Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9143635 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Çağatay

pektemek hem gol hem asist demek
9 maç 2 gol 2 asist
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Fener , Sosa icin teklif yapacakmış hic hosuma gitmedi bu :s20: :s20:

10 numaraya ihtiyaçları var , Sosa da onlara faydali olur :akuma:
Gelirsen buraya g.... keseriz yazalım instagramdan faydalı olabilir  :D G... kesecekler diye kaçmıştı zaten en azından gerçekleşmiş olur gelirse..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı arda

Yeri gelmisken yazalim Cok önemli

MARCELO ve QUARESMA Ceza sınırında :busted_cop: :busted_cop:

Adana veya Basaksehir maclarinda Kesinlikle kart görmemeleri gerekiyor

Adana macinda Görseler , Başakşehir

Başakşehir macinda Görseler , Fb macinda oynayamayacaklar :busted_cop:

Cok dikkatli olmaları lazım..

Dikkatli olmaları değil oynamamaları lazım, malesef..
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı tangaz

sosa tr.ye gelirse iyi bi dayak yiyebilir evde zor zaptedtiğimiz 10 milyon war  :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı yigitcan1903

Bu seneki en büyük eksik
Sadece oynayan değil oynatan
Ama maalesef karakter sorunluydu
Giderse şaşırmam

Çevrimdışı tangaz

Gelirsen buraya g.... keseriz yazalım instagramdan faydalı olabilir  :D G... kesecekler diye kaçmıştı zaten en azından gerçekleşmiş olur gelirse..

benzer şeyleri yazmışız. gömüye dewam  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı arda

Bende aynen boyle düşünüyorum abi

Viscayi en cok isteyen benim zaten , 2.5 senedir Visca diye kendimi parçalıyorum burada :bandit:

Kerimi kiralık versek keşke, Talisca'da 22 yaşında yetenek tamam ama oyun olarak çok geliştirmesi gerekiyor kendini keza Kerim de öyle. Ne biliyim ben, Kerim'i seviyorum ya, keşke Kerim'i geri alma opsiyonlu versek olacaksa. 
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı atalay

Tempomuzu oyunun büyük bölümlerine yayma ve bazı zamanlarda tempoyu düşürüp oyunu sete dönüştürme konusunda sıkıntılarımız var. Oyuncu profili ve oyun tercihi ile alakalı fakat bu yoğun fikstürde bu kadar skordan bağımsız git-gelli oyunlar oynamak yıpratıcı olur. Daha ekonomik oynamayı bilmek lazım.

Çevrimdışı Çağatay

sosa tr.ye gelirse iyi bi dayak yiyebilir evde zor zaptedtiğimiz 10 milyon war  :icool:

türkiyede terör var diyip gitmek istedikten sonra fb(yada başka bir takım) için gelmek...
paha biçilemez....
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Serhat Akkaya

benzer şeyleri yazmışız. gömüye dewam  :D
Bu arada gömü demişken Gökhan İnler'i de beğenmedim hazırlık maçında, ilk geldiği günlerin aksine çok fazla top kaybı yapıyor, reaksiyon sürelerinde sıkıntı var..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

:lol: :lol:

Yol ver gidelim Milanoyu ezelim Fikret Baskan :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

Bu arada gömü demişken Gökhan İnler'i de beğenmedim hazırlık maçında, ilk geldiği günlerin aksine çok fazla top kaybı yapıyor, reaksiyon sürelerinde sıkıntı var..

o da türk olduğunu anımsadı sanırım

Sakatliktan yeni cikti , Mac ve antrenman eksiği var , Normal karşılıyorum :tabe:

Hala tedirgin oynuyor sakınıyor kendini topa girerken , biraz daha Zamana ihtiyaci var

Çevrimdışı tuncaboylu

devre arası olcay=>cengiz
pektemek-kerim+para=> visca
yaparsak sanırım herkes mesut olur

Başakşehir olmaz.

Volkan Babacan'a 7 miylon euro istemişlerdi, Visca + Cengiz'i göndermeye çalıştığın adamlar karşılığında alamazsın.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Quaresma'nın Beşiktaş performansı değerlendirilirken büyük bi' yanılsama oluşuyor. Keza aynısı Oğuzhan'ın milli takım performansı için de geçerli. Kendi oyun pratiğinde değerli bir ismin işleri ne kadar kolaylaştırdığı ve çevresindekilerin işleri aynı oranda nasıl zorlaştırdığı ıskalanıyor. Birinin oyununu basitleştirdiğinde var olan etkisi; diğerinin basitliği aldığı rol ile takımın oyun pratiğinde nasıl üstlendiği, gayet net bir şekilde ortada.

Anlamadım ama, evet :D

Edit: anladım yahu uyku mahmurluğundanmış :D
[ Son Düzenleme: 14 Kasım 2016, 12:14:56 Yusuf Tekeli ]
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Hep gömecek değiliz, Tolgay büyük aşama kaydetti ve eksiklerini giderek kapatıyor şu an takımın en formda 3-4 oyuncusundan birisi ve takıma dinamizm katıyor, izleme haberleri doğruysa ve bu formunu ilerletirse takımla beraber 10 milyon euroları görmek içten bile değil..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Başakşehir olmaz.

Volkan Babacan'a 7 miylon euro istemişlerdi, Visca + Cengiz'i göndermeye çalıştığın adamlar karşılığında alamazsın.
Yanına bir Eslem veya Ömer eklesek? Tabi forvet alınması koşuluyla.
Korku akıl katilidir.

Başakşehir olmaz.

Visca icin 8 milyon € istiyorlardı

Abdullah Avci Kerim ve pektemeki istiyor ciddi sekilde , Bu istegi Yönetimin inadini kirabilir :tabe:

Ayrıca Başakşehirle iyi iliskilerimiz var Yonetim bazinda

Kerim+pektemek+ 2 veya 3 milyon oldukça mantikli bir teklif onlar için bence

Bir kanat vereceksin karşılığında 1 kanat + 1 forvet alacaksin üzerine bir de para alacaksin daha ne istiyorsun

Kerim bizim icin yeterli olmayabilir ama Başakşehir icin fazlasiyla yeterli bir oyuncu bunu atlamayalim :ok:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yalnız bu Başakşehir bize Visca'yı verirse diğerleri fena kudurur :evillol:

Bu arada geçenlerde konuşulan Vargas gs ile anılıyor.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Hep gömecek değiliz, Tolgay büyük aşama kaydetti ve eksiklerini giderek kapatıyor şu an takımın en formda 3-4 oyuncusundan birisi ve takıma dinamizm katıyor, izleme haberleri doğruysa ve bu formunu ilerletirse takımla beraber 10 milyon euroları görmek içten bile değil..
Valencia 7 milyon € teklif etmeye hazırlaniyormuş

8-9 milyona cikarlarsa olur bu iş :busted_cop:
[ Son Düzenleme: 14 Kasım 2016, 12:21:04 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Veysel efendi sen kapıları yağla hafiften transfer başlığı içün @Tolga  :D

Çevrimdışı atalay

Anladığına eminim, ama anlamaman da normal. Çünkü anlatım bozukluğu var. @Yusuf Tekeli Bu iletide de olduğu gibi.

Çevrimdışı Kalyoncu

Valencia 7 milyon € teklif etmeye hazırlıyormuş

Gruptan çıkarsak çok daha iyi paraya okuturuz.8-9 az gibi iyi bir satış yaparsak önümüz tamamen açılır.

Çevrimdışı tangaz

Valencia 7 milyon € teklif etmeye hazırlıyormuş

12  :money:

31 yaşındaki sosayı o paralara iteledik tolgay çok genç daha min. 12...
[ Son Düzenleme: 14 Kasım 2016, 12:25:04 tangaz ]

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Etiketler: