Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9155168 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Yarın netten link bulur twitterda yayar o kanaldan izlemeyiz   :money: Gerkirse Polonya kanalından izleriz  :money:
Aynen öyle youtube linki buluruz

Çevrimdışı mylife1903

Fikret Başkanın Medya krizini Beşiktaş doğruları ile çözeceğine inanınıyorum.
Tanıdığım Başkan bağırmadan,uluorta cazgırtı yapmadan,sessizce ve zekasıyla halledecekdir.
Beşiktaş Külubune karşı yapılmaya çalışılan saldırıları mutlaka cezalandırılır,

Turkuaz grubuna tavsiyem,Başkanla konusurken daima kıçınız duvara yapışık olsun.

Saygılar
Daha vodafone topa girmedi abi. Bunlar boyle dini imani para olmus, kalitesiz, karakterisz, yetersiz₁ yeni turkiye zenginleri, vodafone hot dese, rulonnrulonntuvalet kagidi ile kosarlar.

Vodafone kendi yatirimini boyle ite, cakala yem eder mi? Etmez, kan alir, kan

Çevrimdışı mylife1903

Bu yasaklilinkinmadminleri neden tepkisiz? Obur siteye de baktim kartallinkli olan. Onda da bu fetocu metinin aciklamalari var ama besiktas taraftarinin tepkisi hakkinda bir satir bile yok.

Cevizci ruzgar ne yapiyor suan, fotomac binasina mi kostu acaba, kan kokusu mu aldi?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Yengeden destek var  :bandit:

https://twitter.com/karleusastar/status/796036166470500352
Hop yenge topa girdi. Kac takipcisi var yengenin? Birazi destek verse islem tamam

Us secim sonuclari gibi izlemek lazim simdi. Fotomac da falan calisan tanidigi olan var mi, kriz masasi kurmuslar mi?

Çevrimdışı Kalyoncu

Bu yasaklilinkinmadminleri neden tepkisiz? Obur siteye de baktim kartallinkli olan. Onda da bu fetocu metinin aciklamalari var ama besiktas taraftarinin tepkisi hakkinda bir satir bile yok.

Cevizci ruzgar ne yapiyor suan, fotomac binasina mi kostu acaba, kan kokusu mu aldi?
Faik gürses'i konuşturmuşlar dünde Güntekin onay ikiside çok güzel konuşmuş.

Çevrimdışı mylife1903

Faik gürses'i konuşturmuşlar dünde Güntekin onay ikiside çok güzel konuşmuş.
Yanan top koymalari lazimdi simdiye kadar. Sosyal medyadan tepkimizi veriyoruz, gibi
Beceremiyorlarsa ben haberi gireyim kopi/pasta yapsinlar

Çevrimdışı ilhan mansız

gerçekten dünyada 17. sıraya yükselmiş, helal olsun,  :ok:

Çevrimdışı Kalyoncu

Yanan top koymalari lazimdi simdiye kadar. Sosyal medyadan tepkimizi veriyoruz, gibi
Beceremiyorlarsa ben haberi gireyim kopi/pasta yapsinlar
Bunlar hiç o toplara girmezler abi ucundan ucundan tepki almadan yapmaya çalışıyolar yersen. Bu Metin Yüksel'e  Ulan S..ik olayın ciddiyeti kavra lan diyesim var.

Çevrimdışı cursedofdragon

Dünya da 15.sıraya yükselmişiz bunları dünya'ya rezil ediyoruz :D

Çevrimdışı Berat

Twitter, Facebook eve geldiğim gibi destek ekibine katıldım.

Çevrimdışı Ömer Kaan

An itibariyle 14. sıradayız, şu başkanlık seçimleri olmasa en kötü 6-7 olurdu muhtemelen.

An itibariyle 14. sıradayız, şu başkanlık seçimleri olmasa en kötü 6-7 olurdu muhtemelen.

evet o başkanlık seçimleri baya mahvetti.

Çevrimdışı karakartal1313

Kombinesi olup az alkmar maçına gitmeyecek olupta öğrenciye aktarmak isterse talibim

Çevrimdışı mylife1903

Kombinesi olup az alkmar maçına gitmeyecek olupta öğrenciye aktarmak isterse talibim
Yahu dur zaten ortam gergin

Çevrimdışı tardu

Biz neden sadece malum gazete ve çalışanlarını sosyal medyadan boykot/protesto etmiyoruz anlamış değilim.Bu conilerin iyi yaptığı böl-parçla-yok et / böl-parçala-yönet stratejisini uygulamak yerine neden rakibimizin saflarını sıklaştırıyoruz? koskoca turkuaz medyayı bunlarla saf tutmaya bunlara destek olmaya itiyoruz.Bizim amacımız gövde gösterisi mi yoksa kazanmak mı açıkçası malüm şahıs ( hani şu tv de atıp tutan ) işten kovulsun veyahut çıkıp özür dilesin bence yeter emin olun bunun yarattığı korku,karşı tarafta bıraktığı pskolojik tahrip daha büyük olur.Açıkçası bir tuzağa çekiliyoruz izlenimi var bende hatırlarsanız fb vitor'u kovacağı zaman bizim taraftar kasıtlı ve muzipçe twittrda vitor seninleyiz gibi bir hastag başlatmıştı.Turkuvazmedyaboykot hastagı bana düşmanlarımız tarafından açılmış bir hastag gibi geldi umarım yanılıyorumdur da bizi topyekün bir ( siyasi erkin )medya kuruluşunun  karşısına bir algı operasyonu ile dikmeye kalkışmıyorlardır  uzun vadedekaybederiz kazansak bile (bence hayal umarım anlarsınız ne demek istediğimi) daha da hırslanıp üstümüze gelir ayıyı çomakla dürmek gibi olur ama sadece yukarıda da bahsettiğim gibi malum gazete parçası ve genel yayın yönetmenini indirirsek bu zaferlerin en büyüğü ve en etkilisi olur uzun vadede karşı tarafta bırakacağı tahribat ve intiba ile bize ellemeyi geçtim yan gözle bakmaya bile cesaret edemezler.Umarım yanılırım

Çevrimdışı Gokhan-

Yasaklı link katıksız Fikret Orman düşmanı, eğer başkan Adalı olsaydı yanar-döner alevli toplarla dolardı o site.

Ben de zaten bir seçim dönemin de bırakmıştım o siteye girmeyi, sürekli Fikret Orman aleyhinde paylaşım yapılıyordu.Murat Özen'in yönetimin iyiliğine bir şey yaptığını görmedim henüz..
Belki vardır, ben denk gelmemişimdir.
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Samet Ç

Taraftar bu tepkiyi vermekte geç bile kaldı bence. Adamlar Caner'in sakatlandığı gün canlı yayında Caner'in sakatlığı ile ilgili espiri yapıp eğlendiler. Bir göbek atmadıkları kaldı.

Biz neden sadece malum gazete ve çalışanlarını sosyal medyadan boykot/protesto etmiyoruz anlamış değilim.Bu conilerin iyi yaptığı böl-parçla-yok et / böl-parçala-yönet stratejisini uygulamak yerine neden rakibimizin saflarını sıklaştırıyoruz? koskoca turkuaz medyayı bunlarla saf tutmaya bunlara destek olmaya itiyoruz.Bizim amacımız gövde gösterisi mi yoksa kazanmak mı açıkçası malüm şahıs ( hani şu tv de atıp tutan ) işten kovulsun veyahut çıkıp özür dilesin bence yeter emin olun bunun yarattığı korku,karşı tarafta bıraktığı pskolojik tahrip daha büyük olur.Açıkçası bir tuzağa çekiliyoruz izlenimi var bende hatırlarsanız fb vitor'u kovacağı zaman bizim taraftar kasıtlı ve muzipçe twittrda vitor seninleyiz gibi bir hastag başlatmıştı.Turkuvazmedyaboykot hastagı bana düşmanlarımız tarafından açılmış bir hastag gibi geldi umarım yanılıyorumdur da bizi topyekün bir ( siyasi erkin )medya kuruluşunun  karşısına bir algı operasyonu ile dikmeye kalkışmıyorlardır  uzun vadedekaybederiz kazansak bile (bence hayal umarım anlarsınız ne demek istediğimi) daha da hırslanıp üstümüze gelir ayıyı çomakla dürmek gibi olur ama sadece yukarıda da bahsettiğim gibi malum gazete parçası ve genel yayın yönetmenini indirirsek bu zaferlerin en büyüğü ve en etkilisi olur uzun vadede karşı tarafta bırakacağı tahribat ve intiba ile bize ellemeyi geçtim yan gözle bakmaya bile cesaret edemezler.Umarım yanılırım

katılmıyorum.

Baslangicta ekrandan 3 capulcu dediler
Gazetenin bir yazari karsi cikanlara gezici dedi
Yoneticisi de RT etti

Şuanda orda herkes var Akp'lisi,Mhp'lisi,Chp'lisi 1.ci konu Beşiktaş partiyi kimse savunmuyor.

Siyasette yapılmıyor.

Sizin demek istediğinizi anladım fakat malum kişinin oyları zaten iyice düştü FETO,Hdp vs. derken.

Malum kişi gereğini yapıcağını düşünüyorum 1 oy bile çok değerli çünkü onun için.

Bugün yarın gazetelerinde ve Tv'lerinde Beşiktaş'tan özür dileriz manşetini görürüz gibi.

Yarın ki maç'ta da güzel bir protesto görücekler :)
[ Son Düzenleme: 08 Kasım 2016, 20:48:25 cursedofdragon ]

Çevrimiçi Samet Ç

Ceviz yok mu ben Kırşehirliyim :bandit: :evillol:
Bence sen fazla kurcalama bu konuyu  :evillol:

katılmıyorum.

Baslangicta ekrandan 3 capulcu dediler
Gazetenin bir yazari karsi cikanlara gezici dedi
Yoneticisi de RT etti

Şuanda orda herkes var Akp'lisi,Mhp'lisi,Chp'lisi 1.ci konu Beşiktaş partiyi kimse savunmuyor.

Siyasette yapılmıyor.

Sizin demek istediğinizi anladım fakat malum kişinin oyları zaten iyice düştü FETO,Hdp vs. derken.

Malum kişi gereğini yapıcağını düşünüyorum 1 oy bile çok değerli çünkü onun için.

Bugün yarın gazetelerinde ve Tv'lerinde Beşiktaş'tan özür dileriz manşetini görürüz gibi.

Yarın ki maç'ta da güzel bir protesto görücekler :)
[ Son Düzenleme: 08 Kasım 2016, 20:48:08 cursedofdragon ]

Türkiye'de 1.ciyiz
Dünyada 14.cüyüz.

Etiketler: