Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9160804 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı raichu

dün başkan geri adım atmasın dedik ya 1 gün sürdü  :bandit:

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Necmi

bu gökmen asporda çıkmıyormuydu her kanalda karşıma çıkıyor
bu gsliler ne kadar aç gözlü :bandit:

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Geri adım atıp yasağı kaldıracaklar yanlış karar olur yapanların yanına kar kalacak tükürdüğümüzü yalamayalım...
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı Berat

bu gökmen asporda çıkmıyormuydu her kanalda karşıma çıkıyor
bu gsliler ne kadar aç gözlü :bandit:

Ntvspor'da da programı var.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Necmi

Geri adım atıp yasağı kaldıracaklar yanlış karar olur yapanların yanına kar kalacak tükürdüğümüzü yalamayalım...
bedelini ödetmeden yapmaz merak etme. Bundan sonrada o bedel her seferinde ödenecektir.
sorun bu değil taraftarla karşı karşıya geldiler. Bundan sonra zor işleri.

Çevrimiçi 38life

yarın başkanın huzuruna gelip köpek gibi özür dileyeceklermiş.

Çevrimdışı Berat

Ümit Karan'ın suratına baktıkça gülmeyi sürekli hale getirebilirsiniz. Çekememezlik.

Çevrimdışı Sarp

Turkuaz grubunun yönetim kurulu ile konuştum. Haberin sıkıntılı olduğunu kabul ettiklerini söylediler dedi başkan, isim de verdi. Yarın bir araya gelip çözeceğiz dediler. Efendi gibi ayağımıza gelecek ozurlerini dileyecekler. Geri adım olarak görmüyorum

Çevrimdışı Çağatay

ben 94de gördüm o dersi tek dönemdi zorlanmadan vermiştim  :bandit: ayıptır sölemesi birazcık matematik dehası yönüm vardır. 93-94 öys sınavında 52de 49netim wardı  :icool:

Bizimde tek donemdi ben biraz zorlandim matematigi sevmezdim pek  fizik süperdi de mat sıkıntılıydi cift katli üç katli integraller, frobeniuslar laplacelar filan bir sure büyük buhran yasamistim.
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı raichu

bilmiyorum ya canım sıkıldı biraz 1 gün sonra hadi vazgeçtik demek hem de taraftarı bu kadar birleştirip ayağa kaldırmışken şu anda bildiğin iyi oynayıp puan kaybı yapmış gibi hissediyorum

Çevrimdışı BJKTÜRK23

bedelini ödetmeden yapmaz merak etme. Bundan sonrada o bedel her seferinde ödenecektir.
sorun bu değil taraftarla karşı karşıya geldiler. Bundan sonra zor işleri.

Ne güzel bütün camia birleştik gerek yok tekrar görüş ayrılığı yaratmaya, şahıslar bedelini ödemiştir veya ödeyecektir ondan yana sıkıntım yok da genel algıda biz kayıplı çıkarız bu durumdan. Dikkat ediyorum başkan yasağı kaldıracağının sinyalini verdiği an oradaki bütün renkli mensuplarının tavrı değişti başkana kedi gibiydiler çakallık yapmaya başladılar bile bunlara ılımlı yaklaşmamak lazım basıp geçeceksin üstlerine başka türlüsü bize zarar yazar maalesef.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı onder23

Yalnız gittikçe turgay demir den nefret etmeye başladım.  Yalakalığı besiktasliliga tercih etmiş bir yorumcu. Eminim bu takım az kötü gitsin de bir yerlerden vurmaya başlayayım diye bekliyordur

SM-P550 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Berat

Çevrimdışı raichu

@atalay Mangal partilerine devam.
sağol ya daha gıcık belirtemezdin durumu  :D

Çevrimdışı Kalyoncu

Çevrimdışı Berat

Dayıyı kime diyorduk?

O da yurtdışı tatillerine devam edebilir.  :evillol:

Çevrimdışı cursedofdragon

gökhan fenerlilerle küsmüş bizimkilerle takılıyor :D  :evillol:

Çevrimdışı tangaz

Bizimde tek donemdi ben biraz zorlandim matematigi sevmezdim pek  fizik süperdi de mat sıkıntılıydi cift katli üç katli integraller, frobeniuslar laplacelar filan bir sure büyük buhran yasamistim.

Bende Allah vergisi bi matematik yatkınlığı vardı öğrencilik hayatımda matematik çalışırken kağıt kalem çok az kullanmışımdır kanepede yatarak çözümlü soru okuyarak çalışır sınavlara girerdim. fen derslerinde de kimya süperdi ama biyoloji ve fizik iç güveysinden halliceydi.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı cursedofdragon

şu cenk'e ne kadar kızsamda elinde şu kartalyuvası poşetini görünce yumuşadım bak yine :D

Çevrimdışı eaglekartal

kingütmek uzatmakbence doğru değil tepki verildi tüm türkiyeye gösterildi adamlarda anladı bundan sonra o tarz bi balık sittin sene atamazlar.ama toptan kaşımıza almanında alemi yok,düşman kazanmanın yeride yok.gerekli tepki dozajında verildi yeterli bence etkisini görürüsünüz ilerde zaten.

Çevrimiçi Necmi

bilmiyorum ya canım sıkıldı biraz 1 gün sonra hadi vazgeçtik demek hem de taraftarı bu kadar birleştirip ayağa kaldırmışken şu anda bildiğin iyi oynayıp puan kaybı yapmış gibi hissediyorum
kan davası güdecek değiliz ya bu eylem olmuşa değil olmamışa çözüm bulmak içindi.
yarın görürüz ne olacağını. başkanın ikna olması burda önemli değil, taraftarı ikna edecek bir çözüm olmak
zorunda.
zaten renklilerin maçı varken bizim konuşulmamız doğru değil onları baskıdan uzaklaştırıyor.
ikisinden biri şampiyonluktan uzaklaşacak belkide ikisi birden çıkalım aradan gündem olsunlar birbirlerini yesinler
bundan sonra ayaklarını denk atarlar.
Düşman yaratmak bizim işimize yaramaz hakkımızı yedirtmeyelim bundan sonra basın bilecekki densizlik yaparsak Beşiktaş
cezamızı keser. Tabi bunun bu algıyı yaratması için fotomaçın kuyruğunu kıstırması lazım.
Bakalım yarın olsun görelim ne olacak peşin konuşmanın mantığı yok.

Çevrimdışı tangaz

gökhan fenerlilerle küsmüş bizimkilerle takılıyor :D  :evillol:

ardanın tipe bak futbolcudan başka herşeye benziyor  :D

Çevrimdışı tangaz

bizim deli iboda son 4 maçta tek puanını sanırım bize karşı aldı şutlandı tıpkı geçen sezon şifo gibi...

Etiketler: