Ben de 6 yaşından ergenliğe kadar penadur kullandım @MURAT abi.
21 günde bir iğne yapılıyordu, öyle bir acırdı ki ertesi gün zar zor yürürdüm.
benim bademcik ameliyatım çok enteresandır. 3-4 ayrı dr. 7 yaşına girdiği gün alınacak bu bademcik dediler izmitte bir dr ameliyatı yapacak şimdiki gibi genel anestezi falan yok berber koltuğundan hallice bir koltuğa oturtuyorlar deli önlüğü gibi bi önlük giyiyorsun sandalyeye bağlıyorlar seni sonra ağzını açıyorsun bademciklerin olduğu yere eşşek kadar iğnesi olan devasa bir enjektörle iğne yapılıp uyuşturuyorlar sonra da kıtır kıtır kesiyorlar hissediyorsun ama acımıyor hesabı

neyse beni oturttular bağladılar iğneyi bir gördüm korku filmi gibi herif o cam kapsüllerden 10 tane kırdı çekti enjektöre 5 doz sağ 5 doz sol bademciğe enjekte etti ben bir kastım kendimi uyuşmadım sonra 5er doz daha yaptılar ben gene uyuşmadım dr. sinir krizi geçirdi resmen 2şer doz daha yaptı ve gene uyuşmayınca bize bir fırça kaydı alın götürün çocuğunuzu manyak bu biiip biiip deyip kovdu bizi

işin pis tarafı izmitte başka ameliyat olacak herifte yok

bizimkiler göztepe ssk da bir dr. buldular oraya götürdüler beni hikayeyi de herife anlattılar. gene benzer şekilde deli önlüğünü giydirip bağladılar sandalyeye sonra 2 tane çıtır hemşire geldi en tatlılarından bunlar beni bir kafaladılar iğneler yapılırken espriler falan kikir kikir gülüşmeler yanağımdan alınan makaslar falan ben 2 dk.da uyuştum tabii

dr. işin ehliydi yanii