Biz neden sadece malum gazete ve çalışanlarını sosyal medyadan boykot/protesto etmiyoruz anlamış değilim.Bu conilerin iyi yaptığı böl-parçla-yok et / böl-parçala-yönet stratejisini uygulamak yerine neden rakibimizin saflarını sıklaştırıyoruz? koskoca turkuaz medyayı bunlarla saf tutmaya bunlara destek olmaya itiyoruz.Bizim amacımız gövde gösterisi mi yoksa kazanmak mı açıkçası malüm şahıs ( hani şu tv de atıp tutan ) işten kovulsun veyahut çıkıp özür dilesin bence yeter emin olun bunun yarattığı korku,karşı tarafta bıraktığı pskolojik tahrip daha büyük olur.Açıkçası bir tuzağa çekiliyoruz izlenimi var bende hatırlarsanız fb vitor'u kovacağı zaman bizim taraftar kasıtlı ve muzipçe twittrda vitor seninleyiz gibi bir hastag başlatmıştı.Turkuvazmedyaboykot hastagı bana düşmanlarımız tarafından açılmış bir hastag gibi geldi umarım yanılıyorumdur da bizi topyekün bir ( siyasi erkin )medya kuruluşunun karşısına bir algı operasyonu ile dikmeye kalkışmıyorlardır uzun vadedekaybederiz kazansak bile (bence hayal umarım anlarsınız ne demek istediğimi) daha da hırslanıp üstümüze gelir ayıyı çomakla dürmek gibi olur ama sadece yukarıda da bahsettiğim gibi malum gazete parçası ve genel yayın yönetmenini indirirsek bu zaferlerin en büyüğü ve en etkilisi olur uzun vadede karşı tarafta bırakacağı tahribat ve intiba ile bize ellemeyi geçtim yan gözle bakmaya bile cesaret edemezler.Umarım yanılırım
katılmıyorum.
Baslangicta ekrandan 3 capulcu dediler
Gazetenin bir yazari karsi cikanlara gezici dedi
Yoneticisi de RT etti
Şuanda orda herkes var Akp'lisi,Mhp'lisi,Chp'lisi 1.ci konu Beşiktaş partiyi kimse savunmuyor.
Siyasette yapılmıyor.
Sizin demek istediğinizi anladım fakat malum kişinin oyları zaten iyice düştü FETO,Hdp vs. derken.
Malum kişi gereğini yapıcağını düşünüyorum 1 oy bile çok değerli çünkü onun için.
Bugün yarın gazetelerinde ve Tv'lerinde Beşiktaş'tan özür dileriz manşetini görürüz gibi.
Yarın ki maç'ta da güzel bir protesto görücekler