz malımızı neden mundar edelim satılmazsa satılmasın hiç problem değil
kalır takımın omurgası olur. @Serhat Akkaya 7 tolgay için teklif bile edilemez 7 rakamını duyduğunda başkan
telefonu kapatır
@Necmi abi cocugumuz dedi burda uce kiralayacagina 6-7 ne veriyorlarsa sat, diye
Kumar oynadik, elimizde patladi. Okeye donerken, attigimiz tasa adam okey atti. Benim asil sinirimi bozan westhamin ona buna para sacarken bize gelince varyemez ordek dedesi olmasiydi

@Necmi abi cocugumuz dedi burda uce kiralayacagina 6-7 ne veriyorlarsa sat, diye
Kumar oynadik, elimizde patladi. Okeye donerken, attigimiz tasa adam okey atti. Benim asil sinirimi bozan westhamin ona buna para sacarken bize gelince varyemez ordek dedesi olmasiydi
Neyse mal bizim abi , Gelsin oynasin sozlesmesi bitene kadar

Istedigi zaman gerçekten tehlikeli bir oyuncu Gokhan

Sevemsemde , haz etmesemde suan o yarzda bie oyuncuya ihtiyacimiz var

Çevrimdışı Kalyoncu

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından, 2017-2018, 2018-2019, 2019-2020, 2020-2021 ve 2021-2022 futbol sezonları TFF Süper Lig ve TFF 1. Lig Müsabakaları Yayın Haklarının devri için düzenlenecek ihalenin, "Genel İhale Şartnamesi" ve her bir pakete ait özel ihale şartnameleri ile eklerini alma süresi başladı.

Yayın ihalesiyle ilgilenen kuruluşlar, şartnameleri 18 Kasım Cuma günü saat 17.00'ye kadar Türkiye Futbol Federasyonu'nun Garanti Bankası nezdindeki TR68 0006 2000 1860 0006 2980 38 IBAN numaralı hesabına yatıracakları 50 bin TL karşılığında TFF Mali İşler Direktörlüğü'nden temin edebilecektir.

Dört ayrı paket halinde devredilmesi planlanan yayın haklarında, A Paketine ilişkin muhammen bedel 425.000.000. (dörtyüzyimibeşmilyon) ABD Doları, B Paketine ilişkin muhammen bedel 45.000.000.(kırkbeşmilyon) ABD Doları, C Paketine ilişkin muhammen bedel 15.000.000.(onbeşmilyon) ABD Doları ve D Paketine ilişkin muhammen bedel 495.000.000. (dörtyüzdoksanbeşmilyon) ABD Doları olarak ödeyeceklerdir. Belirtilen muhammen bedeller ve ihale neticesinde tespit edilecek yayın hakları bedellerine TFF Payı dahil olup, ihaleleri kazanan kuruluşlar Katma Değer Vergisi'ni ayrıca ödeyeceklerdir.

21 Kasım Pazartesi günü saat 10.00'da Türkiye Futbol Federasyonu'nun Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde başlayacak olan ihale öncesinde, teklifler kapalı zarf içerisinde  Yayın İhalesi Komisyonu'na ve hazır bulunacak notere teslim edilecektir."

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı sozkul

Tolgay Arslan'a yüksek bir ücret teklif edilmesi düşünülüyormuş tarzında haberler var.
Doğru mu bilmem ama bir tuzağa doğru çekiliyoruz sanki, Tolgay'ı beğeniyorum ama hem ona hem babasına güvenmiyorum. Bizden beleş gitme olasılığı çok yüksek.
Hata yapmayıp 7-8 ne verirlerse devre arası satmak gerektiğini düşünüyorum.
Tamam beğeniyorum ama takıma yararlılığını sahada yaptığı alkışlanacak çalımlarına oranla düşük buluyorum. Çok hırslı bir adam. Kontrat uzatımında bizi zorlar.  2.5 - 3 civarında paralarda bizi bozar.

Çevrimdışı atalay

Tamim bin Hamad es-Sani ve Nasser Al-Khelaifi ile ilişkileri iyi tutalım. Katar'dan para sadece Orta Doğu üzerinden gelmiyor.
[ Son Düzenleme: 14 Kasım 2016, 17:48:25 atalay ]

Çevrimdışı Kalyoncu

Tolgay Arslan'a yüksek bir ücret teklif edilmesi düşünülüyormuş tarzında haberler var.
Doğru mu bilmem ama bir tuzağa doğru çekiliyoruz sanki, Tolgay'ı beğeniyorum ama hem ona hem babasına güvenmiyorum. Bizden beleş gitme olasılığı çok yüksek.
Hata yapmayıp 7-8 ne verirlerse devre arası satmak gerektiğini düşünüyorum.
Tamam beğeniyorum ama takıma yararlılığını sahada yaptığı alkışlanacak çalımlarına oranla düşük buluyorum. Çok hırslı bir adam. Kontrat uzatımında bizi zorlar.  2.5 - 3 civarında paralarda bizi bozar.
Babasına bende güvenmiyorum. Sözleşme uzatalım desek isteyeceği parada önemli 2.5 felan istemeye kalkar bide.

Çevrimdışı Kalyoncu

Tamim bin Hamad es-Sani ve Nasser Al-Khelaifi ile ilişkileri iyi tutalım. Katar'dan para sadece Orta Doğu üzerinden gelmiyor.
Bein alırda ihale nereye çıkar onu kestiremiyorum.

Çevrimdışı tuncaboylu

türklere tl yabancılara dövizle maaş olmaz. şimdi şirketlere yabancı personel alınsa adam gelse dolarla maaş alsa senle aynı işi yapsa mesela bir makinayı kullanan 2 operatörden birisiniz adam son 1 haftada sana %10 çaksa nasıl hissedersiniz???
Şimdi aklıma geldi, bu ülkenin milli takım teknik direktörü bile maaşını euro ile alırken, bizim bu sistemi değiştirmemiz zor.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tolgay Arslan milli oluyor!

Son haftalarda müthiş bir form grafiği yakalayan Beşiktaş’ın yıldızı Tolgay Arslan için artık Türk Milli Takımı’nın kapıları da ardına kadar açıldı. - Milli Takım

Son haftalarda müthiş bir form grafiği yakalayan Beşiktaş’ın yıldızı Tolgay Arslan için artık Türk Milli Takımı’nın kapıları da ardına kadar açıldı.

Ümit Milli Takım seviyesinde oynarken önce Türkiye sonra Almanya’yı tercih eden ve bu nedenle istese de tekrar Ay-Yıldızlı formayı giyemeyen Siyah-Beyazlı futbolcuya Almanya’dan iyi haberler geldi.

Tolgay Arslan’ın Almanya Teknik Direktörü Löw’den, “FIFA’da gerekli tüm kolaylığı sağlarız” mesajını aldığı ve hukukçuların düğmeye bastığı öğrenildi. Mart ayında oynanacak milli maçlara kadar sorunların çözülmesi halinde Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim’in başarılı oyuncuyu kadroya almasına kesin gözüyle bakılıyor.

Zira deneyimli hoca, Tolgay Arslan için, “Çok beğendiğim bir oyuncu. Onu aramızda görmek isterim. Hukuki işlemlerin çözülmesini bekleyeceğiz” ifadelerini kullanmıştı.

Çağrı Davran

:s20: :s20: :s20:

Çevrimdışı mylife1903

Şimdi aklıma geldi, bu ülkenin milli takım teknik direktörü bile maaşını euro ile alırken, bizim bu sistemi değiştirmemiz zor.

Turkiye futbol direktoru diyeceksin, agam diyeceksin, pasam diyeceksin, bey diyeceksin, sakir abi diyeceksin

Çevrimdışı Bishamon

Bein alsın artık uydudan izleriz  :tabe: Direk 4. paketin satılması daha iyi gibi gözüküyor.

Çevrimdışı tuncaboylu

Töre'yi 6-7'ye satsaydık, Milan Sosa için teklifini yükseltmezdi.

"Bu herifler Töre gibi adamı 7'ye sattı, Sosa'yı 4'e alırız" derlerdi.

Bazen tok satıcı olmak daha iyidir.

Çevrimdışı mylife1903

Son haftalarda müthiş bir form grafiği yakalayan Beşiktaş’ın yıldızı Tolgay Arslan için artık Türk Milli Takımı’nın kapıları da ardına kadar açıldı. - Milli Takım

Son haftalarda müthiş bir form grafiği yakalayan Beşiktaş’ın yıldızı Tolgay Arslan için artık Türk Milli Takımı’nın kapıları da ardına kadar açıldı.

Ümit Milli Takım seviyesinde oynarken önce Türkiye sonra Almanya’yı tercih eden ve bu nedenle istese de tekrar Ay-Yıldızlı formayı giyemeyen Siyah-Beyazlı futbolcuya Almanya’dan iyi haberler geldi.

Tolgay Arslan’ın Almanya Teknik Direktörü Löw’den, “FIFA’da gerekli tüm kolaylığı sağlarız” mesajını aldığı ve hukukçuların düğmeye bastığı öğrenildi. Mart ayında oynanacak milli maçlara kadar sorunların çözülmesi halinde Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim’in başarılı oyuncuyu kadroya almasına kesin gözüyle bakılıyor.

Zira deneyimli hoca, Tolgay Arslan için, “Çok beğendiğim bir oyuncu. Onu aramızda görmek isterim. Hukuki işlemlerin çözülmesini bekleyeceğiz” ifadelerini kullanmıştı.

Çağrı Davran

:s20: :s20: :s20:
Yikama yaglama basladi insallah yalama olmaz cocuk

Çevrimdışı mylife1903

Töre'yi 6-7'ye satsaydık, Milan Sosa için teklifini yükseltmezdi.

"Bu herifler Töre gibi adamı 7'ye sattı, Sosa'yı 4'e alırız" derlerdi.

Bazen tok satıcı olmak daha iyidir.

Yok yahu @tuncaboylu amma ettin
Bu herifler toreyi 7ye sattilarsa 8-9 a sosayi alamayiz, derlerdi

QUARESMA : BENFİCA'YI YENECEĞİZ

Şampiyonlar Ligi'nde Benfica'ya karşı oynayacakları maçı değerlendiren Ricardo Quaresma, "Ben ve takımım harika durumdayız. Benfica'ya karşı oynamayı seviyorum. Ben hazırım. Kendi oyunumuzu oynayacağız ve Benfica'yı yeneceğimizi düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Etiketler: