Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9165151 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı atalay

Napoli maçının mental ve fiziksel yorgunluğunun üstüne bazı oyuncuların ciddiyetsizlikleri, beceriksizlikleri ve maç eksiklikleri eklenince oyun içerisinde çok fazla gidip-geldik. Yine de bu kadar üretmek önemli. Ki maçı zora sokan da bu ürettiklerimizi sonuçlandıramamamız. Fakat bu plansızlık veya biteviye hücum anlayışı hatta çoğu zaman doğaçlama tercihlerin olması fikstür yılının bu zamanında hiç olmayacak işler.

Çevrimdışı 38life

Takım böylesine ciddiyeti birakmisken bile ciddiyetini koruyan ve ipleri eline alan Atiba ve Adriano'nun kramponlarindan öpmek istiyorum.

Çevrimdışı 38life

Adriano ve Atiba'nin yanlarına Oğuzhan ve Rhodolfo da gelince takımdaki zeka seviyesi baya yükselecek diyorduk. Yaptıkları işlere bak. Neyse ki Trabzon karşısında sadece Atiba ve Adriano'nun zekası yeterli geldi. Ama bu ligde trabzondan daha iyi olan takımlar da var bunu da unutmamak gerek.

Çevrimdışı mylife1903

Millete iyi malzeme cikti, ulan firat kalkanimbu kadar konusulmadi, her kanalda hakem

Çevrimdışı 38life

Herşeye rağmen puan durumuna baktığımızda Gs'ye 4 puan takmak çok iyi oldu. Gs'nin kaybettiği Ts'yi yenmiş olmak çok değerli. Haftaya "ciddi" oyuncularla sahaya çıkarsak Gs ile farkı 7 yapabiliriz. Bu bazı eniklerin havlamasını kesecektir.

Çevrimdışı atalay

Öncesinde yazdıklarıma ters düşmeyeceği için 15 maç gibi yeterli bir süreden sonra rahatlıkla yazabilirim: Final aksiyonlarını doğru kurgulayan, vuruş tercihi/zamanlaması/becerisi yüksek bir santrafor veya kanat/forvet takviyesi yapılmalı. Kötüyken bile rahatlıkla üreten bir takımın pozisyon bitirişleri böyle olmamalı.

Çevrimdışı 38life

Millete iyi malzeme cikti, ulan firat kalkanimbu kadar konusulmadi, her kanalda hakem
Seyretmemek lazım böyle gecelerde. Bırakalım fenerli ve gsli dostlarıyla başbaşa konuşsunlar. Ben şahsen asla seyretmicem. Ahmet Çakara twitterdan küfrümü ettim rahatladim daha da ne twittera girerim ne tv açarım bu gece.

Çevrimdışı Culpable

@mylife1903
sen objektif bakiyorsun cogu seye

Q7 nin  yaptigini sormuyacagim bile ama
macin sonlaria dogru  GG in ibanez e  yaptigi  pozisyonuda yorumla lutfen

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Öncesinde yazdıklarıma ters düşmeyeceği için 15 maç gibi yeterli bir süreden sonra rahatlıkla yazabilirim: Final aksiyonlarını doğru kurgulayan, vuruş tercihi/zamanlaması/becerisi yüksek bir santrafor veya kanat/forvet takviyesi yapılmalı. Kötüyken bile rahatlıkla üreten bir takımın pozisyon bitirişleri böyle olmamalı.

Takımda  son vuruşu iyi olan forvet ve  yine skor üreten veya ürettiren kanat oyuncusu eksikliği zaten çok bariz belli olan bi durum bunun üzerine devre arasında gerekli hamleler yapılırsa bence sorun kalmayacaktır.

Bugün Q7 iyi oynadı diyenler olacaktır muhakkak , tamam eyvallah elimizdeki tek kanat oyuncusu ama  bütün tercihler yanlış orta pas atacagı yerde şut atıyor , şut atacagı yerde pas veya ekstra çalım atmaya çalışıyor basit bi şekilde pozisyonları sonlandırsa 3-5 olacak maç ne hale geldi .

