Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9150033 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı fani madida

9 Kasım FOTOMAÇ Tiraj kaybı 51885 yüklenmeye devam.... :busted_cop: :busted_cop: :busted_cop:
vay be doğruysa eğer çok iyi ama ben bu kadar beşiktaşlının fotomaç alacağını pek sanmam
biz 11 arkadaşız, lakin arkamız daha var...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

https://twitter.com/BesiktasOrdusu/status/796966850298933248

Manşetin ara resimlerinde bir şey daha dikkatimi çekti! Yusuf'un paint terk bacak resminin sağında Ozzy nin dirseğini koymuşlar! Pozisyonda Ekici iki kere arkadan ayağına basıyor pres yapacam diye, mesela o anlara bir paint çalışması da yakışırdı!
Vurun vurun daha Ölmediler :bandit: :busted_cop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı cursedofdragon

vay be doğruysa eğer çok iyi ama ben bu kadar beşiktaşlının fotomaç alacağını pek sanmam

niye yalan olsun ki :)

Çevrimdışı Kalyoncu

Yarın Beşiktaş-az alkmaar maçının ardından, Dolmabahçe Sarayı önünden BJK Akatlar Arena'ya ücretsiz servisler  kaldırılacaktır. Beşiktaş Sompo Japan desteğinizi bekliyor.
Güzel bir uygulama instagram hesabı paylaştı biraz önce.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Orhan

Hoşgeldin. Fotomaçın yaptığı rezilliği görünce aklıma sen geldin direk. Madem fotoshop yapacaksınız bu işi hakedene verin ne cevherler var diyordum :) stad başlığında bizi 974637 kere trollediğinide unutmadık :)
GG transferini ilk olarak Emre abi duyurdu ama hakkini yeme :D

Çevrimdışı Bishamon

Twitterda bu sefer #VurEngeliTurgayDemire TTye girdi  :halay:
[ Son Düzenleme: 11 Kasım 2016, 16:42:37 Bishamon ]

Çevrimiçi murat

@MURAT nurlar içinde uyusun...

ben çok küçüktüm ne kullandım bilmiyorum ama sağ popoya 10 iğne sol popoya 10 iğne sonra iğne sokuşturacak yer kalmayınca 5-10 gün mola sonra iğneye dewam böyle geçti o süreç. bir de bademcik değişik bişey mesela şayet alınmasaydı bende bırakacağı etki en iyi ihtimalle ortopedik bozukluklar topallama gibi öngörülüyordu ama seri zaatürelerle tahtalı köy yolculuğu yüksek olasılıktı.
ben yıllarca kullandım ayda 1.tabi arada bir senin usul hızlandırılmış tedavilerim oluyordu.çok iyi bilirim.süzgeç gibi oluyordu toto.

Çevrimdışı tuncaboylu

Penisilini iyi bilirim @tangaz .retarpen 1.2 milyon sonrasında penadur kullandım uzun süre. Benin doktor kesinlikle aldırtmadı.rahmetli annem benim için çok uğraştı.

Ben de 6 yaşından ergenliğe kadar penadur kullandım @MURAT abi.

21 günde bir iğne yapılıyordu, öyle bir acırdı ki ertesi gün zar zor yürürdüm.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

ben yıllarca kullandım ayda 1.tabi arada bir senin usul hızlandırılmış tedavilerim oluyordu.çok iyi bilirim.süzgeç gibi oluyordu toto.
Agir Bronsitten dolayi bende Haftanin 5 Gunu ,  Gunde 2 kez Penisilin ignesi oluyordum , 3 Yasimdan 8 yasima kadar

Bende iyi bilirim neler cektigimi..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi murat

ben retarpen ile başladım fabrikası kapanınca penadur ile devam ettim.durumuma göre 20 gün veya 30 gün arasında ayarlıyordu doktor.iğne olduktan sonra yürümeye başlamak epey bir problemdi.acımadan ve kasılmadan bir iğne deneyimim yok. yalnız muhteşem bir ilaç onu olduğun sürece kolay kolay hasta olmuyorun ve ilk bir haftası dopingli gibi performansın artıyor.

Çevrimdışı tangaz

benim bademcik ameliyatım çok enteresandır. 3-4 ayrı dr. 7 yaşına girdiği gün alınacak bu bademcik dediler izmitte bir dr ameliyatı yapacak şimdiki gibi genel anestezi falan yok berber koltuğundan hallice bir koltuğa oturtuyorlar deli önlüğü gibi bi önlük giyiyorsun sandalyeye bağlıyorlar seni sonra ağzını açıyorsun bademciklerin olduğu yere eşşek kadar iğnesi olan devasa bir enjektörle iğne yapılıp uyuşturuyorlar sonra da kıtır kıtır kesiyorlar hissediyorsun ama acımıyor hesabı :) neyse beni oturttular bağladılar iğneyi bir gördüm korku filmi gibi herif o cam kapsüllerden  10 tane kırdı çekti enjektöre 5 doz sağ 5 doz sol bademciğe enjekte etti ben bir kastım kendimi uyuşmadım sonra 5er doz daha yaptılar ben gene uyuşmadım dr. sinir krizi geçirdi resmen 2şer doz daha yaptı ve gene uyuşmayınca  bize bir fırça kaydı alın götürün çocuğunuzu manyak bu biiip biiip deyip kovdu bizi  :D işin pis tarafı izmitte başka ameliyat olacak herifte yok :) bizimkiler göztepe ssk da bir dr. buldular oraya götürdüler beni hikayeyi de herife anlattılar. gene benzer şekilde deli önlüğünü giydirip bağladılar sandalyeye sonra 2 tane çıtır hemşire geldi en tatlılarından bunlar beni bir kafaladılar iğneler yapılırken espriler falan kikir kikir gülüşmeler yanağımdan alınan makaslar falan ben 2 dk.da uyuştum tabii  :evillol: dr. işin ehliydi yanii  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

benim bademcik ameliyatım çok enteresandır. 3-4 ayrı dr. 7 yaşına girdiği gün alınacak bu bademcik dediler izmitte bir dr ameliyatı yapacak şimdiki gibi genel anestezi falan yok berber koltuğundan hallice bir koltuğa oturtuyorlar deli önlüğü gibi bi önlük giyiyorsun sandalyeye bağlıyorlar seni sonra ağzını açıyorsun bademciklerin olduğu yere eşşek kadar iğnesi olan devasa bir enjektörle iğne yapılıp uyuşturuyorlar sonra da kıtır kıtır kesiyorlar hissediyorsun ama acımıyor hesabı :) neyse beni oturttular bağladılar iğneyi bir gördüm korku filmi gibi herif o cam kapsüllerden  10 tane kırdı çekti enjektöre 5 doz sağ 5 doz sol bademciğe enjekte etti ben bir kastım kendimi uyuşmadım sonra 5er doz daha yaptılar ben gene uyuşmadım dr. sinir krizi geçirdi resmen 2şer doz daha yaptı ve gene uyuşmayınca  bize bir fırça kaydı alın götürün çocuğunuzu manyak bu biiip biiip deyip kovdu bizi  :D işin pis tarafı izmitte başka ameliyat olacak herifte yok :) bizimkiler göztepe ssk da bir dr. buldular oraya götürdüler beni hikayeyi de herife anlattılar. gene benzer şekilde deli önlüğünü giydirip bağladılar sandalyeye sonra 2 tane çıtır hemşire geldi en tatlılarından bunlar beni bir kafaladılar iğneler yapılırken espriler falan kikir kikir gülüşmeler yanağımdan alınan makaslar falan ben 2 dk.da uyuştum tabii  :evillol: dr. işin ehliydi yanii  :D
Aahahahha hemşireler işi çözmüş abi

Çevrimdışı tangaz

Aahahahha hemşireler işi çözmüş abi

kadınların açamayacağı kapı yoktur  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı MANSIZ

Hep al al al yok artık sat sat sat da var :D

Bu sene artık sat devri olmayacak. Elimizde kayda değer bir tek Adriano var. Onu da belki Katar'a okutabiliriz. Onun dışında kayda değer bir oyuncu yok bonservisi ile olan.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bu zekalıgeri  turgaydemir yasaklı siteye hikaye anlatmış harbi zekası geriymiş bu adamın.. .

Tam okumadım bile besbelli sıçmış sıvıyor.

Çevrimdışı ekrembaser

Bu zekalıgeri  turgaydemir yasaklı siteye hikaye anlatmış harbi zekası geriymiş bu adamın.. .

Yasaklı site de bunları muhattap alıp iyice b.ktan bi siteye dönmeye başladı onların sonu da yakındır

Çevrimdışı brkntcnr

Visca için ne düşünüyorsunuz acaba?

Çevrimdışı Çağatay

bu herif olsun hıncal olsun, nefes alırken bile beynin ölebileceğinin canlı kanıtlarıdır
aslında tıp dünyası tarafından incelenmeleri irdelenmeleri gerekir
adam hayatta, yürüyor,yemek yiyor,uyuyor filan ama kafanın içi kurtlanmış niye? et çürümüş çünkü...
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı ONUR KOLCU

bu herif olsun hıncal olsun, nefes alırken bile beynin ölebileceğinin canlı kanıtlarıdır
aslında tıp dünyası tarafından incelenmeleri irdelenmeleri gerekir
adam hayatta, yürüyor,yemek yiyor,uyuyor filan ama kafanın içi kurtlanmış niye? et çürümüş çünkü...

Beyni kuşa taksan ters uçar abi , Bence Döt korkusundan ne diyeceğini bilmiyor bi halt yedi nasıl kalkacak altından bilemiyor.

Çevrimdışı Çağatay

bu arada devre arasında tolgay ve ozi ile sözleşme yenilemek gerekir
atalay da daha önce yazmıştı bunu

Çevrimdışı Çağatay

Beyni kuşa taksan ters uçar abi , Bence Döt korkusundan ne diyeceğini bilmiyor bi halt yedi nasıl kalkacak altından bilemiyor.

eğer kuşta biraz beyin varsa onlarınkini istemez.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Çevrimdışı Berat

bu arada devre arasında tolgay ve ozi ile sözleşme yenilemek gerekir
atalay da daha önce yazmıştı bunu
Hoca ile de.

Çevrimdışı mylife1903

https://twitter.com/BesiktasOrdusu/status/796966850298933248

Manşetin ara resimlerinde bir şey daha dikkatimi çekti! Yusuf'un paint terk bacak resminin sağında Ozzy nin dirseğini koymuşlar! Pozisyonda Ekici iki kere arkadan ayağına basıyor pres yapacam diye, mesela o anlara bir paint çalışması da yakışırdı!
Ozinin arkadan calisan ekiciye vurdugu dirsek baska pozisyon. Orda hakemsi faulu bizim lehimize verdi sonra ekicinin suratina bakip oguzhana kart verdi, kart dogru ama uygulama skandal. Bu fotodaki pozisyon ise ozette yok ve fazla dile gelmedi. Maci izlerken net sari diye yazmistim

Etiketler: