Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9155462 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı arena_t2000

Bu isin sonuna kadar gidilmeli.Ne cektiysek sesimizin cikmadigindan cektik.Bagira bagira Şike surecini tersine cevirdi adamlar...Hersey bu kadar ucuz degil.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Orhan_

Yönetimin akıllı ve sakin davranması gereken bir dönemdeyiz. Bağırıp çağırmak bunların işine gelir. Amaç zaten ses yükseltmek.

Çevrimdışı Gokhan-

Sezon sonunda gelecek 15. şampiyonluğumuz bunlara verilecek en güzel kapaktır aslında.

Ama o zamana kadar yapılması gereken başka şeyler de olabilir ve bunun için atılacak her adıma destek veririm.

Aksiyonsa aksiyon, Hodri Meydan..
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı tangaz

Yönetimin akıllı ve sakin davranması gereken bir dönemdeyiz. Bağırıp çağırmak bunların işine gelir. Amaç zaten ses yükseltmek.

yönetim bağırıp çağırmadan da bunları yapabilir yasak ceza dewam ediyor der yazılı açıklama ile bunları hiç bir yere sokmaz basın özgürlüğü vbvb mi var stada zorunluluktan almak mı gerekiyor kolayı var bu işlerin basın tribününde bi düzenleme yaparsın bunların oturduğu koltuğun internet ayarıdır elektriğidir vbvb kesersin diğer medya kuruluşları haber yaparken bunlar debelenir dururlar bataryaları biter girişte yedek bataryalar güvenlik gerekçesi ile toplanır falan filan her türlü zulüm yapılır
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı pascal26

Yine olayı anlık ve öncesi sonrasını kesip, bağlamından kopararak yapılan değerlendirmeler görüyorum.

Süreç kötü yönetilmedi, çünkü daha yeni başlıyor.

Sorun, şu an görünenden çok daha büyük. Millet dalga geçerken burda hıncalın sözlerinin tesadüf olmadığını söylemiştim.

Hatırlayın geçen hafta da altaylı "birileri fikret orman'a haddini bildirmeli" demişti. Orman kişi olarak önemli değil, BJK başkanına böyle üslup kabul edilemez.  En az bu konu kadar önemliydi.

Neyse konu iki büyükçülerle aramızda ve bu mücadelenin bir sürü alanı olacak. Her tartışmada karşındakinin fişini çekemezsin. İyi geçinmeye çalışmayı da mümkün olduğu kadar denemek lazım. Biraz tatlı biraz sert olmak lazım. Bazı çorbaları soğuk içmek lazım.

Yoksa 2 tane olumsuz sonuçta kulüp içi muhalefetle bu dışardaki medya yönetimin üstüne çökerse altından kalkılmaz. 3 senede kendimize gelemeyiz.

Neyse ki Başkan -yönetim ve profesyoneller hariç-  twitter gazına gelmeden devam ediyor.

Camiada, bu forum da dahil olmak üzere, tüm resmi en iyi gören o.

Çevrimdışı tangaz

olay karşısında dik durmayan bir yönetim Beşiktaşlı duruşu ibaresini kullanmayı bir daha haketmez. bakın cincon ntv.yi kapıdışarı etti hiç polemiğe girmedi kazanan onlar oldu. başkan çok konuşuyor hiç konuşmaması en iyisi olacaktır mikrofon uzatıldığında da kazandık mutluyuz yolumuza dewam ediyoruz gerekli açıklamalar yazılı olarak yapılıyor de geç işte...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı doctore

yönetim bağırıp çağırmadan da bunları yapabilir yasak ceza dewam ediyor der yazılı açıklama ile bunları hiç bir yere sokmaz basın özgürlüğü vbvb mi var stada zorunluluktan almak mı gerekiyor kolayı var bu işlerin basın tribününde bi düzenleme yaparsın bunların oturduğu koltuğun internet ayarıdır elektriğidir vbvb kesersin diğer medya kuruluşları haber yaparken bunlar debelenir dururlar bataryaları biter girişte yedek bataryalar güvenlik gerekçesi ile toplanır falan filan her türlü zulüm yapılır

yasak kalktı mı ???
Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimiçi Necmi

Valla @Necmi abi açıklamalara, gastenin manşetine çok ama çok uyuz oldum, 3 kuruşluk herifler koca camiaya neler söylüyor. Efsanemiz, canımız ciğerimiz Metin Tekin "Olur mu böyle rezillik, öyle manşet mi olur? Koca camiayı böyle karşımıza almak mı olur?" diyeceğine bir de aleyhimizde olarak değerlendirilebilecek açıklama yapıyor. Kimse kusura bakmasın Necmi abi, "Ben büyük camiayım" demekle büyük olunmuyor. bu tip kriz anlarında belli oluyor her şey. Sabahtan beri twitter instagram refreshliyorum, henüz bir tepki görmedim. Burada bile 3-5 kişi tepki gösteriyor, 3000 üyeli forumda tepki yok.

Tüm samimiyetim ile soruyorum, böyle bir hareket Aziz Yıldırım'a yapılsa nasıl tepki verirdi. Bana bunun cevabını gönül rahatlığı ile verin, ben de bir daha konuşmayacağım bu konu hakkında.
@panic13  onların konuşmasıyla bugüne kadar bir şey olmadı merak etme bugünden sonrada olmaz.
Metin Tekine gelince pardonda yenimi anladın sen bugüne kadar en basit konuda bile Beşiktaşı savunduğunu hiç gördünmü :alala:
sorun camianın büyüklüğü değil bu kalemler artık halktan beslenmiyor o nedenle halk umurlarında değil
mutlaka günü gelecek bedelini ödeyecekler. hiç bir şey durağan değildir bu diyalektiğe aykırı
Sabırlı ve soğukkanlı olmak gerekiyor. Bu arada Beşiktaşdan geçinen kalemlerede öncelikle ağızlarının payını vermek
gerekiyor. Camianın tepesinden fevri haraketler bekleyemezsin doğruda değil ama taban biziz tepkini göstermekten seni
alıkoyan ne bu işler diz dövüp ağlamakla düzelmez. Bu iş yönetim işi değil saldırı Beşiktaşa yapılıyor. Direnecek olanda tüm
Beşiktaşdır. Yönetimde ancak bizim direncimizden güç bulur. Beşiktaş büyük camiadır. Bunu asla akıldan düşürmemek
gerekiyor biz tarih boyunca çok sınandık ama hala dimdik ayaktayız.

Çevrimdışı Kalyoncu

Malum şahısın bir numaraları medyası olduğundan pek mümkün gözükmüyor bu dediklerin abi. Nerden bakarsan bak ülkenin rezilliğine varıyosun. Kafanı nereye çevirsen heryerde bir algı. Bu algı yüzünden bir numaraları suçlusu olduğu işin kahramanı olan bir güruh karşımızdaki abi. Ben taraftarımıza ne kadar dün boş bulunmuş olsada başkana futbolculara hocaya çok güveniyorum. Hodri meydan

Çevrimdışı tangaz

yasak kalktı mı ???

başkanın dünkü açıklamaları benim için kalkması ile eşdeğerdir. başkanın bu açıklamalarında güç bulan zerzavatlar yetmez yazılı olarak da özür dileyecekler diyecek noktaya gelmişlerdir.

Çevrimdışı tangaz

Malum şahısın bir numaraları medyası olduğundan pek mümkün gözükmüyor bu dediklerin abi. Nerden bakarsan bak ülkenin rezilliğine varıyosun. Kafanı nereye çevirsen heryerde bir algı. Bu algı yüzünden bir numaraları suçlusu olduğu işin kahramanı olan bir güruh karşımızdaki abi. Ben taraftarımıza ne kadar dün boş bulunmuş olsada başkana futbolculara hocaya çok güveniyorum. Hodri meydan

açık açık hükümet yalakası olarak yaşadıkları nefes aldıkları o güçle şımarıklık yaptıklarını dillendirmekten dahi çekinir oldu herkes...
yazık ülkenin geldiği hale...

Çevrimiçi Necmi

neden desin seni tatmin etmek içinmi burda konuşmak saldırıya körükle gitmek oluyor
yasak kalkmış değilki. Affettik falan demedi Serhat ulueren affedin başkanım dedi Fikret orman ne diyecek yok affetmeyizmi
affederiz dedi biz zaten yasakçı zihniyete karşıyız gibi bir şeyler söyledi konuşmayı dinledinmi.
bir sürü yaptırım olacaktır emin ol işlerini kolaylaştırmazlar artık. Bunuda ulu orta yapmazlar.
tutki yapmadılar peki neden sürekli birilerinin bir şey yapmalarını bekliyoruz. Bizim elimiz
armutmu topluyor. Biz onlar kadar Beşiktaşlı değilmiyiz. sosyal medya burda duruyor işte
koyun tepkinizi. Savaşta kendi askerine saldırmazsın düşmana yönelirsin ateş edecek her insana ihtiyacın var.
önce savaşı kazan ondan sonra kendi içinde öz eleştiri yapar hesap soracak kişi varsa sorarsın.
onların istediği seni birbirine düşürmek. Başta oyuna gelmeyeceksin Beşiktaş asırlık çınar diyoruz ya
işte o çınarın kökleri biziz o çınar bizim durduğumuz kadar güçlü ve sağlam durur.

Çevrimdışı Akil Emre

Evet Turgay demirinde beşiktaşlı olmadığını tekradan öğrenmiş olduk, Fatih Doğan ve Hakan gündoğarı beklemedeyim. Yaptıkları açıklamalara göre gözümde tümer metinden , alpay özalandan , nihat kahveciden,y.d 'den farkları var mı merakla bekliyorum.

Çevrimdışı tangaz

neden desin seni tatmin etmek içinmi burda konuşmak saldırıya körükle gitmek oluyor
yasak kalkmış değilki. Affettik falan demedi Serhat ulueren affedin başkanım dedi Fikret orman ne diyecek yok affetmeyizmi
affederiz dedi biz zaten yasakçı zihniyete karşıyız gibi bir şeyler söyledi konuşmayı dinledinmi.
bir sürü yaptırım olacaktır emin ol işlerini kolaylaştırmazlar artık. Bunuda ulu orta yapmazlar.
tutki yapmadılar peki neden sürekli birilerinin bir şey yapmalarını bekliyoruz. Bizim elimiz
armutmu topluyor. Biz onlar kadar Beşiktaşlı değilmiyiz. sosyal medya burda duruyor işte
koyun tepkinizi. Savaşta kendi askerine saldırmazsın düşmana yönelirsin ateş edecek her insana ihtiyacın var.
önce savaşı kazan ondan sonra kendi içinde öz eleştiri yapar hesap soracak kişi varsa sorarsın.
onların istediği seni birbirine düşürmek. Başta oyuna gelmeyeceksin Beşiktaş asırlık çınar diyoruz ya
işte o çınarın kökleri biziz o çınar bizim durduğumuz kadar güçlü ve sağlam durur.

ben bireysel tepkimi zaten koyuyorum tv.lerini açmıyorum gazetelerini okumuyorum. sosyal medya da yokum sosyal medya anlamında bulunduğum yegane yer bu forum,  sabah beri en iyisi sosyal medyada aktif olup sallayıp bu totoşlara die planlar yapıyorum. daha ötesi yapabileceğim bir akıl varsa verin memnuniyetle uygulayayım. başkan o onu dedi bu bunu dedi özür diledi vbvb gibi açıklama da yapmamalıydı affederiz de dememeliydi aslında hiç bağlanmamalıydı. yazılı yazılı geçirip yasağı özür dilenene kadar sürdürmeliydi benim beklentim buydu. başkan adamın adını verdi özür diledi dedi herif çat die bağlanıp yok öyle bişey başkan sallıyor demeye getirdi.

Çevrimdışı Gokhan-

açık açık hükümet yalakası olarak yaşadıkları nefes aldıkları o güçle şımarıklık yaptıklarını dillendirmekten dahi çekinir oldu herkes...
yazık ülkenin geldiği hale...

Abi bunu dillendirmeye bile gerek yok ki, her şey kabak gibi ortada, arkalarında güçlü isimler olmasa bunları yapabilirler mi? Basına sansür diye ağlıyorlar ama temsil ettikleri gücün neleri sansürlediklerinden haberleri yokmuş gibi salağı oynuyorlar.

Benim merak ettiğim Fb ve Gs bunu yaptığında sesleri çıkmıyorken bize nasıl çıkıyor.Eğer ki biz bu sene şampiyon olursak rekabetin biteceğini ve bunun da futbol piyasasına eksi olarak yansıyacağının farkında oldukları için mi hedef biziz?

Yoksa diğer camiaların gücünden korktukları için mi?

Çevrimdışı tangaz

Abi bunu dillendirmeye bile gerek yok ki, her şey kabak gibi ortada, arkalarında güçlü isimler olmasa bunları yapabilirler mi? Basına sansür diye ağlıyorlar ama temsil ettikleri gücün neleri sansürlediklerinden haberleri yokmuş gibi salağı oynuyorlar.

Benim merak ettiğim Fb ve Gs bunu yaptığında sesleri çıkmıyorken bize nasıl çıkıyor.Eğer ki biz bu sene şampiyon olursak rekabetin biteceğini ve bunun da futbol piyasasına eksi olarak yansıyacağının farkında oldukları için mi hedef biziz?

Yoksa diğer camiaların gücünden korktukları için mi?

son iki sorunun sonucu da aslında aynı kapıya çıkıyor. dün mehmet demirkol da demişti tiraj vbvb herşeydir beşiktaşlılar kusura bakmasın ama bunu 2 sarışın kızkardeşe yapamazsın demeye getirmişti.

Çevrimdışı Gokhan-

son iki sorunun sonucu da aslında aynı kapıya çıkıyor. dün mehmet demirkol da demişti tiraj vbvb herşeydir beşiktaşlılar kusura bakmasın ama bunu 2 sarışın kızkardeşe yapamazsın demeye getirmişti.

Ben de böyle düşünüyorum, yoksa bunlar arkalarında ki siyasi güçle diğerleriyle de başa çıkabilir ama şu zaman da onları aşağı çekmek işlerine gelmez, pohpohlanmaya ihtiyaçları var.

Tehdit biz olduğumuz için hedef biziz, bu yüzden kesinlikle 15. şampiyonluğu koymak lazım..

Çevrimdışı tuncaboylu

Evet Turgay demirinde beşiktaşlı olmadığını tekradan öğrenmiş olduk, Fatih Doğan ve Hakan gündoğarı beklemedeyim. Yaptıkları açıklamalara göre gözümde tümer metinden , alpay özalandan , nihat kahveciden,y.d 'den farkları var mı merakla bekliyorum.

Yahu bu adamlardan ne beklentiniz var arkadaşlar?

Bunların çoğu 3-5 kuruşa çalışan, taraftara şirin gözükmek için transfer balonları uçuran, tüyo ve bilgi almak için yönetici peşinde koşan kıçı kırık adamlar.

Hemen hiç biri çalıştıkları kuruma diklenecek dirayete ve cesarete sahip değiller, bu adamı işten çıkarsalar hiç bir yerde iş falan bulamazlar.

Vasıfsızlar, kahvedeki fanatikten farksız ve bilgisizler.

Bulundukları yere liyakatla değil yalayarak gelmişler, şimdi orayı kaybetmek istemiyorlar.

Kovuldukları anda hiç bir yerde iş bulamazlar, bu yüzden de tasmasını tutanın peşinden geziyorlar.

Ha yolu var mı? Var.

Sen bu dayı denen adama kulüpte basın medya müdürlüğü teklif et ve altına bir araba çek, Fotomaç'ta masaların üstüne çıkıp "En büyük Başkan Orman, silin o manşeti yoksa yakarım kendimi" diye kendini parçalar.

Çevrimdışı tangaz

Ben de böyle düşünüyorum, yoksa bunlar arkalarında ki siyasi güçle diğerleriyle de başa çıkabilir ama şu zaman da onları aşağı çekmek işlerine gelmez, pohpohlanmaya ihtiyaçları var.

Tehdit biz olduğumuz için hedef biziz, bu yüzden kesinlikle 15. şampiyonluğu koymak lazım..

ben daha evvel yazdım tekrarlayacağım bu sene şampiyon olup yaz sezonun ffp bir nebze rahatlayınca 3 tane direkt fark yaratacak transferle ligi başlamadan bitirmeliyiz. şaktar gibi olmalıyız bir dönemin lyonu son dönemim psg.si gibi olmalıyız tr sınırları içinde, ŞLde ise her sene gruptan çıkan  önümüzdeki 5-6 senenin ikisinde uefayı alan avrupanın saygı gören takımı olmalıyız. bu konuda yönetim transfer politikasında gözünü karartmalı.

Çevrimdışı b.damatoglu

Bu olay manşet özelinden daha geniş bir olay. Durum belli başkanı yemek istiyorlar.

Sebep de Beşiktaşın Üsküdarı geçiyor olması. Yarın birgün ayak oyunları sahada da başlar. Bu işin altında kalmamamız lazım.

Rest çekiyorlar,  boyunuzu görelim hele diyorlar. Fakat bunun sadece tek bir medya kuruluşu tarafından yapılıyor olması enteresan.

Not: Bu ülkenin boku çıkmış.

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı sozkul

Yonetimden hala aciklama bekliyorum. Hic degilse basina servis edersin. Baskan boyle boyle dedi, gerekirse sonradan yalanlarsin, biz demedik hayak urunudur dersin.
Sahibine sormadan gotunun kilini temizleyemeyennadam tvye cikip atarlaniyor. Ulan mal besiktas camiasinin hic yoksa 10milyonnoy verecek kitlesi var. madem is oraya geldi bu sekilde karsilik verilmeli.

Maalesef şu anda yapılabilecek tek şey var @mylife1903 , senin dediklerin hayal.

Önce Benfica'ya sonra Süperligde önüne gelene vurup geçeceksin. hemde karşılaşacağımız hakem oyunlarına rağmen.
Maçlara 1-0 mağlup başlayacağımızı bileceğiz. Ona göre oynayacağız. Hepsinin sesi kesilir o zaman.
Bazı maçlarımızda sarı kartlık hareketlere kırmızı verilecek bazan itirazdan sarı göreceğiz. Şimdi bütün futbolcuları masaj salonlarına alıp rahatlatma zamanı, birde iyi bir psikolog lazım hergün 1 saat tearpi, başlarına gelecekleri önceden öğrenmeleri lazım.
Bunlara rağmen basıp geçersek sesleri kesilir.
Başkanda biraz susacak tabiiki.

Çevrimdışı Kalyoncu

Bu olay manşet özelinden daha geniş bir olay. Durum belli başkanı yemek istiyorlar.

Sebep de Beşiktaşın Üsküdarı geçiyor olması. Yarın birgün ayak oyunları sahada da başlar. Bu işin altında kalmamamız lazım.

Rest çekiyorlar,  boyunuzu görelim hele diyorlar. Fakat bunun sadece tek bir medya kuruluşu tarafından yapılıyor olması enteresan.

Not: Bu ülkenin boku çıkmış.

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bende ona şaşırıyorum bu hürriyet kaçırmazdı böyle fırsatları. Herkes arkamızda yazmışlar hepsi kendi adamları kendileri çalıp kendileri söylüyolar.

Çevrimdışı Orhan_

Abi bu tip stat içinde yapılacak şeyler sadece bu işin piyonlarını etkiler. "Yetkili mercilere" bir şey olmaz ki. Bunu da kendi lehlerine çevirirler. Eminim bundan. Hatta bu işi sezon sonu değil yıllarca unutulmayacak propagandaya dahi çevirebilirler. Onların mecrasına girmemek lazım. Vuruşumuz duruşumuzla paralel olmalı. İşin ateşli kısmı taraftarın elinde. İster boykot, ister sosyal medyadan saldırı. Taraftarı karşılarına almak daha zor onlar için.

Çevrimdışı Orhan_

Maalesef şu anda yapılabilecek tek şey var @mylife1903 , senin dediklerin hayal.

Önce Benfica'ya sonra Süperligde önüne gelene vurup geçeceksin. hemde karşılaşacağımız hakem oyunlarına rağmen.
Maçlara 1-0 mağlup başlayacağımızı bileceğiz. Ona göre oynayacağız. Hepsinin sesi kesilir o zaman.
Bazı maçlarımızda sarı kartlık hareketlere kırmızı verilecek bazan itirazdan sarı göreceğiz. Şimdi bütün futbolcuları masaj salonlarına alıp rahatlatma zamanı, birde iyi bir psikolog lazım hergün 1 saat tearpi, başlarına gelecekleri önceden öğrenmeleri lazım.
Bunlara rağmen basıp geçersek sesleri kesilir.
Başkanda biraz susacak tabiiki.

Bence de en kesin çözüm budur. Başkan ve Şenol Hoca bu süreci iyi idare etmeliler. Çok konuşmadan ve güçlü durarak. Bir kaç hafta sonra bu süreç atlatılır. Ama onların mecrasına girersek olay daha da büyür. Onların mecrası da çok belli değil mi zaten?

Etiketler: