Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9163622 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı MANSIZ

Çevrimdışı atalay

Yedigimiz golde marselonun caresizligini neden gundeme getirmiyoruz, @atalay besiktasin stoperi o basit vucut hareketini yer mi?

Bu şu mu demek: Quaresma'yı gömdünüz ama burada bir-iki kişilik daha yer var!? | Golde majör hata Rhodolfo'nun. Marcelo da o kadar rahat vuruş imkanı tanımamalıydı. Basit bir vücut çalımı yedi.
[ Son Düzenleme: 05 Kasım 2016, 23:19:42 atalay ]

Çevrimdışı onder23

62 kardeşim :) Ama seni mi kıracam 67 olsun :)

Tolgay'ın çıkmasından önceydi pozisyon tolgay da 65 de çıktı.

Çevrimiçi Kapkarakartal

Quaresma'nın kırmızı pozisyonu kaçıncı dakikadaydı?

61 civarı.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

''Beşiktaş Hakem ile Kazandı'' diyenler.Bizim Hakkımız Yendiğinde ''Beşiktaş'ın Hakkı Yendi'' diyormuydunuz.

BABANIZ BEŞİKTAŞ ULANN ! #Namağlup #Armada !!
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

62 kardeşim :) Ama seni mi kıracam 67 olsun :)
Tamam abi ben yanlis hatirlamisim demekki :ok:

Çevrimdışı Culpable

@Gokhan-

1:atilan gol sayisi ile kiyaslamiyoruz biz sahaya olan etkisinide kiyaslamiyoruz  son vuruslarinin kotulugunu konusuyoruz  mylife zaten gereken seyide yazmis
 adam napolide  dudak isirtan gol atiyor ama   son vuruslarindaki beceriksizlikleri hep ayni sekilde  yani farkli bir vurus sergilemiyor
bugun kacirdigi 2 golun  ikisindede vurus sekli ayni sekilde

@Culpable

Evet sabah saatlerinde bende katıldım Amokachi-Aboubakar kıyaslamasına, net cevap için sezon sonunu bekleyelim dedim ama beklemeye gerek yok.

Evet Aboubakar Amokachi'den iyi golcüdür, Amokachi golcü falan değildi, [Amokachi golcü falan değildi  diye yazmissin ama [golcu degilmis  diye yaz bari ]   Amokachiyi cok fazla seyretme firsatin olmamistir senin hatta   hatirlamazsin bile    o besiktas da oynarken sen 7-8 yaslarinda olman lazim ]3 sene de 19 gol atmış, hadi son senesini geçelim.Amokachi tren gibi adamdı, yarıp giderdi ama golcülüğünü Aboubakar'la bile kıyaslamam..

Aboubakar 3 sene oynasa ondan daha çok gol atar ama sorsan Beşiktaş'ın forveti olur mu diye, olamazda..

Hakem kararlarından dolayı milletin ağlaması çok hoşuma gidiyor, şahsen hiç takmıyorum.

Bu sene de ağlata ağlata şampiyon olacağız, ne konuşurlarsa konuşsunlar..

Çevrimdışı 38life

67

Zaten defansa pek bir faydası olmayan bir futbolcu son 20 dakikada olmasa çok mu farkedecekti sanıyor bu renkliler acaba? Bak bugün Beşiktaşı hiç beğenmedim ama Quaresma 67'de atılsaydı sonuç değişmezdi. Keşke de atılsaydı. Zaten şuan kart sınırına geldi. Adanada kart görürse Başakşehir maçında yok Başakşehir maçında görürse fener maçında yok. fener maçında görürse Bursa maçında yok. Bursa maçında oynarsa da zaten direk kırmızı görür.

''Quaresma'nın kasıtlı bir şey yaptığını düşünmüyorum''

Beşiktaş, Spor Toto Süper Ligi'nin 10.haftasında Vodafone Arena'da Trabzonspor ile karşılaştı. Siyah beyazlılar karşılaşmayı 2-1 kazandı

Trabzonspor'un golünü atan Yusuf Erdoğan, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

İşte Yusuf Erdoğan'ın açıklamaları:

"Söylecek fazla bir şey yok. Verilmiş sadakamız varmış, çok ciddi bir şeyim yok. Top böyle Quaresma ile aramızda kaldı, top ile alakası olmayacak şekilde sert bir müdahale yaptı. Kasti yaptığını düşünmüyorum ama çok bariz şeyler vardı sahada."

"BİZİ MAĞLUP GİBİ KARŞILAMAYACAKLARDIR"

"İlk 15-20 dakika kötü oynadık. 60-70 dakika daha iyi oynadık. Herkes ne olduğunu gördü bu akşam, allahtan TV'ler var. Trabzonspor taraftarı bizi mağlup gibi karşılamayacaktır.Bu oyunumuzu devam ettirerek daha iyi Trabzonspor izleteceğimi düşünüyorum. Güzel bir top oynadığımızı düşünüyorum. Biz bu maçı kaybetmiş olarak düşünmüyoruz, iyi bir mücadele ettik."

"ANLAMIYORUM BAZI ŞEYLERİ"

"Hocamız ve başkanımız bizimle konuştu, "Başınızı dik tutun, kafanız rahat olsun" dediler. Bugün bir kayıp değil, kazanç olsun bizim için. Güzel günler göreceğimizi düşünüyorum. Artık dördüncü sezonum Trabzonspor'da, anlamıyorum bazı şeyleri. İnşallah olayların sonu olur bu.

SON VURUŞLAR, KIRMIZI KARTLAR..."

"Hocamız geldiğinden beri bize hücum oynatmaya çalışıyor. TT Arena'da da hücum oynamaya çalıştık. Daha maç başlamadan 2-0 oldu, 2-1 yaptık. Son vuruşlara dikkat etseydik, kırmızı kartla çıksaydı rakibe belki de her şey farklı olabilirdi."

Haber Kaynağı: HABER1903

Çevrimdışı raichu

şimdi 2 hafta aksiyonsuz geçmez

Çevrimdışı Orhan_

Karijma cok top ezmedi hatta ve hatta tehlikeli top kaybi yapmadi. Ggnin kaptirdigi dondu giriyorud kaleye, rodolfonun kaptirdigi girdi kaleye, oguzhan efendinin en az 4 tane cok feci top kaybi vardi iki tanesi topuk pasiydi, bir tanesi kaleye giriyordu, tolgayin efsane top kayiplari vardi.
Tutarli olun arkadaslar tutarli.

Bugun karijma olmasaydi, 1 puani zor alirdik, hangi maci izliyorsunuz. Bu adam 34 yasinda tek basina kanatta 70-80m oynuyor. Yok topa kosmamis, bi zahmet karijma adam kovalamasin, yoruldu adam.

Abi stada bekleriz. Ondan sonra Quaresma'yı bir kez daha düşünürsün. Adam'ın defansa katkısı sıfır. GG rakibiyle sürekli tekte kalıyor. Hücumda uzayıp uzayıp gitmesi gereken tonlarca pozisyon oldu bugün. Yaşı geçtiği için olabilir ama önündeki o büyük boşlukları hiç iyi değerlendiremiyor. Oyunu yavaşlatıyor ve rakip daha doğru pozisyon alıyor ve tehlike sönüyor. Oyun zekası sıfırın altında.

Çevrimdışı Berat

Abi stada bekleriz. Ondan sonra Quaresma'yı bir kez daha düşünürsün. Adam'ın defansa katkısı sıfır. GG rakibiyle sürekli tekte kalıyor. Hücumda uzayıp uzayıp gitmesi gereken tonlarca pozisyon oldu bugün. Yaşı geçtiği için olabilir ama önündeki o büyük boşlukları hiç iyi değerlendiremiyor. Oyunu yavaşlatıyor ve rakip daha doğru pozisyon alıyor ve tehlike sönüyor. Oyun zekası sıfırın altında.
Tribünde de homurtular bayağı fazlaydı haklı olarak.

Çevrimdışı mylife1903

Abi demek ki futbol anlayışlarımız farklıymış. Ben quaresma kötü oyuncu demiyorum ben quaresma maç seçiyor diyorum ve bugün rezaletti diyorum. Bugun karijma olmasaydi, 1 puani zor alirdik demek ile zaten bizi baya küçültüyorsun
Yahu karijma disinda kim ne yapti bugun @onder23 adam golun korneri kesti, penalti yaptirtti, bir kornerine de atiba ile abu vuramadi, bir topunu omer atamadi, bir topunu tolgay atamadi, abu pasi verse maci uj sifir yapacakti karijma, sen rezaletti diyorsun. Bu adamin iyi oynamasi icin 8-9 gol atmasi mi lazim. Takimin en iyisiydi.

Ha ben acik soyluyorum karijmanin futbolcu olmadigini ama bizim takim city deel reel degil, siz karijmayi begenmiyorsunuz. Ronaldo gelse kulp takarsiniz, sacini begenmiyorum, olu yaprak vursu yapiyor

Çevrimdışı EMİR EMRE

Zaten defansa pek bir faydası olmayan bir futbolcu son 20 dakikada olmasa çok mu farkedecekti sanıyor bu renkliler acaba? Bak bugün Beşiktaşı hiç beğenmedim ama Quaresma 67'de atılsaydı sonuç değişmezdi. Keşke de atılsaydı. Zaten şuan kart sınırına geldi. Adanada kart görürse Başakşehir maçında yok Başakşehir maçında görürse fener maçında yok. fener maçında görürse Bursa maçında yok. Bursa maçında oynarsa da zaten direk kırmızı görür.

:biggrinking: :biggrinking:

Çevrimdışı Orhan_

Bugün Quaresma makas yapmaya çalıştı rakibine Allah'tan denk getiremedi. Bu adamı niye istemediğimi tekrar hatırladım.

Çevrimdışı raichu

Yahu karijma disinda kim ne yapti bugun @onder23 adam golun korneri kesti, penalti yaptirtti, bir kornerine de atiba ile abu vuramadi, bir topunu omer atamadi, bir topunu tolgay atamadi, abu pasi verse maci uj sifir yapacakti karijma, sen rezaletti diyorsun. Bu adamin iyi oynamasi icin 8-9 gol atmasi mi lazim. Takimin en iyisiydi.

Ha ben acik soyluyorum karijmanin futbolcu olmadigini ama bizim takim city deel reel degil, siz karijmayi begenmiyorsunuz. Ronaldo gelse kulp takarsiniz, sacini begenmiyorum, olu yaprak vursu yapiyor
yapma be abi atiba ve adriano ya haklızlık ediyorsun

Düşman olan iki camia'yı ortak bi nokta da buluşturan BEŞİKTAŞ yine büyüklüğünü gösterdi. ZEVK ALMAYA DEVAM EDIYORUZ. SAYGI DUYACAKSINIZ SAYGI! :busted_cop:

Çevrimdışı Gokhan-

@Culpable

Her şeyi hatırlıyorum ben, 10 yaş gayet yeterli çoğu şeyi hatırlamak için.

Tarzını da biliyorum golcülüğünü de, ayrıca gol ile kıyaslamayacaksan ne ile kıyaslayacaz ? Bu adamlar gol atmak için alındıysa attıkları gollerle kıyaslarım.Oyun içi katkısı konusunda da Aboubakar pek eksik değil.

Amokachi'nin iz bırakması güç ve hızıyla alakalıydı, sırtında adam taşırdı bir de Fb'ye 2 tane sıkıştırmıştıı.

3 sene de 19 gol atmış  adamla (sezon başına 6.5 gol ortalaması var) ve bunu daha yarım sezonu bile tamamlamamış olan Aboubakar'ın aleyhine kullanıyoruz.

Vallahi çok adaletlisiniz, tebrik ediyorum..
[ Son Düzenleme: 05 Kasım 2016, 23:25:04 Gokhan- ]
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı 38life

şimdi 2 hafta aksiyonsuz geçmez

Milli maç ile birlikte gündem tamamen değişecektir. Biz de zaten meydanı boş bırakacak değiliz.

Çevrimdışı EMİR EMRE

Aboubakar sonradan son vuruşunu geliştirebilecek bir adam değil, bence santfor için değil de kanat forvet için yaratılmış. çok zeki ve cesaretli ama bitiricilik aşırı kötü. bu haliyle Cenk ve Ömer den iyi diye düşünüyorsak bu takıma bir tane net forvet lazım demektir.

Çevrimdışı Orhan_

Tribünde de homurtular bayağı fazlaydı haklı olarak.

Ben artık ağır küfürler duyuyorum. Arkadaşım yeni açıkta izledi maçı. O da aynı şeyi söyledi. Baya ağır homurdanmalar var. Bu kadar vurdumduymaz olamaz bir insan. Kendine gelmesi lazım. Bu söylediklerimin her biri Cenk içinde geçerli. Onun içinde artık düşünceler değişiyor.

Çevrimdışı raichu

Milli maç ile birlikte gündem tamamen değişecektir. Biz de zaten meydanı boş bırakacak değiliz.
aman değişsin bizi rahat bıraksınlar da artık gündem takip etmeyi midem kaldırmıyor

Çevrimdışı Culpable

@raichu  atibaya haksizlik edilmiyor

onu mac sonunda elestirilerin icine kimse almiyor almayada  hakki yok 3 mac kotu oynasa  gene kimsenin elestirmeye  hakki yok .. milletvekilinin dokunulmazligi kalkar bu adamin kalkmaz  kalkamaz

yani her mac sonu  10 uzerinden 9 yada 10  u garanti adamin neyini elestiriceksin

ben atiba fani degildim ama  bugun   neden insanlarin  bu kadar atiba fani oldugunu daha iyi anladim

yapma be abi atiba ve adriano ya haklızlık ediyorsun

Aboubakar sonradan son vuruşunu geliştirebilecek bir adam değil, bence santfor için değil de kanat forvet için yaratılmış. çok zeki ve cesaretli ama bitiricilik aşırı kötü. bu haliyle Cenk ve Ömer den iyi diye düşünüyorsak bu takıma bir tane net forvet lazım demektir.
Tore gelsin istemesemde , belki akillanmistir biraz

Kanat forvet icinde Aminu Umari düşünüyorum ben

Çevrimdışı RevivaL

Boşa kamuoyu oluşturuyorlar. Milli ara girdi 2 haftaya unutur geçerler, biz de kaldığımız yerden devam ederiz

Etiketler: