Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9156712 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Akil Emre

Çevrimiçi Necmi

Bencil , El freni , kendine oynuyor , tribüne oynuyor... :bandit:
evet işte aynen böyle söylediğin gibi
ama senin anlamadığın anlamak istemediğin şey quaresma bundan çok daha fazlası ve eleştiri
beklentiye göre olur. Takımın en iyisi olması hiç önemli değil esas önemli olan verebileceğinin 1/4 ünü
bile veremiyor olması buda eleştirilir. Bak ne zamandan beri adamın hareketinin gölgelediği maçı konuşuyoruz
Beşiktaş a verdiği zararın boyutunu otur düşün işte o tekmeden öncesine bak nasıl adamı çalım atmak için üstüne çektiğini
seyret. Belki pozisyon gereği istemeden basmış olabilir ama orda kendine oynamasaydı öyle bir pozisyonda olmazdı.
@Yunus Emre Dökmeci

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bir delikanlı yıllar yıllar önce kanal 6 spor servisinde çalışmak için başvuru yapar. O dönem Şansal Büyüka genç birkaç isim aramaktadir. Ve bu genç onun istediği şeylere sahiptir. Genç adama hemen yarın işe başlaması söylenir ancak genç adam yarın olmaz diye itiraz eder. Kendisine neden yarın olmaz diyenlere ise şöyle cevap verir : Bilet aldım. Yarın Beşiktaşın maçına gideceğim

#HepimizGüntekinOnayız
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

evet işte aynen böyle söylediğin gibi
ama senin anlamadığın anlamak istemediğin şey quaresma bundan çok daha fazlası ve eleştiri
beklentiye göre olur. Takımın en iyisi olması hiç önemli değil esas önemli olan verebileceğinin 1/4 ünü
bile veremiyor olması buda eleştirilir. Bak ne zamandan beri adamın hareketinin gölgelediği maçı konuşuyoruz
Beşiktaş a verdiği zararın boyutunu otur düşün işte o tekmeden öncesine bak nasıl adamı çalım atmak için üstüne çektiğini
seyret. Belki pozisyon gereği istemeden basmış olabilir ama orda kendine oynamasaydı öyle bir pozisyonda olmazdı.
@Yunus Emre Dökmeci
Hah @Necmi abi sen bam teline bastin, karijma bundan fazlasi degil iste, benim uzundur savundugum se bu. Beklenti yanlis, adam tabelaci bir oyuncu degil, herkes 2 gol 3-4 asistli tusubasa performansi bekliyor ama adamin maksimumu bu, ben o yuzden elestirmiyorum, elestirene de karsi cikiyorum, adam elinden gelenin en iyisini yapiyor. Mesela olcay ve cenk ellerinden gelenin en iyisini yapmiyorlar sahada, bos bos dolaniyorlar.

Beklenti hep yuksek oldu karijmadan ama o antremanlarda orta kesip yedek forveti calistirmaktan ileri gidemedi, klinik vaka herif.

Ha bizim seviyemiz icin, elde olabilecek en iyi oyuncu, daha iyisi gelmez buraya, dunyadakimen marka futbolculardan biri, degerini bilmek lazim. Sahada bir beklentim yok zaten, gerzek bir adam da degil, kendine de belli cok iyi bakiyor, teknik var, sag ayak var, sol ayak var, futbolu da biliyor ama futbol akli mi yok, nedir tercihleri omru boyunca yanlis oldu.
Baska oyuncusu gelse belki karijma kadar aidiyet tasimayacak, bilemiyorum ben olsa bu son trabzon macindan sonra devre arasi yalaka basina kurban verirdim onu, yoksa cok ustumuze gelinecek.

Eksisozluk gerzekleri var mesela, 100.yil sampiyonluguna takili, adam belki 20yasinda ligin sonlarina dogru adana macinda bizi dograyan kuddisiye, korkma ben seni korurum, diye bagiran sinan enginin sozuyle o sampiyonluga bok atiyor. Ulan adam hakeme neden korkma diye bagiriyor, hakem korkuyor deplasmanda kimdense artik, biz dogruyor. Boyle beyinsiz, ergen mallara malzeme vermemek icin karijmayi devre arasinda paketlerdim ben.
Yoksa bir 20 sene sonra, karijma ayagina basti da besiktas sampiyon oldu, da

Çevrimdışı b.damatoglu

Bu akşam basket maçında protesto şov var

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu akşam basket maçında protesto şov var

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Saat kaçtaydı?
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı yigitcan1903

Kudurup maçı kesebilir a spor
Keserlerse dövün  :evillol:

Çevrimdışı mylife1903

Kablolarini mi sunnet etsek?

Fenni kablo sunnetcisi fblilerden yardim almak lazim! Bak adamlar kesiyor, kabloyu baslari agrimiyor.

Kablo kesilir yen icinde kalir.

Çevrimdışı cursedofdragon

Kudurup maçı kesebilir a spor
Keserlerse dövün  :evillol:

profil foton yıkılıyor :D

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Fenni kablo sunnetcisi fblilerden yardim almak lazim! Bak adamlar kesiyor, kabloyu baslari agrimiyor.

Kabloyu kesip Yusuf'u görevlendirip XXX'li film mi bağlatsak o kablolardan :D Hem şu zor zamanlarda herkes biraz nefes almış olur  :evillol: Hem de bu ne rezillik diye üste çıkarız..
Korku akıl katilidir.

kabloları boyunlarına doluyalım :D

Çevrimdışı mylife1903

Kabloyu kesip Yusuf'u görevlendirip XXX'li film mi bağlatsak o kablolardan :D Hem şu zor zamanlarda herkes biraz nefes almış olur  :evillol: Hem de bu ne rezillik diye üste çıkarız..
yok bu heriflere karsi uste cikamayiz, boyle yuzsuz insanlar bunlar. Bunun kendi kasetlerini cikartsak mesela o gelen yayin yonetmei yardimcisi mi nedir unvanin gereksizligine bak, sen git lan mudurun gelsin demek aslinda ama neyse. Bu herifin, feto lideri ile beraber genel videosu ciksa, bunlar montaj der, hocamizin oramizda gozu yok, der. Yuzsuz, utanmaz, sikilmaz, arlanmaz, kalitesiz herifler

Çevrimdışı ekrembaser

Necmi abi arada bir serbest küfür günü olsun burda bu Hıncal Uluç neler demiş yine Allahım sen bu adamları ıslah et akşam resmen maçta ortalığı yakıp yıkalım diye tahrik ediyolar

Necmi abi arada bir serbest küfür günü olsun burda bu Hıncal Uluç neler demiş yine Allahım sen bu adamları ıslah et akşam resmen maçta ortalığı yakıp yıkalım diye tahrik ediyolar

Ne demiş Orman Çocuğu ?

Altınordu, UEFA Youth League maçında Sparta Prag karşısında 5-1 önde. Altınordu'nun 5 golünün hepsini 1997 doğumlu golcüsü Fatih Aktay attı.

Forvete şu fatih aktay ile sol bek Yusuf acer'i almak lazım altınordudan.

http://www.transfermarkt.com.tr/yusuf-acer/profil/spieler/388361

http://www.transfermarkt.com.tr/fatih-aktay/profil/spieler/316871

Çevrimdışı Bishamon

Altınordu, UEFA Youth League maçında Sparta Prag karşısında 5-1 önde. Altınordu'nun 5 golünün hepsini 1997 doğumlu golcüsü Fatih Aktay attı.

Forvete şu fatih aktay ile sol bek Yusuf acer'i almak lazım altınordudan.

http://www.transfermarkt.com.tr/yusuf-acer/profil/spieler/388361

http://www.transfermarkt.com.tr/fatih-aktay/profil/spieler/316871

Yusuf Acer dedin birkaç kişi yazın yazmıştı burada. @atalay şöyle yorum yapmıştı.Bu sene kendini geliştirmişse bilemiyorum .Zaten altyapıda düzgün bir organizasyonumuz da yok

Alıntı
Yusuf da potansiyelli bir genç. Almanya'dan birkaç kulüp takip ediyor. Fiziksel handikapları ve oyun içi belli sıkıntıları var. O da gelişim gösterirse birkaç yıl içinde Çağlar'ın peşinden gidebilir.

Alıntı
Bilemem. Fakat şu anda Beşiktaş seviyesinde olduğunu düşünmüyorum. Alıp, doğru bir organizasyona kiralanabilir.

Çevrimdışı ekrembaser

Ne demiş Orman Çocuğu ?

O gün sahadaki en büyük Kartal hakemdi demiş

Çevrimdışı cbi

Yusuf Acer dedin birkaç kişi yazın yazmıştı burada. @atalay şöyle yorum yapmıştı.Bu sene kendini geliştirmişse bilemiyorum .Zaten altyapıda düzgün bir organizasyonumuz da yok

Günümüz futbolunda artık 1.70'in altında bekler çok büyük dezavantaj.
Çok üst düzey oyun oynaması lazım.

Çevrimiçi Samet Ç

Bunlara umarım akşam Akatlar'da iyi bir giydirirler de kiminle uğraştıklarını anlarlar şeref yoksunları. Hala daha üstümüze oynuyorlar.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Haydaaaaaa :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, "Quaresma'nın pozisyonu bana göre kırmızı kart. Yarın ne yalan söyleyeceğim diye düşüneceğime çıkar doğru söylerim, bu kadar basit. Rakip taraftarları bana sessiz kalıyorum diye biraz kızıyor. Ben Trabzonspor maçında çok iyi oynadığımızı düşünüyorum. Ama ben adalete inanıyorum" dedi.

Brand Week etkinliğinin bugün öğle saatlerindeki konuğu Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'ti. Harbiye Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde düzenlenen Brand Week etkinliğinde Şenol Güneş'in yanı sıra milli Jimnastikçi Tutya Yılmaz da konuşmacılar arasındaydı.

"Çocuklarımıza spor ve sanatı sevdirmek zorundayız"

İlk olarak deneyimli çalıştırıcının sinevizyonda futbolculuk döneminden teknik direktörlük dönemlerine kadar görüntüleri gösterildi. Ardından konuşmasına başlayan Şenol Güneş, Moderatör Ahmet Gülüm'ün kendisine çok övgülerde bulunduğunu ifade ederek, "İltifatlar güzel şey. Taşıyamayacağım yükü almak istemem. Bugün toplantıda konuşurken gördüm. Tutya'yı tebrik ediyorum tekrar. Çocuklarımıza spor ve sanatı sevdirmek zorundayız. Büyük bir gayret var ama yeterli değil. Kendi çocukluğuma gittiğim zaman futbolun serserilik olarak görüldüğü zamanlarda ben futbola başladım. Ben futbolcuyum diye eşimi bana vermek istemedikleri zamanlardan şimdi kızını futbolculara vermeye çalışılan dönemlere geldik. Yoklukların, tesisin olmadığı zamanlarda üretken olduğu, binaların az olduğu arsaların çok olduğu zamanlardan, binaların çok olduğu arsaların az olduğu dönemlere geçtik. Ben futbol yüzünden 1 sene kaybettim okuldan" diye konuştu.

"Karakter sağlam olsun"

" Trabzonspor bir devrim yapmıştı" diyen Güneş, sözlerine şöyle devam etti:

"Davranış olarak olumlu örnekleri olanlarla, parayı fazla harcamadan karakterli oyuncularla başarıyı yakalamıştık. Ben oyuncu olarak Trabzospor'da ve antrenör olarak Beşiktaş'ta çalışıyorum. İkisiyle de gurur duyuyorum. Ben bıraktığım izleri seviyorum. Bu toplum doğruyu yanlışı anlayabiliyor. Türkiye'de hangi taraftar olursa olsun bana gelip seni seviyorum dediklerinde bu benim hoşuma gidiyor. Londra'da 6 tane Koreli bana Güneş diye bağırıyor. Sevindim. Kore'de iz bırakmışım demek ki. Dünya Kupası'nda başarının yanında tanıtım da çok önemliydi. Ben kupaya giderken elbiselerim yüzünden çok eleştirildim. Elbiseler değişebilir, karakter sağlam olsun yeter."

"Mücadele etmenin garantisi var"

Kendisinin de oyuncuların da sorumlulukları olduğunu dile getiren Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, "En iyisini sunmak zorundayız seyircilere. Sevmeye sevilmeye gelsin seyircilerimiz. Ölmeye gelmesinler. Oyunculara her zaman şunu söylerim; maçta yenip yenilmemenin garantisi yok ama mücadele etmenin garantisi var. Mücadele edersek bir maç sonra kazanabiliriz" dedi.

"Çocuk eğitimi gibidir futbolcu"

Şenol Güneş, teknik direktörlük yaptığı takımlarda beraber çalıştığı futbolcuların başka takımlar tarafından transfer edilmek istendiğinin hatırlatılması üzerine, "'Oyunculara nasıl katkı yapıyorsun?' diyorlar bana. Ben bir şey yapmıyorum. Ben fazlalıklarını atıyorum oyuncuların. Tıpkı heykeltraşlar gibi. Onlar da heykel yaparken taşın fazlalığını atıyorlar ve ortaya heykel çıkıyor. Oyuncuya koyduğum kurallar benim için de geçerlidir. Tesislerden içeri girdiğinde oynayan oynamayan benim için fark etmez. Ben hepsine eşit mesafedeyim. Çocuk eğitimi gibidir futbolcu ve takıma koyulan prensipler de. Ben de bunu iyi yaptığımı düşünüyorum" açıklamalarında bulundu.

"Taraftarları da yan yana getirmemiz gerekir"

" Futbol ciddi bir iş değildir. Ciddi bir oyundur" diyen deneyimli çalıştırıcı, "Amaç ile araç karıştırılıyor. Para çok önemli ama para bir amaç olmamalı, bir araç olabilir. Futbolun bu kadar zenginleştiği bir dönemde rekabet bu kadar yoğunken bir teknik adam rakip sahaya gidip izleyemiyorsa bu olay marka değeri diye konuşmak mümkün değildir. Sorun çok büyük demektir. Taraftarları da yan yana getirmemiz gerekir. Dönüşte Dünya Kupası'ndan dönerken havalimanından Taksim'e gelene kadar her çeşit insan mini etekli, kafası kapalı açık fark etmez. Hepsi bizi kucaklamaya gelmişti. Sonrasında ayrılmış bir toplum olduk" dedi.

Siyah-beyazlı takıma sponsor olan Vodafone'un çok etkileyici olduğunu söyleyen Güneş, 'Gururlan', 'Feda' ve 'Efendi Beşiktaş' gibi pek çok faaliyetin Beşiktaş'ın bünyesinde olmasının çok önemli olduğunu sözlerine ekledi.

"Quaresma'nın pozisyonu kırmızı kart"

"Beni bilen biliyor" diyen Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, "Çok gürültü çıkarmam ama etki yaparım. Bir yanlış varsa bunu gizlemenin anlamı yok. Yanlışsa düzeltirim çıkar işimi yaparım. Quaresma'nın pozisyonu bana göre kırmızı kart. Yarın ne yalan söyleyeceğim diye düşüneceğime çıkar doğru söylerim, bu kadar basit. Rakip taraftarları bana biraz kızıyor sesiz kalıyorum diye. Ben Trabzon maçında çok iyi oynadığımızı düşünüyorum. Ama ben adalete inanıyorum. O yüzden iki kızımı da hukukçulara verdim. Geçen sene Quaresma bana gelip 'niye beni hep dışarı alıyorsun' dedi. Ben de ilk 11'de başlamazsan seni dışarı almam dedim. O da, 'yok o zaman ben yine hep ilk 11'de başlamak istiyorum' dedi" ifadelerini kullandı. - İSTANBUL

Büyük Taraftarlarımiz 444 88 81 i arayarak Turkuaz medyaya şikayette bulunuyor :)

Turkuaz medyanın telefonları kitlenmiş durumda.

Yagdirin beyleerrr :busted_cop:

Çevrimdışı tangaz

nasıl geçti bugünkü boykot beyler hastane işleri falan vardı hiç takipte olamadım
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Etiketler: