Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.
0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hoşgeldin. Fotomaçın yaptığı rezilliği görünce aklıma sen geldin direk. Madem fotoshop yapacaksınız bu işi hakedene verin ne cevherler var diyordum stad başlığında bizi 974637 kere trollediğinide unutmadık
Shaqiri girişimlerini medyaya sızdırmışlar..Doğru haber Menajeri ile aralık ayının ilk haftası görüşme olucak... deniliyor Depay.. Girişimler aralık ayının 2. haftası başlıyor..1 yıllık kiralamayı planlıyoruz.. Manu kiralamaya sıcak bakıyor..Alinti , Kaynak yazmamışlar
Real Madrid Fabriyi takip ediyormuş
Dünde skandal karar diye Basketbol maçımız ile ilgili haber vardı mynette onuda sonradan kaldırdılar.
Tolga+Fabri=Real Madrid=50M€
şampiyon sakin ol gitsinler hatta şimdi fesih etsek gelecek maaşları cebimizde kalsa kar görürüm bunu ama ben forumun en yaşlı üyelerindenim aktif yazanlar arasında necmi abi ve sözkul abiden sonra sanırım en yaşlı benim bir de bizim sülalede erkekler pek 60 yaşını görmüyorlar. alıştıra alıştıra söylemek lazım bişeyleri
hadi canım forumun ergenlerinden sayılırsın
İlbginç şeyler dönüyor.Vatan gazetesi Fotomaç'ın Yusuf Erdoğan'ın bacağına fotoshop yaptığını ve mosmor gösterdiğini kanıtlayan bir haber yaptı sabah.Şimdi diğer sitelerde yayınlanmaya başlayınca haberin içeriğini kaldırdılar.Spor medyasında büyük bir savaş dönüyor arkadaşlar, haberiniz olsun.
menajer komisyonu + %15 vergileri de biz ödedik değil mi ooof offff 30 milyona doğru gidiyor fatura, kalp krizi geçirecem alıştıra alıştıra söyle...
yaşı ideal bu sene bizi gruptan çıkarsın takımın şampiyonluğuna ciddi katkı versin seneye gene ŞL.de dikkat çekici bi performans ortaya koysun 2 senede total de 90a yakın maç oynasın 12 civarı teklif gelir 4-5 takımdan
Senin kadar aktif olmasak da 42'yi doldurduk geçen hafta. Allah beyazı bol Beşiktaşlı, hayırlı uzun ömürler versin. @tangaz
@tangaz abi okurken aklıma şu geldi bir ara hiç bitmeyecek sandım
yok artık @arda
Masallah diyelim dilimiz ıssıralım Fabri tam bi lucky strike çıktı
Allah sakatlık bela vermesin tolga ve boykoya muhtaç etmesin, amin
Rusya 2018'de bir de bakmışsın, Fabri Ramos'la av ver yapıyo
Al mı ver
Hep al al al yok artık sat sat sat da var