Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9153301 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı LuceGel

saol dostum, C vitamini ayrılmaz bir parçamız sürekli ama malesef geniz akıntısı illet bişey.
Geçmiş olsun ülke genelinde yaygın viral bir enfeksiyon var.Geniz akıntısı sürekli öksürük yapar kesecek ilaç var doktorunuz vermiş 7-10 gün geçer.Çocuklarda öksürük için andız pekmezi çok iyidir dut pekmezide iyidir doğal ilaç olarak.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı LuceGel

Burakla ilgili bişeyler var belli bazı siteler gelsinmi diye oylama bile yapıyor.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Orhan_

tavsiye ederim @tangaz  özellikle hasta olmasan bile sigara kullanıyorsan içtiğinde
bütün katranı akıtıyor. Ben yapıyorum çok işe yarıyor. Ama doğal yollardan üretileni olmalı
bulması zordur malatya pazarlarında satılıyor. Mesela sabah paslı dille uyanırsın ya onu iç pespembe olur dilin :)

Abi katranı akıtıyor dedin bana bir umut göründü. Ciğerler yenilenmiş gibi oluyor mu? İhtiyacım var buna :D

Çevrimdışı sametbagan

Yahu taktik belli, rusyadan vpn, rusyadan mail.ru
Snowden gibi olursun yahu

Bilgilerini isteyene de bu kartpostali gonderirler

Usta senin tivitır varsa şifresini versene bize tek tek girip yardıralım bu densizlere mahkem için de moskofa
çağırırız sen de orda bi güzel at şeyi yedirirsin onlara hizmette sınır yok nasılsa ister at şeyi ister geyik boynuzu ister ayı neyse
biraz daha yazarsam sinkaflı laflar edeceğim  :akuma:

Çevrimdışı mylife1903

bunu refans göster yarın totoş medyada işe başlarsın  :claps:
Sabah gastesine sivi gonderecem.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Başakşehir yönetimi, devre arası transfer dönemi için Kerim Frei'a talip olduklarını resmen açıkladı..

-Fırat Günayer

Ulan Badem herkesten sonra yazıyorsun yine :D
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

Usta senin tivitır varsa şifresini versene bize tek tek girip yardıralım bu densizlere mahkem için de moskofa
çağırırız sen de orda bi güzel at şeyi yedirirsin onlara hizmette sınır yok nasılsa ister at şeyi ister geyik boynuzu ister ayı neyse
biraz daha yazarsam sinkaflı laflar edeceğim  :akuma:
Valla boyuh baski altindayim bu tifittir seysinden, acacam sonunda

Sonra mahkeme mahkeme surundurecekler beni en sonunda hakim karari verecek,

Yaz kizim, bir ucak, bir pilot bir de tifittir seysinden 10milyon euro tazminat, ohhhh sonra ilk ucakla monako,

Çevrimdışı mylife1903

Başakşehir yönetimi, devre arası transfer dönemi için Kerim Frei'a talip olduklarını resmen açıkladı..

-Fırat Günayer

Ulan Badem herkesten sonra yazıyorsun yine :D
Aslinda herkesin memnun olmasi icin soyle yapilabilir, pektemek beles verilir, ustune 500bin yuro verelir yaninda kerim kiralik sezon sonuna kadar, karsiliginda da viska kiralik sezon sonuna kadar. Hem pektemeki paketlemek, hem viscayi denemek, hem de kerimi forma sokmak.

Çevrimiçi Samet Ç

Bu Burak karaktersizini almayız inşallah

Çevrimdışı Gokhan-

şanslılarmış kafalarına martı sıçtı gidip millipiyango bileti falan alsınlar :D
merak ediyorum kuramı çekiyorlar ceza vermek için yanlız bizim 108 in sağlam sesi çıkıyormuş
bütün stad inledi :evillol:

Buradan çıkardığımız sonuç stadın akustiğinin çok mütüş olduğudur Necmi abi.

Bir blok adam stadı inletti dediğin gibi, en coşkulu tezahuratımız o oldu yanlış hatırlamıyorsam    :lol:

Şaka bir yana, Bir alt bloklardan bir üst bloklardan yapıyorlar abi, dostlar alışverişte görsün hesabı.
Yeni açık bitince sizin eski açığa geçecekler, orasıda bitince Kapalı, Numaralı falan girişirler.
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı atalay

Casper'in Başakşehir'e kiralanmasında bir beis yok. Gidecek oyuncudan ziyade oraya yapılacak takviye oldukça önemli.

Tolgay Arslan, Milan, Inter, Valencia ve M. United'ın listesinde. Manchester United izlenmesi için scout gönderdi. (Bild)

Çevrimdışı Gokhan-

Burak'ın paylaştığı o fotoğrafn altında ki yorumları okudumda, olur da bize gelirse ( ki Allah yazdıysa bozsun) Trabzon ve Gs taraftarı bizden daha çok bozulur gibi, baya bir fanı varmış keranacının, istemiyorlar bize gelmesini :D

Burak Yilmazin Paylaştığı fotodan sonra Ben ( Temsili değildir ) :money:

Çevrimdışı Gokhan-

Tolgay Arslan, Milan, Inter, Valencia ve M. United'ın listesinde. Manchester United izlenmesi için scout gönderdi. (Bild)

Gelsinler Yunus gelsinler, Fikret Orman 10 milyon €'dan aşağı tırtıklamaz onları.

Güzel para.

Çevrimdışı Kalyoncu

Burak Yilmazin Paylaştığı fotodan sonra Ben ( Temsili değildir ) :money:
Çok güldüm yeminle :)

Çevrimdışı cbi

Kabataş vapur iskelesi kapandı ama Kabataş tramvayıda kapandı mı?
Bir bilgisi olan yazabilirse çok sevinirim

Casper'in Başakşehir'e kiralanmasında bir beis yok. Gidecek oyuncudan ziyade oraya yapılacak takviye oldukça önemli.
Kerim + Veli + Pektemek + 2 milyon €  = Visca + Cengiz :bandit:

Gelsinler Yunus gelsinler, Fikret Orman 10 milyon €'dan aşağı tırtıklamaz onları.

Güzel para.
Ali Ece 8 milyon € teklif gelecek ve yönetim reddecek demişti

Bakalim , Kısmet..

Çevrimdışı Kalyoncu

Güzel para.
Tolgay için az para 10 milyon €. Ne paralar dönüyor,isteyen kulüplere bakınca çok fena para kaldıracağız gibi bu işten. Tabi bide haberin doğruluk payı var mı oda önemli.

Tolgay için az para 10 milyon €. Ne paralar dönüyor,isteyen kulüplere bakınca çok fena para kaldıracağız gibi bu işten. Tabi bide haberin doğruluk payı var mı oda önemli.
Q7 ye de ÇİN den sene sonu bi 10 milyon € luk teklif gelse ne kaa guzel olur :tabe:
[ Son Düzenleme: 10 Kasım 2016, 19:31:45 Yunus Emre Dökmeci ]

3 ay sahalardan uzak kalacağı açıklanan Talisca : "En geç 45 gün sonra sahalara döneceğim ancak bu süreyi kısaltmak için çabalıyorum."

Çevrimiçi Necmi

Burakla ilgili bişeyler var belli bazı siteler gelsinmi diye oylama bile yapıyor.
Burak gelmeyi çok istiyormuş :bandit:

Çevrimiçi Necmi

Abi katranı akıtıyor dedin bana bir umut göründü. Ciğerler yenilenmiş gibi oluyor mu? İhtiyacım var buna :D
dene ciğerlere bilemedim şimdi ben boğazdaki için demiştim ama öksürüğü falan kesiyor @Orhan_
zararı olmaz doğal gıda

Etiketler: