Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9155386 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı doctore

Lafla peynir gemisi yürümüyor, bedava peynir sadece fare kapanında oluyor demek. Bakalım Fotomaç'ın bu tepkilerin ardına FB kadar olabilecek miyiz? demek. Bakalım kaç tane Beşiktaşlı bu gazeteyi almayacak, internet sitelerini tıklamayacak demek. Bakalım bizim camiamızda böyle kollektif bilinç var mı? demek. Bakalım kimsenin (son yıllarda çoğu zaman benim de) beğenmediği Çarşı grubundan başka bu olaya karşı adam gibi protesto yapabilecek taraftar profilimiz var mı? demek.

Aslında ne anlamak istiyorsan o demek.

ben artık camianın bütünleştiğini düşünüyorum. zaten bütün Beşiktaşlılar tek ses olmuş durumda bu konuda gözlemlediğim kadarıyla ama "bu da başkana ders olsun" "arkasında duramayacağın sözleri söylememeyi öğretmiştir başkana" gibi yaklaşımlarla zaten direkt sen o bahsettiğin yenilgiyi kabul eden gruba sokuyorsun kendini. adamların ekmeğine yağ sürüyorsun.

kavgayı taraftar eder. yönetimler yaptırım uygular. kimse yönetimden bunları adamdan sayıp kavga etmesini beklemesin bence. yönetimin yapacağı yaptırım uygulamaktır bu saatten sonra.

taraftar ve camia ya gelince; yaşanan ayrışmaların çoğunda doğrudan Beşiktaş a bir saldırı yoktu. ama yinede düşüncene veya endişene saygı duyuyorum. söz konusu Beşiktaş a yapılan bir saldırı olduğu sürece bu tip ayrışmaların yaşanmayacağını düşünüyorum. bence ilerleyen zamanlarda bu mevzuda yanıldığını göreceksin.
Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimdışı tangaz

taraftarda başkanın gevşemesi ve sonrasında bu gazeteci müsvettesinin başkana koyduğu posta sonrası bir yıkılmışlık görüyorum. başkan süreci yönetemedi maalesef...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Serhat Akkaya

ben artık camianın bütünleştiğini düşünüyorum. zaten bütün Beşiktaşlılar tek ses olmuş durumda bu konuda gözlemlediğim kadarıyla ama "bu da başkana ders olsun" "arkasında duramayacağın sözleri söylememeyi öğretmiştir başkana" gibi yaklaşımlarla zaten direkt sen o bahsettiğin yenilgiyi kabul eden gruba sokuyorsun kendini. adamların ekmeğine yağ sürüyorsun.

kavgayı taraftar eder. yönetimler yaptırım uygular. kimse yönetimden bunları adamdan sayıp kavga etmesini beklemesin bence. yönetimin yapacağı yaptırım uygulamaktır bu saatten sonra.

taraftar ve camia ya gelince; yaşanan ayrışmaların çoğunda doğrudan Beşiktaş a bir saldırı yoktu. ama yinede düşüncene veya endişene saygı duyuyorum. söz konusu Beşiktaş a yapılan bir saldırı olduğu sürece bu tip ayrışmaların yaşanmayacağını düşünüyorum. bence ilerleyen zamanlarda bu mevzuda yanıldığını göreceksin.
Yönetim uyguladığı yaptırımın daha mürekkebi kurumadan açıklama yapmasın diyoruz. Bunun neresi yanlış? Gs Ntvspor a yaptırım uyguladı ondan sonra ntvspor elli bin tane takla attı gs a şirin görünmek için bugün totomaç ın manşeti ortada, bakalım bugünkü görüşmeden ne çıkacak, cidden merak ediyorum.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

Yönetim uyguladığı yaptırımın daha mürekkebi kurumadan açıklama yapmasın diyoruz. Bunun neresi yanlış? Gs Ntvspor a yaptırım uyguladı ondan sonra ntvspor elli bin tane takla attı gs a şirin görünmek için bugün totomaç ın manşeti ortada, bakalım bugünkü görüşmeden ne çıkacak, cidden merak ediyorum.

ben şahsen başkanın yerinde olsam o zerzavatın dünkü açıklaması bugünkü yazılarını görünce resmi siteden görüşme iptal sene sonuna kadar nah girersiniz yazılı açıklama yapmasını beklerdim. resmi siteden taraftarı boykota davet etmesini topyekün savaş açmasını beklerdim.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi Necmi

dünkü tavırları ve söylediklerinden sonra Turgay Demir en azından benim için bitmiştir. sen haksızlık yapıldı diye bütün amiyane tabirleri kullanacaksın, saçma sapan kolajlar yapacaksın, kolpacı sokak paleleri gibi yok " biat etmeyiz" yok " Fikret ORMAN baltayı taşa vurdu " diye Beşiktaş kulübü başkanına atar yapacaksın, sonrada sansür diyeceksin, basın özgürlüğü diyeceksin, biz hakkı haklıyı savunuruz eyyam yapmayız diyeceksin, tehdit ediliyoruz diyeceksin. Daha duuur Turgay Demir ağzınla kuş tutsan yaranamaz artık. iki güne kalmaz bizi Beşiktaş la karşı karşıya getirmek isteyenler var fln deyip topu taca atmaya başlarlar... şimdi Fatih Doğan ı bekliyorum henüz kanalını savunan bir yazı yada açıklamasını görmedim. bakalım onun tavrı ne olacak.

@Necmi abi güzel yazmış. artık o eski Beşiktaş yok. Eskiden koy Beşiktaş ı 3. sayfaya ( yönetimden ) kimsenin gıkı çıkmaz, sahada takım doğranır taraftar ya küfür eder ya sahaya atlar yada goygoy a devam eder, spor programlarında hadi Beşiktaş ı da konuşmuş olalım bari misali yer alırdık. Artık yok öyle. futbol takımıyla, yönetimiyle, maddi imkanlarıyla, herşeyiyle güçlü bir Beşiktaş var. İstedikleri kadar essinler üzerimizdeki tozu alırlar ancak artık. o tozları da böyle zamanlarda görüyoruz işte.

başta o çok fena Beşiktaşlı ama ilk yol ayrımında parasını tercih eden Beşiktaşlılar olmak üzere herkes haddini bilecek. o yayın grubu özür dilemeli, maksadımızı aştık demeli. Burası Beşiktaş, artık gerçekten renklilerin alayına gider...
@doctore  fatih doğanda dün gece o sabahdaki gereksizin mesajlarını rt leyip duruyordu. Orda bir tek topa girmeyen hakan gündoğar vardı. Bunların hepsine bundan sonra taraftar gerektiği şekilde davranmalı. Hala turgaya dayı diyen yalayan Beşiktaşlılar var. Görsün insanlar artık kimin ne olduğunu

Çevrimdışı tangaz

@doctore  fatih doğanda dün gece o sabahdaki gereksizin mesajlarını rt leyip duruyordu. Orda bir tek topa girmeyen hakan gündoğar vardı. Bunların hepsine bundan sonra taraftar gerektiği şekilde davranmalı. Hala turgaya dayı diyen yalayan Beşiktaşlılar var. Görsün insanlar artık kimin ne olduğunu

bunun olması için başkan taraftarı örgütlemeli ve bu gruba savaş açılmasını yüksek sesle dile getirmeli...

Çevrimiçi Necmi

Bu konuda tabii ki yönetimin ve camianın tarafındayız da...

Fotomaç'ın tavrından anlaşılıyor ki bize dizimizi kırıp oturmak düşecek. Şu an Türkiye Cumhuriyeti'nde hiç bir akli bali adem oğlu yoktur ki hükümeti karşısına alsın.

Bu arada Beşiktaş taraftarı büyük camia falan... güldürmeyin beni. bugün gazeteyi almayalım, boykot yapalım desek bırak renklileri, yöneticileri, bu forumda bile bize "başımıza anarşist mi olacaksınız?" diyecek adam var.

Geçmiş olsun, bu da bize ders olsun. Arkasında duramayacağımız sözleri söylememeyi öğretmişlerdir başkanımıza.
Bu forumda onu söyleyecek olan 3 saniye yaşamaz merak etme. Burda siyaset yapmayız ama Beşiktaşın değerlerinede kimseyi dokundurtmayız @panic13

Çevrimdışı doctore

arkadaşlar başkan süreci yanlış yönetti diyorsunuz da süreç devam ediyor. bu hıyar tayfasının karşısında tabiki duracaktır başkan. dün telegol deki mevzuyu diyorsanız Serhat Ulueren AFFEDİN dedi başkan da AFFEDERİZ dedi. affetmenin nesi geri adımdır? birinin size beni affet demesi hatasını kabul edip özür dilemesi anlamına gelmez mi? ben mi iyi niyetli bakıyorum anmadım ki  :alala: ?

gel gelelim bu kolpaçinolar hala atar yapmaya devam ettiler o ayrı. bundan sonra izleyin görün geri vitesin kralını kim yapıyor. patronları bir hööyyt desin bakın bunlar ne diyor... ve de topyekün camia bunlara karşı duruyor mu durmuyor mu? ama siz bu meseleyi başkan a indirgerseniz ve onun üzerinden konuşursanız onlarda bu boş kaleye golü atarlar. nasıl atarlar; " bizim Beşiktaş camiasıyla taraftarıyla bir alıp veremediğimiz yok, bizim sözümüz Fikret ORMAN a vs vs" diyerek.

şunu unutmayın beyler. bunlar şark kurnazı. şarkta göğüs göğüse çarpışma yoktur, pusu vardır. şu an Fikret ORMAN üzerinden pusu atıyorlar. arkalarına taraftar toplamaya çalışıyorlar. muhalif tribünlere oynuyorlar. bunu görelim ve ona göre gardımızı alalım diyorum ben.

Çevrimiçi Necmi

bunun olması için başkan taraftarı örgütlemeli ve bu gruba savaş açılmasını yüksek sesle dile getirmeli...
Başkan taraftarı örgütlemez o zaman o örgütlenenin adı taraftar olmaz @tangaz
işte o zaman her söylenene baş sallayan bir güruh ortaya çıkar.
Taraftarın burdaki görevi Beşiktaş çıkarlarını kimsenin etki alanına girmeden korumaktır.

Çevrimdışı tangaz

arkadaşlar başkan süreci yanlış yönetti diyorsunuz da süreç devam ediyor. bu hıyar tayfasının karşısında tabiki duracaktır başkan. dün telegol deki mevzuyu diyorsanız Serhat Ulueren AFFEDİN dedi başkan da AFFEDERİZ dedi. affetmenin nesi geri adımdır? birinin size beni affet demesi hatasını kabul edip özür dilemesi anlamına gelmez mi? ben mi iyi niyetli bakıyorum anmadım ki  :alala: ?

gel gelelim bu kolpaçinolar hala atar yapmaya devam ettiler o ayrı. bundan sonra izleyin görün geri vitesin kralını kim yapıyor. patronları bir hööyyt desin bakın bunlar ne diyor... ve de topyekün camia bunlara karşı duruyor mu durmuyor mu? ama siz bu meseleyi başkan a indirgerseniz ve onun üzerinden konuşursanız onlarda bu boş kaleye golü atarlar. nasıl atarlar; " bizim Beşiktaş camiasıyla taraftarıyla bir alıp veremediğimiz yok, bizim sözümüz Fikret ORMAN a vs vs" diyerek.

şunu unutmayın beyler. bunlar şark kurnazı. şarkta göğüs göğüse çarpışma yoktur, pusu vardır. şu an Fikret ORMAN üzerinden pusu atıyorlar. arkalarına taraftar toplamaya çalışıyorlar. muhalif tribünlere oynuyorlar. bunu görelim ve ona göre gardımızı alalım diyorum ben.

sence dün gargamele bağlanan o zerzavat patronundan selayet almadan kafasına göre mi çıkıp tv.de gider yaptı? patronundan selayet almadan mı bugün o giderleri paçavralarına taşıdı?

Çevrimdışı tangaz

Başkan taraftarı örgütlemez o zaman o örgütlenenin adı taraftar olmaz @tangaz
işte o zaman her söylenene baş sallayan bir güruh ortaya çıkar.
Taraftarın burdaki görevi Beşiktaş çıkarlarını kimsenin etki alanına girmeden korumaktır.

taraftar olmazsa ne olur abi STK mı  :alala:

Çevrimdışı Mavi Tuna

@doctore

Adamlar ilk dakika da dediler Beşiktaş taraftarı ile ilgili değil. Bizi taraftarın önüne atıyorlar diye. Zaten karın ağrıları da buradan başlıyor. Sen oraya Mete'nin kartal pençesi resmenini koyarsan kimsenin bir şey söylemesine gerek kalmadan Beşiktaş taraftarı sana tepkisini koyar. Artık dünya küçük bir yer bu işler eski üsül yürümez baltayı taşa vurdular baktılar şimdi Fikret Orman'ın üstüne oynuyorlar. Başkanda maalesef bunların eline imkan verdi. Başkan fazla konuşmadan ağır halletmeli bu işi. Bu tarz açıklamaları başkaları yapmalı. Adamlar açık açık siyasi bir tavırdan dolayı mı bize böyle davranıyorlar diyerek aba altından bile değil açık açık ayar veriyor. İzleyelim bakalım süreci neler olacak.

Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk ile gönderildi

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Beşiktaş Kulübü basın sözcüsü sadece çıkıp maç sonlarında açıklama yapmak için mi var? Bunu herkese soruyorum..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Beşiktaş Kulübü basın sözcüsü sadece çıkıp maç sonlarında açıklama yapmak için mi var? Bunu herkese soruyorum..
Bu adamlar şirket yöneten insanlar, nasıl yönetiyorlar cidden aklım almıyor bazen, Çok uluslu bir Holding'te çalışıyorum Yönetim Kurulu başkanımızın çıkıp ikide birde açıklama yaptığını hiç görmüyorum çıkıp CEO n veya ilgili yöneticilerin konuşur gerekli konularda, her konuda sen çıkıp mikrofona konuşursan senin bir ağırlığın ve etkinliğin kalmaz. Bunlar hiç iletişim dersi de mi almadılar üniversitede..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı doctore

sence dün gargamele bağlanan o zerzavat patronundan selayet almadan kafasına göre mi çıkıp tv.de gider yaptı? patronundan selayet almadan mı bugün o giderleri paçavralarına taşıdı?

bence o zerzavat ta patronu da yanar döner adamlar. hepsi talimat eri. bu adamlara karşı yaptırım uygulamak gerekir. o zerzavat başkana sallayıp aklınca kurduğu tuzağın içine çekmeye çalışıyor. renklilerin yöneticileride ara gaz veriyor. başkan ise direkt patronuyla muhattap oluyor. muhtemelen patronu aramıştır başkanı. zerzavatsa zerzavat patronuysa patronu hiç fark etmez. demek istediğim bu tiplerin bir talimatla aslan bir talimatla kedi kesilebileceğiydi.

Çevrimdışı mylife1903

Yonetimden hala aciklama bekliyorum. Hic degilse basina servis edersin. Baskan boyle boyle dedi, gerekirse sonradan yalanlarsin, biz demedik hayak urunudur dersin.
Sahibine sormadan gotunun kilini temizleyemeyennadam tvye cikip atarlaniyor. Ulan mal besiktas camiasinin hic yoksa 10milyonnoy verecek kitlesi var. madem is oraya geldi bu sekilde karsilik verilmeli.

Çevrimdışı panic13

Bu forumda onu söyleyecek olan 3 saniye yaşamaz merak etme. Burda siyaset yapmayız ama Beşiktaşın değerlerinede kimseyi dokundurtmayız @panic13

Valla @Necmi abi açıklamalara, gastenin manşetine çok ama çok uyuz oldum, 3 kuruşluk herifler koca camiaya neler söylüyor. Efsanemiz, canımız ciğerimiz Metin Tekin "Olur mu böyle rezillik, öyle manşet mi olur? Koca camiayı böyle karşımıza almak mı olur?" diyeceğine bir de aleyhimizde olarak değerlendirilebilecek açıklama yapıyor. Kimse kusura bakmasın Necmi abi, "Ben büyük camiayım" demekle büyük olunmuyor. bu tip kriz anlarında belli oluyor her şey. Sabahtan beri twitter instagram refreshliyorum, henüz bir tepki görmedim. Burada bile 3-5 kişi tepki gösteriyor, 3000 üyeli forumda tepki yok.

Tüm samimiyetim ile soruyorum, böyle bir hareket Aziz Yıldırım'a yapılsa nasıl tepki verirdi. Bana bunun cevabını gönül rahatlığı ile verin, ben de bir daha konuşmayacağım bu konu hakkında.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Valla @Necmi abi açıklamalara, gastenin manşetine çok ama çok uyuz oldum, 3 kuruşluk herifler koca camiaya neler söylüyor. Efsanemiz, canımız ciğerimiz Metin Tekin "Olur mu böyle rezillik, öyle manşet mi olur? Koca camiayı böyle karşımıza almak mı olur?" diyeceğine bir de aleyhimizde olarak değerlendirilebilecek açıklama yapıyor. Kimse kusura bakmasın Necmi abi, "Ben büyük camiayım" demekle büyük olunmuyor. bu tip kriz anlarında belli oluyor her şey. Sabahtan beri twitter instagram refreshliyorum, henüz bir tepki görmedim. Burada bile 3-5 kişi tepki gösteriyor, 3000 üyeli forumda tepki yok.

Tüm samimiyetim ile soruyorum, böyle bir hareket Aziz Yıldırım'a yapılsa nasıl tepki verirdi. Bana bunun cevabını gönül rahatlığı ile verin, ben de bir daha konuşmayacağım bu konu hakkında.
Ben daha çok tepki gördüm Abou'ya saatçi dediğim için sen düşün artık  :D
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

o medya gurubu değil tesislere fener maçlarına dahi alınmazdı taraftarıda yöneticileride şimdi o metin  bilmemne olan zerzavatı şimdi tehditlerle sindirmişti herif polisten özel koruma talep etmişti patronu da süreç içerisinde herifi görevden almıştı olacaklar böyle sıralanır giderdi.

Çevrimdışı doctore

taraftar gruplarına büyük iş düşüyor. Çarşı üzerine düşeni yaptı mesela. üstüne koya koya gidilmeli. büyük bir taraftar yürüyüşü yapmayalı uzun zaman oldu. bu vesileyle bütün gruplar bir araya gelebilse keşke.

Çevrimiçi Samet Ç

Başkan ne zaman açıklama yapacak acaba ? Adamların bu sabah attığı manşet tam da beklediğim gibi.

Çevrimdışı mylife1903

Dayak cennetten cikmadir, hic anlamam neden cikartmislar bu dayagi cennetten disari, neden deport etmisler. 

Angaralilar hatirlar evren dolek diye bir hakemsi vardi mesela

Bu isler odunla cozulur bizim ulkede. Hala bir sessizlik, pazarlik suruyor galiba. Neyin pazarligi eyyy yonetim. Boykot siz isteseniz de istemeseniz de boykot.

Heriflerin piskinlige bak. Yok politik nedenleri varmis bilmem ne. Ulan kaypaklar yarin isci partisi basa gecse hepiniz gominiz olursunuz, dedenizin buyuk dedesi marksin enistesi engelsin emmi cocugu cikar ulan, pislik herifler

Çevrimdışı panic13

taraftar gruplarına büyük iş düşüyor. Çarşı üzerine düşeni yaptı mesela. üstüne koya koya gidilmeli. büyük bir taraftar yürüyüşü yapmayalı uzun zaman oldu. bu vesileyle bütün gruplar bir araya gelebilse keşke.

Kesinlikle, yönetim tepki koymayacaksa taraftar gruplarına karışmayacak artık. "Beleşçi" "tinerci" "bedavacı" taraftara düştü yine mücadele. Çarşı'yı, Karagümrük'ü, Yeni Açık'ı beğenmiyorsan ondan iyisini yapmak zorundasın. Yapamıyorsan, laf etmeyecek kimse. Çok net söylüyorum, bu iş sokağa inerse ilk ben giderim eyleme. Tamam, her doğru her yerde söylenmez de her önüne gelen Beşiktaşla uğraşamaz! O gazeteye ağzının payı verilmezse hiiiiçbirşeye diyecek tek kelimemiz olmaz.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı karakartal1313

Cumartesi günkü Az alkmar maçına gitmeyip biletini öğrenciye aktarmak isteyen varsa talibim :)

Çevrimdışı Orhan_

Bu ülkede yaşamaya çalışmak bile bir meslektir ve herkese bundan dolayı maaş verilmelidir.

Etiketler: