Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9147620 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimiçi murat

@tangaz @MURAT

Abiler Bu Iltihapli bademcik denen illet bende de var senelerdir çekiyorum :bawling:

Sene de 3-4 sefer şişiyor , Ates , Halsizlik , eklem agrisi yapiyor iltihaptan dolayi hemen Antibiotik almaya basliyorum tabiii ama beni hayayyan soğutuyor bu illet :s20: :akuma:

Zamaninda aldirmadim , Sagda solda Bu Ameliyatin yetiskinlerde zor ve cok sancili olduğunu söylüyorlar o yüzden korkuyorum Ameliyat olmaya

Bu konuda bir Bilginiz varmi , Olup kurtulayimmi :alala: :busted_cop: :busted_cop:
ameliyat olma, benim formülü dene önce.

Çevrimdışı raichu

ne yalanı nedemişler yine ?
yok bea geriden okuyarak geliyordum ona tepki verdim, birazcık anlatım yanlışı yapmışım  :D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Finansal acidan toparladikca bu 2 milyonlari da begenmicekler abi.Buyudukce verecegimiz bonservis oyuncu odemeleri falan bir tik yukari cikacaktir.Ozi gibi Tolgay gibi adamlari iyi idare ettik bu surecte.
Eger Gs ve Fb de oynuyor olsalardi maaslari 2-2.5 milyon bandinda olurdu zaten , Onlarda Maas skalalari o civarlarda

Biz gercekten Maaslar konusunda cok doğru bir politika izledik ve sureci iyi yönettik , bir kac istisna hariç tabiki..

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi murat

@tangaz Bademcikleri aldırarak hata etmişsin. Geçmiş olsun inşallah kısa zamanda toparlar. Bademciği şişenler için birvtarif vereyim limonu sobanın üstünde (nerden bulabileceksek) morararan kadar bütün halde çevirerek ısıtın. Sonra ikiye bölüp toz şekere bandırın. Sonra sıcak halde tam bademciklerin üzerine gelecek şekilde tülbent tarzı birşeyle sarın.
Belki rastlantı belkide işe yaradı tam 30 senedir boğazlarım şişmez. Hersene 4-5 kez  şişerdi.
@Yunus Emre Dökmeci

Çevrimdışı mylife1903

Finansal acidan toparladikca bu 2 milyonlari da begenmicekler abi.Buyudukce verecegimiz bonservis oyuncu odemeleri falan bir tik yukari cikacaktir.Ozi gibi Tolgay gibi adamlari iyi idare ettik bu surecte.
Cicek gibi takimiz yahu. Mesela ben anadolu takimindan futbolcu alirken de orada aldigindan daha azini veririm. Ulan gayseride oynuyorsun 500bin yuro aliyorsun, besiktas 350bin verince yok ben gayseride oynayacagim mi diyecek, birah oynasin. Gerzeklik bence. Mustafa pektemek genclerbirliginden 300bin yuro alacak, besiktasa imza atti diye 1.5 verilirse boyle olur.

Burasi besiktas iyi oyna goster kendini, hop avrupaya git para kazan. Yildiz ffutbolcu ol, sponsor bul, reklamlarda oyna.

Bu futbolcular ne yapiyorlar butun gun programlarini cok merak ediyorum.

Ben baskan olsam sabah 8de tesislerde toplanirlar, son antreman mac saatinde baslar, eve yatmaya giderler. Ulkenin yarisi ac kalan yarisinin yarisi asgari ucret ile 12 saat calisiyor, hayati yollarda geciyor bu efendiler iki top tepip milyon yurolar kazanacaklar ha. Bunlari universite mezunu yaparim tesislerde, begenmeger basar gider, okuz gelen insan olup cikar bu kulupten.

Fikret Orman'in evine girmek isteyen 2 bayan hırsız Yakalandı.

Dikkat edin de başkan sizden para almasın. :lol: :lol:

Çevrimiçi murat

Çevrimiçi Necmi

Bu yasakli1903un de kici basi ayri oynamaya basladi. Boykot konusunda tek haber girmediler ama bu turgay demiri cikartiyorlar siteye. Sacma sapan aciklamalar, gayet yersiz, gereksiz ve kalitesiz.
@Necmi abi sana da laf sokmus bu ayi, besiktas sitelerinin yoneticileri falan, diyor ahaha

Gazetelerin traji aciklaniyor mu turkiyede, yoksa hepsi tra$ mi?
layıkıyla giydiriyorum ona ondandır @mylife1903

Çevrimdışı mylife1903

layıkıyla giydiriyorum ona ondandır @mylife1903
Aynen devam abi, iyice bagirsin

Cok agilli bir cinli aksakal ne demis;

"Nihanuya hin kun to dotuna fin tu huy na hey li" yani

Kopegin havlamasini istiyorsan, zincirini cekeceksin.

Çevrimdışı Kalyoncu

Tolgay devre arası oturup konuşuruz demiş. Yönetim bana transferle gelirse açığımda demiş. Ne dersiniz devre arası gitmesine?

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

akşamdan sabaha yeterli.
Tamam abi Komur sobasi kullanan birini bulursam deneyeceğim :ok:

Çevrimdışı İsmail Özyurt

eğer kuşta biraz beyin varsa onlarınkini istemez.
Hatta kuşda biraz insan sevgisi varsa kendininkinden biraz verir.

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

yarinki hazirlik maci icin iki tane yan yana eski acik bilet isteyen var ise mesaj atabilir. bos kalmasin stadimiz :)

SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı 38life

Vargas'ı Gs istiyormuş. Ama mecburen kiralık. Biz araya girip direk satın alırsak çok iyi olur. @atalay

2 sene sonra 2 katı fiyatına satabiliriz.

Çevrimdışı LuceGel

F.Terim Tolgayı çok beğeniyorum milli takım için uğraşıyoruz diyor.Terim gittikten sonra milli olmasını isterim .
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı cursedofdragon

F.Terim Tolgayı çok beğeniyorum milli takım için uğraşıyoruz diyor.Terim gittikten sonra milli olmasını isterim .

o zaman tolgay hiç milli olamaz çünkü bu sinyör terim gitmez :)

Çevrimdışı Savaş

Bu sene sonu özellikle Tolgay, Oğuzhan ve Quaresma'dan ciddi gelir yaratacağımızı düşünüyorum. Önümüzdeki transfer döneminde çılgın atabiliriz. Tolgay ve Oğuzhan'ı dışarıya sürmemizin zamanı geldi artık.

Bu adamlardan gelecek paranın bir kısmı ile yine potansiyelli genç gurbetçilere yönelmek lazım. Özellikle Kerem'i kaçırmayacaktık, çok yazık oldu.

Sene sonunda elinde 40 milyon euro gibi bir rakam olduğunu düşünsene? Çıldırırsın..

Çevrimdışı LuceGel

o zaman tolgay hiç milli olamaz çünkü bu sinyör terim gitmez :)
O işler belli olmaz bakma terim uzatmaları oynuyor. :bandit:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı cursedofdragon

gitsede bidaha geri geliyor bu veba gibi birşey bu terim.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Gitmez abi terim istemedikçe siyasiler arkasında adamın göndermezler....

Çevrimdışı anilsevim

Bu sene sonu özellikle Tolgay, Oğuzhan ve Quaresma'dan ciddi gelir yaratacağımızı düşünüyorum. Önümüzdeki transfer döneminde çılgın atabiliriz. Tolgay ve Oğuzhan'ı dışarıya sürmemizin zamanı geldi artık.

Bu adamlardan gelecek paranın bir kısmı ile yine potansiyelli genç gurbetçilere yönelmek lazım. Özellikle Kerem'i kaçırmayacaktık, çok yazık oldu.

Sene sonunda elinde 40 milyon euro gibi bir rakam olduğunu düşünsene? Çıldırırsın..

Ben boyle düşünmüyorum. Uzun süre sonra bir şampiyonluk almışız. Bu başarı bizi kestiyse eyw. Orta sahaya adam yetiştirmişsin. 3-4 yıl ambargo koyacagın zaman gelmiş. Niye satıyoruz onu çözemedim. Yerlerine adam yetiştirdikmi o da hayır. Satış kafasından çıkmak lazım. Q7 için hemfikirim. Yazım Tolgay ve Ozi ile alakalı. Sözleşmeleri minimum 2020 ye kadar uzatılmalı acilen. 2019 gibi belki satılabilir. 24-26 yasında minimum 3 yıl bu iki adam üstüne takımı kurup ambargo koyarız. Yaşı gelenler dışarı sürülebilir o ayrı.
BEŞİKTAŞ bir Aşk hikayesi değildir; BEŞİKTAŞ Aşktır, gerisi hikâyedir...

Etiketler: