Finansal acidan toparladikca bu 2 milyonlari da begenmicekler abi.Buyudukce verecegimiz bonservis oyuncu odemeleri falan bir tik yukari cikacaktir.Ozi gibi Tolgay gibi adamlari iyi idare ettik bu surecte.
Cicek gibi takimiz yahu. Mesela ben anadolu takimindan futbolcu alirken de orada aldigindan daha azini veririm. Ulan gayseride oynuyorsun 500bin yuro aliyorsun, besiktas 350bin verince yok ben gayseride oynayacagim mi diyecek, birah oynasin. Gerzeklik bence. Mustafa pektemek genclerbirliginden 300bin yuro alacak, besiktasa imza atti diye 1.5 verilirse boyle olur.
Burasi besiktas iyi oyna goster kendini, hop avrupaya git para kazan. Yildiz ffutbolcu ol, sponsor bul, reklamlarda oyna.
Bu futbolcular ne yapiyorlar butun gun programlarini cok merak ediyorum.
Ben baskan olsam sabah 8de tesislerde toplanirlar, son antreman mac saatinde baslar, eve yatmaya giderler. Ulkenin yarisi ac kalan yarisinin yarisi asgari ucret ile 12 saat calisiyor, hayati yollarda geciyor bu efendiler iki top tepip milyon yurolar kazanacaklar ha. Bunlari universite mezunu yaparim tesislerde, begenmeger basar gider, okuz gelen insan olup cikar bu kulupten.