Çevrimdışı Culpable

abou  ile ilgili eksi sozlukde bir yazi var forumada alinti yapilmis   bastan sona abou yu anlatan bir yazi 

bizde 10 yil oynasa  bu adamin nasil oldugu anlasilmayacak

daha bugun amokachi den daha iyi forvet diyen kisiler   simdi  abou yu gommenin pesinde

q7 nin sebebide sanirim penaltiyi cenkin kullanmasi

@mylife1903

Çevrimdışı mylife1903

@mylife1903

Ben vermem ona abi, saha icinde gormek lazim o pozsyonu, bana kendi takiyormus gibi geldi. Asil kirmizi verilecek pozisyon ise oguzhanin ekiciye dirsegiydi. Cart diye verse kimse agzini acamazdi

Çevrimdışı 38life

Quaresma ne zaman skor 2 farklı olsa sapıtıyor. Bu hep ama hep böyle. 2 fark olunca maçın bitmediğini biri ona söylemeli. İlk 2 golde de skor'un bir şekilde içindeydi pay sahibiydi. Durum böyleyken neden gevşersin be adam?

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ben vermem ona abi, saha icinde gormek lazim o pozsyonu, bana kendi takiyormus gibi geldi. Asil kirmizi verilecek pozisyon ise oguzhanin ekiciye dirsegiydi. Cart diye verse kimse agzini acamazdi
Yok abi ne kırmızısı yahu Q7 net kırmızı orada spontane gelişen bir şey var Kırmızı olmaz Oziye

Çevrimdışı 38life

abou  ile ilgili eksi sozlukde bir yazi var forumada alinti yapilmis   bastan sona abou yu anlatan bir yazi 

daha bugun amokachi den daha iyi forvet diyen kisiler   simdi  abou yu gommenin pesinde

Q7 penaltıyı Cenk'e bıraktı. Hiçbir anlaşmazlık olmadı orada.

Çevrimdışı mylife1903

Yok abi ne kırmızısı yahu Q7 net kırmızı orada spontane gelişen bir şey var Kırmızı olmaz Oziye

Sarisi var yahu oguzhanin orda, cart diye ikinciyi verirdi cucu mesela.
Simdi genis ozete bakiyorum, metenin uydurdugu faulleri gostermiyorlar mesela.

Çevrimdışı atalay

Quaresma'nın tercihlerindeki sapmalar standart. Her zamanki gibi çoğu yanlış. @ONUR KOLCU Özellikle ihtiyacımız olan kanat/forvet tiplemesini bir buçuk senedir burada yapıyorum. Fakat kaç transfer penceresi geçti, halen bir takviye yapılmadı. Şu maçın gelişimi Olcay ve Kerim'i isterken dakika bile alamıyorlarsa profilden bağımsız o pozisyona herhangi bir oyuncu elzem.
[ Son Düzenleme: 05 Kasım 2016, 22:03:42 atalay ]

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Sarıyı o pozisyonda aldı abi oğuzhan.

Çevrimdışı mylife1903

Genis ozeti izledim simdi, ne var yahu su macta hakem hakem diye bagiracak. Trtde adam maci sunacak, hakemin kararlarinin onune gectigi mac, falan diyor.
Ts baskani da cikti aciklama yapiyor. Yahu okadar hakemlik bisi olmadi bugun

Çevrimdışı 38life

Bu maçta çok açık alan bulduk ama sahada sadece 1 tane kanat oyuncusu olduğu için ve o da 33 yaşında olduğu için bunu avantaja çeviremedik. Kerim Frei şu maçta da oynayamayacaksa artık ne diyelim... Hızlı koşan bir adama ihtiyaç vardı bu akşam.

Çevrimdışı Culpable

mylife1903  ilk 20 dakika sonunda oyunun kotuye gitmesinin sebebi ne sence?
takima yeni gelen insanlarin  gecen seneki pas oyununa uyum saglayamayisi olabilirmi  ?
mesela ben GG  yi cok uyumsuz gordum yani onun tarzi degil [GG kotu demiyorum sadece gecen seneki pas oyununa uyumsuz diyorum ]

bu abou yu anlamak harbi zor ..  bir calim denemesi  var ki bugune kadar cok kez denedi bunu
 ama  lise maclarinda ergenler bile denemiyordur artik o calimlari
ama bir bakiyorsun 5 dakika sonra  degisik bir tarz ile oyuncu geciyor
3 tane net pozisyonu var bana gore 1 incide top yere carpiyor kaleci icin zor ama  direk ustune  gidiyor  hadi bunu gectik
karsi karsiya kaldigi pozisyona  yorum yapmiyorum

ama   diger pozisyonda   topa uflese bile  gol olur ama bu adam o topa nasil  vurup disariya atiyor anlamis degilim heleki napolide attigi gol sonrasi

acaba diyorum napolideki golu  sadece tesadufmuydu   cunku son vuruslardaki becereksizligi hep ayni sekilde  ..

Çevrimdışı mylife1903

Sarıyı o pozisyonda aldı abi oğuzhan.
Yok yok sariyi ilk yarida gordu, benim dedigim ikinci yarida kafa topunda, dirsek koydu adama oguzhan

Çevrimdışı legendmaster

yüzde yüz katılmıyorum 10 yıl oynasa nasıl olduğunun anlaşılmayacağına yol açan etken nedir yüzde yüzlük pozisyonları abuk sabuk harcayan adam net beşiktaşın santrforu değildir

Çevrimdışı Mavi Tuna

Biz hangi maçı izledik bunlar hangi maçı izledi. Böyle eyyam görmedim. Bütün kanallar aynı..

Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk ile gönderildi

Çevrimdışı onder23

Kanat forvet şart kanat forveeeeeet  :steamed: :steamed:
Quaresma hakkında artık netim bu adam çok net maç seçiyor.
Bugün kötüydü. Tek top neredeyse hiç oynamadı geriye hiç gelmedi artı kırmızı kartlık hareketi es geçtiler.
Abubakar bugün çok kaçırdı ama bence iyiydi pozisyona girdi denedi.
Cenk gene yokları oynadı nasıl 90 dk oyunda kalıyor akıl alır gibi değil artık 11 de olmaması gerekiyor

Çevrimdışı mylife1903

mylife1903  ilk 20 dakika sonunda oyunun kotuye gitmesinin sebebi ne sence?
takima yeni gelen insanlarin  gecen seneki pas oyununa uyum saglayamayisi olabilirmi  ?
mesela ben GG  yi cok uyumsuz gordum yani onun tarzi degil [GG kotu demiyorum sadece gecen seneki pas oyununa uyumsuz diyorum ]

bu abou yu anlamak harbi zor ..  bir calim denemesi  var ki bugune kadar cok kez denedi bunu
 ama  lise maclarinda ergenler bile denemiyordur artik o calimlari
ama bir bakiyorsun 5 dakika sonra  degisik bir tarz ile oyuncu geciyor
3 tane net pozisyonu var bana gore 1 incide top yere carpiyor kaleci icin zor ama  direk ustune  gidiyor  hadi bunu gectik
karsi karsiya kaldigi pozisyona  yorum yapmiyorum

ama   diger pozisyonda   topa uflese bile  gol olur ama bu adam o topa nasil  vurup disariya atiyor anlamis degilim heleki napolide attigi gol sonrasi

acaba diyorum napolideki golu  sadece tesadufmuydu   cunku son vuruslardaki becereksizligi hep ayni sekilde  ..
Oguzhan ve tolgayin sacmalamalari abi ayrica cenkin ve abunun yoklugu.
Karijma su macta bile elestiriliyor. Yahu daha ne yapsin adam. Bombos gidiyor, oguzhan efendi adamin ayagina pasi atamiyor.
Cok basit top kaybi oldu ve senol gunes mudahele etmedi.
Topu cok az cevirdik
Senol gunesin kurgusu yanlisti.

Maci sanki ligin son maci ve bize 3 farkli skor lazimmis gibi oynadik ilk yarida. Az sakin olunmasi lazimdi, oyun lideri yok takimda.

Bu mac ozelinde, karijmanin kullandigi kornerler mutisti, neredeyse hepsini isabetli kullandi

Etiketler: