Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9157049 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı KUMANOVALI

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı tangaz

Abi doğru söylüyorsun 70 netle sonuncu olarak girmiştim Anadolu Lisesine

gene sizin senelerde okul sayısı bize göre 2ye katlanmıştı ben ortaokulu 89da bitirdim anadolu lisesi ve fen lisesine bizim ortaokuldan girebilen olmamıştı sadece 1 arkadaşımız bursadaki askeri liseyi kazanmıştı sanırım adı bursa ışıklar askeri lisesiydi. bu arada ortaokulu izmitte ipraş 50.yıl lisesinde okumuştum.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tuncaboylu

soruları önceden vermek demişken bizim dönemden bir bilgi aktarayım sizlere konu ülke gündemi ve mevkilerin çalıntı sorularla işgali nedeniyle sıkıntılı malumunuz.

askeri liselere girmek zor değildi çoook zordu. ortaokul sonrası bir okuldan sadece 2-3 kişi kazanabilirdi onlarda okulun 1.si 2.cisi 3.cüsü olurdu 4.cüler giremezdi bazı okullardan kimse giremezdi alt seviye okullar küçük ilçelerin vasataltı okullarından mezun olup da askeri liseye girebilen olamazdı. sözün özü şu ki; türk ordusu ülkenin en zeki çocuklarını alıp eğitirdi. tabii bir zamanlar...

Fen Lisesi'ne girmek çok daha zordu benim zamanımda, askeri liselere girmek nispeten daha kolaydı.(Ya da biz Anadolu Lisesi'nde olduğum için kolay görünüyordu)

Konudan bağımsız olarak yorumlarsam, bence en zeki çocukları orduya almak da bence büyük bir israftı.

Askeriye gibi herşeyi sana emredildiği, yaratıcılığının fevkalade ksııtlandığı bir ortamda zeka çok mu gerekli, bence tartışılır.

Çevrimdışı tangaz

Fen Lisesi kursu vardı ya, Fem'den her Allah'ın günü arıyorlardı.

Anadolu Lisesi'nde okuduğum için enerjimi üniversite sınavıma saklamaya karar verdik, iyi de yapmışız.

o dönem ist.da fem ve mef vardı bunlardan hangisi fetöcüydü hatırlamıyorum ama izmite gelip bizleri de bedava yatılı kursa çağırıyordu bunlar...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tuncaboylu

gene sizin senelerde okul sayısı bize göre 2ye katlanmıştı ben ortaokulu 89da bitirdim anadolu lisesi ve fen lisesine bizim ortaokuldan girebilen olmamıştı sadece 1 arkadaşımız bursadaki askeri liseyi kazanmıştı sanırım adı bursa ışıklar askeri lisesiydi. bu arada ortaokulu izmitte ipraş 50.yıl lisesinde okumuştum.

Bizim zamanımızda Anadolu Liseleri sınavı ilkokuldan sonra yapılıyordu @tangaz.

Balık hapı falan diyordun galiba.  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı benyv-

Sol bek ve alabilirsek bir kanat forvet istemiş Şenol hoca. Bu arada Aboubakar içim 3.5 m euro teklif yapmışız, potansiyeli olsa da edeceği son rakam bu iyi teklif. kabul etmemeleri yüksek ihtimal, etmezlerse bir şey kaybetmeyiz. Boyko orda da oynamadığı için geri göndermek istiyorlarmış. Sonuçta 1 senelik kontratı var, bizimkiler almaz herhalde, neden maaş ödeyelim ki boşu boşuna. Mustafa Pektemek'in ise bonservisini bizden almak istiyorlarmış!!! Duyduğum en güzel haber sanırım. Az da olsa para kazansak bu işten güzel olur. Forvet alınacaksa bence tam bir bitirici forvet alınmalı. Aboubakar kanatlarda zaten iş yapıyor. Bize bitirici adam lazım.

Çevrimdışı tangaz

Fen Lisesi'ne girmek çok daha zordu benim zamanımda, askeri liselere girmek nispeten daha kolaydı.(Ya da biz Anadolu Lisesi'nde olduğum için kolay görünüyordu)

Konudan bağımsız olarak yorumlarsam, bence en zeki çocukları orduya almak da bence büyük bir israftı.

Askeriye gibi herşeyi sana emredildiği, yaratıcılığının fevkalade ksııtlandığı bir ortamda zeka çok mu gerekli, bence tartışılır.

eğitim sisteminin neresi doğru ki orası doğru olsun. geçmiş zaman bir yerlerde okumuştum. isviçrede en yüksek memur maaşı öğretmenlerinmiş ve eğitimin en zor olduğu branş da öğretmenlikmiş dolayısı ile de en zeki en başarılı çocuklar öğretme olarak eğitiliyorlarmış. mantık basit; gelecek nesilleri en iyiler en başarılılar hazırlasın yetiştirsin.

Çevrimdışı mrred

soruları önceden vermek demişken bizim dönemden bir bilgi aktarayım sizlere konu ülke gündemi ve mevkilerin çalıntı sorularla işgali nedeniyle sıkıntılı malumunuz.

askeri liselere girmek zor değildi çoook zordu. ortaokul sonrası bir okuldan sadece 2-3 kişi kazanabilirdi onlarda okulun 1.si 2.cisi 3.cüsü olurdu 4.cüler giremezdi bazı okullardan kimse giremezdi alt seviye okullar küçük ilçelerin vasataltı okullarından mezun olup da askeri liseye girebilen olamazdı. sözün özü şu ki; türk ordusu ülkenin en zeki çocuklarını alıp eğitirdi. tabii bir zamanlar...
Bence bu da yanlış bir sistem Orduya sadece ZEKİ BAŞARILI AMA GENELDE FAKİR aile çocuklarının alınmasına karşıyım. Daha az başarılı zengin aile çocuklarının da alınması gerekiyor çünkü düşman ordusu bunu bile bize karşı KULLANDI. Bakınız FETÖ'den tutuklanan yaverin ifadesinde ne diyor " Ben fakir bir çocuktum FETO beni okuttu orduya girmemi sağladı..." Bir şekilde hayatının bir dönemi fakirlik çekmiş ya da hala ailesi fakir olan insanların bilinçaltına "SERVET DÜŞMANLIĞI" yaparak ya da başka şekillerde girmeleri çok kolay. Bunu önlemenin yolu TOPLUMUN her katmanından ORDUYA adam almaktan geçer.
The great gig in the sky

Çevrimdışı tuncaboylu

o dönem ist.da fem ve mef vardı bunlardan hangisi fetöcüydü hatırlamıyorum ama izmite gelip bizleri de bedava yatılı kursa çağırıyordu bunlar...

Fem fetö'nündü, MEF Atatürk'çüydü.

Ben MEF'e gittim üniversite hazırlık sınavında, FEM'den tam burs falan her şeyi önerdiler.

MEF'te 2. sınıfta tam parayla okudum, 3. sınıfta %50 burs kazandım.

MEF'in de ayıbı gerçi, dereceye oynattıkları ve özel sınıfta okuttukları çocuğu bile tam burslu almadılar.

Ben de dereceye kasmadım o yüzden kazanmak istediğim bölüm için ilk 1000 yeterliydi.

MEF 3 taneydi İstanbul'da, FEM 20'den fazlaydı. İnanılmaz yayılmıştı herifler o zamanlar. Çemberlitaş şubesi'ne gidiyordu benim arkadaşlar.

Çevrimdışı tangaz

Bizim zamanımızda Anadolu Liseleri sınavı ilkokuldan sonra yapılıyordu @tangaz.

Balık hapı falan diyordun galiba.  :evillol: :evillol:

bunu unutmayacağımı ya da karıştırmayacağımı gayet iyi biliyorsun dostum kelime ve girdi israfı ile kalabalık yapmak istemeyerek tek cümlede özetlemiştim hepinizin bildiğini öngördüğüm detayla boğmak istemedim sizleri. bu arada atlamışım gibi oldu  ben üniversiteyi eskişehirde okudum makina mühendisliği bölümünde.

Çevrimdışı tuncaboylu

Sol bek ve alabilirsek bir kanat forvet istemiş Şenol hoca. Bu arada Aboubakar içim 3.5 m euro teklif yapmışız, potansiyeli olsa da edeceği son rakam bu iyi teklif. kabul etmemeleri yüksek ihtimal, etmezlerse bir şey kaybetmeyiz. Boyko orda da oynamadığı için geri göndermek istiyorlarmış. Sonuçta 1 senelik kontratı var, bizimkiler almaz herhalde, neden maaş ödeyelim ki boşu boşuna. Mustafa Pektemek'in ise bonservisini bizden almak istiyorlarmış!!! Duyduğum en güzel haber sanırım. Az da olsa para kazansak bu işten güzel olur. Forvet alınacaksa bence tam bir bitirici forvet alınmalı. Aboubakar kanatlarda zaten iş yapıyor. Bize bitirici adam lazım.

Yalnız Fotomaç grubunun uydurduğu "Aboubakar'a 3.5 milyon euro'luk teklif" ve "Boyko geri dönüyor" haberlerine inanmayın.

Önce haberin imzasına bakın, sonra yorumlayın.  :tabe:

Çevrimdışı tuncaboylu

bunu unutmayacağımı ya da karıştırmayacağımı gayet iyi biliyorsun dostum kelime ve girdi israfı ile kalabalık yapmak istemeyerek tek cümlede özetlemiştim hepinizin bildiğini öngördüğüm detayla boğmak istemedim sizleri. bu arada atlamışım gibi oldu  ben üniversiteyi eskişehirde okudum makina mühendisliği bölümünde.

Unutmayacağını biliyorum zaten, sataşmak için yazdım. :tabe:

Bizim ilkokuldan Anadolu Lisesi kazanan tek ben vardım, Vefa Anadolu Lisesi'ni kazanmıştım. İstanbul'da toplam 10-12 tane Anadolu Lisesi vardı o dönem, en düşük 2. Vefa'ydı.  :)

Senin sınavdaki netler İTÜ Makine'ye falan yetmiyor muydu bu arada?  :alala:

Çevrimdışı benyv-

Yalnız Fotomaç grubunun uydurduğu "Aboubakar'a 3.5 milyon euro'luk teklif" ve "Boyko geri dönüyor" haberlerine inanmayın.

Önce haberin imzasına bakın, sonra yorumlayın.  :tabe:

Her yerde gördüğüm için yorumladım, ama haklısınız imzaya çok dikkat etmedim genel takip ettiğim sitelerde görünce. Bakalım doğru mu göreceğiz.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bence bu da yanlış bir sistem Orduya sadece ZEKİ BAŞARILI AMA GENELDE FAKİR aile çocuklarının alınmasına karşıyım. Daha az başarılı zengin aile çocuklarının da alınması gerekiyor çünkü düşman ordusu bunu bile bize karşı KULLANDI. Bakınız FETÖ'den tutuklanan yaverin ifadesinde ne diyor " Ben fakir bir çocuktum FETO beni okuttu orduya girmemi sağladı..." Bir şekilde hayatının bir dönemi fakirlik çekmiş ya da hala ailesi fakir olan insanların bilinçaltına "SERVET DÜŞMANLIĞI" yaparak ya da başka şekillerde girmeleri çok kolay. Bunu önlemenin yolu TOPLUMUN her katmanından ORDUYA adam almaktan geçer.

Zengin adam oğlunu neden orduya gönderip canını tehlikeye atsın, askere bile göndermiyor fırsatını bulduğunda.

Dünyanın hemen her yerinde böyledir, askeriyede zengin adam bulamazsın pek.

Zenginleşince de askeriyeyi bırakırlar zaten bir yolunu bulup.

Çevrimdışı tuncaboylu

Her yerde gördüğüm için yorumladım, ama haklısınız imzaya çok dikkat etmedim genel takip ettiğim sitelerde görünce. Bakalım doğru mu göreceğiz.

O grubun gazetelerinde doğru yazan tek şey tarihtir dostum, onu da saatleri yanlışlıkla geri almadılarsa.  :tabe:

Çevrimdışı atalay

Bir arkadaşım ekolü de geldi. @tuncaboylu Ne yapalım arkadaşları toplayalım mı? | Zor olduğu iyi olmuş. Belki şimdi içeriden yazıyor olurdun? @tangaz

Çevrimdışı tuncaboylu

Bir arkadaşım ekolü de geldi. @tuncaboylu Ne yapalım arkadaşları toplayalım mı? | Zor olduğu iyi olmuş. Belki şimdi içeriden yazıyor olurdun? @tangaz

:lol: :lol: :lol:

Çevrimdışı doctore

Bu konuda tabii ki yönetimin ve camianın tarafındayız da...

Fotomaç'ın tavrından anlaşılıyor ki bize dizimizi kırıp oturmak düşecek. Şu an Türkiye Cumhuriyeti'nde hiç bir akli bali adem oğlu yoktur ki hükümeti karşısına alsın.

Bu arada Beşiktaş taraftarı büyük camia falan... güldürmeyin beni. bugün gazeteyi almayalım, boykot yapalım desek bırak renklileri, yöneticileri, bu forumda bile bize "başımıza anarşist mi olacaksınız?" diyecek adam var.

Geçmiş olsun, bu da bize ders olsun. Arkasında duramayacağımız sözleri söylememeyi öğretmişlerdir başkanımıza.

söz konusu  şu yönetici bu yönetici yada şu taraftar grubu bu taraftar grubuna yapılmış bir saldırı değil, Beşiktaş a yapılmış bir saldırıdır. kimse bu denli ileri gidilmişken bunlara eyvallah edemez. bu yılgınlık mağlupluk havası nedir anlayamıyorum. ne demek bu da bize ders olsun. biz ezber etmişiz bu renklileri ve oyunlarını ders almayız ders veririz. Beşiktaşın arkasında durmak Başkanın arkasında durmaktır bu meselede. doğru sözden başka ne demiş başkan? dün Telegol de büyüklük etti "AFFEDERİZ" dedi ama bugün görüyoruz ki adamlar anlamamış. ama anlatırız herkes rahat olsun...

" Bu arada Beşiktaş taraftarı büyük camia falan... güldürmeyin beni " bir de bu cümlende ne demek istediğini açabilir misin? ironi var değil mi bu cümlede.

Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimdışı tangaz

bizim zamanımızda ordu bunu özellikle yapmıyordu. başarılı ama zengin aile çocukları fen lisesini tercih ediyordu özellikle paralı olanlarını fakir başarılı çocuklar ise devlet parasız yatılı okulu ve askeri liseleri seçiyordu. bir örnekle açıklamam gerekirse ben liseyi düz meslek lisesinde okudum teknik lise değildi yani ve bizim liseden lisans eğitimi almaya hak kazanan tek öğrenci bendim. bizim teknik lisede  bir arkadaşımız vardı hayatımda gördüğüm en zeki herifti ders falan çalıştığı görülmüş şey değildir kahveden sürükleyerek götürüp sınavlara sokardık herif girer 100 alır okeye dönerdi :) adamın giripte derece yapmadığı sınav yok fen lisesi birinciliği  o şu bu her sınavda ilk 10da bir herif babası ziraat bankasında memurdu fakirlerdi hiç bir okula gidemeyip teknik lise okumuş ve sonrasında tr10.su olarak odtü elektronik mühendisliğine girmişti. fetö yapılanması falan ist. ankara izmirle sınırlıydı ağırlıklı olarak da ist.daydı ama tercih eden azdı bizim zamanımızda bu herifleri dolayısı ile soru çalma verme fakir çocuklara sahip çıkma işlerini yerleştirme işlerini bizden sonraki dönem daha belirgin yaptılar. zeki fakir çocuklar zorla değilde uça uça gidiyordu askeri okullara...

Çevrimdışı tangaz

ben bir evin bir oğluyum @atalay ailem de ben de askeri lise sınavlarını hiç düşünmedik :)

Çevrimdışı tangaz

Unutmayacağını biliyorum zaten, sataşmak için yazdım. :tabe:

Bizim ilkokuldan Anadolu Lisesi kazanan tek ben vardım, Vefa Anadolu Lisesi'ni kazanmıştım. İstanbul'da toplam 10-12 tane Anadolu Lisesi vardı o dönem, en düşük 2. Vefa'ydı.  :)

Senin sınavdaki netler İTÜ Makine'ye falan yetmiyor muydu bu arada?  :alala:

bir sürü yere yetiyordu dostum o da sınav sisteminin azizliği diyelim bizim zamanımızda önce tercihleri yazıyor sonra da sınava giriyordun ne puanlarla milletin açıkta kaldığı malum, bilirsin. benim ilk 3-4 tercihim endüstri mühendisliği idi o dönem çok popülerdi arada bi yerde itü işletme müh. vardı sonra odtü işletme iktisatla tercihleri kapatıyordum onlardan birine girmem bekleniyordu başka da tercih yapmıyacaktım sonra benim biyoloji öğretmeni sağolsun murat bir iki de sigorta tercihi ekleyelim sınavın kötü geçerse açıkta kalma dedi bizde anadolu üniversitesi makina yazdık bir de en kötü günler için boğaziçi önlisans bilgisayar programcılığı yazdık tercih tahtasını kapadık o endüstrileri 1-2 puanla kaçırıp sonra haiz olduğum puanın baya bir altına eskişehire çuf çuf  :)

Çevrimdışı b.damatoglu

Başkan burda geri adıma atarsa bu dakikadan sonra her türlü manşeti atar bu (Hakaret Yasak)₅.

Başkan sabah gazetesi yayın yön. yrd. İle ne muhatap oluyor ben anlamıyorum...

Söyle yöneticin konuşsun telefonda. Yanlış hamle yaparsan madara ederler...

Başkan bu işten ancak taraftar desteği ile üste çıkar. Taraftar öfkeli ve hazır. Bu adamlar da tatlı dilden anlayacak adamlar değiller

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı panic13

söz konusu  şu yönetici bu yönetici yada şu taraftar grubu bu taraftar grubuna yapılmış bir saldırı değil, Beşiktaş a yapılmış bir saldırıdır. kimse bu denli ileri gidilmişken bunlara eyvallah edemez. bu yılgınlık mağlupluk havası nedir anlayamıyorum. ne demek bu da bize ders olsun. biz ezber etmişiz bu renklileri ve oyunlarını ders almayız ders veririz. Beşiktaşın arkasında durmak Başkanın arkasında durmaktır bu meselede. doğru sözden başka ne demiş başkan? dün Telegol de büyüklük etti "AFFEDERİZ" dedi ama bugün görüyoruz ki adamlar anlamamış. ama anlatırız herkes rahat olsun...

" Bu arada Beşiktaş taraftarı büyük camia falan... güldürmeyin beni " bir de bu cümlende ne demek istediğini açabilir misin? ironi var değil mi bu cümlede.

Lafla peynir gemisi yürümüyor, bedava peynir sadece fare kapanında oluyor demek. Bakalım Fotomaç'ın bu tepkilerin ardına FB kadar olabilecek miyiz? demek. Bakalım kaç tane Beşiktaşlı bu gazeteyi almayacak, internet sitelerini tıklamayacak demek. Bakalım bizim camiamızda böyle kollektif bilinç var mı? demek. Bakalım kimsenin (son yıllarda çoğu zaman benim de) beğenmediği Çarşı grubundan başka bu olaya karşı adam gibi protesto yapabilecek taraftar profilimiz var mı? demek.

Aslında ne anlamak istiyorsan o demek.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı tuncaboylu

bir sürü yere yetiyordu dostum o da sınav sisteminin azizliği diyelim bizim zamanımızda önce tercihleri yazıyor sonra da sınava giriyordun ne puanlarla milletin açıkta kaldığı malum, bilirsin. benim ilk 3-4 tercihim endüstri mühendisliği idi o dönem çok popülerdi arada bi yerde itü işletme müh. vardı sonra odtü işletme iktisatla tercihleri kapatıyordum onlardan birine girmem bekleniyordu başka da tercih yapmıyacaktım sonra benim biyoloji öğretmeni sağolsun murat bir iki de sigorta tercihi ekleyelim sınavın kötü geçerse açıkta kalma dedi bizde anadolu üniversitesi makina yazdık bir de en kötü günler için boğaziçi önlisans bilgisayar programcılığı yazdık tercih tahtasını kapadık o endüstrileri 1-2 puanla kaçırıp sonra haiz olduğum puanın baya bir altına eskişehire çuf çuf  :)

Evet sınavdan önce seçimler yapılıyordu, komedi gibi bir şeydi.

Ben de sınav kötü geçerse diye 20 tercih yapmıştım, Yıldız Elektrik'i yazmıştım sona.

Çevrimdışı tangaz

Evet sınavdan önce seçimler yapılıyordu, komedi gibi bir şeydi.

Ben de sınav kötü geçerse diye 20 tercih yapmıştım, Yıldız Elektrik'i yazmıştım sona.

sağolsun sevgili biyoloji hocam Sevgi Hanım bizi eskişehire yolladı okula girdik anadolu die 2 ay sonra bi bölünmece yaptılar tıp+mühendislik anadoludan ayrıldı osmangazi oldu. osmangazinin ilk mezunlarıda bizim sınıf oldu :)

Etiketler: