Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9163317 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

Burak Abu'nun girdiği pozisyonların çoğuna giremezdi, en az yarısında ofsayta düşerdi.

Ayrıca oyun içinde kaybolan bir adam Burak, rakip savunmayı rahatsız etmez, adam eksiltemez, çalım atamaz. Gomez'in yandan yemişi işte.

Farklı oyuncuların farklı özelliklerini kıyaslayıp da çıkarımlar yapmak yersiz.

aslında yersiz olan kendi değerimizi koruyacağız die objektif olamamak ülkede ciddi skorlar yaparak 2 defa gol kralı olmuş ülke futbolunda bir sezonda 30 gol üzerine çıkmış 3-5 oyuncudan birine sallamak da çok saçma. yazının neresinde farklı özellikleri kıyaslama gördün o da enteresan muhalefet edeceğim die ağır mesai yapmışsın ama ortada kıyas yok x ve y oyuncu ile alakalı görüş var sadece ben burada kıyas yapmadım da görmedim de. görüşümü yineliyorum sene başı abubakar yerine burak yılmaz alınmış olsaydı şimdi 10 golü olurdu ve sen de burada methiyeler düzenler arasında trend topic olurdun...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Mavi Tuna

Medya bu kadar birlik olduysa demek ki Beşiktaşımız çok doğru yolda ve doğru işler yapıyor.

Biz işimize bakacağız çıkıp saha da bunlara cevap vereceğiz, bunlarda konuşacak ama yeri geldiğinde hem yönetim hem taraftar olarak gereken cevabı verip fazla takılmadan yine işimize bakacağız.

Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk ile gönderildi

Çevrimdışı tangaz

Zeki Uzundurukan Aspor'da konuşuyor gene.

Hala daha biz orada Mete'ye dikkat çekmeye çalıştık diyor, ne yapalım görmezden mi gelelim, yarın Beşiktaş'ın da başına aynı şeyler geldiğinde koruyacak olan bizleriz diyor :)

Tamam sen gazetecisin, tamam kötü yönetimi atlamaman lazım ama bunu öyle iğrenç bir fotoşopla yapamassın.

O fotoğraf bildiğin hakem ile Beşiktaş pençelerini birleştirdi, Trabzon'u parçaladı demek.

Tam da şu sırada taraftarın gazına gelip onlara şirin gözümek için yaptılar diyor, nerede profesyonellik  :lol:

fırat cücü bülo ve diğerleri ne zaman renklileri kayırdıklarında haber yaparlar o zaman çıkıp bunları konuşsunlar şeref noksanları. mesela kaç yerde şu haber var rıdvan bi söz etmiş bu medyada ne kadar spor sayfası varsa copy paste yapmış "dün akşam mükemmel bir hakem gördüm" diyo şeytan efendi. maçın başında kjaerin yaptığı net penaltı verilmemiş ( daha hafifleri m.utd maçında verildi) topalın suratta patlayan tekmesi sarı ile geçiştirilmiş ve hakem mükemmelmiş. yersen papaz eriği... ben dünyada hiç bir ülke görmedim ki suratta patlayan tekme sarı ile geçiştirilsin, yok görmemiş de niyet topaymışda vbvb dünyada her ülkede bu pozisyon kırmızıdır ülkesine göre de 3-6 arası maçda men edilirsin...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Fb-Gs maci bilet fiyatlari

Bizim Gs macindaki Bilet fiyatlarini hatırlayan varmı , Kiyaslama yapma Acisindan

Tahminim bizim fiyatlar bu fiyatların baya uzerindeydi :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

aslında yersiz olan kendi değerimizi koruyacağız die objektif olamamak ülkede ciddi skorlar yaparak 2 defa gol kralı olmuş ülke futbolunda bir sezonda 30 gol üzerine çıkmış 3-5 oyuncudan birine sallamak da çok saçma. yazının neresinde farklı özellikleri kıyaslama gördün o da enteresan muhalefet edeceğim die ağır mesai yapmışsın ama ortada kıyas yok x ve y oyuncu ile alakalı görüş var sadece ben burada kıyas yapmadım da görmedim de. görüşümü yineliyorum sene başı abubakar yerine burak yılmaz alınmış olsaydı şimdi 10 golü olurdu ve sen de burada methiyeler düzenler arasında trend topic olurdun...
Ne kadar icime sindiremesem de kanatta oynayan buraki kanatta oynayan omer ve cenke tercih ederim

\o/
     |
     /\

Aha burak, ofsaytte. Ulan ne okuz adamim cin ali cizemiyorum

Çevrimdışı mylife1903

fırat cücü bülo ve diğerleri ne zaman renklileri kayırdıklarında haber yaparlar o zaman çıkıp bunları konuşsunlar şeref noksanları. mesela kaç yerde şu haber var rıdvan bi söz etmiş bu medyada ne kadar spor sayfası varsa copy paste yapmış "dün akşam mükemmel bir hakem gördüm" diyo şeytan efendi. maçın başında kjaerin yaptığı net penaltı verilmemiş ( daha hafifleri m.utd maçında verildi) topalın suratta patlayan tekmesi sarı ile geçiştirilmiş ve hakem mükemmelmiş. yersen papaz eriği... ben dünyada hiç bir ülke görmedim ki suratta patlayan tekme sarı ile geçiştirilsin, yok görmemiş de niyet topaymışda vbvb dünyada her ülkede bu pozisyon kırmızıdır ülkesine göre de 3-6 arası maçda men edilirsin...
Ayaga basmalar var abi o macta. Skrin alsan kirmizi dersin. Yapmak lazim aslinda. Igrenc bir algi olur ama koy gec iste.
Ilk yarida sener adama bir barsti ayakkabi cikti mesela.

Çevrimdışı sozkul

Çevrimdışı tangaz

Ne kadar icime sindiremesem de kanatta oynayan buraki kanatta oynayan omer ve cenke tercih ederim

\o/
     |
     /\

ben de sindiremem ama doğruya doğru adam bizim 3 forvetten de fazla golcü

Çevrimdışı tangaz

Ayaga basmalar var abi o macta. Skrin alsan kirmizi dersin. Yapmak lazim aslinda. Igrenc bir algi olur ama koy gec iste.
Ilk yarida sener adama bir barsti ayakkabi cikti mesela.

bizim işte tam da bu noktada abunun ya da cenkin golcülüğüne ihtiyacımız doğuyor. bu ikili her maç birer tane sıkıştırsa 4 4 gitsek maçlarda herkes suspus olur tabir yerindeyse koyar geçeriz ağzını da açamaz kimse.

Atıf Keçeci yazdı; "Nazar etmeyin, çalışın"

Son değerlendirmemin başlığı "Bunları Beşiktaş’ın büyümesi korkutuyor" idi.

Daha kalemin mürekkebi kurumadan hafta sonu oynanan müsabakalar sonrasında kendi beceriksizliklerini düşünüp değerlendirme yapmak yerine Beşiktaş’ın başarısına hakemler üzerinden gölge düşürmeye kalkmaları acizlikten başka bir şekilde izah edilemez. Trabzonspor müsabakasında ki hakem hataları ilk defa yapılmış değil. Zaman içerisinde her kulüp bu tarz yanlışlıklarla puan kaybına uğramışlardır. Bu dün de vardı bugünde var yarınlarda da olacaktır. Düdüğü çalan insandır hata yapması kasıtlı olmadığı müddetçe yadırganamaz. Konya ‘da en büyük kupayı hakem hatasıyla alan takım yöneticisinin kendi takımı dışında ki bir müsabakada çalınan veya çalınmayan hatalı düdükler nedeniyle Beşiktaş için “hakem korumasında“ demeden önce iki müsabakayı da yöneten hakemin Mete Kalkavan olduğundan herhalde haberi yoktu.

Bu son zamanlarda çokça medya da arzı endam eyleyen muhterem bu olayı kendince fırsata çevirip Beşiktaş başkanına Divan kurulunda kendi çalışmalarını anlatırken diğer kulüplerden örneklemeler yapmasına kızmış onun için bu şekilde konuşmayı kendine hak görüyor. Eğer mensubu olduğu kulübünün iflas bayrağını çekmemek için borçlardan kurtulmak adına gayrimenkullerini satmak için Genel kurul kararı alırken 1643 üye satılsın, 47 üye ise hayır oyu kullanmıştı. Sen bu kararı alırken doğru yapmışsın mutlusun, bu durumu örnekleme yapan kişi yanlış yapmış oluyor. Bu tutarsızlık şaşkınlıktan ve kıskançlıktan başka bir şekilde izah edilemez. Spor adamı olduğunu söylerken bu sezon Beşiktaş lehine verilen penaltı sayısında bile 3 yerine 5 demekten sıkılmıyor. Bu nokta da işi kaşıyan olayları köpürterek reyting avcılığı yapan gazete ve TV'lerde bu yanlışlıklara çanak tutmaktadırlar. Atılan manşetlerden mutlaka sonrasında pişmanlık duymuşlardır. İçinden lokanta geçen TV'nin eski BJK TV çalışanı muhabiri Başkan Fikret Orman’la ayak üstü Trabzon maçı için görüş alırken araya GS yöneticisinin açıklamalarını sokması programcıları tarafından planlanmış bir senaryonun sonucudur. Burada bir yanlışta başkanın bu çanak sorulara cevap vermesidir. Medyanın belli kesimi Fenerbahçe’den başka takımın başarılı olmasını istemediği medya içinde bulunan bizler tarafından iyi bilinir. Zira FB iyi olursa tiraj ve reytingleri yükselir bu da işin ekonomik ve manevi haz tarafıdır.

Bu olaylar bir gerçeği bir daha gözler önüne sermiştir, Beşiktaş’ın Beşiktaşlılardan başka dostu yoktur. Onun için tüm camianın kenetlenmesi ve başarıların devamı bunları daha da korkutacak ve endişelendirecektir. Bu durumda tahmin ediyorum ki karakartal sevdalılarını mutlu edecektir.

Atıf Keçeci / HABER1903

Çevrimdışı OrhanAker

\o/
     |
     /\

:kop:
Burakmı bir titreme geldi bana :akuma:

Kim baltayı taşa vurdu görelim bakalım.. :busted_cop:

Çevrimdışı Bishamon

Fb-Gs maci bilet fiyatlari

Bizim Gs macindaki Bilet fiyatlarini hatırlayan varmı , Kiyaslama yapma Acisindan

Tahminim bizim fiyatlar bu fiyatların baya uzerindeydi :bandit:

Bu bizim anadolu takım maçı biletleri

Yönetim bunun planlamasını yaptı en kısa surede Sifresiz yayına gecmesini bekliyoruz.. Bjk tv nin...

Yönetime defalarca seslenişde bulunduk  şifresiz yayına gecirin Bjk tv yi artık diye  Butun Beşiktaşlilar   Beşiktaşımızı ordan takip etsin kopeklere (Hakaret Yasak)₅ prim kazandırmıyalım.! :claps: :claps: :busted_cop:

Bu bizim anadolu takım maçı biletleri
Aynen öyle oyuzden bende Bizim Gs maci bilet fiyatlarını hatirlayan varmi diye sordum

Bizim Anadolu takimlari.ile oynadığımız maclarda bile kale arkalari 80-90 Tl , S.L maçlarında da 130 TL idi :bandit:

BEŞİKTAŞLI YÖNETİCİYİ TEHDİT ETMİŞ

Trabzonlu bir yönetici, Berk Hacıgüzeller’e, “Alkışla alkışla hakemle kazandınız” diye laf attı. Hacıgüzeller, “Hakem değil, alın teri” karşılığını verdi. Nevzat Aydın “Trabzon’da görüşürüz” diye tehdit etti.

Beşiktaş ile Trabzonspor arasında Vodafone Arena’da oynanan derbi genelde sakin geçerken, maç bitimi protokolde büyük tartışma yaşandı. Akşam Gazetesi’nde olayın perde arkasında yaşananlar ve maç sonundaki tartışmanın ayrıntıları yer aldı. İşte o detaylar:

PROTOKOLDE KOLTUKLARA YUMRUK

Maç öncesindeki dostluk ortamı protokol tribününe de yansıdı. Son derece dostane olan hava, hakem Mete Kalkavan’ın, Beşiktaş lehine verdiği penaltıdan sonra değişti. Bunun penaltı olmadığına inanan Trabzonsporlu yöneticilerden 2-3 tanesi oturdukları koltukları yumruklamaya başladı. Bu olayın ardından da benzer gelişmeler sık sık tekrarlandı. Başkan Muharrem Usta, protokol nezaketine ters düşen davranışlarda bulunan yöneticilerini bir kaz kez geriye dönerek uyardı. Ancak buna rağmen gerilim düşmedi.

“ARKADAN KONUŞMA, YÜZÜNE SÖYLE”

Maç bittiğinde herkes stattan ayrılmak için ayağa kalktı. Bu sırada iki takım yöneticileri de kendi oyuncularını alkışladı. Beşiktaş’ın Mali İşlerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Berk Hacıgüzeller de galip gelen oyuncularını alkışlıyordu. Bu sırada bir Trabzonsporlu yönetici, “Alkışla alkışla hakemle kazandınız” diye laf attı. Hacıgüzeller’in cevabı da sert oldu. “Hakemle değil alın teriyle kazandık.” Bu sözleri duyan Trabzonsporlu yönetici geriye baksa da polemiği daha fazla uzatmak istemedi. Ancak diğer bir Trabzonsporlu yönetici, “Arkasından konuşuyorsun, yüzüne söylesene” diyerek Hacıgüzeller’e sataştı. Hacıgüzeller bu kez de, “Duydu, arkasına dönüp baktı” diyerek tartışmayı bitirmek istedi.

TEHDİT ETTİ, ÖZÜR DİLEDİ, TATLIYA BAĞLANDI

Ancak bu defa da maçın gerilimi ve hakemin tartışılan kararları yüzünden çok gergin olan Nevzat Aydın araya girdi. “Siz Trabzon’a geldiğinizde göreceksiniz” diye tehdit etti. Ancak araya diğer yöneticilerin girmesiyle ortam yumuşadı. Başkan Fikret Orman da misafir yöneticileri sakinleştirip, stat çıkışına kadar uğurladı. Sinirler yatışmış, ortam yumuşamıştı. Nevzat Aydın da Berk Hacıgüzeller’den özür dileyince olay tatlıya bağlandı

Çevrimdışı arda

1 Gunluk aranin ardindan herkese marhaba

Kendime Ceza vermiştim Birkac gun girmeyecektim lakin , Daha fazla dayanamadim bu olanlar karsisinda

Saflari siklastiralim birbirimize sarilalim !!

2003-2004 un tekrari olmayacak , izin vermeyecegiz !!! :busted_cop:

Seferberlik ilan edilmiştir/Renli takımlar ve onların yandaş medyaları Renkli basın ve gazetelere karşı BEŞİKTAŞ'lı olarak birlik Zamanı
SAHADA BEŞİKTAŞ'I yıkamayalar türlü türlü oyun peşindeler
BABANIZ BEŞİKTAŞ paylaşalım gün Birlik günü Herkez taşın altına elini koysun

SEN BEN YOK BEŞİKTAŞ VAR !!

Hoşgeldin Yunus Emre adı güzel fikri güzel Yunus Emre, Sen yok Yunus Emre bende yoğum yok, BEŞİKTAŞ var!
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Hoşgeldin Yunus Emre adı güzel fikri güzel Yunus Emre, Sen yok Yunus Emre bende yoğum yok, BEŞİKTAŞ var!
:ok: :ok:

Mehmet Demirkol:

"Beşiktaş daha hazır değil ve yenilgisiz,
bi de hazır olursa Allah diğerlerini korusun!"

Çok Sevdiğim Bir Yorumcu Olmasada #Doğru Olanı Söylemek Erdemliktir ve Kendisi galatasaraylı Olduğu Bilindiği Halde Bu Şekilde Açıkla Yapmasından Dolayı Teşekkür Ederim Kendi Adıma. ;)

#BEŞİKTAŞ

Mankenlere para vermemek için defilede yönetici ve malzemeciyi sahneye çıkaran koca yürekli başkan :evillol: :lol: :iblush:

Çevrimdışı tangaz

Mehmet Demirkol:

"Beşiktaş daha hazır değil ve yenilgisiz,
bi de hazır olursa Allah diğerlerini korusun!"

hakikaten de geçen seneki kadroyu koruyup üzerine sadece fabri adriano ve bir kanat forvet (sol) ekleseymişiz acaba neler olurmuş? muhtemelen şuan 30-35 gol 30 puandan bahsediyor ve göbeğimizi kaşıyıp biralarımızı yudumlayarak ligi takip ediyor olurduk  :)

Çevrimdışı MANSIZ

Adama sorarlar! Madem o kadar temizsin ne diye geçmişinden Arif Erdem ile Hakan Şükür'ü tek kalemde sildin. FETÖ'cü Galatasaray.

Korktunuz mu şoparlar!

Çevrimdışı tangaz

fener akhisar maçında fener 18 akhisar ise 5 faulle maçı tamamlamış bize gelince bi tarafını yırtan anadolu takımlarını da esefle kınıyorum. boşuna dememişler deveye diken.... die

Çevrimdışı Bishamon

http://www.tff.org/default.aspx?pageID=284&ftxtID=26159

U-21 liginde namağlup devam eden takımımızdan 1 tane bile oyuncu yok.Yazıklar olsun bu federasyona.

Etiketler: