Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9149891 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Hoşgeldin. Fotomaçın yaptığı rezilliği görünce aklıma sen geldin direk. Madem fotoshop yapacaksınız bu işi hakedene verin ne cevherler var diyordum :) stad başlığında bizi 974637 kere trollediğinide unutmadık :)
:lol: :lol:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Bishamon

Çevrimdışı tuncaboylu

Shaqiri girişimlerini medyaya sızdırmışlar..
Doğru haber Menajeri ile aralık ayının ilk haftası görüşme olucak... deniliyor

Depay.. Girişimler aralık ayının 2. haftası başlıyor..
1 yıllık kiralamayı planlıyoruz.. Manu kiralamaya sıcak bakıyor..

Alinti , Kaynak yazmamışlar

Balon gibi duruyor.

Depay'ı neden 1 senelik kiralayalım?

Ya 6 aylık kiralarız ya da 1.5 sezonluk.

Çevrimdışı tangaz

Real Madrid Fabriyi takip ediyormuş

yaşı ideal bu sene bizi gruptan çıkarsın takımın şampiyonluğuna ciddi katkı versin seneye gene ŞL.de dikkat çekici bi performans ortaya koysun 2 senede total de 90a yakın maç oynasın 12 civarı teklif gelir 4-5 takımdan
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tuncaboylu

Dünde skandal karar diye Basketbol maçımız ile ilgili haber vardı mynette onuda sonradan kaldırdılar.

Spor medyasındaki diğer gazete ve siteler Fotomaç'a ve Turkuaz'a saldırmak için bekliyorlar da sanki birisi/birileri engelliyor gibi duruyor.

Galiba bir şeyleri tetikledik, bakalım ne olacak.

Çevrimdışı Bishamon

Çevrimiçi Necmi

şampiyon sakin ol gitsinler hatta şimdi fesih etsek gelecek maaşları cebimizde kalsa kar görürüm bunu ama ben forumun en yaşlı üyelerindenim aktif yazanlar arasında necmi abi ve sözkul abiden sonra sanırım en yaşlı benim bir de bizim sülalede erkekler pek 60 yaşını görmüyorlar. alıştıra alıştıra söylemek lazım bişeyleri  :icool:
hadi canım forumun ergenlerinden sayılırsın :D

Çevrimdışı tangaz

hadi canım forumun ergenlerinden sayılırsın :D

walla aktif yazan 40 yaş üzeri kaç kişiyiz şurada bir de bizim ailede erkeklerin ortalama raf ömrü 55-60 yıl şunun şurasında en fazla 20 sene daha forumdayım  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi Necmi

İlbginç şeyler dönüyor.

Vatan gazetesi Fotomaç'ın Yusuf Erdoğan'ın bacağına fotoshop yaptığını ve mosmor gösterdiğini kanıtlayan bir haber yaptı sabah.

Şimdi diğer sitelerde yayınlanmaya başlayınca haberin içeriğini kaldırdılar.

Spor medyasında büyük bir savaş dönüyor arkadaşlar, haberiniz olsun.
basın saf tutuyor. turkuvaz bunları bayağı geri plana itti. Basında
tekelleşme sevdasında kılıçlar bileniyor.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

9 Kasım FOTOMAÇ Tiraj kaybı 51885 yüklenmeye devam.... :busted_cop: :busted_cop: :busted_cop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı İsmail Özyurt

şampiyon sakin ol gitsinler hatta şimdi fesih etsek gelecek maaşları cebimizde kalsa kar görürüm bunu ama ben forumun en yaşlı üyelerindenim aktif yazanlar arasında necmi abi ve sözkul abiden sonra sanırım en yaşlı benim bir de bizim sülalede erkekler pek 60 yaşını görmüyorlar. alıştıra alıştıra söylemek lazım bişeyleri  :icool:
Senin kadar aktif olmasak da 42'yi doldurduk geçen hafta. Allah beyazı bol Beşiktaşlı, hayırlı uzun ömürler versin. @tangaz   :tabe:
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimiçi Necmi

menajer komisyonu + %15 vergileri de biz ödedik değil mi ooof offff 30 milyona doğru gidiyor fatura, kalp krizi geçirecem alıştıra alıştıra söyle...
sen biraz daha konuşursan Beşiktaşın borcu 3M yi geçecek :bandit:

Çevrimiçi Samet Ç

Depay'ı 18 yaşında daha parlamamışken Özen getiriyordu 6 milyon Euro bonservis istediler fiyatı yüksek diye alınmamıştı sonrada Töre'yi kiralamıştık. Depay'ın bizim formayı giydiğini görmek isterim 6 ay bile olsa

Çevrimdışı arda

yaşı ideal bu sene bizi gruptan çıkarsın takımın şampiyonluğuna ciddi katkı versin seneye gene ŞL.de dikkat çekici bi performans ortaya koysun 2 senede total de 90a yakın maç oynasın 12 civarı teklif gelir 4-5 takımdan

@tangaz abi okurken aklıma şu geldi bir ara  :lol: hiç bitmeyecek sandım :D
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı tangaz

Senin kadar aktif olmasak da 42'yi doldurduk geçen hafta. Allah beyazı bol Beşiktaşlı, hayırlı uzun ömürler versin. @tangaz   :tabe:

@İsmail Özyurt benim hedefim dalya demek ama pek ışık görünmüyor. iyi dileklerin için teşekkür ederim.

Çevrimdışı tangaz

@tangaz abi okurken aklıma şu geldi bir ara  :lol: hiç bitmeyecek sandım :D

yok artık @arda

Çevrimdışı arda

yok artık @arda

Masallah diyelim dilimiz ıssıralım :) Fabri tam bi lucky strike çıktı  :ok:
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı tangaz

Masallah diyelim dilimiz ıssıralım :) Fabri tam bi lucky strike çıktı  :ok:

Allah sakatlık bela vermesin tolga ve boykoya muhtaç etmesin, amin  :D

Çevrimdışı arda

Bu arada;

Resmi Instagram hesaplarımızın isimlerinde bir tutarlılık olsa daha iyi olmaz mıydı. Konuyu Candaş Tolga Bey'e iletiyorum, bir iki arkadaş daha yazarsa belki dikkat ederler.

https://www.instagram.com/besiktas/

https://www.instagram.com/bjk_basketbol/

https://www.instagram.com/besiktasjkvoleybol/

https://www.instagram.com/besiktashentbol/

Not: http://www.candastolgaisik.com/iletisim.php
[ Son Düzenleme: 11 Kasım 2016, 14:52:33 arda ]

Çevrimdışı arda

Allah sakatlık bela vermesin tolga ve boykoya muhtaç etmesin, amin  :D

Rusya 2018'de bir de bakmışsın, Fabri Ramos'la al ver yapıyo   :bandit:
[ Son Düzenleme: 11 Kasım 2016, 15:06:50 arda ]

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Rusya 2018'de bir de bakmışsın, Fabri Ramos'la av ver yapıyo   :bandit:

Al mı ver :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı arda

Çevrimdışı arda

https://twitter.com/BesiktasOrdusu/status/796966850298933248

Manşetin ara resimlerinde bir şey daha dikkatimi çekti! Yusuf'un paint terk bacak resminin sağında Ozzy nin dirseğini koymuşlar! Pozisyonda Ekici iki kere arkadan ayağına basıyor pres yapacam diye, mesela o anlara bir paint çalışması da yakışırdı!

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Hep al al al yok artık sat sat sat da var :D

Beşiktaş'ta transfer bitmez :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Milli maç araları çok sıkıcı geçiyor..

Etiketler: