Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9152857 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Valla ucuz atlatmışız :D
Valla ucuz atlattik ben quaresmaya 3 mac, fabriye iki mac, baskana 45 gun hak mahrumiyeti ayrica fernandeze 4 mac ve pascal noumaya sinir disi bekliyordum, bu kadar bagiristan sonra

Çevrimiçi Necmi

Valla ucuz atlatmışız :D
kabak yeni açık alta patladı :evillol:
demekki bir sonraki cezayı biz alacağız :bandit:
Beşiktaş fazla kazanmasın diye ucuz tribünlere veriyorlar cezayı

Çevrimdışı Berat

kabak yeni açık alta patladı :evillol:
demekki bir sonraki cezayı biz alacağız :bandit:
Beşiktaş fazla kazanmasın diye ucuz tribünlere veriyorlar cezayı
:evillol:

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi 38life

Kerim+Pektemek - Cengiz Ünder takası muhteşem bir takas olur ama Başakşehir yönetiminin böyle bir hata yapacağını hiç sanmıyorum. Umarım yaparlar.

Çevrimdışı tuncaboylu

biz ona halk arasında çevir kazı yanmasın diyoruz  :evillol:

Onun doğrusu "çevir gazı yanmasın" dır @tangaz:tabe:

Çevrimdışı mellfred

Bunlar provake eder o maci. Iki tane adam tutarlar, kendi kendilerini dovdururler, sonra resmi siteden haber girerler, zahmet etmesinler ben ozel haberi gireyim, kopi/pasta yapabilirler.

Vodafone arenada sok

'Quaresma TİŞÖRTLÜ Besiktasli oldugunu dusundugum taraftar KÜFRETTİ'

"Ben kameramanimi beklerken kalabalık gruplar Karaköy'den İnönü Stadı'na doğru ilerliyor sağa sola sataşıyor, kendilerine karşılık verenleri tartaklıyordu. Ben yol kenarındaki direğin yanında kenara çekilmiştim. Sağ tarafımdan erkek ve kadınların olduğu bir grup geliyordu. Grubun önündeki üzerinde Quaresmanin resmi bulunan bodyli ve açık mavi kotlu bir tarafatr mikrofonumu kaldırıp yüksek sesle küfürler etti. Gruptan bir erkek yanıma gelip yanağıma sert bir tokat attı. Elimde mikrofon olduğundan onun eşkalini göremedim. Sırtüstü yere düştüm. Kalabalık etrafımı çevirdi. Hakaret edip, tükürmeye, tekmelemeye başladılar. Bu sırada hafif kilolu biri mikrofonumu tutarak sallıyordu. Mikrofonum aşağı yukarı zıplıyordu. Bu kişilerden kurtulup kameramanimin yanına gidemedim. Başımı yere sırtımı yukarı verecek şekilde kapaklandım. Gözümü açamıyor, kafamı kaldıramıyordum."

'BİRA ŞİŞELERİNİ TOKUŞTURDULAR'

"Üç dört kişi üzerime idrarlarını yaptı. Bir kadın "mikrofonuna i....n" diye bağırıyordu. Ben şahıslardan emekleyerek kaçmaya çalıştım ama başaramadım... Bana cinsel saldırıda bulunan, darp ve hakaret edenlerin arkasından baktığımda ellerinde bira şişeleri vardı. Şişeleri tokuşturup içtiklerini ve kahkahalar atarak güldüklerini gördüm."

"Bir süre sonra kameramanim geldi. Birlikte araca yürüdük. Ben ağlıyordum fakat olay yerinden yine başka bir grup geçti. Kameramanimin eğer yaşadıklarımı anlatırsam onlarla tartışacağını düşündüğüm için hemen anlatmadım. Arabamıza bindikten sonra da ağlamayı sürdürdüm. Stadın üstündeki tünele geldiğimizde kameramanima yaşadıklarımın bir kısmını anlattım. kameraman sürekli sorular sorarak detaylarını öğrenmek istiyordu. Eve gidince hemen duşa girdim ve bacaklarımda çok sayıda morluk olduğunu gördüm. Ertesi gün olay anında üzerimde bulunan elbiseleri çamaşır makinesine attı ve temizlensinler diye 4-5 kez üst üste yıkadım. Kameramanima anlatmadığım detayları daha sonra genel yayin yonetmeni yardimcimiza anlattım ve ailem her şeyi öğrenmiş oldu. "

'Istahim KESİLDİ'

Bu olaydan dolayı psikolojim bozuldu. 3-4 gün evden hiç çıkamadım. Yaşadığım korku sebebiyle yemek yiyemdim, istahim kesildi. Evimden dışarı çıktığımda bile yan yana iki insan görsem sanki bana saldıracaklarmış gibi düşünmekteyim. Kendimi iyi hissetmeye başladıktan sonra savcılığa şikâyette bulundum.

Besiktas arena ozel haber
bunu refans göster yarın totoş medyada işe başlarsın  :claps:

Çevrimdışı tuncaboylu

kuzey alt neresiydi :alala: yeni açık altmış
altlar en masum tribünler küfür üstten çıkıyor
neyse ucuz atlatmışız bütün stad alabilirdi :evillol:

Allah'tan gitmedik o maça, Başakşehir maçında cezalı olacakmışız.

Yanlış alarm, 108. blok almış sadece.
[ Son Düzenleme: 10 Kasım 2016, 18:01:56 tuncaboylu ]

Çevrimdışı Ömer Kaan

Abiler Burak Yılmaz deniyor ne diyorsunuz bu duruma?

Çevrimdışı Savaş

Kerim + Pektemek + 1 milyon euro = Visca olsun bence.

Gayet uygun :D

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Berat

kuzey alt değil sadece 108 yemiş cezayı

Sadece 108 olduğunu belirtmeyi unutmuşum, kusura bakmayın.  :icool:

Çevrimdışı Kalyoncu

Şenol güneş istiyodur. Şu takımda ikinci devre 15-20 atar :) benim fikrimi soracaksan hiç istemem.

Çevrimdışı doctore

aslında formunu bulduğu zaman tam bir striker tipi santrafor ama ne bileyim, karakter olarak bizim bünyeye uymaz. oyunu çok çirkinleştiren bir yapısı var ve öne çıkmayı çok seviyor.
Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimiçi 38life

Burak Yılmaz'ı sürekli kendini yere attığı için sevmiyoruz, ama Cenk Tosun da aynısını her maç yapıyor. Burak sadece bu konuda daha yetenekliydi.

Lakin mesele bu değil ki. Burak Yılmaz Beşiktaş için yeterli bir santrafor değil.

Çevrimiçi 38life

Kerim + Pektemek + 1 milyon euro = Visca olsun bence.

Gayet uygun :D

Bizim ciddi şekilde yerli futbolcuya ihtiyacımız var.

Çevrimdışı Savaş

Burak Yılmaz aslında bizim için uygun bir santrafor. Zamanında formamızı da giymiş bir adam.

Fakat ben istemem. Bu adami ne zaman görsem kendini yere atıp penaltı aldığı pozisyon geliyor aklıma. Burak'ı kaldıracak mide yok bende.

Çevrimdışı Gokhan-

Valla nerdeyse her tribün yaptı "Koy Trabzona" tezahuratını ama şanslı blok 108'miş, bu seferlikte atlattık :)

Bu besteden dolayı ceza aldığımız bilindiği halde yine Antipati gurubundan yükseldi, sesleri iyi çıkıyor ama zeki bir set tayfaları yok ve beste çeşitliliğini kullanmakta sıkıntılı bir grup.Takıma destek vermekten çok rakiple oynamayı seviyorlar, deplasman tribünün yanlarında olmasından dolayı gaza geliyorlar sanırım.

İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kerim Frei'ı devre arasında en iyi rakibine vermek biraz ahmaklık olur kimse kusura bakmasın.
Peki karsiliginda Edin Viscayi alirsak :naughty: :naughty:

Kerim frei + Para = Visca düşünüluyormuş :tabe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

birde şöyle düşün başak takım oyunu oynayan bir takım kerim gibi topu alıp kafasını öne eğen birini verirsen
adamların içine turuva atı sokmuş olursun :evillol:
:kop: :kop:

Çevrimdışı Ömer Kaan

Sezon arası buralar karışabilir :D

Çevrimiçi 38life

Tolgay Arslan yerli statüsünde mi oynuyor yabancı statüsünde mi? Yabancı diye hatırlıyorum ama emin olamadım.

Çevrimiçi Necmi

Valla nerdeyse her tribün yaptı "Koy Trabzona" tezahuratını ama şanslı blok 108'miş, bu seferlikte atlattık :)

Bu besteden dolayı ceza aldığımız bilindiği halde yine Antipati gurubundan yükseldi, sesleri iyi çıkıyor ama zeki bir set tayfaları yok ve beste çeşitliliğini kullanmakta sıkıntılı bir grup.Takıma destek vermekten çok rakiple oynamayı seviyorlar, deplasman tribünün yanlarında olmasından dolayı gaza geliyorlar sanırım.

şanslılarmış kafalarına martı sıçtı gidip millipiyango bileti falan alsınlar :D
merak ediyorum kuramı çekiyorlar ceza vermek için yanlız bizim 108 in sağlam sesi çıkıyormuş
bütün stad inledi :evillol:

Etiketler: