evet işte aynen böyle söylediğin gibi
ama senin anlamadığın anlamak istemediğin şey quaresma bundan çok daha fazlası ve eleştiri
beklentiye göre olur. Takımın en iyisi olması hiç önemli değil esas önemli olan verebileceğinin 1/4 ünü
bile veremiyor olması buda eleştirilir. Bak ne zamandan beri adamın hareketinin gölgelediği maçı konuşuyoruz
Beşiktaş a verdiği zararın boyutunu otur düşün işte o tekmeden öncesine bak nasıl adamı çalım atmak için üstüne çektiğini
seyret. Belki pozisyon gereği istemeden basmış olabilir ama orda kendine oynamasaydı öyle bir pozisyonda olmazdı.
@Yunus Emre Dökmeci
Hah
@Necmi abi sen bam teline bastin, karijma bundan fazlasi degil iste, benim uzundur savundugum se bu. Beklenti yanlis, adam tabelaci bir oyuncu degil, herkes 2 gol 3-4 asistli tusubasa performansi bekliyor ama adamin maksimumu bu, ben o yuzden elestirmiyorum, elestirene de karsi cikiyorum, adam elinden gelenin en iyisini yapiyor. Mesela olcay ve cenk ellerinden gelenin en iyisini yapmiyorlar sahada, bos bos dolaniyorlar.
Beklenti hep yuksek oldu karijmadan ama o antremanlarda orta kesip yedek forveti calistirmaktan ileri gidemedi, klinik vaka herif.
Ha bizim seviyemiz icin, elde olabilecek en iyi oyuncu, daha iyisi gelmez buraya, dunyadakimen marka futbolculardan biri, degerini bilmek lazim. Sahada bir beklentim yok zaten, gerzek bir adam da degil, kendine de belli cok iyi bakiyor, teknik var, sag ayak var, sol ayak var, futbolu da biliyor ama futbol akli mi yok, nedir tercihleri omru boyunca yanlis oldu.
Baska oyuncusu gelse belki karijma kadar aidiyet tasimayacak, bilemiyorum ben olsa bu son trabzon macindan sonra devre arasi yalaka basina kurban verirdim onu, yoksa cok ustumuze gelinecek.
Eksisozluk gerzekleri var mesela, 100.yil sampiyonluguna takili, adam belki 20yasinda ligin sonlarina dogru adana macinda bizi dograyan kuddisiye, korkma ben seni korurum, diye bagiran sinan enginin sozuyle o sampiyonluga bok atiyor. Ulan adam hakeme neden korkma diye bagiriyor, hakem korkuyor deplasmanda kimdense artik, biz dogruyor. Boyle beyinsiz, ergen mallara malzeme vermemek icin karijmayi devre arasinda paketlerdim ben.
Yoksa bir 20 sene sonra, karijma ayagina basti da besiktas sampiyon oldu, da